İstanbul'da Fal - Falcılar

Bakırköy Nalan hakkında fikri olan var mı? Bir arkadaş beğendim yazmış ama daha fazla fikri olan var mı ?

istanbulda nikoya baktirmistim kizlar bence en gidilebilinecek falcilar arasinda niko ve gamze meleklerdeki . nostradamus yasemin ve volkanda iyiydi . veraya baktiran gelecek cikan var mi bu arada?
Yasemin fal bakmayı bilmiyor. Sallamasyon çevremde baktıranların hepsi hiç bir şey bilmiyor diyor onun için. Anı bile bilmiyor gelecegi geçtim tek bildiği bir şey yok

Baktırdınmı nasıl bilgi verir misin

Ben baktırdım Ece'ye kişilerin karakter ve fiziksel özelliklerini bildi anlık bilgiler de söyledi tabi ama teyit etme imkanım yok şu anda. Vade verdi kısa vadeler vadeler de tutarsa burada yazacağım.

Ben baktırdım Ece'ye kişilerin karakter ve fiziksel özelliklerini bildi anlık bilgiler de söyledi tabi ama teyit etme imkanım yok şu anda. Vade verdi kısa vadeler vadeler de tutarsa burada yazacağım.
Sizler den gelecek yorumu bekliyeceğim

Kızcımlar bana arayacak diyen kader, Buket, Gamze, şimayn, pahalı Nalan, Zeynep tellwede ruhfall, elifsucan, uyumsuz, yule astrocenterda denis era, kara ve yakın arkadaşlarım haklıymış 3 gün önce yazıp üstüne aramamış olması mucize. Fildor, siena falan bilemediler aramasını bile. Şimdi bu arkadaşlar kendi içinde 2 ye ayrılıyor. Şimayn arayacak ama son konuşmanız havadan Sudan konuşma olacak aslında istemiyor dedi, diğerleri istiyor olacak dedi tabi hepsinin ilerleyiş şekli farklıydı. Bakalım tekrarı olacak mı? Bu ilerleyiş konusunda denis era fena değildi ama şimdi tavsiye ediyorum gibi düşünmeyin benim süreç bundan sonra belli olacak.

Gelişmelerden mutlaka haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…