Ben bu akşam 11de baktırıcam yazarımEceye baktıran arkadaşlar yorum yazabilir mi evden çıkamıyoruz dadandık yine fallara ya..
Anda iyi miydi?ben :) vade verdi tabiki vadeyi tutturursa burada herkese ilan edeceğim onun dışında hepsi de beklemem gereken şeyler
Anda iyi miydi?
Niko sallama dedikleri çıkmazistanbulda nikoya baktirmistim kizlar bence en gidilebilinecek falcilar arasinda niko ve gamze meleklerdeki . nostradamus yasemin ve volkanda iyiydi . veraya baktiran gelecek cikan var mi bu arada?
Anda iyiydi tutarlıydı en fazla 1 aylık süre verdi çıkarsa yazacağımEceye baktıran arkadaşlar yorum yazabilir mi evden çıkamıyoruz dadandık yine fallara ya..
memnun kaldim ben anda yakin gelecek iyiNiko sallama dedikleri çıkmaz
Kız kaç saat bekledin bende mi gitsemmemnun kaldim ben anda yakin gelecek iyi
O ama çok atarlı çok aşağılıyor diye duydum arkadaşlarım gittisaat 3de gitmek lazim sira oluyor niko bence iyi cafe falcisia gore
valla ben baktirdigimda hic oyle degildi bilmiyorum ki bence deger gitmeye deneO ama çok atarlı çok aşağılıyor diye duydum arkadaşlarım gitti
sen veradan memnun kaldin miO ama çok atarlı çok aşağılıyor diye duydum arkadaşlarım gitti
Arkadaş baktırdı anı biliyo ama gelecek çıkmazsen veradan memnun kaldin mi
gelecek ongorusu cikan bulamadikArkadaş baktırdı anı biliyo ama gelecek çıkmaz
Zeynep efsane değil mi ahahahahagelecek ongorusu cikan bulamadik
zeynep iyi de bende henuz vadesi dolmadiZeynep efsane değil mi ahahahaha
Bırak Allah aşkına delinin teki alarm gibi konuşuyo bukete baktırdın mızeynep iyi de bende henuz vadesi dolmadi
Bence hepsi berbatta size mesaj attımbaktirdim zaynep daha basariliydi bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?