İstanbul'da Fal - Falcılar

HERKES OKUSUN!! BUKET DOLANDIRICIDIR!!

Evet ben falını övdüm, güzel baktı. Ama yinede özür dilerim. İşlem yaptırdım yazmıştım tutmadı aynı anda 5 arkadaşın işlemi tutmadı herkes okusun bundan sonra kimse fal bile baktırmasın bana “senin işleminden çok umutluyum” diyen Kadın arkamdan “ondan 1000 lira aldım kıytırık bir işlem yaptım” diyen sahtekar onu övenlerede hakkımı helal etmiyorum evet buradaki arkadaşlar doğru söylemiş gözümü kör etmişim çalışmıyorum ve o parayı benden alırken acımadı. Hakkımı helal etmiyorum Buket mevzusu burda bitsin umarım sayemde daha fazla para kaptırmazlar :)

cnm çok geçmiş olsun. zaten işlem filan hep geçici ve hikaye.
anlık etkiler oluyor.iyi oldu ama yazman kimse bu dolandırıcılara para kaptırmaz bari.
tekrar çok geçmiş olsun.

ayrıca zaten kimse falına da çıkıyor demedi.
ben de gidecektim ama vazgeçtim.
iyi ki gitmemişim.

Ben bosuna burda bangır bangır yazdıgimda buket reklam diye her seferinde savunmaya gectiniz bir sürü kisi övüldügü icin gitti islem yaptirdi cok kisi var magdur olan,para kolay kazanilmiyor bulunmuyorda heleki su kritik sürecte lutfern su falcilarin maşasi olup kimsenin hakkina girmeyin burda bu hepinize ders olsun

artık gitmezler .iyi oldu.

Haklısınız

Burada özellikle kendisini tavsiye edenler vardı. Kadın belki de onları kendine bağlamıştı bilmiyorum. Ama ben kendisiyle 1 kere konuştum direkt işlem olayına girdi. Kendisini gereksiz buldum. Yaptırmadım. Güven vermiyor. Ayrıca burada hesabı olduğunu düşünüyorum. Bunu sadece buket için değil reklamı çok dönenler için düşünüyorum. Bir de biri size gelecekse Allah isterse zaten gelir.... Bu iş bukete kaldıysa.....

Ben onu tavsiye etmedim falı iyi dedim ama haklısın iyi yapmış

aslında konu buket değil genel olarak işlem tehlikeli. hele de konuşur konuşmaz işleme giriyorsa çok sıkıntı var demektir.
bu tür insanlar genelde kendilerine bağlayıp sürekli gitmenizi sağlayarak gelir elde ediyor.
iyi oldu ama işlem konusu da kapanmış olur. dediğinize de katılıyorum geleceği varsa gelir gelmeyecekse de ne yapsan gelmez. bitti. nokta.

Önce övüp sonra fal tutmayınca para kaptıranlar burada o falcıyı gömerse benden çekeceği var haberiniz ola ....
Hayır napalım şimdi Kazen bakıyosun dedikleri oluyo gibi oluyo anı biliyo olaylar tam olacakken birden tam tersi oluyo bizde burada paylaşıyoruz kendi adıma benimde burada övdüğüm falcılar çok oldu ama 5-6ay sonunda aslında dediklerinin çıkmadığını farkediyoruz nasıl yapıcaz bu tespiti ozaman. Gidip 1sene bekleyip yorum mu yapıcaz?????? cevabını merakla bekliyorum.
Not: Ama şunuda söyleyim böyle pahalı uçuk rakamlarla fal bakan sahtekarları övenlerin üyeliğini iptal edersen seviniriz. 200,300,500,1000liralar nedir. Bu tarz kişiler için önce 1sene bekleme kuralı çıkaralım lütfen :)

Ben fal olayını zaten kapattım sadece tecrübelerimi paylaşıyorum.

Son düzenleme:
Fala ilgi duyan biriyim. Ama inanmıyorum. Eski sevgilime çok aşıktım ha geldi ha gelecek dedi falcılar adam evlendi. ben yıkıldım. Öylesine biriyle konuşuyordum ciddiye bile almıyordum. Kendimi onla evli buldum. Bazı şeyler beklenmedik anda oluyor. Eşimi bilen hiç bir falcı olmadı. Gideni beklemeyi kestiğin anda yeni biri buluyor. Beklemek yerine akışına bırakın derim. 2 yıl aşk acısı çektim baya fal baktırdım. Sonuç baskasıyla evliyim. Yanarım o kadar fal baktırdığıma yanarım Senede 2 kere baktırıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…