- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Önce övüp sonra fal tutmayınca para kaptıranlar burada o falcıyı gömerse benden çekeceği var haberiniz ola ....
Önce övüp sonra fal tutmayınca para kaptıranlar burada o falcıyı gömerse benden çekeceği var haberiniz ola ....
cnm çok geçmiş olsun. zaten işlem filan hep geçici ve hikaye.HERKES OKUSUN!! BUKET DOLANDIRICIDIR!!
Evet ben falını övdüm, güzel baktı. Ama yinede özür dilerim. İşlem yaptırdım yazmıştım tutmadı aynı anda 5 arkadaşın işlemi tutmadı herkes okusun bundan sonra kimse fal bile baktırmasın bana “senin işleminden çok umutluyum” diyen Kadın arkamdan “ondan 1000 lira aldım kıytırık bir işlem yaptım” diyen sahtekar onu övenlerede hakkımı helal etmiyorum evet buradaki arkadaşlar doğru söylemiş gözümü kör etmişim çalışmıyorum ve o parayı benden alırken acımadı. Hakkımı helal etmiyorum Buket mevzusu burda bitsin umarım sayemde daha fazla para kaptırmazlar :)
Ben bosuna burda bangır bangır yazdıgimda buket reklam diye her seferinde savunmaya gectiniz bir sürü kisi övüldügü icin gitti islem yaptirdi cok kisi var magdur olan,para kolay kazanilmiyor bulunmuyorda heleki su kritik sürecte lutfern su falcilarin maşasi olup kimsenin hakkina girmeyin burda bu hepinize ders olsunHERKES OKUSUN!! BUKET DOLANDIRICIDIR!!
Evet ben falını övdüm, güzel baktı. Ama yinede özür dilerim. İşlem yaptırdım yazmıştım tutmadı aynı anda 5 arkadaşın işlemi tutmadı herkes okusun bundan sonra kimse fal bile baktırmasın bana “senin işleminden çok umutluyum” diyen Kadın arkamdan “ondan 1000 lira aldım kıytırık bir işlem yaptım” diyen sahtekar onu övenlerede hakkımı helal etmiyorum evet buradaki arkadaşlar doğru söylemiş gözümü kör etmişim çalışmıyorum ve o parayı benden alırken acımadı. Hakkımı helal etmiyorum Buket mevzusu burda bitsin umarım sayemde daha fazla para kaptırmazlar :)
artık gitmezler .iyi oldu.Ben bosuna burda bangır bangır yazdıgimda buket reklam diye her seferinde savunmaya gectiniz bir sürü kisi övüldügü icin gitti islem yaptirdi cok kisi var magdur olan,para kolay kazanilmiyor bulunmuyorda heleki su kritik sürecte lutfern su falcilarin maşasi olup kimsenin hakkina girmeyin burda bu hepinize ders olsun
HaklısınızBen bosuna burda bangır bangır yazdıgimda buket reklam diye her seferinde savunmaya gectiniz bir sürü kisi övüldügü icin gitti islem yaptirdi cok kisi var magdur olan,para kolay kazanilmiyor bulunmuyorda heleki su kritik sürecte lutfern su falcilarin maşasi olup kimsenin hakkina girmeyin burda bu hepinize ders olsun
e ne oldu. ortaya çıktı. rezil olduğuyla kaldı.buket çok muhteşem reklam yaptı çok iyiymiş gibi gözüktü
Sizdemi bulaştınızbuket çok muhteşem reklam yaptı çok iyiymiş gibi gözüktü
Ben onu tavsiye etmedim falı iyi dedim ama haklısın iyi yapmışhayırdır komisyonunu mu alamadın. ne bu şiddet bu celal :)) kurdunuz çeteyi , vurgunu yaptiniz , buket bütün parsayı kendi yedi . sende alamayınca komisyonu buraya yazıyorsun. valla helal olsun bukete :) size az bile yapmış
aslında konu buket değil genel olarak işlem tehlikeli. hele de konuşur konuşmaz işleme giriyorsa çok sıkıntı var demektir.Burada özellikle kendisini tavsiye edenler vardı. Kadın belki de onları kendine bağlamıştı bilmiyorum. Ama ben kendisiyle 1 kere konuştum direkt işlem olayına girdi. Kendisini gereksiz buldum. Yaptırmadım. Güven vermiyor. Ayrıca burada hesabı olduğunu düşünüyorum. Bunu sadece buket için değil reklamı çok dönenler için düşünüyorum. Bir de biri size gelecekse Allah isterse zaten gelir.... Bu iş bukete kaldıysa.....
veraya baktirdim anda iyi gelecek bekleyip gorucez
nasil emin olcaz ki bundanVera’nın beyin okuduğunu söylüyorlar
Hayır napalım şimdi Kazen bakıyosun dedikleri oluyo gibi oluyo anı biliyo olaylar tam olacakken birden tam tersi oluyo bizde burada paylaşıyoruz kendi adıma benimde burada övdüğüm falcılar çok oldu ama 5-6ay sonunda aslında dediklerinin çıkmadığını farkediyoruz nasıl yapıcaz bu tespiti ozaman. Gidip 1sene bekleyip yorum mu yapıcaz?????? cevabını merakla bekliyorum.Önce övüp sonra fal tutmayınca para kaptıranlar burada o falcıyı gömerse benden çekeceği var haberiniz ola ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?