- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Ama ben sana dedim gönder hesabıma 50 bindolar herşey garanti demiştim
taksim symbolde bir de kuzey miydi öyle biri vardı o da bende %60 gibi tuttu. aslında ben o gün orada batu ya gitmiştim. ama beklerken kuzeye de baktırmıştım ve enerjimiz hiç tutmamıştı. ama kuzeyin dedikleri oldu sayılır kısmen. batu ise 1. falda %50 gibi sonra ben bir daha gittim o falı ise tamamen patladı.benim için hayal kırıklığı oldu diyebilirim.Ben burada adı geçen herkese baktırmışımdır, hepsi aynı şeyi söyledi farklı vadelerle ama o vade ya geçti ya da bi türlü gelmiyor
Taksim symbolde Bora vardı, gay kumral bi çocuk. 2 yıl önce bakmıştı ama ve söylediği şeylerin %80ni oldu. Tekrar gitmek istediğimde oradan ayrılmıştı. Numarasını almak için birkaç kere gittim farklı şubelerden de şansımı denedim ama vermedileradını duyan numarasını bilen varsa çok çok isterim. Tavsiye ediyorum demiyorum bana çıkmıştı ve mümkünse tekrar baktırmak istediğim tek kişi.
bu arada şimdiye kadar bora hariç en çok çıkan falcılar kimlerdi?Ben burada adı geçen herkese baktırmışımdır, hepsi aynı şeyi söyledi farklı vadelerle ama o vade ya geçti ya da bi türlü gelmiyor
Taksim symbolde Bora vardı, gay kumral bi çocuk. 2 yıl önce bakmıştı ama ve söylediği şeylerin %80ni oldu. Tekrar gitmek istediğimde oradan ayrılmıştı. Numarasını almak için birkaç kere gittim farklı şubelerden de şansımı denedim ama vermedileradını duyan numarasını bilen varsa çok çok isterim. Tavsiye ediyorum demiyorum bana çıkmıştı ve mümkünse tekrar baktırmak istediğim tek kişi.
Bende en çok elifsucan bildi baktırıp arkasında yaşadığım şeyler oldu. Ama o tellwede. O da sonunu diğer falcılar gibi söylüyor ama süreci yaşarken bazı şeyler onun dediği gibi oluyor bende. Ben kimseye özellikle birini tavsiye edemiyorum çok para harcadım çok umut bağladım ve üzüldüm. Kimsenin benim durumuma düşmesini istemem. Bora iyidi keşke tekrar görüşme şansım olsa, bugün bile giderdim. Duyan bile varsa yazarsa mutlu olurum :)bu arada şimdiye kadar bora hariç en çok çıkan falcılar kimlerdi?
umarım her şey gönlünce olur.Bende en çok elifsucan bildi baktırıp arkasında yaşadığım şeyler oldu. Ama o tellwede. O da sonunu diğer falcılar gibi söylüyor ama süreci yaşarken bazı şeyler onun dediği gibi oluyor bende. Ben kimseye özellikle birini tavsiye edemiyorum çok para harcadım çok umut bağladım ve üzüldüm. Kimsenin benim durumuma düşmesini istemem. Bora iyidi keşke tekrar görüşme şansım olsa, bugün bile giderdim. Duyan bile varsa yazarsa mutlu olurum :)
kişisel tecrübelerimde bazen ikinci üçüncü bakmalarda aynı sonuç alımıyor.Bende en çok elifsucan bildi baktırıp arkasında yaşadığım şeyler oldu. Ama o tellwede. O da sonunu diğer falcılar gibi söylüyor ama süreci yaşarken bazı şeyler onun dediği gibi oluyor bende. Ben kimseye özellikle birini tavsiye edemiyorum çok para harcadım çok umut bağladım ve üzüldüm. Kimsenin benim durumuma düşmesini istemem. Bora iyidi keşke tekrar görüşme şansım olsa, bugün bile giderdim. Duyan bile varsa yazarsa mutlu olurum :)
InsAllahbilgi için teşekkür cnm. ne diyelim hepimiz için hayırlısı olsun. ama önce sağlık.
Sadece ikisine batırmamış olabilirim yorumlarından emin olamadığım için :)kişisel tecrübelerimde bazen ikinci üçüncü bakmalarda aynı sonuç alımıyor.
bir de sana sorum ;sen nalan uçana bir de nikoya baktırdın mı?
yorum alabilir miyim?
anladım cnm. bana her ikisini de çok övmüşlerdi. bakalım yaza sağ çıkarsak belli olur o zaman buradan yazarım.Sadece ikisine batırmamış olabilirim yorumlarından emin olamadığım için :)
Aaa bi de can var. Yine bi uygulamadaydı ama hangisi unuttum. Baktırmayın boş bakıyor. Bi ara symbol Beşiktaştaydı yüz yüze de baktırmıştım o zaman da alakasızdı ve tutmamıştı.
Şimdi düşündüm de fala harcadığım parayı kenarı atsam zengin ve mutlu olurdum. Şu an hem zengin değilim hem de çok mutlu değilim
Basirly can.Bu can hangi can, tellwe de çalışan berhettiyettin nicki falcı mı?
Basirly can.
Eceye baktıran arkadaşlar yorum yazabilir mi evden çıkamıyoruz dadandık yine fallara ya..
ben :) vade verdi tabiki vadeyi tutturursa burada herkese ilanAnlık durumu biliyor mu acaba şuanıben :) vade verdi tabiki vadeyi tutturursa burada herkese ilan edeceğim onun dışında hepsi de beklemem gereken şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?