İstanbul'da Fal - Falcılar

Vallahi buket ile 1 kere konuştum. Yeterliydi

Şüphelendiğiniz üyeleri yönetime bildirin bence. Zaten büyük bi Buket reklamı dönüyordu ortada, hakkındaki olumsuz yorumların anında kendisine iletilmesi falan, çok barizdi. Bildirin ki daha fazla insan kandırılmasın.

Numarayı kim yaydı arkadaşlar? İlk kimden çıktı özelden kim attı telefon numarasını veren mesajları?

Buket denen kadının. O kadının adı sanı hiç yoktu bir den ortaya cıktı cetesi ile beraber, ypk baktırdım cıktı hangi ara baktırdın, hangi şehirde, yıllardır hiç kimse bahsetmemiş .
30 Ocakta paylaşan arkadaş kendini biliyor gerçi Buket onuda kandırmış ama kendisi bana buketi tanı dua edersin bana demişti aynen ediyorum ama beddua!!!! K kaleca başlattı ve o önerdi gitsin saçma sapan falcılarıyla kendi konuşsun buraya yaymasın 200 liralık falcılarını

Tatata konu buket olunca buna kızıp üyeliğimi iptal etmiştim dayanamayıp geri geldim..:)) ortağı K kaleca nın hiç sesi cıkmamış hunharca savunuyodu kendisini aramızda görmek isteriz:) noldu lan dolandırıcılar Allahım beni zeki yarattığın için tşk ederim:) Buketcim hangi üyelikteysen sende cık ortaya yapmaz o filan de :)

Aynen bana diyordu ki ya benim çok müşterim var kadınlar klübü ne ki istemiyorum bile burdan 20 bin kazandı sahtekar!!

Dün bukete sana 2 müşteri kaybettirdim kadınlar klübünden iyi olsun dedim içi gitti ahahah

Aynen bana diyordu ki ya benim çok müşterim var kadınlar klübü ne ki istemiyorum bile burdan 20 bin kazandı sahtekar!!
Hunharca savunuodu burda tartıstım engellendim kızdım üyeliği kapadım.. şimdi gelsin bakalım dolandırıcılar söylüorum ortaklar.. b harfi yazınca damlayan K kaleca nerde! Valla ben dolandırılsam savcılığa bile giderimde cok şükür basıma gelmedi kimseye tanrı rolü vermeyin işlem filan yalan akıllanın artık.. gücü yeten yetene neyse eğlenmek için geldim:)

İşte gerçekten cezası varsa gitmek isterim

Gitmiş herkese benim için kargocu çocuğu seviyor ne beklersin ki demiş. En azından emekle kazanıyor senin gibi umut taciriyle değil karaktersiz

Gitmiş herkese benim için kargocu çocuğu seviyor ne beklersin ki demiş. En azından emekle kazanıyor senin gibi umut taciriyle değil karaktersiz
Kendi dolandırıcı o kimi seviyomus oto hırsızınımı ee herkes kendine benzeyeni seviosa mantık olarak onunkide hırsızdır böle düşün:)

Ya sen senin hakkında söylediklerini nereden biliyorsun kaç kişiyi yolladın:)? Bu kadın bu kadar terbiyesiz ve arsız mı insanların özel hayatından bilgi edinip dalga geçiyor.

Savcılıga gidin muhtemelen para yolladınız bankadan, dolandırıcı diye adı cıksın azıcık uğraşsın mahkemelerde

Burdan işlem yaptıranları buldum onlar söyledi. Ama yaptıranda suçlu değil mi?

Burdan işlem yaptıranları buldum onlar söyledi. Ama yaptıranda suçlu değil mi?
Vergisiz kazanç sağlıyor. Ve anayasaya göre suç bu( fal büyü zart zurr işte) , millet el altından yapıyor bu işi. Ayda kazancı kimbilir kaçtır, işçi neredeyse 1,500 lira gelir vergisi veriyoe eline anca 2500 geçiyor bunlarınki kayıtsız kazanc hepsi öyle ama bu cok fena dolandırıc cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…