- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Vallahi buket ile 1 kere konuştum. YeterliydiAynen senide kurban gördücanım işte insan sevdiğinden ayrı kalınca üzülüyor kafası karışıyor bir an evet diyor bide bize ablalık yaptı güya... inandık dedik bu bir anne yapmaz herhalde.. Allah’ından bulsun o ve onu önerenler işlemim tuttu diyen sahtekarlar!!! Bu arada Zeynep’in ses tonu cidden korkunç
Direk işlem mi dedi zaten sahtekar olduğu 200 lira falından belli sanki atom parçalıyorVallahi buket ile 1 kere konuştum. Yeterliydi
KiminNumarayı kim yaydı arkadaşlar? İlk kimden çıktı özelden kim attı telefon numarasını veren mesajları?
Buket denen kadının. O kadının adı sanı hiç yoktu bir den ortaya cıktı cetesi ile beraber, ypk baktırdım cıktı hangi ara baktırdın, hangi şehirde, yıllardır hiç kimse bahsetmemiş .
30 Ocakta paylaşan arkadaş kendini biliyor gerçi Buket onuda kandırmış ama kendisi bana buketi tanı dua edersin bana demişti aynen ediyorum ama beddua!!!! K kaleca başlattı ve o önerdi gitsin saçma sapan falcılarıyla kendi konuşsun buraya yaymasın 200 liralık falcılarınıBuket denen kadının. O kadının adı sanı hiç yoktu bir den ortaya cıktı cetesi ile beraber, ypk baktırdım cıktı hangi ara baktırdın, hangi şehirde, yıllardır hiç kimse bahsetmemiş .
Aynen bana diyordu ki ya benim çok müşterim var kadınlar klübü ne ki istemiyorum bile burdan 20 bin kazandı sahtekar!!Tatata konu buket olunca buna kızıp üyeliğimi iptal etmiştim dayanamayıp geri geldim..:)) ortağı K kaleca nın hiç sesi cıkmamış hunharca savunuyodu kendisini aramızda görmek isteriz:) noldu lan dolandırıcılar Allahım beni zeki yarattığın için tşk ederim:) Buketcim hangi üyelikteysen sende cık ortaya yapmaz o filan de :)
Hunharca savunuodu burda tartıstım engellendim kızdım üyeliği kapadım.. şimdi gelsin bakalım dolandırıcılar söylüorum ortaklar.. b harfi yazınca damlayan K kaleca nerde! Valla ben dolandırılsam savcılığa bile giderimde cok şükür basıma gelmedi kimseye tanrı rolü vermeyin işlem filan yalan akıllanın artık.. gücü yeten yetene neyse eğlenmek için geldim:)Aynen bana diyordu ki ya benim çok müşterim var kadınlar klübü ne ki istemiyorum bile burdan 20 bin kazandı sahtekar!!
İşte gerçekten cezası varsa gitmek isterimHunharca savunuodu burda tartıstım engellendim kızdım üyeliği kapadım.. şimdi gelsin bakalım dolandırıcılar söylüorum ortaklar.. b harfi yazınca damlayan K kaleca nerde! Valla ben dolandırılsam savcılığa bile giderimde cok şükür basıma gelmedi kimseye tanrı rolü vermeyin işlem filan yalan akıllanın artık.. gücü yeten yetene neyse eğlenmek için geldim:)
Gitmiş herkese benim için kargocu çocuğu seviyor ne beklersin ki demiş. En azından emekle kazanıyor senin gibi umut taciriyle değil karaktersizBidaha yeni üyeler cıkınca lütfen dikkat edin işlem filan kelin ilacı olsa basına sürer 1000 liranın peşine mi düşer .. Allahından bulsun kesin bulur ztnde bunca negatif enerji domusuk tosba yağlarını aldırmıs demek hahah geri al inşallahhhh!
Kendi dolandırıcı o kimi seviyomus oto hırsızınımı ee herkes kendine benzeyeni seviosa mantık olarak onunkide hırsızdır böle düşün:)Gitmiş herkese benim için kargocu çocuğu seviyor ne beklersin ki demiş. En azından emekle kazanıyor senin gibi umut taciriyle değil karaktersiz
Ya sen senin hakkında söylediklerini nereden biliyorsun kaç kişiyi yolladın:)? Bu kadın bu kadar terbiyesiz ve arsız mı insanların özel hayatından bilgi edinip dalga geçiyor.Gitmiş herkese benim için kargocu çocuğu seviyor ne beklersin ki demiş. En azından emekle kazanıyor senin gibi umut taciriyle değil karaktersiz
Burdan işlem yaptıranları buldum onlar söyledi. Ama yaptıranda suçlu değil mi?Ya sen senin hakkında söylediklerini nereden biliyorsun kaç kişiyi yolladın:)? Bu kadın bu kadar terbiyesiz ve arsız mı insanların özel hayatından bilgi edinip dalga geçiyor.
Savcılıga gidin muhtemelen para yolladınız bankadan, dolandırıcı diye adı cıksın azıcık uğraşsın mahkemelerde
Vergisiz kazanç sağlıyor. Ve anayasaya göre suç bu( fal büyü zart zurr işte) , millet el altından yapıyor bu işi. Ayda kazancı kimbilir kaçtır, işçi neredeyse 1,500 lira gelir vergisi veriyoe eline anca 2500 geçiyor bunlarınki kayıtsız kazanc hepsi öyle ama bu cok fena dolandırıc cıktıBurdan işlem yaptıranları buldum onlar söyledi. Ama yaptıranda suçlu değil mi?
Benim tavsiye vermek gibi bir durumum asla olamaz. Şunu iyi biliyorum ki baktırdığınız fallara fazla anlam yüklemeyin. Yalnız nacizane bir kaç falcı deneyimimi paylaşayım
Zeynep:kafası karışık ve bu duruma yansıyor bence.. Bana dediği gün dolaylı bir haber aldım. Yalnız 100TL.etmez ve gereksiz. Hatta o ses tonu çok rahatsız ediyor.
Ece:anda çok iyi, kişilik analizi iyi ve iddialı.. Pozitif biri.
Vera:benim çok gittiğim biri değildir. Yalnız anda iyidir. Geçen sene yaşadığım ilişki de adamın hayatında ki diğer kadını nokta atışıyla bilmiştir.
Yeliz:çok gerekli değil.. Ama eh işte diyelim. Bana tutturduğu oldu.
Arzu :öngörüsü çok kuvvetli bence. Başarılı buldum.
Mehmet :bende genelde tutar
Bir de yazmadsn geçemeyeceğim lütfen işlem olayına girmeyin. Fal baktırın ama hayatınızı Allahın bir kulu tarafından size söylenen şeylere göre yönlendirmeyin. Rahat olun. Sy akar yolunu bulur unutmayın. Eğer zaten kaderde o insan varsa ne annesi ne ablası gelişini engelleyebilir. Geleceği peygamberimiz bilememiş ys da söylememiş
Bu fal bakanların da çok zor duruma düştüğünü okuyacaksınız ya da duyacaksınız..
Bir de oldukları estetik operasyonları.... Bu para helal de olmaz.
Buket denen kadını rehberime kayıt ettim baktım durumuma bakıyor.. Anında engelledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?