İstanbul'da Fal - Falcılar

Kime msj attin cnmYönetim silmez msjları

Kime msj attin cnmYönetim silmez msjları
Ben atmadım biri bana attı ama mesajlar yok, sildim mi acaba dedim demek ki silmişim arıyorum bulamıyorum:S larox ile muhabbeti geçmişti o zaman bu buket mevzusu bu kadar dallı budaklı değildi. Ne alaka demiştim ki sürekli burada falcı bakan biri değilim ne alka bana mesaj atıyor “ çok yardımını gördüm” zart zurt numarası bu, benim sorunumu çözdü seninkini de çözsün.

Ahh ah keske kim attigini bulsak muhtemelen cogu kisiye atmistir o msji forumda aslında kendilerini ele vermisler attiklari msjlarla

Canım tekrar hosgeldin aramiza sade o kullanici deilki ben sana 10 tane sayarım burda buketin müdavimlerini forumdaki,banada cok saldırdılar ama ben pes etmedim sonuna kadar savastım kimseden korkum yok dogru bildigimden şaşmam

sizden aylardır falcıların numalarını istiyorum ilk sayfada tablo yapacağım dedim hiç biriniz vermedi şu şu falcının bu bu falcının numarası diye.....

numarayı sizler verince bir prim olayı mı var yoksa ?

bırakın primler bize gelsin .....

sakın ama sakın şu övdü de ona gittim ! gibi cümle kurmayın !

iyi çıkınca Allah'tan kötü olunca size telefon veren mi suçlu ?

yapmayın ...

sakın ! ben burada bas bas bağırdım o dönem beni dinlemediniz.

Simdi herkez buraya falcilarin numarasini atsa reklamini yapmis olucaz bedavadan son dönem yasadiklarimizdan sonra isin acikcasi ben kararasizim nacizane fikrimi soylemek istedim

Simdi herkez buraya falcilarin numarasini atsa reklamini yapmis olucaz bedavadan son dönem yasadiklarimizdan sonra isin acikcasi ben kararasizim nacizane fikrimi soylemek istedim

bana özelden yollayacaksınzı bende ilk sayfa da listeleyeceğim

Ben yorumlari dahi yeni görüyorum burada kendi arkadaslarim da var ve rahatsizligimi biliyorlar 2 gundur ne bu site ne de snn gbi sinirini baskalarindan cikaranlarla isim olacak vaziyette degilim. Ben de herkes gibi para verip fal baktiriyorum ve burada millete birsuru falcinin numarasini dagittim. beni etiketleyip duran arkadas allah seni islah etsin kizim bu kindarliktir acaba??? Burada kac kisi yazdi kadin kendi yorum yaptirdi diye oradan da anlamiyorsan daha ne diyeyim. Sorunun cevabi buradaki yorumlarda sakli ama ben kimseyi ifsa etmiyorum etmek istemiyorum bıktım cunku ben a yazsam damlayan insanlar varm özelden konustuklarim cevabi ve gerçekleri biliyor acik acik yazmadim bu kadar soyleyeceklerim... @waterlily1 hele sen... sana sadece fal baktir ddm isleme girme diye 1 hafta yalvardim daha bunun uzerine bu konuya beni dahil etmeye calisiyorsun

Benden Arzu hanım ve diğer bahsettiğim kişilerin telefon numarasını isteyenler... Tavsiye etmeyip kendi fikrimi yazdım. Lütfen bunların içinde size işlem diyeni es geçin... Ama özelden numara isteyenlere yazacağım

Anladim benmi sinirimi baskalarindan cikariyorum?????kendine gel kelimelerine dikkat et

Arkadaşlar bir birimizi yiyerek bişey kazanmıyoruz ki daha sakin olalım

Fal işi bu en güzeli yeni biri mi var ona yoğunlaşıp notunu verelim en başında gerçekten necidir görelim

Bende yeni biri buldum ilk falo ücretsiz diye paylaştım ve sonra frene bastım mesajlara o yüzden geri dönmedim

Şuan bir kaç kişi testini yapıyoruz resmen işe yaramaz ise kötü şundan uzak dur deriz iyiyse evet bu iyi bi siz de baktırın en temizi bu olur

İşleme gelince onun ne olduğunu buradan öğrendim hiç anlamam etmem ama kahve falı ile alakası olmaması lazım diye düşünüyorum ha yine işlem durumumu var onu da notunu alıp kötü iyi deriz

Bu insanlar için burada bir birimize girmemiz bize bişey kazandırmaz yapmayalım lütfen

açıkcası kendisini kaale bile almıyoruz

hala bana numara yollayan yok ....

o halde sorunu kendi aranızda çözün

Arkadaslar yeter artik, kapatalim bu konuyu. Birkac cikarimim var paylasmak istiyorum:
1. Eski uyelerin bir guvenilirligi vardi, bu olayla bunun da kullanilabilecegini gorduk.
2. Konusmasi, tarzi duzgun diye falciya guvenilmez (buket konusunda beni en cok irrite eden ve guvenimi azaltan iyi insan yaklasimiydi acik soyleyeyim, sanki hayrina yapiyormus gibi bir durum).
3. Falinin cok genel oldugunu zaten konustugum 1-2 kisiden anlamistim, hatta onceki yorumlarimda da vardir. Zaten fali iyi olsa isleme yonlendirmez.
4. Buraya her ne olursa olsun onunla ilgili olumlu yorum yazan herkeste bir miktar suc var, ki bu bazilarinda cok cok fazla, lutfen bu kisiler madem engellenmiyorlar, ozur dilemiyorlar, biraz sussunlar daha da yazmasinlar.
5. Eminim bir sure sonra yeni uyelik ve komisyoncularla (bedava fal, islem vs de bence komisyona girer!) buraya yazacaktir lutfen fark ettigimiz anda aksiyon alalim.
6. Hepimiz elbette mucizelere, iyi insanlarin varligina inanmak istiyoruz, insaniz cunku. Ancak bu olayla iyimserlik duyarken akil ve mantik suzgecinden gecirmek ilk is olmaliBiliyorum insan cok uzgun ve gerginken caresiz hissediyor ve bunu yapabilmek cok zor ama lutfen yapmaya calisalim.
7. Tavsiye verirken biraz beklemek gerektigini dusunuyorum ayrica, bekle falin ciksin cikmasin oyle yaz. Baktiriyor arkadaslar ay cok kotu, ya da ay superdi cok memnun kaldim, hic mantikli ve guvenilir degil bu yorumlar. Kaldi ki yillarca baktirdigimiz falcilar bile bazen cok kotu, bazen cok iyi performans gosterebiliyor. Anlik tek bakimlik degerlendirmelerin gercekci olmadigi ortada.
Falcilara daha az ihtiyac duydugumuz, idealinde hic duymadigimiz gunler dilegiyle..

En ateşli savunucusu sendin kaleca neden kızıyorsun? Bu şahsın adını da ilk ben senden duydum. Ne zaman bahsi geçse direkt sen savunmaya geçtin. Senin buket olduğunu düşüyordum bir ara açıkçası o kadar fanatiktin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…