Engelleme taleplerimize baksaniz bu siralar daha rahat edecegiz. Bu platform faydadan cok zarar vermeye basladi. Elbette surekli bir onlem alinamaz ve herkes kendi aklindan fikrinden sorumlu ancak bir tedbir almaniz sart gorunuyor.hala bana numara yollayan yok ....
o halde sorunu kendi aranızda çözün
Engelleme taleplerimize baksaniz bu siralar daha rahat edecegiz. Bu platform faydadan cok zarar vermeye basladi. Elbette surekli bir onlem alinamaz ve herkes kendi aklindan fikrinden sorumlu ancak bir tedbir almaniz sart gorunuyor.
Bana vade tutturdu ve buradan msj yetistiriyorlar ekran resmi atiyorlar kendisiyle muhabbetimi keseli 3 haftayi gecti dün birinin bir sorunu icin aradi ben artik sadece fala yonlendiririm o da vade isteyene ama islem filan muhabbeti isterse kesinlikle kimseye önermem yazdim. Burada bunu msjlarla belirttiklerim de var. Burada fanatik bir grup vardi deniyor sorun neden fanatik grup vardi acaba ama kimse buradan aciklamak istemez emjn olun maddi olarak bir cikarim ne benim ne de burada yazanlarin yok konustugum kadariyla...En ateşli savunucusu sendin kaleca neden kızıyorsun? Bu şahsın adını da ilk ben senden duydum. Ne zaman bahsi geçse direkt sen savunmaya geçtin. Senin buket olduğunu düşüyordum bir ara açıkçası o kadar fanatiktin.
En ateşli savunucusu sendin kaleca neden kızıyorsun? Bu şahsın adını da ilk ben senden duydum. Ne zaman bahsi geçse direkt sen savunmaya geçtin. Senin buket olduğunu düşüyordum bir ara açıkçası o kadar fanatiktin.
Bence bunu en son söyleyebilecek kisisin! Sen de cok savundun hatta ben falimi baktirip kenara cekilirken cogu kez senle daha samimiydi ben 3 hafta oldu elimi etegimi cekeli bayandan ama sen sanirim gecen cumartesi farkettinkesinlikle güzel bir nokta atışı
Okey o zaman. Buket benim buketim
Sizin düşüncenize de saygı duyuyorum. Bu sitede ne eski nede yeni uyeyim. Buket hanım Benim memnun kaldigim ve devamında işlemlerimi yapan güvendiğim birisi. Gerçekten merak ettim özel olmazsa neyi bilemedi hayatınızda? Bakıma başlarken istediği resim gibi bazı şeyler var. Bunları net olarak kendisine gönderdiniz mi? Benim işlemlerim hala devam ettiği için olaylarım şekillenmeye başladığında buket hanımla gerçekleştirmeye çalıştığımız olaylar hakkında daha ayrıntılı bilgi verecegim
kesinlikle güzel bir nokta atışı
inanın buket gerçekten sıktı ! Ve siz fanatik düzeyde bu kadını savunuyorsunuz. Sizi daha önce de bu konuda uyardım.
İnsanlar beğenmediği veya iğreti olduğu falcıları buraya yazamayacak mı ?
Buket ismini duydum mu tüylerim diken diken oluyor.
Kadın bu siteden çıkmaz oldu yok siteden çıkıyorsa birileri ona haber üflüyor ama cidden sıktı buket artık
Tercüman oldun duygularıma gel öpim diycem olmucak
Kesinlikle haklisin . buradaki bir üyenin buketi savunup suçlanması durumunda buket tarafından zorla yazdırılmış bir yorumdu. Bana zorla 2 kez yorum yaptırdı. Hatta bakarsan bir tane daha buketi kalecanin yazdığı mesajlardan sonra savunan bir mesajı mi bulabilirsin. Burada dürüstlükle çıksın lar kimler Buketin baskısı ile burada onu savunan yazı yazmak zorunda kaldi4 Şubat 2020
15 Şubat 2020
Günümüz
bak nokta atış böyle yapılır ....
söz uçar yazı kalır ...
Ben. Madem falında bildim ablana güzel bir yorum at dedi ama o zaman banlıydım iyikide banlıydımKesinlikle haklisin . buradaki bir üyenin buketi savunup suçlanması durumunda buket tarafından zorla yazdırılmış bir yorumdu. Bana zorla 2 kez yorum yaptırdı. Hatta bakarsan bir tane daha buketi kalecanin yazdığı mesajlardan sonra savunan bir mesajı mi bulabilirsin. Burada dürüstlükle çıksın lar kimler Buketin baskısı ile burada onu savunan yazı yazmak zorunda kaldi
Benim bu yazdığım mesajı beğenmedi güzel yazmamissin hakkımda diye. Merak etme yaranamamistim kendisine. Hemen mesajimi ona screen shot ile atıp gondermisler4 Şubat 2020
15 Şubat 2020
Günümüz
bak nokta atış böyle yapılır ....
söz uçar yazı kalır ...
Kesinlikle haklisin . buradaki bir üyenin buketi savunup suçlanması durumunda buket tarafından zorla yazdırılmış bir yorumdu. Bana zorla 2 kez yorum yaptırdı. Hatta bakarsan bir tane daha buketi kalecanin yazdığı mesajlardan sonra savunan bir mesajı mi bulabilirsin. Burada dürüstlükle çıksın lar kimler Buketin baskısı ile burada onu savunan yazı yazmak zorunda kaldi
Zorla yazdırıldı derken? Siz nasıl bi işin içindesiniz ya? Kafanıza silah mı dayadı da öyle zorla yazdırdı. Komik olmayın lütfen. Burada defalarca Buket’in reklamı var dedim, rapor ettim. İşlem yapıyor dendi, insanların iradelerini yönlendirmeyin dedim, biz memnunuz dendi. Şimdi mi kötü oldu Buket?Kesinlikle haklisin . buradaki bir üyenin buketi savunup suçlanması durumunda buket tarafından zorla yazdırılmış bir yorumdu. Bana zorla 2 kez yorum yaptırdı. Hatta bakarsan bir tane daha buketi kalecanin yazdığı mesajlardan sonra savunan bir mesajı mi bulabilirsin. Burada dürüstlükle çıksın lar kimler Buketin baskısı ile burada onu savunan yazı yazmak zorunda kaldi
Ben. Madem falında bildim ablana güzel bir yorum at dedi ama o zaman banlıydım iyikide banlıydım
Benim bu yazdığım mesajı beğenmedi güzel yazmamissin hakkımda diye. Merak etme yaranamamistim kendisine. Hemen mesajimi ona screen shot ile atıp gondermisler
En son bir üyenin gene savunması ile ortalık karışmıştı. O zaman hem o üye için hemde buket için yorum yaptim Buketin zoruyla gene beğenmedi. Hatta savunan üye için buket o üyeyi arayıp konu sen degildin lafim sana degildi diye soyle dedi. Ve o üye mesaj atip banami laf dokunurdun dediğinde Hayir sana degil demek bile zorunda kaldimBen. Madem falında bildim ablana güzel bir yorum at dedi ama o zaman banlıydım iyikide banlıydım
Evet falımda iyiydi ben bunu inkar etmem. Ama çete oldukları sonra dank ettiheeee sende para kaptıranlardansın : )))
yani banlı olmasan sende mi iyi yorumlar yazacaktın ?
Evet falımda iyiydi ben bunu inkar etmem. Ama çete oldukları sonra dank etti
zorla diyorsam silahla degil Her halde. Yalvar yakar yapıyor hatrim varsa diye yalvarıyor. Burada birisi kötü konusunca kafayı yiyor. Herkesi hakkımda iyi yaz bak ne demiş lütfen sonunda bıkıp yaziyorsun. Ben işlem sonunda yazarim dedim ama 2 kez çok bunaltti yazdim ama fanatık savunucusu olmadım.Zorla yazdırıldı derken? Siz nasıl bi işin içindesiniz ya? Kafanıza silah mı dayadı da öyle zorla yazdırdı. Komik olmayın lütfen. Burada defalarca Buket’in reklamı var dedim, rapor ettim. İşlem yapıyor dendi, insanların iradelerini yönlendirmeyin dedim, biz memnunuz dendi. Şimdi mi kötü oldu Buket?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?