İstanbul'da Fal - Falcılar

hala bana numara yollayan yok ....

o halde sorunu kendi aranızda çözün
Engelleme taleplerimize baksaniz bu siralar daha rahat edecegiz. Bu platform faydadan cok zarar vermeye basladi. Elbette surekli bir onlem alinamaz ve herkes kendi aklindan fikrinden sorumlu ancak bir tedbir almaniz sart gorunuyor.

(
Engelleme taleplerimize baksaniz bu siralar daha rahat edecegiz. Bu platform faydadan cok zarar vermeye basladi. Elbette surekli bir onlem alinamaz ve herkes kendi aklindan fikrinden sorumlu ancak bir tedbir almaniz sart gorunuyor.

İnsan faktörü var ortada tedbir istediği kadar alınsın bunu aşmak zor bizler de dikkatli olmalıyız

Bana vade tutturdu ve buradan msj yetistiriyorlar ekran resmi atiyorlar kendisiyle muhabbetimi keseli 3 haftayi gecti dün birinin bir sorunu icin aradi ben artik sadece fala yonlendiririm o da vade isteyene ama islem filan muhabbeti isterse kesinlikle kimseye önermem yazdim. Burada bunu msjlarla belirttiklerim de var. Burada fanatik bir grup vardi deniyor sorun neden fanatik grup vardi acaba ama kimse buradan aciklamak istemez emjn olun maddi olarak bir cikarim ne benim ne de burada yazanlarin yok konustugum kadariyla...

kesinlikle güzel bir nokta atışı
Bence bunu en son söyleyebilecek kisisin! Sen de cok savundun hatta ben falimi baktirip kenara cekilirken cogu kez senle daha samimiydi ben 3 hafta oldu elimi etegimi cekeli bayandan ama sen sanirim gecen cumartesi farkettin

4 Şubat 2020
Okey o zaman. Buket benim buketim

15 Şubat 2020

Günümüz
kesinlikle güzel bir nokta atışı

bak nokta atış böyle yapılır ....

söz uçar yazı kalır ...

Şimdi ben bu Buketi savunuyor pozisyona düştüm ama geçmiş zaman bana tek destek veren L larox86 idi. Hatta bana gel seni bir öpeyim filan yazmış.

O dönem bunlar şarlatan dediğim de hepiniz sus pus oturdunuz ? Hatta eminim bana içinizden neler dediniz kim bilir?

Hiç birinizin sesi çıkmadı ?

Kör öldü dolandırcı oldu : )

yapmayın

Tercüman oldun duygularıma gel öpim diycem olmucak

söz uçar yazı kalır....

4 Şubat 2020

15 Şubat 2020

Günümüz

söz uçar yazı kalır ...
Kesinlikle haklisin . buradaki bir üyenin buketi savunup suçlanması durumunda buket tarafından zorla yazdırılmış bir yorumdu. Bana zorla 2 kez yorum yaptırdı. Hatta bakarsan bir tane daha buketi kalecanin yazdığı mesajlardan sonra savunan bir mesajı mi bulabilirsin. Burada dürüstlükle çıksın lar kimler Buketin baskısı ile burada onu savunan yazı yazmak zorunda kaldi

Ben. Madem falında bildim ablana güzel bir yorum at dedi ama o zaman banlıydım iyikide banlıydım

4 Şubat 2020

15 Şubat 2020

Günümüz

söz uçar yazı kalır ...
Benim bu yazdığım mesajı beğenmedi güzel yazmamissin hakkımda diye. Merak etme yaranamamistim kendisine. Hemen mesajimi ona screen shot ile atıp gondermisler

budur işte .... içinizde ki nefreti kusun....

Bu kadın neymiş arkadaş zorla yorum yaptırıyor ?

yapmasaydınız ?

siz iyi dediniz diye kaç kişi bu kadına gitti kim bilir !

bak biri yandım anama dolandırıldım diye geziyor !

ona üzüldük mü ? ASLA

ben şarlatan bu dedim bana inanmadınız : (

Zorla yazdırıldı derken? Siz nasıl bi işin içindesiniz ya? Kafanıza silah mı dayadı da öyle zorla yazdırdı. Komik olmayın lütfen. Burada defalarca Buket’in reklamı var dedim, rapor ettim. İşlem yapıyor dendi, insanların iradelerini yönlendirmeyin dedim, biz memnunuz dendi. Şimdi mi kötü oldu Buket?

Benim bu yazdığım mesajı beğenmedi güzel yazmamissin hakkımda diye. Merak etme yaranamamistim kendisine. Hemen mesajimi ona screen shot ile atıp gondermisler

ben yarandınız filan demedim ....

Ben. Madem falında bildim ablana güzel bir yorum at dedi ama o zaman banlıydım iyikide banlıydım
En son bir üyenin gene savunması ile ortalık karışmıştı. O zaman hem o üye için hemde buket için yorum yaptim Buketin zoruyla gene beğenmedi. Hatta savunan üye için buket o üyeyi arayıp konu sen degildin lafim sana degildi diye soyle dedi. Ve o üye mesaj atip banami laf dokunurdun dediğinde Hayir sana degil demek bile zorunda kaldim

heeee sende para kaptıranlardansın : )))

yani banlı olmasan sende mi iyi yorumlar yazacaktın ?
Evet falımda iyiydi ben bunu inkar etmem. Ama çete oldukları sonra dank etti

şimdi gelelim diğer üyelere....

bakın burada arkadaşlarınızı iyi tanıyın !

şarlatanın biri diyor ki beni öv hemen övüyorlar, biride diyor ki ben de iyi banlıydım övemedim diyor.

şimdi esas merak ettiğim ne biliyor musunuz ?

bu şarlo sizi tehdit mi ediyor ? elinde size ait tüm bilgiler var !

Evet falımda iyiydi ben bunu inkar etmem. Ama çete oldukları sonra dank etti

Abla ne çetesi ? Gidip para verip hizmet almışsın, bu serbest ekonomidir.

çete dediğin TDK'ya göre ; Yasa dışı işler yapmak veya etrafındakileri korkutmak amacıyla bir araya gelmiş topluluk.

şimdi bunlar çete ise sizi korkuttular demek hı ?

zorla diyorsam silahla degil Her halde. Yalvar yakar yapıyor hatrim varsa diye yalvarıyor. Burada birisi kötü konusunca kafayı yiyor. Herkesi hakkımda iyi yaz bak ne demiş lütfen sonunda bıkıp yaziyorsun. Ben işlem sonunda yazarim dedim ama 2 kez çok bunaltti yazdim ama fanatık savunucusu olmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…