Demek zorunda kaldin? O yorumlari ayni sekilde baskiya maruz kalmis biri olarak bnm de yorum yaptirildigimi bildigini saniyordum! Ki orada konu ben degil buket olmasina ragmen sen bana degindirdin. Benim icin yorum filan da yapmadin sen buraya. Yorum yaz altina sana değil diyecegim dediginde ben yorum yapmadim farkindaysan!En son bir üyenin gene savunması ile ortalık karışmıştı. O zaman hem o üye için hemde buket için yorum yaptim Buketin zoruyla gene beğenmedi. Hatta savunan üye için buket o üyeyi arayıp konu sen degildin lafim sana degildi diye soyle dedi. Ve o üye mesaj atip banami laf dokunurdun dediğinde Hayir sana degil demek bile zorunda kaldim
Şimdi mi kötü oldu Buket?
Kadın işini biliyor valla, ben takdir ettim açıkçası :)ben şahsen Buketin bu tarzından çok hoşlanıyorum : )
Umarım o da bana karşı boş değildir.
Defalarca fal baktırdım, hiçbir falcının zoruyla yorum yapmadım buraya. Falcı yorum yapmamı istese bile yapmam. Olumsuz yorum okuyunca kafayı yerse yesin, bana ne. Bir fal baktırdınız diye falcının lafıyla burada bir sürü insanın ona baktırmasına neden oldunuz. Büyünün yeni adı işlem olmuş, yaptırmayın dedik yine savundunuz. Şimdi ah vah etmeniz de garip.
Hahaha yok hayır sövmedim tabii ki :)daha 3 gün önce
"Ama reklam gibi. "
bu mesajınızdan dolayı ceza almıştınız : )
hadi itiraf edin bana çok sövdünüz değil mi ?
Söyleyemeyiz o dereceGeldim, konuyu kaçırmamak için çok hızlı yedim ...
Aramızda kalacak kim kaç TL kaptırdı yazabilir mi ?
söz aramızda kalacak...
pazar araştırması yapıyorum
Herkese yaptığı gibi bana da güya ablalık etti ve hayatımın kötü dönemindeydim ben de arkadaş olduğumuzu falan zannedip burda onu kotuleyen kisilere kizdim. Bana zorla yazdırmadı sadece ablanım seni çok seviyorum bilmem ne dediği için ben ikna oldum. Ekran görüntüsü olayı da doğru değil. Kendisinin hesabını buldum. Hatta o hesapla konusmusum bileAma ben eminim ki başka hesapları da vardır. Oralardan goruyodur ne yazildigini. Sonucta burasi onun ekmek kapısı oldu. Illa ki takip eder. Pardon estetik kapisi. He bi de sikayetci olma olayi icin de araya birini sokup beni alttan alttan tehdit ettirdi. Uğraştığın işleri ailen arkadaşların da öğrenir gibisinden. Ogrenirse ogrensin :) Yani ben burada canla başla buket öven kişinin prim aldığını değil aksine korkutuldugunu dusunuyorum. Bilemiyorum artik. Kendisine de söyledim iletişimimi kestm. Kendisiyle ilgili olumlu -olumsuz hiçbir şey konuşmak ve yapmak da istemiyorum artık. Günahsız iki evladi yarin annesinden utanmasin. Ben bu isten cok tiksindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?