İstanbul'da Fal - Falcılar

Offff yeter artık lütfen Buket patladı ve iyi Kide patladı daha yoruma gerek yok

Bu olayın kokusu bir üyenin Buket'in falını beğenmedim deyip üzerine gidildiğinde çok netleşmişti zaten. Ve ne hikmet ise (bu cümleyi aynen 1-2 ay öncede kullandım) bu fal Buket'in kulağına gitti saniyesinde. O aradaki konu taranıp saldırıya geçenleri bulmak lazım.

Zaten şüphelendiğim kişileri artık görmezden geliyorum. smallbutterfly ile Buket ve ekibi :) konusunu özelden de konuşuyorduk.

Demek zorunda kaldin? O yorumlari ayni sekilde baskiya maruz kalmis biri olarak bnm de yorum yaptirildigimi bildigini saniyordum! Ki orada konu ben degil buket olmasina ragmen sen bana degindirdin. Benim icin yorum filan da yapmadin sen buraya. Yorum yaz altina sana değil diyecegim dediginde ben yorum yapmadim farkindaysan!

Defalarca fal baktırdım, hiçbir falcının zoruyla yorum yapmadım buraya. Falcı yorum yapmamı istese bile yapmam. Olumsuz yorum okuyunca kafayı yerse yesin, bana ne. Bir fal baktırdınız diye falcının lafıyla burada bir sürü insanın ona baktırmasına neden oldunuz. Büyünün yeni adı işlem olmuş, yaptırmayın dedik yine savundunuz. Şimdi ah vah etmeniz de garip.

zamanında çıkan fallarımı yazıp, benden numara yada başka bilgi beklemeyin çünkü sonra işler karışıyor, ben kimsenin hayatına böyle müdahale etmek istemiyorum dediğimde özel mesajlar yağmıştı.
ne bencilliğim, ne kötü kalpliliğim kalmıştı. hatta beddualar almıştım.
uzun zamandır yazmıyordum buraya, Kazen'in adını görünce olay var diye merak edip baktım. iyi ki kimseye bilgi vermemişim.

daha 3 gün önce

"Ama reklam gibi. "

bu mesajınızdan dolayı ceza almıştınız : )

hadi itiraf edin bana çok sövdünüz değil mi ?

Söylemesi ayıp bir haşlama yiyip geliyorum... Yani gerçekten haşlama azar değil. Dana gerdanla yapılmış : )

konuyu takipteyim hızlı yazmayın

daha 3 gün önce

"Ama reklam gibi. "

bu mesajınızdan dolayı ceza almıştınız : )

hadi itiraf edin bana çok sövdünüz değil mi ?
Hahaha yok hayır sövmedim tabii ki :)

Her zaman reklam gibi gelen mesajları rapor ediyorum zaten, orada bi de yorum yapmam hataydı.

Geldim, konuyu kaçırmamak için çok hızlı yedim ...

Aramızda kalacak kim kaç TL kaptırdı yazabilir mi ?

söz aramızda kalacak...

pazar araştırması yapıyorum

Geldim, konuyu kaçırmamak için çok hızlı yedim ...

Aramızda kalacak kim kaç TL kaptırdı yazabilir mi ?

söz aramızda kalacak...

pazar araştırması yapıyorum
Söyleyemeyiz o derece zaten su falcilara hacilara hocalara verdiklerimizle neler neler alirdik yol paralarimiz dahil sayamadim ben biri ikisi dgl hepsi ayri yerden patliyo zaten bıktık bütün falcılarda da aynı kelime ablacımmm bak seni sevdim, severim bilmem ne, para mühim dgl ama hadi yatirma parasini bir fal bakar mi... ya benim ablam filan yok, kız kardesim de yok siz anca paramizin pesindesiniz daha ne diyeyim

Herkese yaptığı gibi bana da güya ablalık etti ve hayatımın kötü dönemindeydim ben de arkadaş olduğumuzu falan zannedip burda onu kotuleyen kisilere kizdim. Bana zorla yazdırmadı sadece ablanım seni çok seviyorum bilmem ne dediği için ben ikna oldum. Ekran görüntüsü olayı da doğru değil. Kendisinin hesabını buldum. Hatta o hesapla konusmusum bile Ama ben eminim ki başka hesapları da vardır. Oralardan goruyodur ne yazildigini. Sonucta burasi onun ekmek kapısı oldu. Illa ki takip eder. Pardon estetik kapisi. He bi de sikayetci olma olayi icin de araya birini sokup beni alttan alttan tehdit ettirdi. Uğraştığın işleri ailen arkadaşların da öğrenir gibisinden. Ogrenirse ogrensin :) Yani ben burada canla başla buket öven kişinin prim aldığını değil aksine korkutuldugunu dusunuyorum. Bilemiyorum artik. Kendisine de söyledim iletişimimi kestm. Kendisiyle ilgili olumlu -olumsuz hiçbir şey konuşmak ve yapmak da istemiyorum artık. Günahsız iki evladi yarin annesinden utanmasin. Ben bu isten cok tiksindim.

Daha once konustugumuz ve konusmadigimiz kisiler ozelden yazıyor bu konu ile ilgili. Dediğim gibi ben üzerimde kalmaması acısından söylüyorum. Islem onermedim ama bir şekilde vesile olduysam hakkını helal etsin. Bu konuyu kendi acımdan kapatıyorum artık. Ciddi bi mide bulantısı yaşıyorum olan biten karşısında.

burada ki hesabını bana özelden yazar mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…