hayırdır dıyıcem ozele kacıcak.. umarım kısa zamanda duzelır konu neyse
hadi gene dayanamadım,arkadaslar gecmısı okumuyorsunuz bu kadına bir çok kişi gitti evinde kendi halınde bir kadın falcı falan değil,okursanız gecmısın devamını anlarsınız,yazık paranızaa.Elmakurdumusun ısımlı arkadasımıza cıkmıs olabılır ama gıden kımse memnun kalmadı.......
Birileri sini mantıcıdaki Elif'i sormuş... Kadının adını öğrenmemiştim ama Sini'de baktırdım ben rezaletti... Hiç gerek yok derim... Bu arada biri bana da Rita'nın telefonunu verse fena olmucak sanırım... Rita'ya karşı bi inanç besliyorum ama kötü yorumlardan dolayı korkuyorum pişman olurum diye... Ama artık napalım denicez... :26:
Ayhan a bende baktırdım dün ama ben hala oturtamadım taşları yerine, sanrıım karıstırdı yaa.. yada ben inanmak istemiyormuyum ki aman ne bilim zaten uykum var kafam karısık.. ban su var bu var demedi, psikolog görevi yapıp akıl verdi.. hayatım senin ellerinde angel :))
bir de tekrar Tarık a gittim....Hala favorim şüphelendiğim şeyleri bana bir güzel anlattı.
Eğer persembe gününe kadar beni esas oglan aramazsa Gülün de olayı benim için bitecek zaten
Favorilerim Tarık,Ayhan,Şengül;Batu....
Yiğit in gecmıste benı sok ettıgı falları çok oldu ama artık bana eskisi gibi değil
Burcu hayatımdaki kişiye herkesten farklı bakan tek iyi yorum yapan Burcu... kız da yetenek var ama görecez.
Bahar kötü günündeymiş ben gittiğimde ama bir daha denemem
Gerisine bir daha gideceğimi zannetmiyorum hatta bence hiçbirine gitmeyeyim artık....
neyse ki son anda topralamışsın hatta gitmeyeyim artık diye :))
ve en sonunda Ayhana baktırdık arkadaslar...Sadece şunu söyleyeyim insan hayatında en az 1 kere de olsa mutlaka Ayhana fal baktırmıs olmalı....bazı karısan şeyler olabilir ama beni bana öyle bir anlattı ki beni benden aldı,hala sinirlerim bozuk zaten bi dahada fal mal baktırmıycam adam beni hayatımdaki adamlardan daha çok anladı ben daha ne diyim.....
,
Aceba sğanlıkta oturan emine hanıma mı gitsem??? Nasıl bakıyor? Kahve falı mı yoksa 3 harflilerle mi???
Soğanlıkta tam neresinde oturuyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?