İstanbul'da Fal - Falcılar

atlatırsın..... zor olucak ama ınan zaman herseyın ılacı..
kabullenmek yetıyor.. bu zaten ısın en zor kısmı
aslında yazıcak cok sey var ama burası yerı deıl ..

Birileri sini mantıcıdaki Elif'i sormuş... Kadının adını öğrenmemiştim ama Sini'de baktırdım ben rezaletti... Hiç gerek yok derim... Bu arada biri bana da Rita'nın telefonunu verse fena olmucak sanırım... Rita'ya karşı bi inanç besliyorum ama kötü yorumlardan dolayı korkuyorum pişman olurum diye... Ama artık napalım denicez... :26:

canım angelim ..elmakurdumusun dıyee aramada tarattım ama bişey cıkmadı ee koca 900 sayfayıı taramaktansa sormayı tercih ettimm..ama begenilmediyse o zaman yapacak bişey yok yorum için cok saol:)

bu arada bugun dejavuya gıttımm..saat 7 gıbı anaa bı baktımm 12 kısı varmış sırada.. yuhh artık deyıp bır kahve içip kalktım allahın hakkı 3 dur bır kez daha denıycem.. birde ızınlıydı bırde cok sıra vardıı dıgerınde tuttururuz elbet:)

aaa bu arada aklıma gelmişken çok eskiden 2 sene evvel .bahçelievlerde bir iranlı kadın vardı feriba abla ona giden varmı aranızda?

denizcim ritanın telini yolladım mesaj kutuna...
katina falını ben ilk defa bakırkoy altıncı his cafede duydum talin ablayla birlikte deniz diye biri çalışıyor o bakıyor ama açıkcası pek güvenemedim o fala ben... o yüzden nasıl bakıyor nasıl ediyor bilmem....baktıran var mı aranızdan denize?

ve en sonunda Ayhana baktırdık arkadaslar...Sadece şunu söyleyeyim insan hayatında en az 1 kere de olsa mutlaka Ayhana fal baktırmıs olmalı....bazı karısan şeyler olabilir ama beni bana öyle bir anlattı ki beni benden aldı,hala sinirlerim bozuk zaten bi dahada fal mal baktırmıycam adam beni hayatımdaki adamlardan daha çok anladı ben daha ne diyim.....

Ayhan a bende baktırdım dün ama ben hala oturtamadım taşları yerine, sanrıım karıstırdı yaa.. yada ben inanmak istemiyormuyum ki aman ne bilim zaten uykum var kafam karısık.. ban su var bu var demedi, psikolog görevi yapıp akıl verdi.. hayatım senin ellerinde angel :))

bir de tekrar Tarık a gittim....Hala favorim şüphelendiğim şeyleri bana bir güzel anlattı.
Eğer persembe gününe kadar beni esas oglan aramazsa Gülün de olayı benim için bitecek zaten
Favorilerim Tarık,Ayhan,Şengül;Batu....
Yiğit in gecmıste benı sok ettıgı falları çok oldu ama artık bana eskisi gibi değil
Burcu hayatımdaki kişiye herkesten farklı bakan tek iyi yorum yapan Burcu... kız da yetenek var ama görecez.
Bahar kötü günündeymiş ben gittiğimde ama bir daha denemem
Gerisine bir daha gideceğimi zannetmiyorum hatta bence hiçbirine gitmeyeyim artık....

Sen inanmak isteme bende bazı karısıklar olabılır ama arkadasımızda kelımesı kelımesıne tuttu o kesınnn....Halledecem hayatım sen dert etme

neyse ki son anda topralamışsın hatta gitmeyeyim artık diye :))

angel canım banada ayhanın bılgılerını gonderebılırmısın telefon ve hangı kafe adres gıbı tskler sımdıden

,
Aceba sğanlıkta oturan emine hanıma mı gitsem??? Nasıl bakıyor? Kahve falı mı yoksa 3 harflilerle mi???
Soğanlıkta tam neresinde oturuyor??

canım sımdı burdan emıne hanımın adres bılgılerını yazmıyım ıstersen bana msj at ordan gerı donerım sna telefonunuda yazarım gorusursun ama ben emıne hanımdan memnun kaldım bana dedıklerı harfı harfıne cıktı. bıde soyle bıse var emıne hanımın enerjısı guzel yanı candan bı kadın sıkmıyo ınsanı guven veren bırı yanı. ha sımdı dersın ne gıbı dedıgı cıktı soyle dıyım bana sen apar topar evlenıceksın her an hersey olabılır ıstanbul dısına gıdıceksın dedı ve cıktı bayramdan once baktırmıstım ona bayramdan sonra evlendım :) gercektende esım ıstanbul dısındaydı yanı 10 uzerınden 10 ne dedıyse cıktı :)

Günaydın kızlar hepinize. Özellikle Angel ve My lady sana tabii.... (Yani biz hani 3 Falahşörlerdik ya o bakımdan yani) Diğer kızlar alınmasınlar.

Dün, ay tutulmasından mı, dolunaydan mı, ayın 21'i olmasından mı, ya da hepsinden birden mi bilmem çoooook kötüydüm. Ay tutulması, dolunay ve 21 Aralık'a denk gelmesi sanırsam 450 yılda bir olan bir gök olayıymış. Bilemem ne derece doğru çünkü araştırmadım. Ama enerjisinin yüksek olduğu belli. Ben zaten dolunaydan etkilenen kurt kadınlardanım İşte o yüzden fal günü (gecesi) yapayım dedim kalktım Beyoğlu'na yollandım.

Hani Beyoğlu Cafede Alper vardı daha önce 1 kez gidip de öve öve göklere çıkarttığım. İşte O'na 2. kere baktırdım ama bu sefer hiiiiiiiç beğenmedim. :18: Daha önceki falında dediği gelecekle ilgili olayların tamamen tersini söyledi. Ve çok yüzeysel baktı. Kısaca memnun kalmadım. Oradan çıkıp biraz alış veriş yaptım sinirlerime iyi gelir diye ama harcamaları görünce bu sabah sinirlerim daha da bozuldu. Ühü ühühühühhüh.......Oradan da ver elini Melekler Kahvesi Şengül. Şengül'e ilk defa gidiyordum ve 8 kişi var dediler oraya girince. Ha bu arada da saat 20.00 civarı idi. Olsun dedim bekleyeceğim. Niyetlendim ya bi kere. Hem de TV de dizimi (Öyle bir geçer zaman ki) kaçırma pahasına. Olsun tekrarını Pazar günü izlerim nasılsa. (Sanki de Şengül kaçıyor ya, neyse) Saat 21.45 gibi aldı beni Şengül. Beklediğime %85 değdi. Kişi analizleri güzel, varolanı bilmesi ise biraz eksik geldi bana. Gelecekle ilgili ise Angels Burcu ve Symbol Bahar'ın dedikleri zamanı verdi. Ocak sonu! Esas oğlanın o dönemde, beni bir bahaneyle arayıp geleceğini diyor 3'ü de. Bakalım göreceğiz. (Ben sanmıyorum ama yine de hırsımdan inanmak geliyor içimden)

Bu arada daha önce bana Beyoğlu Symbol Tarık, Burcu ve de Alper'in dediği bir şey olur gibi oldu ama çok da anlamlı olmadığı için sanırım beni pek tatmin etmedi. Ancak sanırım onun da zamanı var.

Şİmdi kızlar bunca falcı ve 1000 sayfaya yaklaşmışken ve de yeni bir yıla girerken bence artık ciddi ciddi (aslında kişilerle falcının arasındaki enerjiye, iletişime ve de o anki psikolojik durumlara bağlı olarak değişkenlik gösterse de) yine de bizim gibi falcıdan gerçekten anlayan kızlar..... favori falcı listesi yapmalıyız derim ben. Hadi bakalım herkes favori olanının yazsın da listemizi başlatmış olalım. :89::93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…