biri bana da ritanın, melahatin ve ayhanın nosunu gönderebilir mi?
mail adresimi atamıorum özel msg hakkım yok çünkü
bizim senle beğendiğimiz ortak bi falcı olamicak galiba :) bence birbirmizin beğenmediklerini denemeliyiz sana tutmayan elektrik bana tutuo, bana tutmayan sana
ayhanin nosunuu nolurr banadaa yollayın...canım sana rita ve melehati bilfdiğim tüm telefonları yolladım:))
canım ben de var ocesaret:)) gözüm kapalı ararımm.. teli verirsen sevinirim ehhehe...
canım selam inan dün anneme syledim ama malesef şu an annemdeki telde deil fadime teyze.ama diğer arkadaşlarına sormasını syledim kısa zamanda bulurum sanırım.sana o kadar cesurmusun derken kastettiğim şey şuydu.bu teyzeye 3 yıl önce baktırdığımda söyledikleri basit bir senaryo gbi gelmişti bana.inanmamıştım. o dönem deliler gibi aşık olduğum ve güvendiğim insanla 4 ay sonra nişanlanıcamı ama bu kişinin.......adındaki en yakın arkadaşımla beni aldatıcanı,hatta o ikisinin evlenip kız çocuklarının olacağını,benim yıllardır tanıdığım ......adındaki arkadaşımla ama asla o gözle bakmayacagım bir insandı.. onunla beraber olup sonra onunla .....tarihte nişanlanıcamı.en acısıda fala baktırdığım tarihte sapasağlam olan abimin 6 ay snra kalpkrizi geçireceğini syledi ve ben bu yazdıklarımın hepsini bir bir yaşadıktan sonra şimdi baktırmayı çok istesemde cesaret edemiyorum .3 yıl once bunları duyduğumda uuz bir falcı senaryosu demiştim.meger kadın kendi hayat senaryomu elime vermiş olacakları bilmemek bazen bilmekten daha ii sanırım .diyorum diyorum ama tekrar baktırma istegimdende vaz geçemiyorum..işte böyle canım .ben yinede fadime teyzenin nosunu bulmak için elimden geleni yapıcam ama inan su an bende bilmiyorum
KIZLARRRRRRRRRR:)
Geçen hafta gülden'e gitmiştim. giderken hiç içimde umudum yoktu "sıra yok" dediler diye kimse gitmiyor bilemeyecek sandım. gittim dinledim. gerçi dinleyince akıllı ve tutarlı kadın, "ben bilirim" edaları yok diye sevmiştim vee dediği iki şey çıktı.
1. gülden: isminde bol bol t harfi var. kim o?
hypatia: öyle biri yok.
g: işyerinden?
h: aaa var ama geçmişte kaldı.
g: çok pişman. seni düşünüyo. önce bi bahaneyle arıcak, sonra dökülecek.
h: asla aramaz.(aramasın da zaten)
demiştim ki.
bugün önce işi bahane etti, sonra da sürekli aradı aradı aradı:)) gerçi umrumda değil araması ama falcının dediği çıktı diye sevindirik oldum:)
2. sakın elini taşın altına koyma. işyerinde x gidecek, düzelecek. demişti. ben de asla inanmam derken bugün gönderiliyormuş. onu öğrendim.
inş. diğer dedikleri de çıkar. zaten tutarlı biriydi... tarih de vermemişti yakın zamanda demişti oy oy oy
canım selam inan dün anneme syledim ama malesef şu an annemdeki telde deil fadime teyze.ama diğer arkadaşlarına sormasını syledim kısa zamanda bulurum sanırım.sana o kadar cesurmusun derken kastettiğim şey şuydu.bu teyzeye 3 yıl önce baktırdığımda söyledikleri basit bir senaryo gbi gelmişti bana.inanmamıştım. o dönem deliler gibi aşık olduğum ve güvendiğim insanla 4 ay sonra nişanlanıcamı ama bu kişinin.......adındaki en yakın arkadaşımla beni aldatıcanı,hatta o ikisinin evlenip kız çocuklarının olacağını,benim yıllardır tanıdığım ......adındaki arkadaşımla ama asla o gözle bakmayacagım bir insandı.. onunla beraber olup sonra onunla .....tarihte nişanlanıcamı.en acısıda fala baktırdığım tarihte sapasağlam olan abimin 6 ay snra kalpkrizi geçireceğini syledi ve ben bu yazdıklarımın hepsini bir bir yaşadıktan sonra şimdi baktırmayı çok istesemde cesaret edemiyorum .3 yıl once bunları duyduğumda uuz bir falcı senaryosu demiştim.meger kadın kendi hayat senaryomu elime vermiş olacakları bilmemek bazen bilmekten daha ii sanırım .diyorum diyorum ama tekrar baktırma istegimdende vaz geçemiyorum..işte böyle canım .ben yinede fadime teyzenin nosunu bulmak için elimden geleni yapıcam ama inan su an bende bilmiyorum
Hypatia, bu gülden nerede bakıyooo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?