Ayyyyy kızlar neredesiniz hepiniz yaw:84:
vaaaay uzun zamandır görmüyormuydum ben seni buaralrda slm canım slm :) sanki bizde dün karsı cafe deydik :) symbol de :) bende tam simdi sunu diyecektim ben dün ki fala takığım suan ve çok beğenmedim yada ne bilim yaa aman beni karsıtırdı yaa bu kesin dolunay-ay tutulmasının etksi.. bu dolunay bizi etkiliyorda ay tutulması filan falıcları etkilemiyor mu yani onların kalkanı mı var.. dün doğru zaman değildi fal için. aslında istediğim ama olursa da ne yaparım aman ben dediğim seyleri söyledi. yok yok benden bugün bişey çıkmaz arkadaslar :)) zaten daha da baktırmıycam heheh
Evet bacım ya, dün hepimiz kötüydük bu anlaşıldı. Ama ya bugün ve yarınlar????ne olacak bu bizim halimiz? Sen daha baktırmayacağım diye diye..... bugünlere kadar geldin yaw. Baktır be bacım. Aslında nasıl rahat ve iyi hissediyorsan öle yap. :79::93: :13: Ayyyy bütün kızları da buraya topladım .....Hepsi sana hediyem olsun...Muck
aslında o kadar para döküyoruz, bir astrologa partnerimizin ve bizim doğum bilgilerini vererk sinastri haritasını çıkarttırabiliriz. Cunku bazı durumlarda faldan daha fazlası gerekiyor insana, yıldızlar ilişki potansiyeli ile ilgili durumları net çıkartabiliyor ortaya. ben yaptırdım da ondan soyluyorum. sonuclarina da sasirmadim.sadece partnerimin hakkımda ne düşündüğünden eminim şimdi. neyi neden yaptıgını da öğrendim. hangi amaçla yaptigini da. en azından kendimi ve onu yapamadıgımız seyler yuzunden suclama durumum bitti. astrolojiyle ilgilenir misiniz, ilgilenmez misiniz bilmem ama durumum hakkında bana gönderilen raporda yazılanları okudugumda anladım ki aslında her insan içinde biliyor o ilişkinin ne oldugunu ve nasıl sonuçlanacagını. sadece iç bene sormak cesaret istiyor.
isteyen net üzerinde birçok astrolog var degerlendirebilir, isteyene benimkini tavsiye edebilirim. rapor teslim süresinin 1 aya yakın oldugunu ve ücretinin de az olmadığını belirtmek isterim. belki birine faydası dokunur.
Ayhan a bende baktırdım dün ama ben hala oturtamadım taşları yerine, sanrıım karıstırdı yaa.. yada ben inanmak istemiyormuyum ki aman ne bilim zaten uykum var kafam karısık.. ban su var bu var demedi, psikolog görevi yapıp akıl verdi.. hayatım senin ellerinde angel :))
ben de ayhana baktırmıştım 2 ay önce erkek arkadaşımla ayrılmıştık. kesinlikle dönmeyecek tamamen bitmiş bekleme, hatta bi daha seni aramayacak dedi. bana da gayet mantıklı geldi çünkü öyle biridir erk. arkım.
2 aydır da ses çıkmıodu son bi haftadır her gün arıo msglaşıoruz ve galiba görüşücez..
bnm de ailevi durumumu isimleri falan bilmişti ayhan ama gelecekle ilgili dedikleri zaman geçtikçe gördüm ki çıkmıo
ve en sonunda Ayhana baktırdık arkadaslar...Sadece şunu söyleyeyim insan hayatında en az 1 kere de olsa mutlaka Ayhana fal baktırmıs olmalı....bazı karısan şeyler olabilir ama beni bana öyle bir anlattı ki beni benden aldı,hala sinirlerim bozuk zaten bi dahada fal mal baktırmıycam adam beni hayatımdaki adamlardan daha çok anladı ben daha ne diyim.....
Arkadaşlar, bana Beylikdüzü'ndeki Şivga'nın telefon numarasını verebilecek misiniz? Merak ettim gitmek istiyorum...
tokat'taki teyzeyi istiyorum ben! telefon nosunu bana verebilir misin????
arkadaşlar ben bugün suya bakan bir hocayla konuştum.adam falcı değil..sadece suya bakarak görünmeyenlerin yardımıyla geçmişte ve bugün olan bizlerin görmediği ve bilmediği şeyleri söyleyebiliyor.hemde yılların hocası.ben ona gelecek peki dediğimde.hiçkimsenin 3 harflilerde dahil olmak üzere geleceği bilemez dedi.
haypatia ben daha öncede sylediğim gibi yaklaşık 3 yıl önce bu teyzeyle tanıştım annemin uzun ısrarı sonucuda fal baktırtım ve o ana kadar gercekten fala inanan biri deildim.yalnız bu bayan öle bildiğiniz bi falcı deil güya suya bakıyo ama bence sadece ruhani varlıklarla yapıyo bu işi.açıkcası sylediği herşeyi iyi yada kötü yaşadıktan snra şu an benim cesaretim çok yok aslında istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum.sende varsa o cesaret.şu an veremem çünkü bende bilmiyorum ama anneme sylerim ve kadının telini buldururum.bulduğum zamanda sana bildiirim.
ya benı etkıleyen bana benı anlatmasıydı yoksa hayatımdakı ınsanların analızı Tarık ve Şengül de cok cok daha iyi idi....Gelecek de umurumda değil zaten artıkk
Günaydın kızlar hepinize. Özellikle Angel ve My lady sana tabii....(Yani biz hani 3 Falahşörlerdik ya o bakımdan yani) Diğer kızlar alınmasınlar.
Dün, ay tutulmasından mı, dolunaydan mı, ayın 21'i olmasından mı, ya da hepsinden birden mi bilmem çoooook kötüydüm. Ay tutulması, dolunay ve 21 Aralık'a denk gelmesi sanırsam 450 yılda bir olan bir gök olayıymış. Bilemem ne derece doğru çünkü araştırmadım. Ama enerjisinin yüksek olduğu belli. Ben zaten dolunaydan etkilenen kurt kadınlardanımİşte o yüzden fal günü (gecesi) yapayım dedim kalktım Beyoğlu'na yollandım.
Hani Beyoğlu Cafede Alper vardı daha önce 1 kez gidip de öve öve göklere çıkarttığım. İşte O'na 2. kere baktırdım ama bu sefer hiiiiiiiç beğenmedim. :18: Daha önceki falında dediği gelecekle ilgili olayların tamamen tersini söyledi. Ve çok yüzeysel baktı. Kısaca memnun kalmadım. Oradan çıkıp biraz alış veriş yaptım sinirlerime iyi gelir diye ama harcamaları görünce bu sabahsinirlerim daha da bozuldu. Ühü ühühühühhüh.......Oradan da ver elini Melekler Kahvesi Şengül. Şengül'e ilk defa gidiyordum ve 8 kişi var dediler oraya girince. Ha bu arada da saat 20.00 civarı idi. Olsun dedim bekleyeceğim. Niyetlendim ya bi kere. Hem de TV de dizimi (Öyle bir geçer zaman ki) kaçırma pahasına. Olsun tekrarını Pazar günü izlerim nasılsa. (Sanki de Şengül kaçıyor ya, neyse) Saat 21.45 gibi aldı beni Şengül. Beklediğime %85 değdi. Kişi analizleri güzel, varolanı bilmesi ise biraz eksik geldi bana. Gelecekle ilgili ise Angels Burcu ve Symbol Bahar'ın dedikleri zamanı verdi. Ocak sonu! Esas oğlanın o dönemde, beni bir bahaneyle arayıp geleceğini diyor 3'ü de. Bakalım göreceğiz. (Ben sanmıyorum ama yine de hırsımdan inanmak geliyor içimden)
Bu arada daha önce bana Beyoğlu Symbol Tarık, Burcu ve de Alper'in dediği bir şey olur gibi oldu ama çok da anlamlı olmadığı için sanırım beni pek tatmin etmedi. Ancak sanırım onun da zamanı var.
Şİmdi kızlar bunca falcı ve 1000 sayfaya yaklaşmışken ve de yeni bir yıla girerken bence artık ciddi ciddi (aslında kişilerle falcının arasındaki enerjiye, iletişime ve de o anki psikolojik durumlara bağlı olarak değişkenlik gösterse de) yine de bizim gibi falcıdan gerçekten anlayan kızlar..... favori falcı listesi yapmalıyız derim ben. Hadi bakalım herkes favori olanının yazsın da listemizi başlatmış olalım. :89::93:
canım angelim ..elmakurdumusun dıyee aramada tarattım ama bişey cıkmadı ee koca 900 sayfayıı taramaktansa sormayı tercih ettimm..ama begenilmediyse o zaman yapacak bişey yok yorum için cok saol:)
bu arada bugun dejavuya gıttımm..saat 7 gıbı anaa bı baktımm 12 kısı varmış sırada.. yuhh artık deyıp bır kahve içip kalktım allahın hakkı 3 dur bır kez daha denıycem.. birde ızınlıydı bırde cok sıra vardıı dıgerınde tuttururuz elbet:)
dejavuya kime gittin?
dejavuya kime gittin?
kızlar beylıkdüzünde tam oalrak nerde ? başka avcılar - bakırköy civarında tavsiye edebileceginiz kişiler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?