İstanbul'da Fal - Falcılar

Ayyyyy kızlar neredesiniz hepiniz yaw:84:

vaaaay uzun zamandır görmüyormuydum ben seni buaralrda slm canım slm :) sanki bizde dün karsı cafe deydik :) symbol de :) bende tam simdi sunu diyecektim ben dün ki fala takığım suan ve çok beğenmedim yada ne bilim yaa aman beni karsıtırdı yaa bu kesin dolunay-ay tutulmasının etksi.. bu dolunay bizi etkiliyorda ay tutulması filan falıcları etkilemiyor mu yani onların kalkanı mı var.. dün doğru zaman değildi fal için. aslında istediğim ama olursa da ne yaparım aman ben dediğim seyleri söyledi. yok yok benden bugün bişey çıkmaz arkadaslar :)) zaten daha da baktırmıycam heheh

Evet bacım ya, dün hepimiz kötüydük bu anlaşıldı. Ama ya bugün ve yarınlar????ne olacak bu bizim halimiz? Sen daha baktırmayacağım diye diye..... bugünlere kadar geldin yaw. Baktır be bacım. Aslında nasıl rahat ve iyi hissediyorsan öle yap. :79::93::13: Ayyyy bütün kızları da buraya topladım .....Hepsi sana hediyem olsun...Muck

:)) teşekkür ederimm o zaman!! ben baktırmıycam dedim mi baktırmam tamam mı :)))

aslında o kadar para döküyoruz, bir astrologa partnerimizin ve bizim doğum bilgilerini vererk sinastri haritasını çıkarttırabiliriz. Cunku bazı durumlarda faldan daha fazlası gerekiyor insana, yıldızlar ilişki potansiyeli ile ilgili durumları net çıkartabiliyor ortaya. ben yaptırdım da ondan soyluyorum. sonuclarina da sasirmadim.sadece partnerimin hakkımda ne düşündüğünden eminim şimdi. neyi neden yaptıgını da öğrendim. hangi amaçla yaptigini da. en azından kendimi ve onu yapamadıgımız seyler yuzunden suclama durumum bitti. astrolojiyle ilgilenir misiniz, ilgilenmez misiniz bilmem ama durumum hakkında bana gönderilen raporda yazılanları okudugumda anladım ki aslında her insan içinde biliyor o ilişkinin ne oldugunu ve nasıl sonuçlanacagını. sadece iç bene sormak cesaret istiyor.

isteyen net üzerinde birçok astrolog var degerlendirebilir, isteyene benimkini tavsiye edebilirim. rapor teslim süresinin 1 aya yakın oldugunu ve ücretinin de az olmadığını belirtmek isterim. belki birine faydası dokunur.

Şimdi googladan astroloji haritası diye yazdım ve çıkan yere tıkladım ücretsiz doğum haritanız çıkarılır yazıyordu. Valla öyle güzey detay vermiş ki ben bile şaşırdım.

ben de ayhana baktırmıştım 2 ay önce erkek arkadaşımla ayrılmıştık. kesinlikle dönmeyecek tamamen bitmiş bekleme, hatta bi daha seni aramayacak dedi. bana da gayet mantıklı geldi çünkü öyle biridir erk. arkım.

2 aydır da ses çıkmıodu son bi haftadır her gün arıo msglaşıoruz ve galiba görüşücez..

bnm de ailevi durumumu isimleri falan bilmişti ayhan ama gelecekle ilgili dedikleri zaman geçtikçe gördüm ki çıkmıo

ya benı etkıleyen bana benı anlatmasıydı yoksa hayatımdakı ınsanların analızı Tarık ve Şengül de cok cok daha iyi idi....Gelecek de umurumda değil zaten artıkk

mrb, ayhan nerdedir, ne kadara bakar ?

tokat'taki teyzeyi istiyorum ben! telefon nosunu bana verebilir misin????

haypatia ben daha öncede sylediğim gibi yaklaşık 3 yıl önce bu teyzeyle tanıştım annemin uzun ısrarı sonucuda fal baktırtım ve o ana kadar gercekten fala inanan biri deildim.yalnız bu bayan öle bildiğiniz bi falcı deil güya suya bakıyo ama bence sadece ruhani varlıklarla yapıyo bu işi.açıkcası sylediği herşeyi iyi yada kötü yaşadıktan snra şu an benim cesaretim çok yok aslında istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum.sende varsa o cesaret.şu an veremem çünkü bende bilmiyorum ama anneme sylerim ve kadının telini buldururum.bulduğum zamanda sana bildiirim.

eger bahsettiğin bu hocanın iletişim bilgilerini verirsen sevinirim.yada buna benzer başka bildiğin kişiler varsa tavsiyelerini bekliyorum.

canım ben de var ocesaret:)) gözüm kapalı ararımm.. teli verirsen sevinirim ehhehe...

ya benı etkıleyen bana benı anlatmasıydı yoksa hayatımdakı ınsanların analızı Tarık ve Şengül de cok cok daha iyi idi....Gelecek de umurumda değil zaten artıkk

bizim senle beğendiğimiz ortak bi falcı olamicak galiba :) bence birbirmizin beğenmediklerini denemeliyiz sana tutmayan elektrik bana tutuo, bana tutmayan sana

üzerinde çalışmasını yaptığım fakat çok kişiden destek görmediği için paylaşmadığım anketi paylaşabilirim?

dejavuya kime gittin?

O bahsettiğiniz suya bakan hocanın iletişim bilgilerini ve kaça, nerede baktığını banada lüften rica etsem özelden gönderebilirmisiniz. belkide en doğrusu bu hoca, çünkü allahtan başkası gaibi bilemez deyip suya bakıyor. enteresan geldi doğrusu, ve bu arada hala temkinli bir şekilde arayıştayım. ama bir türlü karar veremiyorum.............

dejavuya kime gittin?

valla ben aslında yiğite diye niyetlenmiştim..forumda en azından berbat diyeni duymadığım için ve fiyatıda 20 lira ayrıca bakırkoyde oldugundan ama acayipp kalabalık oluyor ve zırp pırt ızınlı oluyor..aramadan gıdılmemesı gerektıgını anladım..ilk gıttıgımde ızınlıydı elif diye bır bayan vardı ..fena bakmadıı dıyebıluırım..ıkıncı gttıgımde yaklasık 12 kısı oldugunu soyledılerr gerı dondumm..ucuncu aradıgımda ızınlı dediler:)) yanii anlayacagın yiğite gitmek isteyenlerdenim ama gidemeyenlerdenim:))

dejavuya kime gittin?

kızlar beylıkdüzünde tam oalrak nerde ? başka avcılar - bakırköy civarında tavsiye edebileceginiz kişiler var mı

vallaa tatlımm avcılarda bir yer bilmiyorum ama bakırkoyde iki yer biliyorum..biri benim tavsiyemm eger daha önce gitmediysen 1 kere gıt dıyebıldıgım altıncı his talin abla var..birde forumda ogrendıgım kadarıyla dejavu yiğit var:))ikiside bakırkoyde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…