İstanbul'da Fal - Falcılar

Youtube'da toplu açılım yapanlara baktırdığınız oldu mu memnun kaldınız mı? asu tarot okuyucusu, hayriye taş gibi

Karantina yüzünden iyice bunaldık cafeye de gidemiyoruz fal için. Telefondan batırıp önerebileceğiniz falcı varsa buradan ya da özelden yazar mısınız kızlar ?

bana da 2020 basinda karsina cikicak kisiyle ciddi bir iliskin olucak adam cok zengin cok iyi demişti nisan oldu hala o kisi yok ben gülistandan cok umutluydum gercekten cok şaşkinim.300 tl haram olsun.ama bizde aptallik.anda ve gecmiste gercekten iyiydi benim direkt okudugum bölümü aile durumunu bildi.zaten insanlari etkileyen de ani cok iyi bilmesi.gecen yaz baktirdim yaklasik 2 sene sonrasi icin cok iddiali ve ayrintili bir kehaneti var baktirdigim zaman cok umutlu ve mutluydum.bakalim o cikarsa her seyi yutarim ama hic umudum yok bu gidisle o da zor.2020 basini tutturamamis kadin 2 sene sonrasini mi tutturacak?

Youtube'da toplu açılım yapanlara baktırdığınız oldu mu memnun kaldınız mı? asu tarot okuyucusu, hayriye taş gibi
Orada Hayriye Taş’a ve yumi’ye baktırdım. Hayriye Taş videolarında ne söylüyorsa özel açılımında da aynı şeyleri söyledi. Birebir aynı cümleler, aynı ifadeler. Enerjisini de fazla sevmedim ben.
Yumi’den memnunum, dediklerinden yaşadığım şeyler oldu.
Tarot Faslı’na baktırmayı düşündüm ama ücreti çok pahalı geldi, vazgeçtim.

Belli de olmaz bu işler belki tutar unutmazsan mutlaka yaz hayırlısı olsun senin için

Merhaba Yuminin fiyatı ne kadar acaba?

Merhaba, yumi’nin 15 dakikalık açılımı 75 liraymış. Daha uzun baktırmak isterseniz fiyatı değişiyor ama ben diğer ücretlerini bilmiyorum maalesef.
Teşekkür ederim :) YouTube da bazen denk gelince dinliyorum bazen kafamdan geçen cümleleri söylüyor enerjisi iyi geliyor merak ettim o sebeple.

Teşekkür ederim :) YouTube da bazen denk gelince dinliyorum bazen kafamdan geçen cümleleri söylüyor enerjisi iyi geliyor merak ettim o sebeple.
Rica ederim :) evet, ben de videolarını izlemiştim ilk. O zamanlar özel açılım yapmıyordu. Enerjisi iyi gelmişti bana da, tatlı da bi kız :) eğer videoları uyuyorsa deneyebilirsiniz, 15 dakika da yeterli oluyor aslında. :)

Bende bunu merak ediorum:) ben artık 2 ye düşürdüm falcıları zeynep gülistan pisişik birini bulursam anca baktırırım..
Zeynep kim
Aptallık demeyin ya gulistanin seveni cidden bol. Arkadaşım mesela 500ken fiyat baktiriyordu en iyisi derdi. Ama yok yani

Ya arkadaşlar şu fal seanslarona 300,500,1000 gibi rakamları vermek gerçekten çok ama çok yanlış.
Zamanında benimde yaptığım bir hata bu.
Denemeden kesenin ağzını açmayın. Falcı takımı paranın ucunu görünce dizi iyice sömürür 50 TL lik bilgiyi 1000 TL ye satar.
Benim bildiğim kadarıyla işlemci ise o paralara değer ki o da yok.
Yoksa kıytırık falları en iyisi 100tl anca.

Eskiden bende para verip baktırıyordum, şimdi ki aklım olsa asla paralı baktırmazdım.
Geçmişten bir kaç şey bilince ağzım açık kalıp saf gibi inanıyordum.
Artık youtube de tarotçuları izliyorum daha tutarlı çıkıyor hemde bedava

şöyle gülistan iki senelik konusuyor.aslinda iki senelik olaylari anlatan birine gore verilmeyecek rakam degil.ama sıkıntı gelecekle ilgili soyledigi seylerin birinin bile asla cikmamasi...ciksa helali hoş olsun.bi kere iyi para verirsin.uzun sure baktirmazsin.bu arada zeynep e baktiran var mi bu ara?

Artık ben de böyle yapıyorum Deste seçmelilerde destemi seçiyorum, valla çoğu özel açılım gibi oluyo zaten

Bildigim kadariyla falcilar maximum 3 ay sonrasinu biliyor daha fazlasini tahmin edemiyorlar,1 sene sonrasini soyleyebliyormu peki

Bildigim kadariyla falcilar maximum 3 ay sonrasinu biliyor daha fazlasini tahmin edemiyorlar,1 sene sonrasini soyleyebliyormu peki
safiye mesela 3 ay gorurum fazlasini goruyorum diyen yalan soyler der.ama bi arkadas yazmisti mesela gecen zeynep in dedigi şey bi sene sonra cikti diye.goren bes sene sonrasini da goruyor bence.

bunu ben de denemek istiyorum.önerebilecegin birisi var mi?
Ben genelde Tarot faslı kanalını, yuminin tarotu kanalını izliyorum bu deste seçmelilerde. Hayriye taş her açılımında aynı şeyleri söylüyor ama arada onunkilere de bakıyorum :) bir de tarot okuyucusu var, onun deste seçmeli açılımlarını izliyorum :)

cnm aslında gören vallahi 10 yılıda görüyor. ben şahit oldum fakat kıymetini bilemedim. kadını önemsememiştik 17 yaşımdayım o zaman yaş oldu 29 kadının dedikleri hala çıkıyor o derece.ama ne adı belli ne kim olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…