İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu kişinin isimini niye ısrarla yazıyorsunuz lütfen yazmayın artık baktırdınız sizde kalsın

Defalarca bu kadını anmayın dedikçe ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz.

Buket’i bizi öneren K kaleca da suçludur hala onu bu sitede tutup Falcı önermesine izin veriyorsunuz oda sahtekardır!! Allah aşkına Kazen bir el at

Ne zamandan beri bir falcıyı önermek suçluluk durumu yaratıyor ? Burada herkes bir falcı öneriyor falcı tırt çıkınca onu mu suçlayacağız. Sahtekar mı diyeceğiz. Sizin burada önerdiğiniz falcıları bulur dökerim ortaya....

Bir kez daha burada BUKET diyenin hesabını kapatırım, yeter cidden sıktı artık.

Katılıyorum bıktık kadının resmen ekmeğine yağ sürüyoruz

Ben önermis olabilirim memnun kalip sonradan memnun kalmadigimiz bir cok falci var kendi adima bir suc varsa ben özür dilerim buradaki herkesten. Fakat baktirip baktirmamak kendinize kalmis ben de buradan birçok öneri aldim ve baktirdim sonuclarini da veren kisilere yazdim tesekkur ettim memnun olsam da olmasam da yorumumu belirttim cnku aklim var ve o akilla hareket ettim kimse kafama silah dayamadi neticede. Aldigim numaralari ozelden verenler biliyor baktordigim kisileri de arayabilirler hicbirine ortaklik gibi bir talebi gectim hakki neyse onu verdim banka hesabımda kayitli hepsi. Ben Kazen ve Mune den ayrica özür diliyorum konuya adim dahil edilmeseydi kesinlikle yorum yazmazdim. Tesekkur ederim anlayisiniz icin, iyi geceler diliyorum.

Kazen birşey dikkatimi çekti 3-4 günde bir bilerek bence bu kadının ismi geçiriliyor çok açık net resmen reklamı yapılıyor

bugün o konuda şikayet oldu. X üye o kadınla ilgili yazıyor diye şikayeti ret ettim. Çünkü bu şarlonun adını geçiren kişi mart ayında bu konuda etiketlenmiş. O da bugün giriş yapıp ancak görmüş mesajları ve ona cevap yazmış. Yani bilinçli yapılan bir şey değil.

Olay bundan ibaret....

Merhaba telefonda bakıyor mu

Ben size ozelden aciklayacagim durumu ama yaymak isyemiyorum burada özellikle duyulmamis falcilar var benden cikmasin diye sirf. Ama soyle diyim birine ben 4 yildir filan ara ara giderim hoştur, cok az sey söyler
Merhaba mesaj atamıyorum sanırım. Uzun zamandır fal baktirnadim telde bakan önereceğiniz falci var mi

ben elmirayi,ilkeri,zeynepi begeniyorum.gülistan da anda ve gecmiste cok iyiydi gecen yaz baktirdim ama şu an gelecekle ilgili kehanetleri cikti diyemem.elmiranin da an ve durum tespiti mukemmeldi.(şiveli ve yaşli)ilkerin dedigi bir çok şeyi yaşadim.bir önemli konu kaldi.ona zaman var.cikarsa zaten kesin yazarim.zeynep gercekten anlaşilmasi zor biri,ona da gecen yaz baktirmistim.gelecekle ilgili bana vadesi var.ama ani cok iyi yorumluyor bence.telefonda bakan elif,ruşen,öznur,yule,suat berbat bu arada.onlarla ilgili yorum yapmamisim...

Elmira ve ilker telefonda bakıyor mu? Gulistana baktirmistim daha once

Söylediklerinin vadesi mi gelmedi yoksa tersi mi oldu söylediklerinin
Valla inan hiç çıkmadı. Vade geldi gecti. Mesela eski sevgilimi birinden kıskanıyordum. Kızı aynen tarif etti birlikteler ama seni seviyor dedi. Kız iki gün sonra başkasıylaydı. Aralıkta birini bulacaksın evliliğe gidecek dedi yok. Patladı yani. Oveni de çok bir sans daha mi versem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…