Bu kişinin isimini niye ısrarla yazıyorsunuz lütfen yazmayın artık baktırdınız sizde kalsınMerhaba. Konuyu bilmiyorum ama şöyle yorum yapayım. Daha önce de yazdığım gibi bakımı güzeldi ama o fiyata değmezdi. Bildiği şeyler oldu evet ama biraz üstün koru. Işlem denilmiş ben işlem vs bunlara inanmadığım için yaptırmadım hiç bir falcıya.
Geçmişi bir zahmet okuyun nereli olduğu umrumda bile değilKonuyu bilmiyorum ama buket aslen izmir bostanlili, antep de yasıyor. Beni görürsen şaşırırsın tam izmir kızıyım dedi.
Defalarca bu kadını anmayın dedikçe ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz.BUKET AZ ÖNCE ÖZELDEN ARADI VE BENİ TEHDİT ETTİ MAHKEMEYE VERECEKMİŞsana hesap vermek zorunda değilim dedi yüzsüz çok cesaretli kadın özelden arıyo hala onu haklayanlar var Tehdit etmeye devam ediyor beni mahkemeye verecekmiş
Katılıyorum bıktık kadının resmen ekmeğine yağ sürüyoruzDefalarca bu kadını anmayın dedikçe ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz.
Ne zamandan beri bir falcıyı önermek suçluluk durumu yaratıyor ? Burada herkes bir falcı öneriyor falcı tırt çıkınca onu mu suçlayacağız.
Bir kez daha burada BUKET diyenin hesabını kapatırım, yeter cidden sıktı artık.
Ben önermis olabilirim memnun kalip sonradan memnun kalmadigimiz bir cok falci var kendi adima bir suc varsa ben özür dilerim buradaki herkesten. Fakat baktirip baktirmamak kendinize kalmis ben de buradan birçok öneri aldim ve baktirdim sonuclarini da veren kisilere yazdim tesekkur ettim memnun olsam da olmasam da yorumumu belirttim cnku aklim var ve o akilla hareket ettim kimse kafama silah dayamadi neticede. Aldigim numaralari ozelden verenler biliyor baktordigim kisileri de arayabilirler hicbirine ortaklik gibi bir talebi gectim hakki neyse onu verdim banka hesabımda kayitli hepsi. BenDefalarca bu kadını anmayın dedikçe ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz.
Ne zamandan beri bir falcıyı önermek suçluluk durumu yaratıyor ? Burada herkes bir falcı öneriyor falcı tırt çıkınca onu mu suçlayacağız. Sahtekar mı diyeceğiz. Sizin burada önerdiğiniz falcıları bulur dökerim ortaya....
Bir kez daha burada BUKET diyenin hesabını kapatırım, yeter cidden sıktı artık.
Kazen birşey dikkatimi çekti 3-4 günde bir bilerek bence bu kadının ismi geçiriliyor çok açık net resmen reklamı yapılıyor
Yedikule Aysel :) her başım sıkıştığında ona giderim.. ne derse Çıkar
Merhaba telefonda bakıyor mukizlar falcı orhana yazdim.bikac hafta daha bakamayacakmis.cok onemliyse yaz bakmaya calisirim dedi.ben de merak ettigim kisiyi ve konuyu sordum sadece.çatir çatir söyledi.an ve gecmis yuzde yuz tutarli.gelecekle ilgili maalesef istedigim şeyleri duyamadim kendisinden,moral bozuklugu yasiyorum.(kücük orhan degil bu arada 54 yasindaymis kendisi karisiklik olmasin.)sizde orhana baktiran varsa yorumlari alabilir miyim?yani cikti mi soyledikleri?
Merhaba mesaj atamıyorum sanırım. Uzun zamandır fal baktirnadim telde bakan önereceğiniz falci var miBen size ozelden aciklayacagim durumu ama yaymak isyemiyorum burada özellikle duyulmamis falcilar var benden cikmasin diye sirf. Ama soyle diyim birine ben 4 yildir filan ara ara giderim hoştur, cok az sey söyler
telefonda bakmiyor,evinde yüzüne bakarak söylüyormu her seyi.ay sonu baslayamayi dusunuyorum dedi.ama bu virüs ortaminda nasıl olur bir fikrim yok...Merhaba telefonda bakıyor mu
Umarım telefondan bakmaya başlar bizim onunla yüzyüze baktırma olasılığımız yok iyi olurdutelefonda bakmiyor,evinde yüzüne bakarak söylüyormu her seyi.ay sonu baslayamayi dusunuyorum dedi.ama bu virüs ortaminda nasıl olur bir fikrim yok...
Sizin önerebileceğiniz telde bakan falci var mı?telefonda bakmiyor,evinde yüzüne bakarak söylüyormu her seyi.ay sonu baslayamayi dusunuyorum dedi.ama bu virüs ortaminda nasıl olur bir fikrim yok...
Elmira ve ilker telefonda bakıyor mu? Gulistana baktirmistim daha onceben elmirayi,ilkeri,zeynepi begeniyorum.gülistan da anda ve gecmiste cok iyiydi gecen yaz baktirdim ama şu an gelecekle ilgili kehanetleri cikti diyemem.elmiranin da an ve durum tespiti mukemmeldi.(şiveli ve yaşli)ilkerin dedigi bir çok şeyi yaşadim.bir önemli konu kaldi.ona zaman var.cikarsa zaten kesin yazarim.zeynep gercekten anlaşilmasi zor biri,ona da gecen yaz baktirmistim.gelecekle ilgili bana vadesi var.ama ani cok iyi yorumluyor bence.telefonda bakan elif,ruşen,öznur,yule,suat berbat bu arada.onlarla ilgili yorum yapmamisim...
Gülistanın dedikleri çıktı mı pekiElmira ve ilker telefonda bakıyor mu? Gulistana baktirmistim daha once
Bende çıkmadi. Anlık bildiği şeyler oldu biraz o kadarGülistanın dedikleri çıktı mı peki
Söylediklerinin vadesi mi gelmedi yoksa tersi mi oldu söylediklerininBende çıkmadi. Anlık bildiği şeyler oldu biraz o kadar
Bende bunu merak ediorum:) ben artık 2 ye düşürdüm falcıları zeynep gülistan pisişik birini bulursam anca baktırırım..Söylediklerinin vadesi mi gelmedi yoksa tersi mi oldu söylediklerinin
Valla inan hiç çıkmadı. Vade geldi gecti. Mesela eski sevgilimi birinden kıskanıyordum. Kızı aynen tarif etti birlikteler ama seni seviyor dedi. Kız iki gün sonra başkasıylaydı. Aralıkta birini bulacaksın evliliğe gidecek dedi yok. Patladı yani. Oveni de çok bir sans daha mi versem kiSöylediklerinin vadesi mi gelmedi yoksa tersi mi oldu söylediklerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?