Konuyu bilmiyorum ama buket aslen izmir bostanlili, antep de yasıyor. Beni görürsen şaşırırsın tam izmir kızıyım dedi.Özelden sana mesaj atılmıyor. Bana mesaj atarsan kim buketi gördü kim görmedi. Kim buraya düşmeden buket tanıyor kim tanımıyor kim antepe yanına gidecekti çağırıyordu çünkü bende dahil kim gitmeyecekti anlatayim
Yav anma şunun Adını virüs bitince kendisi savcılığa verilecek avukat arkadaşlarımla konuştum bilgisine:)Konuyu bilmiyorum ama buket aslen izmir bostanlili, antep de yasıyor. Beni görürsen şaşırırsın tam izmir kızıyım dedi.
Valla ben olayı bilmiyordum. Şimdi biraz okudum az buçuk anladım. Belki yardımcı olur dedim kendi anlatmıştı bana daYav anma şunun Adını virüs bitince kendisi savcılığa verilecek avukat arkadaşlarımla konuştum bilgisine:)
Kimin??Numara verir misniz? Teşekkürler
Numara verir misniz? Teşekkürler
Foruma girişte sıra numarası almamız gerektiğini bilmiyordum ben7 numarayı veriyorum size. Unutmayın ama
Kelin merhemi olsa başına sürerAllah aşkına anı bilen birini bulun delirme aşamasındayım benim öküz ortada yok
Ahahah kim bakıyo ücretsizKelin merhemi olsa başına süreryok şu piyasada acayip sıkıldım bende telefondan ücretsiz fallara dadandım ne olacak bu durumum bilmiyorum
Sana cevap vermiyorsam bu birsey görüp bilmedigimden degil seviyene düsmek istemedigimdendir. Edebinle otur yerine sahtekarin kim oldugunu biz biliyoruz istersen konuyla alakali olmayan mevzulari burada yazmiyim sahtekarlik söz konusuysa sen iyi bilirsin o isleri. Benim isim gücüm belli burada benim dısaridan arkadaslarim da var. Burada herkes falci öneriyor ve herkesin akli fikri var isteyen baktirir isteyen baktirmaz burasi da kimseyi ilgilendirmez herkes kendi baktiedigi konudan mesuldur beni dahil edip durma kacindi uyarim. Seni saygiya davet ediyorum!
Demek yetiştirmiş sanada bak ortağın ki konuyla alakası olmayan şeyler diyorsun :) buket yeni aradı yeniden söyledim:) saygısız sensin herşey ortadaSana cevap vermiyorsam bu birsey görüp bilmedigimden degil seviyene düsmek istemedigimdendir. Edebinle otur yerine sahtekarin kim oldugunu biz biliyoruz istersen konuyla alakali olmayan mevzulari burada yazmiyim sahtekarlik söz konusuysa sen iyi bilirsin o isleri. Benim isim gücüm belli burada benim dısaridan arkadaslarim da var. Burada herkes falci öneriyor ve herkesin akli fikri var isteyen baktirir isteyen baktirmaz burasi da kimseyi ilgilendirmez herkes kendi baktiedigi konudan mesuldur beni dahil edip durma kacindi uyarim. Seni saygiya davet ediyorum!Kazen Mune defalarca uyarmanıza rağmen bu kadın aklına geldikce buraya buket konusu aciyor!
Yetistirmis derken??? Ortak derken? Konuyla alakasi olmayan derken senin durumundaki ad soyadini almamla baslamisti çiçek paylasmistin istersen ayrinti acmiyim google yazinca cikar zaten site ismi de vermiyim. Saygisizi görüyor millet, üslubu da. Seninle tartışmayacağım havlamaya devam et!Demek yetiştirmiş sanada bak ortağın ki konuyla alakası olmayan şeyler diyorsun :) buket yeni aradı yeniden söyledim:) saygısız sensin herşey ortada
Tamam işte :) oda aynılarını söyledi telefonda... :) neyin ne olduğu belli bu arada benim ismim soyismim sadece bende yok!!Yetistirmis derken??? Ortak derken? Konuyla alakasi olmayan derken senin durumundaki ad soyadini almamla baslamisti çiçek paylasmistin istersen ayrinti acmiyim google yazinca cikar zaten site ismi de vermiyim. Saygisizi görüyor millet, üslubu da. Seninle tartışmayacağım havlamaya devam et!
Falladin falcı bacı vbAhahah kim bakıyo ücretsiz
Aynilarini soyledi telefonda derken? Kimsenin hicbirseyi beni ilgilendirmez sözünden de ben mesul degilim durumunu gören herkes bi bakar bu kimmis ne degilmis diye. Yeni bir olay degil sen de biliyorsun. Ya git is guc bul kendine oyalan birseylerle benim muhatabim degilsin! Ben snn adini gordugumde takip ettigim siteden anladim zaten sorma gereksiniminde bile bulunmadim sana. Sana son msjimdi daha da bnm adimi gecirme git derdin kimse onunla ugrasTamam işte :) oda aynılarını söyledi telefonda... :) neyin ne olduğu belli bu arada benim ismim soyismim sadece bende yok!!
Şu kadının adını anmayın ya andıkça prim yapıyor sayemizdeBUKET AZ ÖNCE ÖZELDEN ARADI VE BENİ TEHDİT ETTİ MAHKEMEYE VERECEKMİŞsana hesap vermek zorunda değilim dedi yüzsüz çok cesaretli kadın özelden arıyo hala onu haklayanlar var Tehdit etmeye devam ediyor beni mahkemeye verecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?