o kadına bende baktırdım ama bana söylediği şeylerin hiçbiri çıkmadı ve bana söylediklerinin tam tersini yaşadım bende
hangi kadına? şengül'e mi gülden'e mi?
yeşilköy sahilde tilbe cafe var. orda bakıyor gülden hanım ama akşam beşten sonra geliyormuş. arayıp gitmek gerekiyor. ama ben kartını randevu aldıktan sonra çöpe atmıştımkötü diye düşünerek
biosciences
bana da ritanın telini atarmısın
ve sonundaa bende yiğitee gidebildimm..adamm zırt pırtt izinlii arkidişş..randevusuzz sakın ola gitmeyinn...itiraf etmeliyimkii..yiğitten memnun kaldım...eğerr isimmlerlee takıntınızz varsaa bir olay için birinden şüpheleniyor ve kimin yaptınızı bilmiyorsanızz isim konusunda gayet başarılı..geçmiş 10-8 ama gelecekk için diğerlerinden hiçbir farkı yok bence..zaten 10 dakıkaa yaa surduu yaa surmedı fal!
ama bidaha siz gıdersenızz abınızın esınızın nısanlınızın ismını cıkarmaya calıstıgındaa aklınızdan baskaa baskaa ısımlerr gecırınn..cunkuu ben boylee yaptımm beynimimi okuyorr yaa bu adam dıye acayıpp sınırlendııı:)) bulduu bullduda cok zorladı!
Veeee bugun cuma,cok sevgili gulun durdukyere 4 aydir aramayan adam icin seni persembe gunu aratacak tahmini dogal olarak cikmadi...hayir benim anlamadigim madem gormuyorusun ne den bu kadar desteksiz kendinden eminm salliyorsun aramasi ni beklemedigim halde neden umut tacirligi yapiyorsun....gulunm debittigi an bu gundur benim icinn....
gül'ün bana da hiç bir dediği çıkmadı.. o kadar kesin konuşmuştuki, o dediği tarihten beri depresyomdayım zatenVeeee bugun cuma,cok sevgili gulun durdukyere 4 aydir aramayan adam icin seni persembe gunu aratacak tahmini dogal olarak cikmadi...hayir benim anlamadigim madem gormuyorusun ne den bu kadar desteksiz kendinden eminm salliyorsun aramasi ni beklemedigim halde neden umut tacirligi yapiyorsun....gulunm debittigi an bu gundur benim icinn....
canım selam inan dün anneme syledim ama malesef şu an annemdeki telde deil fadime teyze.ama diğer arkadaşlarına sormasını syledim kısa zamanda bulurum sanırım.sana o kadar cesurmusun derken kastettiğim şey şuydu.bu teyzeye 3 yıl önce baktırdığımda söyledikleri basit bir senaryo gbi gelmişti bana.inanmamıştım. o dönem deliler gibi aşık olduğum ve güvendiğim insanla 4 ay sonra nişanlanıcamı ama bu kişinin.......adındaki en yakın arkadaşımla beni aldatıcanı,hatta o ikisinin evlenip kız çocuklarının olacağını,benim yıllardır tanıdığım ......adındaki arkadaşımla ama asla o gözle bakmayacagım bir insandı.. onunla beraber olup sonra onunla .....tarihte nişanlanıcamı.en acısıda fala baktırdığım tarihte sapasağlam olan abimin 6 ay snra kalpkrizi geçireceğini syledi ve ben bu yazdıklarımın hepsini bir bir yaşadıktan sonra şimdi baktırmayı çok istesemde cesaret edemiyorum .3 yıl once bunları duyduğumda uuz bir falcı senaryosu demiştim.meger kadın kendi hayat senaryomu elime vermiş olacakları bilmemek bazen bilmekten daha ii sanırım .diyorum diyorum ama tekrar baktırma istegimdende vaz geçemiyorum..işte böyle canım .ben yinede fadime teyzenin nosunu bulmak için elimden geleni yapıcam ama inan su an bende bilmiyorum
ya ben de burdan duyup gül'e gittim. ve dediği çıksın ne olurbana dedi. sonra böyle olmasa tersini demek daha çok işime gelir ama ... olacak dedi. olsun yaa ne olur.
KIZLARRRRRRRRRR:)
Geçen hafta gülden'e gitmiştim. giderken hiç içimde umudum yoktu "sıra yok" dediler diye kimse gitmiyor bilemeyecek sandım. gittim dinledim. gerçi dinleyince akıllı ve tutarlı kadın, "ben bilirim" edaları yok diye sevmiştim vee dediği iki şey çıktı.
1. gülden: isminde bol bol t harfi var. kim o?
hypatia: öyle biri yok.
g: işyerinden?
h: aaa var ama geçmişte kaldı.
g: çok pişman. seni düşünüyo. önce bi bahaneyle arıcak, sonra dökülecek.
h: asla aramaz.(aramasın da zaten)
demiştim ki.
bugün önce işi bahane etti, sonra da sürekli aradı aradı aradı:)) gerçi umrumda değil araması ama falcının dediği çıktı diye sevindirik oldum:)
2. sakın elini taşın altına koyma. işyerinde x gidecek, düzelecek. demişti. ben de asla inanmam derken bugün gönderiliyormuş. onu öğrendim.
inş. diğer dedikleri de çıkar. zaten tutarlı biriydi... tarih de vermemişti yakın zamanda demişti oy oy oy
haypatia ben daha öncede sylediğim gibi yaklaşık 3 yıl önce bu teyzeyle tanıştım annemin uzun ısrarı sonucuda fal baktırtım ve o ana kadar gercekten fala inanan biri deildim.yalnız bu bayan öle bildiğiniz bi falcı deil güya suya bakıyo ama bence sadece ruhani varlıklarla yapıyo bu işi.açıkcası sylediği herşeyi iyi yada kötü yaşadıktan snra şu an benim cesaretim çok yok aslında istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum.sende varsa o cesaret.şu an veremem çünkü bende bilmiyorum ama anneme sylerim ve kadının telini buldururum.bulduğum zamanda sana bildiirim.
arkadasım yasadıklarına cok cok cokkkk uzuldum.. o acıları bende bılırım.
suan umarım kı yenı yasantında mutlusundur..
eger o kadının bılgılerını banada yollarsan buldugunda.. cok cok sevınırım.
benımde acı gerceklerle yuzlesmeye ıhtıyacım var sanırım.
cıddıyım
ve bızım ıcın caba harcarsan cok memnun oluruz ınan..
yalnız o tokattakı teyze bıze nasıl bakıcak..? ıstanbula gelıyor mnu
bencede çok haklısın uzaktan bakılınca şaka gbi geliyor sylediklerim ama inan şaka olmasını ben szlerden daha çk isterdim..valla yne sylüyorum ben bu teyzenin yaptığı seye zaten fal dyemiyorum.bunun adı ne bende bilmiyorum.zaten şöle bişi syliyim ben bu teyzeden bunları dyduğumda ona inanıp bunları olcak dye bekleseydim kafayı yerdim.yaşadıktan sonra herseyin farkına vardım meger hayat senaryom elimdeymiş dedim,yaşadıların inanılır gibi değil( ve bu kadının bu söylediklerinin çıkmadı şaşırtıcı...her zaman geleceği bilmek çok da iyi değil ama maalesef merak ediyoruz bizi neler bekliyor diye...ama bazen de bilmek iyi.
boşu boşuna üzüldüklerimiz oluyor. sonucu bilsek bu kadar üzmeyiz kendimizi...umarım şu anda mutlusundur...üzüldüm senin için yaşadıklarını okuyunca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?