İstanbul'da Fal - Falcılar

hım bilmiyorum ben de burdan duyup gittim ama memnun kaldım.

bakırköy sahil'de cafino adlı cafe'de övünç var. sakın ona da baktırmayın arkadaşlar!!! bunu da ekliyim unutmadan.. aman aman!!! ağzı çok güzel laf yapıyor ama .... sakın!

ayyy kızlar gülden'in 3. dediği de çıktı :))

ablamlar ev aldı, arıyorlardı, vazgeçmişlerdi, haber gelecek vs. demişti ama ben ablama dememiştim ümitlenmesin diye:)) ay nolur diğer dedikleri de çıksın

ve sonundaa bende yiğitee gidebildimm..adamm zırt pırtt izinlii arkidişş..randevusuzz sakın ola gitmeyinn...itiraf etmeliyimkii..yiğitten memnun kaldım...eğerr isimmlerlee takıntınızz varsaa bir olay için birinden şüpheleniyor ve kimin yaptınızı bilmiyorsanızz isim konusunda gayet başarılı..geçmiş 10-8 ama gelecekk için diğerlerinden hiçbir farkı yok bence..zaten 10 dakıkaa yaa surduu yaa surmedı fal!
ama bidaha siz gıdersenızz abınızın esınızın nısanlınızın ismını cıkarmaya calıstıgındaa aklınızdan baskaa baskaa ısımlerr gecırınn..cunkuu ben boylee yaptımm beynimimi okuyorr yaa bu adam dıye acayıpp sınırlendııı:)) bulduu bullduda cok zorladı!

ister kızın ıster kızmayınsoylıceklerıme arkadaslar gelecegı allahtan baska kımse bılemez bende fal baktırdım soledıklerının gecmıs olan kısmına ınanırım ama gelecege asla cunku kuranda gelecgı allahtan basak kımse bılemez acıkca yazıyogecmısı bılebılırler onu bılıyrum ama gelecegı asla kendınızı bencce falcının gelecekle ılgılı soyledıklerıne kaptırmayın onlar sadece gecmısle baglantılı tahmını cevaplar verıyorlar bıldıgm ıcın soluyorum tabı bu uzman falcılar ıcın gecerlı dıgerlerı atmasyon varsa tutturaanlar GELECEGI ALLAHTAN BASKA KIMSE BILEMEZZ

Veeee bugun cuma,cok sevgili gulun durdukyere 4 aydir aramayan adam icin seni persembe gunu aratacak tahmini dogal olarak cikmadi...hayir benim anlamadigim madem gormuyorusun ne den bu kadar desteksiz kendinden eminm salliyorsun aramasi ni beklemedigim halde neden umut tacirligi yapiyorsun....gulunm debittigi an bu gundur benim icinn....

hahah şu falcılar yüzünden tırlatıcaz halimize bak:)) iyi yapmışsın :)

canım gül senin için neyse dilek de benim için öyle... bi numaralı falcım... bana dediği her şey günü gününe çıktı "x seni arıcak" dediyse çıktı ama x'i umursamıyordum bu dediğini aklımda biel tutmadım.

tek beklediğim olacak dediği şey için gün saydığım da olmadı ve artık dilek'e gitmiyorum çünkü bana kesin konuşmuş umutlar vermişti(

şimdi acaba diyorum ben beklentiye girdiğim için mi olacağı vardı ama olmadı? malum vazgeçtiğimiz anda onlara enerji gidiyo arıyolar ya ben bu fal yüzünden vazgeçmeyip aramasını bekledim hep aklımdaydı sanırım ondan dolayı da gerçekleşmedi (

gül'ün bana da hiç bir dediği çıkmadı.. o kadar kesin konuşmuştuki, o dediği tarihten beri depresyomdayım zaten

ya ben de burdan duyup gül'e gittim. ve dediği çıksın ne olur bana dedi. sonra böyle olmasa tersini demek daha çok işime gelir ama ... olacak dedi. olsun yaa ne olur.

arkadasım yasadıklarına cok cok cokkkk uzuldum.. o acıları bende bılırım.
suan umarım kı yenı yasantında mutlusundur..
eger o kadının bılgılerını banada yollarsan buldugunda.. cok cok sevınırım.
benımde acı gerceklerle yuzlesmeye ıhtıyacım var sanırım.
cıddıyım
ve bızım ıcın caba harcarsan cok memnun oluruz ınan..
yalnız o tokattakı teyze bıze nasıl bakıcak..? ıstanbula gelıyor mnu

ya ben de burdan duyup gül'e gittim. ve dediği çıksın ne olur bana dedi. sonra böyle olmasa tersini demek daha çok işime gelir ama ... olacak dedi. olsun yaa ne olur.

banada çıkmadı söylediği keşke olsa,keşke çıksa hepimize söyledikleri keşke gerçekleşse hepimizi ne sevindirik olurduk

Hypathia bana da güldenin iletişim bilgilerini yollar mısın adresi neydi? kahve falına mı bakıyor? Ay bunları forumu tam okumadan yazmışım sen yeşilköy sahil tilbe cafe demişsin zaten yine de tel bilgilerini gönderirsen sevinirim sağol

Son düzenleme:

nescan ben de istiyorum lütfen beni de unutmmaaaaaa! annene tfen söyle ve telini buldur kadının lütfennn

öncelikle saol ii dileklerin için.şu an daha ii yim.ya aslında itiraf etmek gerekirse ben ole çok çok fal baktıran bir insan deilim ama bole insanların yorumlarını dinlemekde hoşuma gdiyor.ben zaten fadime teyzenin yaptığı seye fal dyemiyorum.ben bu tür insanlara sçilmiş insan dyorum.bu size onun yaptığı seyi tarif ederken sylediklerim daha bir kısmı.tabii en acısı abimin kalpkrizi nedenıyle ölmesiydi,daha bir çok sey syledi gireceğim işi..işyerimin kaçıncı katta olcanı..ne iş oldugunu..ya şaka gbi belki atıyo bu kız diceksiniz ama nişianda bana kaç tane bilezik ve çeyrek altın takılacagını flan syledi.şimdi ben korkuyorum tekrar baktırmaya derken haksızmıyım.şu an da annemin sylediğine gre kadın kızının kcası öldüğü için tokata gtmiş ve buraya tekrar dönme ihtimali yok gbi.ama daha önceden annem dymuş telefondada baktığını.zaten dyorum ya güya suya bakıyo ama suya falan baktğı yok.adın dğum tarihin ana adın vs...... bazı şeyleri sorup başlıyor konuşmaya zaten onun konuşması bittiğinde soru soramıyorsun bile kal geliyo insana..işte böle canım yarın hafta sonu ve annem söz verdi iice araştıracak.elime tel geldiği andada yazarım sizlere.hem sizden cesaret alıp bende baktrırım inşallah.

bencede çok haklısın uzaktan bakılınca şaka gbi geliyor sylediklerim ama inan şaka olmasını ben szlerden daha çk isterdim..valla yne sylüyorum ben bu teyzenin yaptığı seye zaten fal dyemiyorum.bunun adı ne bende bilmiyorum.zaten şöle bişi syliyim ben bu teyzeden bunları dyduğumda ona inanıp bunları olcak dye bekleseydim kafayı yerdim.yaşadıktan sonra herseyin farkına vardım meger hayat senaryom elimdeymiş dedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…