- 3 Nisan 2020
- 14
- 14
- 88
- 32
Başka isimlerde olabilir tavsiyelere açığım ama dediğim gibi nişantaşı veya beşiktaş sembolde çalışan bilinen kişilerden olursa süper olurnişantaşı sembolde çalışmış olan fulya, levent veya kadirin telefon numarasını bilen var mı? Bana sadece cafelerde çalışanlar güvenilir geliyor fal konusunda karantina dönemi malum gidemiyoruz , hem bu isimlere de daha önce baktırmıştım ve şu ara çok ihtiyacım var bilen varsa lütfen yazsın
Çok teşekkür ederim böyle düşündüğün içinSen yaz lütfen senin önerilerin gayet iyi ve güvenilir geliyor
Fikriye İstanbul’da mu birde fiyatı ne kadar ? Ne falı bakıyormerhaba kızlar. burayı uzun zamandır takip ediyorum. pek çok üyeden tavsiye ve numara aldım. sonucu da paylaşmak istedim.
Ankara Zehra'ya defalarca fal baktırdım. anı çok iyi bilir. karşınızdaki insanın içini okur. gelecek çıkmadı. hatta onun söylediklerinin tam tersi oldu. bir de forumda çok olumsuz yorum var onunla ilgili. özelden de arkadaşlar uyarmıştı. sık fal baktırırsanız mutlaka büyü der, hoca der, dergah der sizden para koparmaya çalışır. bu nedenle zehra'ı tavsiye etmiyorum.
Didem, Güneş, Zeynep, Vera bunlar hep çok olumlu konuştular. ne dedilerse tam tersi oldu.
Ramek, Samsun Arzu, Fikriye Abla olumsuz şeyler söylediler ve beni yaşanması muhtemel olaylar konusunda uyardılar. ben dinledim mi, hayır! ama onlar haklı çıktı. Fikriye çok pahalı bir daha bakırmam. zaten ömürlük bakıyor sağolsun.
aklınıza takılan birileri olursa sorabilirsiniz...
Sen istiyorsan bende istiyorumMrb bu cezmi dediginiz kisi nerde bakiyor rica etsem adres ve telefon alabilirmiyim
Cezmiye ulasabildinizmicezmiye ben ulastim yogunum pazartesi bakarim dedi ama hic yorum yok
Cezmiye ulasabildinizmitüm sorulara tek bir cevap verecem: Cezmi ve Rita iyidir arkadaşlar...sonuçta eski toprak, cafedekiler gibi yeni yetme değil yani, nosuna ulaşabilen varsa baktırsın derim....
Aynen ayni cezmiCezmi eğer cezmiyse bir garip bakmıyor. Bakacağım diyip bakmıyor mesajlarına dönmüyor. Bence uğraşmayın bile. Geçen sene haşır neşir olmuştum şahsı ile.
smrya ne oldu bahsettiğim kişiden ses var mı?
Anda iyi , en son baktırdığım falda gelecek için beklemedeyim, ama eski baktırdıklarımda çıkanlar olmuştuKızlar, Ankara'daki Zehra Hanıma telefonda fal baktıranlardan olumlu olumsuz yorum alabilir miyim?
Falı çıktı mı? Bilgi lütfeeen
yok ... uzun süredir ben de ulaşamıyorumCezmiye ulasabildinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?