İstanbul'da Fal - Falcılar

nişantaşı sembolde çalışmış olan fulya, levent veya kadirin telefon numarasını bilen var mı? Bana sadece cafelerde çalışanlar güvenilir geliyor fal konusunda karantina dönemi malum gidemiyoruz , hem bu isimlere de daha önce baktırmıştım ve şu ara çok ihtiyacım var bilen varsa lütfen yazsın

Başka isimlerde olabilir tavsiyelere açığım ama dediğim gibi nişantaşı veya beşiktaş sembolde çalışan bilinen kişilerden olursa süper olur

merhaba kızlar. burayı uzun zamandır takip ediyorum. pek çok üyeden tavsiye ve numara aldım. sonucu da paylaşmak istedim.

Ankara Zehra'ya defalarca fal baktırdım. anı çok iyi bilir. karşınızdaki insanın içini okur. gelecek çıkmadı. hatta onun söylediklerinin tam tersi oldu. bir de forumda çok olumsuz yorum var onunla ilgili. özelden de arkadaşlar uyarmıştı. sık fal baktırırsanız mutlaka büyü der, hoca der, dergah der sizden para koparmaya çalışır. bu nedenle zehra'ı tavsiye etmiyorum.

Didem, Güneş, Zeynep, Vera bunlar hep çok olumlu konuştular. ne dedilerse tam tersi oldu.

Ramek, Samsun Arzu, Fikriye Abla olumsuz şeyler söylediler ve beni yaşanması muhtemel olaylar konusunda uyardılar. ben dinledim mi, hayır! ama onlar haklı çıktı. Fikriye çok pahalı bir daha bakırmam. zaten ömürlük bakıyor sağolsun.

aklınıza takılan birileri olursa sorabilirsiniz...

Fikriye İstanbul’da mu birde fiyatı ne kadar ? Ne falı bakıyor

biri bana ramek'in yeni telini verebilir mi arkadaşlar ?

Cezmi eğer cezmiyse bir garip bakmıyor. Bakacağım diyip bakmıyor mesajlarına dönmüyor. Bence uğraşmayın bile. Geçen sene haşır neşir olmuştum şahsı ile.

smrya ne oldu bahsettiğim kişiden ses var mı?

Kızlar, Ankara'daki Zehra Hanıma telefonda fal baktıranlardan olumlu olumsuz yorum alabilir miyim?
Falı çıktı mı? Bilgi lütfeeen

Bugün Vera ile görüştüm kendisiyle ramazandan önce sözlesmistik ama firsat olmadı. Vera, Nihal ve Kadriye ayni sonuca çıkan benzer ifadelerle farkli yorumlar kattılar. Sordugum, merak ettigim sorunun cevabi ayni idi ücünde de. Hayirlisi diyorum.

Zehra nasıl? Burda olumsuz söylenince aramak istemedim ama bu ara gene olumlu yorumlar olmaya basladi merak ediyorum

Ben Elmira ile sonu 2812 olan numara ile gorüştüm. Ses tonu gayet iyiydi, şivesi de yoktu. İçinde bulunduğum durum karışık olmasına rağmen ayrıntılı olarak bildi. Geleceğe yönelik bence olası gözükmeyen yorumlarda bulundu, 4 ay sonra gerçekleşirse şok olup buraya da yazacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…