İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba.
Merhaba. Şu an nasıl bakıyorsunuz muratin falina karşı? Tuttu mu?

Ben de son zamanlarda Nihal Yeliz ve gonca Polata baktırdım. Nihal ve Yeliz bence anda gayet iyiydi. Baktıran kişilere karşı da gayet saygılı insanlar. Ama bunu Gonca Polat için söyleyemeyeceğim. Kendisini bir şey sanıyor ve saygısız. Falıda anlık olarak iyiydi ama saygı her şeyden önemli bence. Gelecek için de Nihalin çıkan falları da oldu çıkmayan da. Yeliz içinse beklemedeyim ama daha çok durum analizi olarak yorum yapmıştı.

Kızlar fal bakan cafeler bugün itibari ile açıldı artik yüz yüze fal baktirabilecegiz,ben bugün sirf kafam dagilsin diye açılısi yapiyorum laf kafe bakirkoye gittim kahvemi ictim randevumu aldim aksam ustu gidip baktiricamyıllar önce gitmistim cigdem aytac canan bir kac tane daha bayan vardi ,ama her hafta 2-3 kere baktirinca normal olarak artik beni tanıdıklari icin fallari cikmamaya basladi,4 sene olmustur gitmeyeli artik unutmuslardir beni o yuzden açılısi cigdemle yapiyorum bakalim neler soyleyecek ,cigdem bir dönem cok meshurdu sonra soyledikleri cikmamaya basladi,bugun aniden icimden buraya gitmek geldi vardir bundada bir hayr,gelmek isteyen varsa beklerim ama once cafeyi arayip yer kaldimi sorun ben sabah saatlerinde gittim sira aldim

Canim kimdi bu falci en azindan dedigin gibi dolandirici ise gitmeyelim bilmeden tazelemis olalim,cok takma linc edenleri sonradan o linc edenlerinde ne oldugu zaten cıkıyor ortaya

Uzun zamandır yazmıyordum,fakat birşey yaşadığım için yazayım istedim. Artık fal baktırmıyorum, yemşn etmedim ama kafam inanılmaz rahat. 1 hafta önce bir durum yaşadım. Öngörülmesi imkansız olmayan.... Kimlere fal baktırdığımı yazmıştım öncesinde. Genellikle söylenen şeylerin örtüşdüğünüde.... Ama falıma bakan hiç kimse, o çoooook anlatılanlar da, bunun içindedir hayatımda olan durumu öngöremedi. Ben sadece bunu yazıyorum buraya gerisi size kalmış...
İşin en güzel tarafı da paramın bana kalması

kızlar, ben ahmet'in melekler kahvesinde çalışan arkadaşına fal baktırdım. galiba o sitede çok az çalışıyomuş. telefon numarasını istedim. daha çok telefondan bakıyomuş... tel nosunu alınca size de atarım

kızlar merhaba, telefonda bakanlardan bana kimleri önerirsiniz? fiyatlarıyla birlikte numaralarını özelden yazar mısınız?

anı ve geleceği bilen, öneririm dediğiniz kişilere ihtiyacım var :)

Fallaşmak isteyen varmı

İki de bir böyle yazmanızın anlamı nedir?Kendinizi panelde göstermek mi?Özel mesajla falcı mısınız denmesini mi bekliyorsunuz?Başka forumlarda da aynı şeyleri yazmışsınız.Burası bakılan falların yorumlandığı panel. Falcı önerileri, çıkan çıkmayan fallar gibi..Fal bakma reklam yeri değil Mamilot.. Mune Kazen

Son düzenleme:
Ayy doğru tahmin reklam yapıyorum çok ihtiyacım var çünkü, benim hobim bana falcı dediklerinde mutlu oluyorum mesaj atıp fallaştığım kişiler oluyor da bunun derdi neden size düşmüş anlayamadım, fallaşmak için insan arıyorum ve fala ilğili olanlar buraya yazdığın için buraya yazmayı tercih ediyorum,

Çok iyi olur bişe de verim baktırdım çok güzel baktı

Reactions: 000
Çıkanı fal haberi ile geldim Gülistan'ın söylediği bir şey çıktı büyük ihtimalle. Ablam için iş değiştirecek dedi. Büyük ihtimal ile değiştirecek pztesi. Daha doğrusu mekan değiştirecek derdi, iş yeri değişecek,.ben de taşınacak sandım, tamamen değiştirdi.
Kendi hayatımla alakalı da bir şey biledi ama çok özel o yüzden söyleyemem..,

Bunların ötesinde feci profesyonel, kaprissiz bir kadın. Şu falcı aleminde üzerine tanımam bu özellikleri ile.

bildiği şeyler var, ama fiyatı performansına çok da eşdeğer değil bence...500 tl verdiğimde 50 dakika falan bakıyordu, bir de seri konuşan biri değil......Ayrıca Zeynep de çok bozmuş, seansları 25 dakikada hemen kesiyor, dolgu cümlesinden başka bir şey söylemiyor...benim gbi düşünen var mı zeynep için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen oyle Zeynep ilk baktirdigimda daha iyiydi hatta mjla soranlara tavsiye ettim ama ikinci baktirdigimda 25 dakika bakti 20 dakikasi ayni kelimeleri cumleleri tekrarlardi daral geldi bana bende ikincide begenmedim asla bir daha baktirmam,gelecek ile alakali soyledigi vadeler olaylarda olmadi ,o an yasadiklarini iyi analiz ediyor ama ikincide o da kötüydü söyledigin gibi bozulmus,bu falcilar cok talep oldugunda böyle performanslari düsüyor sallamaya başliyorlar,ikincide verdigim parayi çöpe atmis gibi hissettim o kadar vasatti

Kısa seans bakıyor daha ucuza ama bende hiç vakit harcamıyor, hatta en seri konuşan falcı diyebilirim Gülistan için. Bazı dediği şeyler çıkmadı ama önemli bir kaç nokta var beklediğim onlar bakalım ne olacak. Bir şey de söylediği gibi olmadı ama öte yandan ablamla ilgili söylediği şey, anlık mesele, ve burada yazmak ıstemediğim başka bir özel şey dediği gibi çıktı.

Ben Gülistan'ı o terbiyeli seviyeli ve profesyonel üslubu dolayısı ile seviyorum. Vaktinde seansa alır, kibar konuşur, geç kalacaksa mesaj atar vs vs. Onun ayarında ve terbıyesınde bırıne daha rastlamadım. Dediği her şey çıktı mı hayır, çıkacak mı sanmıyorum ama bu piyasa çok laçka ve bayağı. Çıtayı epeyce yükselten biridir gülistan bu anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…