Merhaba.merhaba, muratcan savcıyı birkaç kez ben sormuştum ama kimseden yanıt gelmemişti. Kimsenin baktırmadığını düşünmüştüm bende. Ben ve 2 arkadaşım beraber baktırdık muratcana. bende anı bildi, gelecek vadesi henüz bitmedi. Arkadaşımın birinde de hiç düşünmediği halde iş değiştireceğini bildi ama gelin görün ki o tutturduğu arkadaşıma o kadar çook olumsuz şeyde söyledi ki çocuk artık bir daha baktırmam dedi. O ölecek, bu ölecek, şu tanıdığın hastalanacak gibisinden bir sürü şey söyledi...Diğer arkadaşıma henüz söylediği bir şey çıkmadı. Bir de bana bakarken falın sonunda birazda şunu fark ettim çok soru soruyor. Bir ara şey oldum bunları onun bana söylemesi gerekmiyor mu? moduna geçtim. Yani işte yine enerji işine giriyoruz sanırım...
Merhaba. Şu an nasıl bakıyorsunuz muratin falina karşı? Tuttu mu?merhaba, muratcan savcıyı birkaç kez ben sormuştum ama kimseden yanıt gelmemişti. Kimsenin baktırmadığını düşünmüştüm bende. Ben ve 2 arkadaşım beraber baktırdık muratcana. bende anı bildi, gelecek vadesi henüz bitmedi. Arkadaşımın birinde de hiç düşünmediği halde iş değiştireceğini bildi ama gelin görün ki o tutturduğu arkadaşıma o kadar çook olumsuz şeyde söyledi ki çocuk artık bir daha baktırmam dedi. O ölecek, bu ölecek, şu tanıdığın hastalanacak gibisinden bir sürü şey söyledi...Diğer arkadaşıma henüz söylediği bir şey çıkmadı. Bir de bana bakarken falın sonunda birazda şunu fark ettim çok soru soruyor. Bir ara şey oldum bunları onun bana söylemesi gerekmiyor mu? moduna geçtim. Yani işte yine enerji işine giriyoruz sanırım...
Canim kimdi bu falci en azindan dedigin gibi dolandirici ise gitmeyelim bilmeden tazelemis olalim,cok takma linc edenleri sonradan o linc edenlerinde ne oldugu zaten cıkıyor ortayaUzun zamandır yazmıyordum çünkü memnun kalmadığım burda da bir çok kişiyi dolandırmış kişiden memnun olmadığım bir falcıyı söyledim bir kaç kişi rahatsız olup linç etmeye çalışmıştı .
Netse ki gerçekler anlaşılmış geçmiş olsun. 2 gün önce melekler kahvesinin sitesinde online fal bakımı var bende Ahmet’e yolladım vadede uzun zaman bakmıyordu ama 3. Gün olacak hala fal cvpgelmedi uzun mu sürüyor acaba
Bende var numarasi özelden msj yazarsan yazarim sana cnmHalkalı Nerminin bilgisi olannvarsa bana atabilir mi kızlar mesajla çok teşekkürler
Fallaşmak isteyen varmı
Ayy doğru tahmin reklam yapıyorum çok ihtiyacım var çünkü, benim hobim bana falcı dediklerinde mutlu oluyorumİki de bir böyle yazmanızın anlamı nedir?Kendinizi panelde göstermek mi?Özel mesajla falcı mısınız denmesini mi bekliyorsunuz?Başka forumlarda da aynı şeyleri yazmışsınız.Burası bakılan falların yorumlandığı panel. Falcı önerileri, çıkan çıkmayan fallar gibi..Fal bakma reklam yeri değil Mamilot
Çok iyi olur bişe de verim baktırdım çok güzel baktıkızlar, ben ahmet'in melekler kahvesinde çalışan arkadaşına fal baktırdım. galiba o sitede çok az çalışıyomuş. telefon numarasını istedim. daha çok telefondan bakıyomuş... tel nosunu alınca size de atarım
bildiği şeyler var, ama fiyatı performansına çok da eşdeğer değil bence...500 tl verdiğimde 50 dakika falan bakıyordu, bir de seri konuşan biri değil......Ayrıca Zeynep de çok bozmuş, seansları 25 dakikada hemen kesiyor, dolgu cümlesinden başka bir şey söylemiyor...benim gbi düşünen var mı zeynep için?Çıkanı fal haberi ile geldim Gülistan'ın söylediği bir şey çıktı büyük ihtimalle. Ablam için iş değiştirecek dedi. Büyük ihtimal ile değiştirecek pztesi. Daha doğrusu mekan değiştirecek derdi, iş yeri değişecek,.ben de taşınacak sandım, tamamen değiştirdi.
Kendi hayatımla alakalı da bir şey biledi ama çok özel o yüzden söyleyemem..,
Bunların ötesinde feci profesyonel, kaprissiz bir kadın. Şu falcı aleminde üzerine tanımam bu özellikleri ile.
Aynen oyle Zeynep ilk baktirdigimda daha iyiydi hatta mjla soranlara tavsiye ettim ama ikinci baktirdigimda 25 dakika bakti 20 dakikasi ayni kelimeleri cumleleri tekrarlardi daral geldi bana bende ikincide begenmedim asla bir daha baktirmam,gelecek ile alakali soyledigi vadeler olaylarda olmadi ,o an yasadiklarini iyi analiz ediyor ama ikincide o da kötüydü söyledigin gibi bozulmus,bu falcilar cok talep oldugunda böyle performanslari düsüyor sallamaya başliyorlar,ikincide verdigim parayi çöpe atmis gibi hissettim o kadar vasattibildiği şeyler var, ama fiyatı performansına çok da eşdeğer değil bence...500 tl verdiğimde 50 dakika falan bakıyordu, bir de seri konuşan biri değil......Ayrıca Zeynep de çok bozmuş, seansları 25 dakikada hemen kesiyor, dolgu cümlesinden başka bir şey söylemiyor...benim gbi düşünen var mı zeynep için?
Kısa seans bakıyor daha ucuza ama bende hiç vakit harcamıyor, hatta en seri konuşan falcı diyebilirim Gülistan için. Bazı dediği şeyler çıkmadı ama önemli bir kaç nokta var beklediğim onlar bakalım ne olacak. Bir şey de söylediği gibi olmadı ama öte yandan ablamla ilgili söylediği şey, anlık mesele, ve burada yazmak ıstemediğim başka bir özel şey dediği gibi çıktı.bildiği şeyler var, ama fiyatı performansına çok da eşdeğer değil bence...500 tl verdiğimde 50 dakika falan bakıyordu, bir de seri konuşan biri değil......Ayrıca Zeynep de çok bozmuş, seansları 25 dakikada hemen kesiyor, dolgu cümlesinden başka bir şey söylemiyor...benim gbi düşünen var mı zeynep için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?