İstanbul'da Fal - Falcılar

Gelecek cıktımı peki

Anlıkda benim suan cok önemli gerci tavsiyen varmı peki baska

Anlıkda benim suan cok önemli gerci tavsiyen varmı peki baska
Anlıkta tavsiye edebileceğim kimse yok malesef. Gülistan gelecekte genel olarak çıktı. Uzun suredir baktırıyorum. Ama bir konuda yanıldı mesela, önemsiz bir konu da değildi. Yani yüzde yüz biliyor diyemem.

kızlar merhaba asmin cafe taksim cana baktırıp cıkann oldumu acaba cok merak ettim youmlarınızı yazarsanız cok sevinirim

Uzun zamandır yazmıyordum çünkü memnun kalmadığım burda da bir çok kişiyi dolandırmış kişiden memnun olmadığım bir falcıyı söyledim bir kaç kişi rahatsız olup linç etmeye çalışmıştı .
Netse ki gerçekler anlaşılmış geçmiş olsun. 2 gün önce melekler kahvesinin sitesinde online fal bakımı var bende Ahmet’e yolladım vadede uzun zaman bakmıyordu ama 3. Gün olacak hala fal cvpgelmedi uzun mu sürüyor acaba

Ahmete başka baktıran var mı? En son meleklerden ayrılmıştı geri mi dönmüş

Merhaba. Beyaz Melek Yiğit beye baktıran var mı ? Mart başında baktırmıştım . O kadar detayları bildi ki ağızım açık kalmıştı. Ama vadesi 1 ay geçti patladı. Bu arada diğer arkadaşa söylediği şeyler çıkmış tam vadesinde

Merhaba Safiye hanım’a nasıl ulaşabilirim. Telefon numarası var mı acaba..

Merhabalar ben de Safiyeye ulaşmak istiyorum telefon numarası olan bana mesaj atabilir mi yeniyim kızlar , cezminin bilgisi varsa o da lütfen çok ihtiyacım var

Ayın 21 oldu hala Ahmet bakmamış kaç kere söyledim falcı değiştirelim dedim yapamıyoruz dedi. Tamamda Ahmet falıma bakmadı bile günlerdir. Onu mu bekleyeceğim ne yapmak gerek?

bir yolun var sitesinde %50 indirim var. Ben hiç baktırmadım orada tavsiye edeceğiniz biri var mı?

Herkese tekrar merhabaa, bugüne kadar baktırdıklarımla ilgili tekrar güncelleme yapmak istiyorum.

Öncelikle Yeliz’den başlayacağım. Eylül 2018’de baktırmıştım. O zaman beni uyardığı sağlık sorununu geçtiğimiz ay yaşadım. Onun dışında mezuniyetimle ilgili söylediği şeyleri zamanında yaşadım. Aşk ile ilgili söyledikleri ise çıkmadı. Hatta önce olumlu dediğine 2.falda olumsuz demişti. Yine de tekrar baktırmayı düşünebilirim. Fiyatında da artış olmamış, o bakımdan artı verdim. :)

Telefonda bakan Yasemin’e baktırmıştım, karşı taraf için söylediği bir şey çıkmış, yeni teyit edebildim. :) bazı söyledikleri de zamanaşımlı şekilde çıktı.

Yumi, karşı tarafın hayatında olanları bildi ama açıkçası beni ilgilendiren ya da benim hayatımda değişikliğe yol açan şeyler değildi. An konusunda çok başarılı buluyorum, nokta atışlı şekilde baktığı çok olmuştur. Sonuç olarak söylediği şey ise olmayacak, onun söylediği gibi ilerlemeyeceğinden eminim.

Geysu, anda çok iyi olsa da verdiği vadelerde hiçbir şey olmadı, ki zaten evden çıkamadığımız şu dönemde söylediklerinin çıkması da mümkün değil. Onun dışında karşı tarafla iletişimin artacağını söylemişti, iletişim nerdeyse tamamen bitti. Yeliz gibi 1-2 sene sonra çıkarsa yine güncellerim. :)

Nihal’i beğensem de son fallarında çelişmesi ve çok çok önemsiz şeyleri bilmesi açıkçası falından soğuttu. O yüzden artık baktırmayı pek düşünmüyorum.

Bunlar dışında; Ebrulitarot, Hayriye Taş, Nakta, Burç cafe Deniz, Beşiktaş Kuzey, Melekler Ahmet tamamen çıkmayanlar.

Herkese falsız, güzel günler dilerim. :)

Yeliz kim?

Baktırdıklarınızın arasından ben de Hayriye taşa baktırmıştım geçen yıl Temmuz ayında. Hiçbir şey bilemedi. Hatta sen adım atmazdan kesinlikle tekrar bir iletişiminiz yok demişti ben hiçbir şey yapmadım karşı taraf benimle iletişime geçti. Enerjimi de çok düşürmüştü benim.

Ben de sanırım geçen sene Ekim gibi baktırmıştım. Videolarında ne söylüyorsa özel açılımında da aynı şeyleri söyledi. Bana acıyor gibi bir fal bakmıştı :) bir de sanırım ücretini 150 lira yapmış, bi daha baktırmam kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…