Gelecek cıktımı pekiDenediklerim arasında en iyisi Gülistan ama o da her şeyi biliyor diyemem. Karşı tarafı anlık çok olumlu yorumluyor mesela. Karşı tarafı nasıl biliyorsam öyle hareket ediyorum ben, fala göre hareket etmiyorum o yüzden.
Anlıkda benim suan cok önemli gerci tavsiyen varmı peki baskaDenediklerim arasında en iyisi Gülistan ama o da her şeyi biliyor diyemem. Karşı tarafı anlık çok olumlu yorumluyor mesela. Karşı tarafı nasıl biliyorsam öyle hareket ediyorum ben, fala göre hareket etmiyorum o yüzden.
Anlıkta tavsiye edebileceğim kimse yok malesef. Gülistan gelecekte genel olarak çıktı. Uzun suredir baktırıyorum. Ama bir konuda yanıldı mesela, önemsiz bir konu da değildi. Yani yüzde yüz biliyor diyemem.Anlıkda benim suan cok önemli gerci tavsiyen varmı peki baska
Ahmete başka baktıran var mı? En son meleklerden ayrılmıştı geri mi dönmüşUzun zamandır yazmıyordum çünkü memnun kalmadığım burda da bir çok kişiyi dolandırmış kişiden memnun olmadığım bir falcıyı söyledim bir kaç kişi rahatsız olup linç etmeye çalışmıştı .
Netse ki gerçekler anlaşılmış geçmiş olsun. 2 gün önce melekler kahvesinin sitesinde online fal bakımı var bende Ahmet’e yolladım vadede uzun zaman bakmıyordu ama 3. Gün olacak hala fal cvpgelmedi uzun mu sürüyor acaba
Melekler Kahvesi Instgramda site yapmış falcıları online Bakıyor Ahmet’te orda gördüm 3 gün oldu gerçi daha cvp gelmedi. Çok yoğunmuşAhmete başka baktıran var mı? En son meleklerden ayrılmıştı geri mi dönmüş
Merhaba Safiye hanım’a nasıl ulaşabilirim. Telefon numarası var mı acaba..Canlar uzun zamandır girmiyordum bu süreçde gittiğim tek falcı Safiye oldu çünkü ne dediyse birebir onun dediği gibi yaşadım ısrarla nişanım olucağını ama atılacağını söyledi evet nişanımdan bi gün sonra kavga ettik :)) dört gündür konuşmuyoruz o bitti dedi ben ailesini göndermeyi bekliyorum ama safiyenin dediği gelecek dio bunj sanki sen bırakıcaksın dio amaa ilişkime dair a dam z ye ne söylediyse onun dediklerini yaşadığım için bi tek ona gidiyorum . Kız arkadaşıma da iki sene ayrı kaldığı sevgilisi için ısrarla barışacaklarını söylüyordu iki yılın sonunda 10 gün önce barıştılar şuan iyiler çok şükür .
birde halkalı nermin Evin odasının renginin füme olduğuna kdr bildiçok kullanılmayan bi renkdir çnk atıp tutamixağı cinsden banakullandığı cümleleri vesaireleri herşeyi bildi . Dün alternatif olarak bursa da falcı denedim YouTube da da var venüs diye oda oturaklı bi faldı ama bi Safiye nermin kadar değil . Telefonda fikriye diye birine baktırdım isim bildi ama fal tutarsızdı . Cumartesi de ayşeyi denicem yazarım .
haaaa bu arada salı asmin can a gittim oda çok güzelll bi fal baktı. Yaşadığımız şeyleri bildi amaaa nişanlımın bana söylediğibi cümleyi nerminbizzat sana böyle söylemiş böyle itham etmiş dedi şok olduk . Yani benim artk üç falcım var nermin safiye can .Tekirdağdan edirneye bursaya her falcıya gitmiş biri olarak :)
Yeliz kim?Herkese tekrar merhabaa, bugüne kadar baktırdıklarımla ilgili tekrar güncelleme yapmak istiyorum.
Öncelikle Yeliz’den başlayacağım. Eylül 2018’de baktırmıştım. O zaman beni uyardığı sağlık sorununu geçtiğimiz ay yaşadım. Onun dışında mezuniyetimle ilgili söylediği şeyleri zamanında yaşadım. Aşk ile ilgili söyledikleri ise çıkmadı. Hatta önce olumlu dediğine 2.falda olumsuz demişti. Yine de tekrar baktırmayı düşünebilirim. Fiyatında da artış olmamış, o bakımdan artı verdim. :)
Telefonda bakan Yasemin’e baktırmıştım, karşı taraf için söylediği bir şey çıkmış, yeni teyit edebildim. :) bazı söyledikleri de zamanaşımlı şekilde çıktı.
Yumi, karşı tarafın hayatında olanları bildi ama açıkçası beni ilgilendiren ya da benim hayatımda değişikliğe yol açan şeyler değildi. An konusunda çok başarılı buluyorum, nokta atışlı şekilde baktığı çok olmuştur. Sonuç olarak söylediği şey ise olmayacak, onun söylediği gibi ilerlemeyeceğinden eminim.
Geysu, anda çok iyi olsa da verdiği vadelerde hiçbir şey olmadı, ki zaten evden çıkamadığımız şu dönemde söylediklerinin çıkması da mümkün değil. Onun dışında karşı tarafla iletişimin artacağını söylemişti, iletişim nerdeyse tamamen bitti. Yeliz gibi 1-2 sene sonra çıkarsa yine güncellerim. :)
Nihal’i beğensem de son fallarında çelişmesi ve çok çok önemsiz şeyleri bilmesi açıkçası falından soğuttu. O yüzden artık baktırmayı pek düşünmüyorum.
Bunlar dışında; Ebrulitarot, Hayriye Taş, Nakta, Burç cafe Deniz, Beşiktaş Kuzey, Melekler Ahmet tamamen çıkmayanlar.
Herkese falsız, güzel günler dilerim. :)
Sanırım Beylikdüzü’ndeydi Yeliz. Yerini tam hatırlamıyorum ama ben telefonda baktırmıştım zaten. Yaklaşık 1 saat kadar bakıyordu.Yeliz kim?
Baktırdıklarınızın arasından ben de Hayriye taşa baktırmıştım geçen yıl Temmuz ayında. Hiçbir şey bilemedi. Hatta sen adım atmazdan kesinlikle tekrar bir iletişiminiz yok demişti ben hiçbir şey yapmadım karşı taraf benimle iletişime geçti. Enerjimi de çok düşürmüştü benim.Herkese tekrar merhabaa, bugüne kadar baktırdıklarımla ilgili tekrar güncelleme yapmak istiyorum.
Öncelikle Yeliz’den başlayacağım. Eylül 2018’de baktırmıştım. O zaman beni uyardığı sağlık sorununu geçtiğimiz ay yaşadım. Onun dışında mezuniyetimle ilgili söylediği şeyleri zamanında yaşadım. Aşk ile ilgili söyledikleri ise çıkmadı. Hatta önce olumlu dediğine 2.falda olumsuz demişti. Yine de tekrar baktırmayı düşünebilirim. Fiyatında da artış olmamış, o bakımdan artı verdim. :)
Telefonda bakan Yasemin’e baktırmıştım, karşı taraf için söylediği bir şey çıkmış, yeni teyit edebildim. :) bazı söyledikleri de zamanaşımlı şekilde çıktı.
Yumi, karşı tarafın hayatında olanları bildi ama açıkçası beni ilgilendiren ya da benim hayatımda değişikliğe yol açan şeyler değildi. An konusunda çok başarılı buluyorum, nokta atışlı şekilde baktığı çok olmuştur. Sonuç olarak söylediği şey ise olmayacak, onun söylediği gibi ilerlemeyeceğinden eminim.
Geysu, anda çok iyi olsa da verdiği vadelerde hiçbir şey olmadı, ki zaten evden çıkamadığımız şu dönemde söylediklerinin çıkması da mümkün değil. Onun dışında karşı tarafla iletişimin artacağını söylemişti, iletişim nerdeyse tamamen bitti. Yeliz gibi 1-2 sene sonra çıkarsa yine güncellerim. :)
Nihal’i beğensem de son fallarında çelişmesi ve çok çok önemsiz şeyleri bilmesi açıkçası falından soğuttu. O yüzden artık baktırmayı pek düşünmüyorum.
Bunlar dışında; Ebrulitarot, Hayriye Taş, Nakta, Burç cafe Deniz, Beşiktaş Kuzey, Melekler Ahmet tamamen çıkmayanlar.
Herkese falsız, güzel günler dilerim. :)
Ben de sanırım geçen sene Ekim gibi baktırmıştım. Videolarında ne söylüyorsa özel açılımında da aynı şeyleri söyledi. Bana acıyor gibi bir fal bakmıştı :) bir de sanırım ücretini 150 lira yapmış, bi daha baktırmam kesinlikle.Baktırdıklarınızın arasından ben de Hayriye taşa baktırmıştım geçen yıl Temmuz ayında. Hiçbir şey bilemedi. Hatta sen adım atmazdan kesinlikle tekrar bir iletişiminiz yok demişti ben hiçbir şey yapmadım karşı taraf benimle iletişime geçti. Enerjimi de çok düşürmüştü benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?