İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar Kurtulus'ta Rita diye çok bilinen bir falcı varmis numarası varsa benimle paylaşabilir misiniz

4-5 sene once bi arkadasım denemıstı, adı garıp dıye aklımda kalmıstı, dedıklerı cıkmamıstı.. sahsen ben denemedım ama arkadasıma sahıtım.. bence de gelecegı bılebılen kımse yok

Gülistan hâlâ 500 TL ye mi bakıyor ☺
Valla ben kısa baktırıyorum 300 e ama artık her ay baktırıyorum o yüzden bişey diyemicem deniyorum 75 e 100 e soru sormasın bana o kim bu kim .. He yeni bişey aramıyomuyum tabiki farklı yorum için arıyorum baskasınıda acığım gaybı cok kurcalamıyorum hele su ara kuran okuyorum arada bilinmesi mümkün değil anca his tahmin edilebilir

Kendisini çok merak ediyorum ama benim bütçemi çok aşıyor şöyle 100 TL filan olsa denerdim kesin

O kadar fal baktırdım cinleri olan bile(güya var) hiç bir şeyi net söylemedi

Zeynepde son durum nedir sölediklerinde patlayan cıkanlar varmı kimsede yazmıoki :/

Zehra hakkında olumlu olumsuz yazabilecek olan yok mu? falı cıkanlar cıkmayanlar yazabilir mi?

Zeynep bende çıkmadı.
Gülistana da baktırmıssın o noldu ben ikisine cok sık baktırdım aslında daha iileri yok gibi hep deniyip pişman oluyorum..cünkü hiçbirinin gelecek öngörüsü olamaz ama anı bilsinler bati soru sorup o kim bu kim isminde a b c varmı diyince gıcık oluyorum ama yinede değişik önericeğin baska biri varmı pisişik olması lazım falcının..

Denediklerim arasında en iyisi Gülistan ama o da her şeyi biliyor diyemem. Karşı tarafı anlık çok olumlu yorumluyor mesela. Karşı tarafı nasıl biliyorsam öyle hareket ediyorum ben, fala göre hareket etmiyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…