- 26 Nisan 2020
- 18
- 5
- 1
- 41
Kızlar Kurtulus'ta Rita diye çok bilinen bir falcı varmis numarası varsa benimle paylaşabilir misiniz
Anı gülistan gibi bilen de olur varsa önerin farklı isimlere coh ihtiyacım var su ara:/Ben geleceği bilen hiç görmedim
Gülistan anda iyi mi?Anı gülistan gibi bilen de olur varsa önerin farklı isimlere coh ihtiyacım var su ara:/
İyi bence en azından soru sormuo..Gülistan anda iyi mi?
Kaç para? Telefonunu paylaşır mısınİyi bence en azından soru sormuo..
Şaka mi bu?Gülistan hâlâ 500 TL ye mi bakıyor ☺
Valla ben kısa baktırıyorum 300 e ama artık her ay baktırıyorum o yüzden bişey diyemicem deniyorum 75 e 100 e soru sormasın bana o kim bu kim .. He yeni bişey aramıyomuyum tabiki farklı yorum için arıyorum baskasınıda acığım gaybı cok kurcalamıyorum hele su ara kuran okuyorum arada bilinmesi mümkün değil anca his tahmin edilebilirGülistan hâlâ 500 TL ye mi bakıyor ☺
Hayır gerçek. Yazın çok geçti ismi, baktıranlar oldu fiyatı çok uçuktu (bence) hala da öyleymiş.Şaka mi bu?
Kendisini çok merak ediyorum ama benim bütçemi çok aşıyor şöyle 100 TL filan olsa denerdim kesinValla ben kısa baktırıyorum 300 e ama artık her ay baktırıyorum o yüzden bişey diyemicem deniyorum 75 e 100 e soru sormasın bana o kim bu kim .. He yeni bişey aramıyomuyum tabiki farklı yorum için arıyorum baskasınıda acığım gaybı cok kurcalamıyorum hele su ara kuran okuyorum arada bilinmesi mümkün değil anca his tahmin edilebilir
Ya ona o parayı verilir miHayır gerçek. Yazın çok geçti ismi, baktıranlar oldu fiyatı çok uçuktu (bence) hala da öyleymiş.
verilmez canım..neticede ona baktırdığımız halde başkalarını arıyoruz hala, kafanda netleşmeye yol açmıyor yaniYa ona o parayı verilir mi
Kesinlikle o net için baktırıyoruz hep arayış içindeyizverilmez canım..neticede ona baktırdığımız halde başkalarını arıyoruz hala, kafanda netleşmeye yol açmıyor yani
Bunlari ben binnaz abla topiğinde demiştim daha önce.enerjisi gercekten temiz ve bazı şeyleri görebilen insanlar zaten bu işi parayla yapmiyor.
Zeynep bende çıkmadı.Zeynepde son durum nedir sölediklerinde patlayan cıkanlar varmı kimsede yazmıoki :/
Gülistana da baktırmıssın o noldu ben ikisine cok sık baktırdım aslında daha iileri yok gibi hep deniyip pişman oluyorum..cünkü hiçbirinin gelecek öngörüsü olamaz ama anı bilsinler bati soru sorup o kim bu kim isminde a b c varmı diyince gıcık oluyorum ama yinede değişik önericeğin baska biri varmı pisişik olması lazım falcının..Zeynep bende çıkmadı.
Denediklerim arasında en iyisi Gülistan ama o da her şeyi biliyor diyemem. Karşı tarafı anlık çok olumlu yorumluyor mesela. Karşı tarafı nasıl biliyorsam öyle hareket ediyorum ben, fala göre hareket etmiyorum o yüzden.Gülistana da baktırmıssın o noldu ben ikisine cok sık baktırdım aslında daha iileri yok gibi hep deniyip pişman oluyorum..cünkü hiçbirinin gelecek öngörüsü olamaz ama anı bilsinler bati soru sorup o kim bu kim isminde a b c varmı diyince gıcık oluyorum ama yinede değişik önericeğin baska biri varmı pisişik olması lazım falcının..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?