İstanbul'da Fal - Falcılar

bir de gözluklu bir dilek hanım vardı taksimde bakıyordu yine sonra besiktasta bir yere gitmis falan, neyse ona bir arkadasımla gitmistik (erkek) cocuk da bos gezenin bos kalfası okuldan atıldı öyle serserilik pesinde falan biri neyse kadın demis ki buna matematik konusund cok iyisin universitede kanadadan burs alıp matematik üzerine ilerliceksin matematik okucaksın falan hahahaha cocuk gozluklu diye öyle dusundu herhalde cok gülmüstük

Gülermisin aglarmisin ya valla

Merhaba. Telefonda bakan Bakirkoy 'deki Ahu'nun telefonunu bilen varsa bana gonderebilir mi?

İREM ÇERKEZ -MERCAN ADA -MERCAN ASLAN BUNLARIN HANGİSİ DAHA İYİ FAL KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN YAZABİLİR Mİ RİCA ETSEM ACİL GERİ DÖNÜŞ YAPIN ARTIK FAL BAKTIRMAK İSTİYORUM

İREM ÇERKEZ -MERCAN ADA -MERCAN ASLAN BUNLARIN HANGİSİ DAHA İYİ FAL KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN YAZABİLİR Mİ RİCA ETSEM ACİL GERİ DÖNÜŞ YAPIN ARTIK FAL BAKTIRMAK İSTİYORUM

Kızlar ben Ahu'ya baktırdım.
Tamam bildiği şeyler var (bazı lafları fixlemiş sanki ama) ama böyle başından atmaya çalışır modda hadi bitsin hemen gibi baktı fal.
Yani bu davranışı ben hiç sevmem sonuçta para veriyoruz istemiyorsa bunu yapmak yapmasın fal bakmasın hani, neden başından atar gibi yapar bir insan..
Dedikleri çıkarsa yine yazarım, bu arada olumlu konuştu bana suçlamak için yazmadım.. Hani olumsuz söyledi de kadına laf atıyorum olmasın.
Tavrını hiç beğenmedim, bir daha baktırmam galiba.

Böyle yapıyorsa ben vazgeçtim baktırmaktan iyi ki yazdın

Böyle yapıyorsa ben vazgeçtim baktırmaktan iyi ki yazdın
Yani bilemese ama böyle davransa sadece bilemedi baktırmam falan yazarım ama kısa bi özet geçti (dediğim gibi bildiği şeyler oldu ama aman aman değil yani bildikleri), sonra 3 soru hakkın var hemen böyle sert ve dinlemiyo. Biraz uzun olacak ama anlatayım dedim asıl sorumla ilgili durumu, yarısını dinlemedi bile resmen ben utandım kusura bakmayın uzun oldu galiba dedim.

Bende ahu yu bir deneyeyim dedim ucretini gönderdim bankada sorun çıkti dekont gözükuyor ama tek harf yanlis yazmisim sonradan farkettim ondan karsi tarafa gecmemis ,bir yandan calisiyorum bu arada rica ettim dedimki vaktim yok baktiramiycam dekontun resmini attim , tavri cok tersti bende bakmam o zaman dedi mecbur meraktan baktirdim,toplamda alel acele 10 dk bakti tak diye kapatti,ama biz prim veriyoruz bunlara buradan cok kisi ile numarasini paylastim keske kimseye vermeseydim,cok kisi arayip baktirinca böyle oluyor ne yazikkibundan sonra kimse benden numarasini istemesin haketmiyor cünkü cok ukala bir tarzi var

Kesinlikle fal sonuçta biraz terapi gibi böyle sert ve umursamaz olunca insan soğuyor, bende bir daha baktırmam

Çok kişi baktırıyor diye değil bu tavrı...ben küçük dükkanına da gittim, bekleyen kimse yokken bile öyle aceleci bir tavrı var, dinlemiyor seni, 3 soru sor diyor, 4.üncüyü kabul etmiyor...kaba bir bayan kısacası

Cok ilginc gercekten o zaman karakteri bu,zaten fal baktıranların büyük bir çoğunlugu sıķıntısı oldugu icin gidiyor tavır çok önemli böylelerine para kazandirmayalim kızlar ,zaten öyle aman amanda iyi bakmıyor bence paranıza yazık prim vermeyelim böyle falcılara

bencede aman aman bir falı yok, ve çok kaba.

Ben de aradım evet en fazla on dakika bakıyor belki benim dokuz dakika sürdü, cok aşırı kısa ve uc soru hakkın var falı kapatıyorum deyip kapatıyor. Yalnız kadın anı bilmiyor degil anı ve kişiyi gerçekten iyi yakalıyor. Gelecek konusu ise onu yalnız Allah bilir görünüre düştü ise belki iletebilirler ama evet ilk defa bir falda ben de sorularım yarım ağzımda kaldi. Bilemedigini düşündüğüm veya kadını sevmedigim icin degil 50 tl ona cok gelmeyebilir ama beni zorlayan bir para. Dertlesmek gibi niyetim yok ama kisiler ile ilgili bir kac detay daha öğrenmek istiyordum. Ben de parama acıdım. Tecrubelerimizle cok daha uzun bakan, kendi standardı kadar veya daha üzeri olan falcilar var. Kadının işi konusunda bilemedi diyemem; yapısal olarak net, kesin ifadeleri var, bu tavrının arayanla alakalı olduğunu sanmıyorum. Sanırım kart açıyor ve seri konusmaya başlıyor. Cok ciddi bir is veya aşk konusu ile ilgili sorunuz varsa tek konu soracaksınız, tavrına alınmam bana net konuşsun yeter derseniz... Zaten on dakikada söyler. Tekrar arar mıyım bilmiyorum olayları takip etmem lazım bir konuda diğer medyumlardan farklı bir sey soyledi. Benim icin cok onemli bir konu. Bakalım Allah bilir. Anı iyi bilen tanıdık ve sorular sormanıza izin veren bildiğiniz varsa... Kendinizi kasmayın.

Nasıl anda iyimi sence bende baktırdım açıkcası anlaşılır net bir fal baktı kısa baktı aynen dediğiniz gibi aceleci biraz oda para miktarından olabilir. Siz nasıl an olarak beğendiniz mi çünkü ben sormadan mesela x kişisini va hayatındaki kişiyi bildi, yani kısada olsa çok netti az öz geldi bana ki bence bu doğru bir yöntem diğerleri 40türlü akıl veriyo sordukça yön değiştiriyolar yönleniyolar ben beğendim netliğini. Burada birçok falcıya baktırdım ama neredeyse hiç biri 1-2tanesi hariç hayatında biri olduğunu bile bilemedi ve çok enterasan birşeyi daha bildi ben şahsen beğendim ama tabi vav değil dediklerimizide gördük hiçbirşey çıkmadı.
Bu yüzden kadının tavrı haricinde beğendinmi kıyaslama yapacak olursan diğer falcılarla bilme konusunda

Valla ağzım açık kalacak anda bir şey demedi. Mandal toprak yüz yüze baktırdığım tek falcı. O anda harikadır, onu geçemedi yani. Bazı kelimelri bana fix gibi geldi, yok bi yerden gelmişsin ya da gideceksin, estetik görüyorum sende(alakası yok) gibi şeyler

Bu estetik falcıların yeni modası sanırım, çoğu falcının ağzına dolanmış durumda. Estetik , hayır diyorsun bu sefer estetik gibi değilde kendini değiştirmek istiyorsuna geliyor. Hangi sene fal baktırsam bir sonraki senede yıldız gibi parlıyorum 2019 da baktırıyorsun 2020 de istediklerin olacak, 2020 baktırıyorsun 2021 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…