İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya da nasıl ulaşabilirim telefonuna ? Şu dönemde cafeye gitmek istemiyorum ama cafe falcıları dışında fal bakanlarında şarlatan olduğunu düşünüyorum, en azından cafedekiler belirli bir kritere göre işe alınıyolardır. Fulya ya da leventte olur bu ili ismin numarasını bilen varsa iletirse çok sevinirim

ben levente nisantasinda iki kez baktirdim ikisinde de ayri ayri tablo çizdi:)) iki gidisimde zaman aralığı yaklasik bir yildi ve beni unutmustu, kendi yuzune de ifade ettim. ben aynı kisi; gelecekteki ben iki farkli kisi:)) ve ayri ayri zamanda ayni "ben" e iki farkli kader çizdi:)) fala zaten inancim yoktu hepten koptum:)) kendi yuzune de söyledim...

Gülistan karşı tarafın düşüncelerini çok olumlu anlatıyor. Olumsuz düşüncelerini söylemiyor, her şey normalmiş gibi Anlatıyor. Sizin anda iyi diyebileceğiniz biri var mı

Merhaba, bana da Ahu Hanımın numarasını atabilir misiniz?:)

Merhaba Ahu dediğiniz normalde bir yerde falan bakım yapıyor mu? Yani aslında hakkında bir kaç yorum daha okumak istiyorum bakabileceğim bir detay varsa (mesela bakırköy Ahu Veya şu kafe Ahu gibi) yazabilirseniz çok sevinirim. Bir de numarasını da rica edebilir miyim

Ya öylemi banada esteki dedi hatta 2 ayrı dedi ben düşünüyorum o yüzden pek oraya takılmadı ama sana söylemeside enteresan desene oda vasat. Peki eski sevgilin ile ilgilş hayatında biri var falan dedimi, yada havalanı ile ilgili birşey görüyorum

Falnakta ile ilgili yorumları okuduktan sonra birkez baktırdım söyledikleri birebir çıkınca bağımlısı oldum her ay düzenli baktiriyorum cevrenizdekilerin karakter analizi ve hakkınızdaki düşüncelerini birebir söylüyor , çok isabetli nokta atışları var . Instagram'da iletişimi var Falnakta kesinlikle tek geçerim

Az önce Ahunun falinin ses kaydini dinledim ben o anda farketmemisim,2 ayri ufak operasyon gecireceksin demis,birde yurtdisi baglantili birinden haber alacaksin demis.Birde bana evlisimisin bekarmisin diye sordu zaten bunu sordumu o fal benim icin bitmistir her falci icin gecerli bu ,bunu goremiyor ona gore fali yomlendiriyorsa bitmistit bunu yuzde doksani biliyor sana sormuyor zaten

Bana da evli misin bekar mısın dedi; ben de siz deyince farkettim. Haklısınız başka falcılar üzerinde yüzük görüyorum veya kırmışsın vs diyorlar. Neyse artık numarasını sildim zaten de yazık oldu parama:) başkasına yüzyüze baktırır hem sohbet de ederdim. Fal işte.

Yok demedi kimse yok hatta dedi. Olumlu gördü benle gidişatı ama evlilik bunla olmaz dedi ama iyi gidecekmişiz vs

İyi reklam olmus ben uye ol hemen arkasindan yorum yap çık ben 2010 yilından beri fal baktiririm tek gececegim falci yok valla

nakta tam bir fiyasko boşuna zaman ve para kaybı. reklam için teşekkürler

Valla kızlar benim artık hiç umudum kalmadı falcı konusunda. Sizin eğer var ise anı bilsin en azından çok net bir şekilde önerin kızlar çünkü benim baktırdıklarım hep benim bilinç altımı söylüyo doğruyu söyleyen var ise yazabilirmi.

Bende baktırdığım tüm falcıları yazıcam bilgi amaçlı bir ara

zaten işin sırrı o. bu insanların duru görüleri çok yüksek. geleceği bilecek birinin şu devirde peygamberliğini ilan etmesi gerekirdi senin psikolojin o an ne söylüyorsa onu sana veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…