İstanbul'da Fal - Falcılar

Nakta çok net şekilde kötü bir falcı. Ayrıca kötü bir reklam çalışması oldu sizin için gelecek olan varsa da artık baktırmaz.

Gülistan karşı tarafın düşüncelerini çok olumlu anlatıyor. Olumsuz düşüncelerini söylemiyor, her şey normalmiş gibi Anlatıyor. Sizin anda iyi diyebileceğiniz biri var mı
Merhaba
Size özel mesaj atamıyorum, eğer siz atabiliyorsanız atar mısınız sormak istediklerim var

Nakta hanım şimdi avukatlarını buraya yollar, bir de site yöneticilerine bir basın açıklaması iletir. Her yıl böyle arada çıkar ve sitede onun için kavgalar başlar. Hiçbir dediği çıkmayan boş bir falcı, paranıza yazık.

Kendisinin avukatı değilim asla kimseyi boş yere öven biri olmadım ,size çıkmamış olabilir ama çıkana da çıkıyor enerjiniz uymamıştır vesaire .Çok kötü çok boş demeniz yersiz ben her falında bir çok detay yaşıyor bazılarını unutuyorum hatta aa bunu da bilmiş diyorum içimden.Eski üyeyim ne ekstra birini övmüşümdür ne de yermişimdir bakın geçmişte yazılananlara çıkana enerjimin uyduğuna da uydu derim .Enerjimin uymadığı kişilere baktırmıyorum ben mesela zaten eskisi kadar fal da baktırmıyorum ama yazmıyorumda çıkmadı diyip geçiyorum.O yüzden ben seviyorum kendisini ve bana bildiği çok şey oldu hakkını yiyemem .

Bunlar sizin fikirleriniz ve beni bağlamıyor. Benim için bomboş bir falcı. Avukatı değilim diyorsunuz ama şu an yaptığınız tam da avukatlık oluyor. Zaten forumda uzun süre yazmayan herkes, ne hikmetse Nakta hanımın adı geçince hemen yazıyor. Sabah alınan bir üyelik ve ilk mesajı Nakta ile ilgili ve sonra online bile olmamış o şahıs. Çok bariz bir şekilde belli reklam yaptırdığı, kimse salak değil. Neyse daha fazla polemiğe girmek istemiyorum, şimdi destan yazıp yollar yönetimle, uğraşamam.

Nakta bildiğim kadarıyla tellweden beri bu forumda bilinen biri,ben de zaten ilk orada keşfettim.Bu tarz ucuz reklama ihtiyacı olduğunu hiç sanmıyorum,kendi adıma konuşacak olursam kimseyi boş yere övmem ve yermem tekrarlıyorum bence çok iyi bir falcı ve defalarca dediklerimi yaşadım,baktırırımda .Yeni üye olan biri girip yazmış olabilir gayet olası her yeni yorum illaki reklam değil neden nakta ile ilgili olumlu birşey yazılınca illaki arkasında fanatik ve toplu şekilde kötü yorumlar yazılıyor bence o soru işareti daha çok ,çıkmadı der geçersin .kimseyle polemiğe girmeyi sevmeyen biri olarak enerjisi uyan baktırır enerjisi uymayan bakrırmasın diyorum. Zaten yıllardır inanmadığım kimseyi övmedim ne de emek verdiğine inanmayan kişinin falı çıkmasa bile çıkmayana en fazla çıkmadı demişimdir . Emek değerli birşey kimsenin emeği bu kadar kolay harcanmamalı bence...

Size çıkması beni ilgilendirmiyor hanımefendi. Burada herkes fikrini belirtiyor. Sırf size çıktı diye kimse beğenmek zorunda değil. Bedava emek vermiyor, parasının karşılığını alıyor. Bu kadar falcı beğenilmezken, sırf o şahsın adı geçti diye atlamanız bile reklamın alasını yaptığınızı gösteriyor. Geçen gün yeşilçingene için de olumsuz yorum yaptım, o zaman neredeydiniz? O adam emek vermiyor mu da gelip savunmadınız? İsterseniz sabaha kadar yazın ve Nakta reklamı yapın, benim için hiçbir dediği çıkmayan boş bir falcı. Baktırdım memnun kalmadım, sizi ilgilendirmez benim fikrim. Beni alıntılamadan beğendim yazın, geçin. Ha parasını boşa harcamak isteyen baktırır, umurumda değil.
Keza size çıkmış olmasının umurumda olmadığı gibi...

Tabiki beğenmek zorunda değil ama sürekli aynı kişiyi aynı tavırda fanatikçe yermekte tuhaf duruyor .Ben çok beğeniyorum baktıracağım ,bu arada hayatımda kimsenin reklamını yapmadım bu forumda zaten bilen de bilir,sadece dediklerini yaşadığım için ve çok spesifik şeyler olduğu için, enerjisi uyanlar baktırsın dedim zaten referansla bakıyor bildiğim kadarıyla derdi reklam ve daha çok müşteri olsa herkese bakar ,yeşilçingene bana yıllar önce baktı ve çıkmadı o yüzden baktırmadım. İnan bana ben de alıntılamaya meraklı değilim ama sürekli aynı konu ve her sene defalarca olunca dayanamadım .

Referans Nakta hanıma selamlar 2021 yılında da fikrim değişmeyecek, şimdiden falını beğenmediğimi söyleyeyim de zahmet edip bir yıl sonra alıntılamazsınız.

Evet arkadaşlar, her sene defalarca oluyor çünkü ne zaman birisi -sizin yukarıda yaptığınız gibi "çok iyi bir falcı"- öznel tarzda bir yorum yapıp çok kötü olduğunu söylese, hemen birisi atlayıp -kendisinde çok iyi bir falcı deme hakkı bulurken - karşı tarafa sen ama benim gibi konuşamazsın sadece çıkmadı diyebilirsin diyor. Arkadaş da o yüzden şimdi avukatları gelir dedi ki aynen oldu. Siz fanatikçe övünce tuhaf olmuyor da millet fanatikçe yerince mi tuhaf oluyor. Milletin yorumu üstüne atlamazsanız konu uzamaz bu kadar basit. Bir de Nakta hanım zaten buradan fal bakmayacağını açıklamıştı, gelip burada önermeniz gereksiz.

Arkadaşlar Bursa'da meşhur bir falcı varmış umut diye, Ebru gündeşin de falcısı olarak geçiyormuş duyan gören tanıyan, hakkında yazacak olan iletişim adresını bilen var mıdır.
ben fali biraktim.ama yine de bilgi vereyim.ebru olayi dogru.adama bmw falan aldi.yakın arkadasimin akrabasi ona bile indirim yapmadi sonra ona soyledigi şeyler cikmayinca akrabaya cikmiyor diyor.arkadasim baktirmayayim diye cok ugrasti.cünkü kimseye cikmiyor.kendisi artik ciftlik falan almiş zaten cok ilgilenmiyor bu işle.1000 tl ydi seansi iki sene once.ama cok burnu havada ve asla cikmiyor bence yazık etmeyin.

zaten bu falcıların havası da beni öldürecek. sanki beyin ameliyatı yapıyorlar. o kadar yetenekli iseler hazine bulsunlar.

Kızlar kendi hikayemi anlarmak istiyorum size, 6-7 sene önce ben de bir ayrılık yaşadım,bana ailem beni evlendiriyor dedi ,o kadar acı çekiyordummki tamam arkadaş kalalım dedim, hayır olmaz ahlaki olarak doğru degil artık bizim arkadaş olarak bile olsa konuşmamız dedi ve gitti evlendi, o düğün fotograflarini gördüğüm gün dünya başıma yıkıldı,hayatımda hiç o kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum, annem geldi beni doktorlara götürdü tedavi aldım uzun bir süre,ve eski yorumlarimi okursaniz görürsünüz gitmedigim falci kalmadi, bir günde 4 falcıya gittigimi hatirliyorum artik 1 günde kaç tane kahve içtiysem metrobüsde kusmuştum hatta o gün :) neyse üzerinden 6 ay geçti ve aslaaa ama aslaa dönmez dedigim o insan beni aradı, hal hatir sordu önce, sora da çok pişmanım keşke evlenmeseydim , seni eşime anlattim falan filan, hatta benim ona gönderdigim mektubu da saklamış ve eşi bulup okumuş mektupu, neyse ve en son da bu yaz aradı ağustos ayında, 1 oglu 1 kizi olmuş, ve bana diyor ki eger ben boşanırsam benimle evlenirmisin?Fransada bir arkadaşım var kaçıp onun yaninda gidelim ikimiz, ama kizlar inanirmisiniz onun yüzünden hatta intiharı bile düşünen ben adama karşı hicbişey hiss edemedim hatta tiksindim, ki 5 sene geçmiş yani bizim ayrilmamizin üzerinden, ve bu yaz benim hayatimda baska biri vardi , ve eski sevgilim aradigi zaman aman ALLAHım ben bu adamı mı sevmişim diye sordum kendime,halbuki bir daha kimseyi sevemem diyordum kendi kendime mümkün degil ya sevemem artik bir kere birine aşık olma şansı verildi bana ve ben o şansı kullandim bitti artik sevemem kimseyi, ama insan seve biliyormuş ya ,AŞKın nezaman kapıyı çalacagi hic belli olmuyormus, yani demek istedigim terk edip giden seneler sora bile olsa mutlaka dönüyor ve asla ama asla bir daha kimseyi sevemem demeyin çünki seviyorsunuz hatta ondan daha fazla seviyorsunuz, ama tabi o dönüp gelmeseydi eger bu şekilde unutup başkasını seve bilirmiydim bilmiyorum, belki de kalbimde bir sızı olarak kalcakti ama şu an hicbisey hiss etmioyrum yani ona karsi hatta biri geliip bana o kişi öldü dese inan ki hiç üzülmem yani yabancı biri ölmüş gibi olur benimi için,bu yaşadığınız acılar hepsi geçecek inanın ben bunu yaşamış biri olarak söylüyorum ,falcı konusuna gelince de bana baktirdigim bütün falcilar dönecek dediler , ama zamanıyla tutan galiba Damlalar cafe Tugbaydi , bir de Nihali cok begenirdim o zamanlar ama sora begenmedim dedikleri cikmamaya basladi, Mi cafe Hande de zamanini dogru bilmisdi ama benim tavsiyem fal baktirip bos yere paranizi harcamak yerine akışına bırakın herşeyi zaten seven insan gerçekden sevmişse eger mutlaka dönecekdir yok eger sevmemişse öyle bir insanla niye vaktinizi hayatinizin en güzel yıllarini harcayasiniz ki , ben o zamanlar 21-22 yaşındaydim hayatimin gencligimin en güzel yillarini bu acıyı çekerek harcadım ve çok pişmanım çünki eninde sonunda geçiyormuş bu acı başkasini seve biliyormus insan:))

bakin bu yorumu da o gun yazmisim simdi buldum :)

Taksim falan hikaye duygum cafede öyle zamanında tek hobimdi :) neredeyse bütün maaşımı falcılara harcadım ta ki Bakırköy de Cafe lafı canan ablayı keşfedene kadar hala orada mı bilemiyorum ama kadın resmen efsaneydi yaptığım yapacağım herşey söylerdi hiç unutmuyorum birşey söylemişti çıkacak diye ben 1ay sonra bidaha gittim söylediğimi yaşamamışsın yaşamadan falın hep aynı şeyi vercek dedi 1 hafta sürmeden o dediğini yaşadım tekrar gittiğimde yaşamışsın. Şöyle olmuş böyle olmuş dedi ve şok olmuştum şehir dışına taşınacağımı bile söylemişti inanmadım ve taşındım :))

Canım harbiden o dönemde iyice çığrından çıkmıştık gitmedigimiz falcı kalmamıştı yazıl ya şimdi acıyorum verdigimiz paralara birde üstüne zamanımızda gitti.Ben elimden geldigince sürekli fal baktıranlara buni anlatmaya çalışiyorum biz zarar gördük kimse görmesin diye.Olacak olan zaten oluyor ,sevmem diyorsun yine seviyorsun.Artık keyif icin baktiriyoruz ikimizde ama tek bir falci hedefimiz var biliyosun onuda bulup gittikmi jübile yapariz o gün beraber

Rüyamda o falcinin bana mesaj atip fal bakacagini gördüm öyle sevinçliydim ki rüyada anlatmam inş çıkar rüyam

Yok baktırmayacağım ama merak ettim kimdir nedir diye. Falcılarda zaten bir ulaşılmaz insan statüsüne erişme var bir de " ben herkesle çalışmam ünlülerin falcısıyım" kafası yaşayan var. Ayrı kafalar yaşıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…