- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
O kadar taktinki kafani o falcıya nedense hic şaşirmadımRüyamda o falcinin bana mesaj atip fal bakacagini gördüm öyle sevinçliydim ki rüyada anlatmam inş çıkar rüyam
O kadar taktinki kafani o falcıya nedense hic şaşirmadım
Yazıyorum simdiKimmiş bu yav özelden çıtlatın :)
trans zeynep bozdu demişlerdi ama?
Nerde bahsetmişler ben denk gelmedim onakafe laf da buğra ya giden var mı?
çok övmüşler de boş çıkmasın.
cnm yorumlarda okudum ama ne derece güvenilir. valla herkes üçkağıtçı olmuş.Nerde bahsetmişler ben denk gelmedim ona
Arkadaşım orda andaça gitmişti fiyaskokafe laf da buğra ya giden var mı?
çok övmüşler de boş çıkmasın.
Elif ve hazal telefondan bakıyor mu ? Peki bu trans zeynep dedikleri ile ilgili bir bilgin var mıBende deneyimlerimi paylaşmak istedim
15 ocaktan bu yanadır ayrıyız
Kadıköy muallak kafe levent oran: tam bir fiyaskoydu, 3 martta dönecek dedi, konuşurken ağzımdan bişey kaçırdım fal boyunca onu tekrar edip durdu, asla denemeye değmez
Symbol can: geçmiş ve anda iyiydi, haziran gibi yeni birisi var dedi ismindeki 2 harfide bildi, diğerinin karakterini de bildi enerjisi güzeldi, haziranda oda dönecek dedi ama orda ptladı sadece
Symbol neriman: enerjimiz tutmadı galiba hiç çıkmadı , anda geçmişte olmadı 11 mart demişti o da olmadı
Kadıköy virane hazal: çok genç tarot kahve birlikte baktırmıştım ayrılık sebebimizden tutta sebep olan kızına adının harflerine kadar bildi, mayıs haziran gibi yeni biriisi var daha iyi olacak dedi memleketini bile söyledi ve söylediği ilden isimdeki harfleride tutan birisi
Bakırköy medyum okan : asla tavsiye etmem bişey söylüyor doğru mu diye soruyor sürekli ne aile ne aşk hiçbişey tutturamadı en son 15 kilo vereceksin dedi 8 kilo aldım o günden beridoğrumu , inşallah tüm fal böyle geçti
Kadıköy nostradamus elif: enerjisi şahane bi kadın, arkadaşımın sevgilisinin adını direk bildi ailesi istemiyordu 4 yıllık ilişkilerini şuan aileden kaynaklı bişey için ayrılık yok ama bi kaç ay başka bi sebepten var ayrılık dedi öylede oldu, bana da en yakın arkadaşlarıma anlatmadığım özel şeylerimi bile bildi , vade olarak haziran sonu demişti 3 gün kaldı vadede patlar mı bilmiyorum zaten beklemiyorum da artık
Kadıköy madam denisse murat : falcıdan çok yaşam koçu gibi yaşı büyük biraz ama aşırı mantıklı konuşuyor , zaman harf vermedi genel olarak geçmiş an gelecekte çok çok iyiydi, fal için gidilir, faldan ziyade öğüt almak dertleşmek için daha çok gidilir
Bilmiyorum ki instagramdan sayfalarına yaz istersen , zeynepi hiç duymadımElif ve hazal telefondan bakıyor mu ? Peki bu trans zeynep dedikleri ile ilgili bir bilgin var mı
Virane Cafe nerede arkadaşım, hiç duymadım.Bende deneyimlerimi paylaşmak istedim
15 ocaktan bu yanadır ayrıyız
Kadıköy muallak kafe levent oran: tam bir fiyaskoydu, 3 martta dönecek dedi, konuşurken ağzımdan bişey kaçırdım fal boyunca onu tekrar edip durdu, asla denemeye değmez
Symbol can: geçmiş ve anda iyiydi, haziran gibi yeni birisi var dedi ismindeki 2 harfide bildi, diğerinin karakterini de bildi enerjisi güzeldi, haziranda oda dönecek dedi ama orda ptladı sadece
Symbol neriman: enerjimiz tutmadı galiba hiç çıkmadı , anda geçmişte olmadı 11 mart demişti o da olmadı
Kadıköy virane hazal: çok genç tarot kahve birlikte baktırmıştım ayrılık sebebimizden tutta sebep olan kızına adının harflerine kadar bildi, mayıs haziran gibi yeni biriisi var daha iyi olacak dedi memleketini bile söyledi ve söylediği ilden isimdeki harfleride tutan birisi
Bakırköy medyum okan : asla tavsiye etmem bişey söylüyor doğru mu diye soruyor sürekli ne aile ne aşk hiçbişey tutturamadı en son 15 kilo vereceksin dedi 8 kilo aldım o günden beridoğrumu , inşallah tüm fal böyle geçti
Kadıköy nostradamus elif: enerjisi şahane bi kadın, arkadaşımın sevgilisinin adını direk bildi ailesi istemiyordu 4 yıllık ilişkilerini şuan aileden kaynaklı bişey için ayrılık yok ama bi kaç ay başka bi sebepten var ayrılık dedi öylede oldu, bana da en yakın arkadaşlarıma anlatmadığım özel şeylerimi bile bildi , vade olarak haziran sonu demişti 3 gün kaldı vadede patlar mı bilmiyorum zaten beklemiyorum da artık
Kadıköy madam denisse murat : falcıdan çok yaşam koçu gibi yaşı büyük biraz ama aşırı mantıklı konuşuyor , zaman harf vermedi genel olarak geçmiş an gelecekte çok çok iyiydi, fal için gidilir, faldan ziyade öğüt almak dertleşmek için daha çok gidilir
Kadıköyde rex sineması var onun yan sokağına giriyosun adı gibi virane bi bina da zatenVirane Cafe nerede arkadaşım, hiç duymadım.
Ben baktırdım az önce değişik bi bakımı var ama çok net şeyler söyledi şu olacak bu olacak bunu düşünüyo dedi olabilir falan demedi ama hiçtrans zeynep bozdu demişlerdi ama?
Ses kaydi almak gerekiyor bir kac kere dinledikten sonra arada soylediklerinden biseyler yakaliyorsunBen baktırdım az önce değişik bi bakımı var ama çok net şeyler söyledi şu olacak bu olacak bunu düşünüyo dedi olabilir falan demedi ama hiç
Not aldım ses kaydı programım yoktu evet arada söyledikleri vardı pat pat diye onun dışında ilk başta anlamıyosun ne diyo diyosun ama kadın çok netti ihtimal değil direk söyleyişleri beni etkilediSes kaydi almak gerekiyor bir kac kere dinledikten sonra arada soylediklerinden biseyler yakaliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?