- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Ben zeynepin ilk falini begendim ama ikinci baktirdigimda ilk baktirdigim gibi deildi bir kere baktirip birakmak lazim yada günündemi deildi anlamadim ama bir ay ara ile baktirmama ragmen ilk falimin tersine bisey söylememis ,ikinci falinda 25 dakikalin fakin 20 dakikasi ayni cumleleri tekrarladi bitsede kapatsam moduna girdim sıkıldim ama dedigim gibi ilk fali guzeldiNot aldım ses kaydı programım yoktu evet arada söyledikleri vardı pat pat diye onun dışında ilk başta anlamıyosun ne diyo diyosun ama kadın çok netti ihtimal değil direk söyleyişleri beni etkiledi
cnm kaç tl ve nasıl ulaşırım?Not aldım ses kaydı programım yoktu evet arada söyledikleri vardı pat pat diye onun dışında ilk başta anlamıyosun ne diyo diyosun ama kadın çok netti ihtimal değil direk söyleyişleri beni etkiledi
Aynen evet aynı cümleleri de çok tekrarladı adamın zihnindeki şeylerdeBen zeynepin ilk falini begendim ama ikinci baktirdigimda ilk baktirdigim gibi deildi bir kere baktirip birakmak lazim yada günündemi deildi anlamadim ama bir ay ara ile baktirmama ragmen ilk falimin tersine bisey söylememis ,ikinci falinda 25 dakikalin fakin 20 dakikasi ayni cumleleri tekrarladi bitsede kapatsam moduna girdim sıkıldim ama dedigim gibi ilk fali guzeldi
Bende numarası var isterseniz ama kefil falan değilim ilk benimde :) bakıp görecez değişik bi bakımdıcnm kaç tl ve nasıl ulaşırım?
of ya adamın zihni filan kesin beynine giriyor mu?iletişimi var mı?Aynen evet aynı cümleleri de çok tekrarladı adamın zihnindeki şeylerde
özelden alabilir miyim? zaten bu bir fal kefillik olmaz ki!Bende numarası var isterseniz ama kefil falan değilim ilk benimde :) bakıp görecez değişik bi bakımdı
bilmiyorum valla yani benim bildiğin bazı şeyler vardı adamın benmle ilgili düşündüğü bazı şeyler onları söyledi başka başka şeyleri söylediof ya adamın zihni filan kesin beynine giriyor mu?iletişimi var mı?
dur bakalım. ben aldım cnm sağol.yüzyüze mi yoksa telden mi bakıyor?Bil
bilmiyorum valla yani benim bildiğin bazı şeyler vardı adamın benmle ilgili düşündüğü bazı şeyler onları söyledi başka başka şeyleri söyledi
Ben zeynepin ilk falini begendim ama ikinci baktirdigimda ilk baktirdigim gibi deildi bir kere baktirip birakmak lazim yada günündemi deildi anlamadim ama bir ay ara ile baktirmama ragmen ilk falimin tersine bisey söylememis ,ikinci falinda 25 dakikalin fakin 20 dakikasi ayni cumleleri tekrarladi bitsede kapatsam moduna girdim sıkıldim ama dedigim gibi ilk fali guzeldi
[/QUOTE
Katılıyorum ilk falı doğruydu. Ondan sonrakilerde bilemedi. Bir de ben daha çok bizim zihnimizi okuduğunu düşünüyorum. O an hayal ettiğim şeyi bana olacakmış gibi anlattı. Ve elbetteki öyle bir şey yaşamadım :)
Aynen oyle biraz çatlak baktirdigindada şok olacaksin zaten deisik bir fal bakma tarzumi var ,o yüzden ses kaydi cok önemlikarşı tarafın da zihnini okuyorsa sorun yok. ama sallıyorsa sıkıntı. bir de biraz çatlak gibi geldi bana. baktırmak için aradım da.
sağol cnmbir deneyeceğim bakalım.Aynen oyle biraz çatlak baktirdigindada şok olacaksin zaten deisik bir fal bakma tarzumi var ,o yüzden ses kaydi cok önemli
Zaten bir falci tozpembe bir fal bakiyorsa hic kötü birsey söylemiyorsa ben o falciya güvenmiyorum bir dahada baktirmiyorum,zaten hayati gülluk gülistanlik herseyi iyi gidem biri neden fal baktirsin herkesin bir derdi varYok bende yaşamayı hayal ettiğim şeyi söylemedi aksine başka şeyler söyledi canım rahatsız olmuyosun demi dedi yok dedim ne ise herşeyi söyleyin.. kötü şeyler de söyledi iyi de ama iyiden önce istemedğim bi kaç durum olacak söylediklerine bakılırsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?