İstanbul'da Fal - Falcılar

Not aldım ses kaydı programım yoktu evet arada söyledikleri vardı pat pat diye onun dışında ilk başta anlamıyosun ne diyo diyosun ama kadın çok netti ihtimal değil direk söyleyişleri beni etkiledi
Ben zeynepin ilk falini begendim ama ikinci baktirdigimda ilk baktirdigim gibi deildi bir kere baktirip birakmak lazim yada günündemi deildi anlamadim ama bir ay ara ile baktirmama ragmen ilk falimin tersine bisey söylememis ,ikinci falinda 25 dakikalin fakin 20 dakikasi ayni cumleleri tekrarladi bitsede kapatsam moduna girdim sıkıldim ama dedigim gibi ilk fali guzeldi

Not aldım ses kaydı programım yoktu evet arada söyledikleri vardı pat pat diye onun dışında ilk başta anlamıyosun ne diyo diyosun ama kadın çok netti ihtimal değil direk söyleyişleri beni etkiledi
cnm kaç tl ve nasıl ulaşırım?

Aynen evet aynı cümleleri de çok tekrarladı adamın zihnindeki şeylerde

Mesaj atın vereyim numarasını isterseniz bekleyedebilirniz bana 1 hafta vaadeli birşey söyledi ona bakalım bi sonra siz de alın ama siz bilirsiniz

Bil
bilmiyorum valla yani benim bildiğin bazı şeyler vardı adamın benmle ilgili düşündüğü bazı şeyler onları söyledi başka başka şeyleri söyledi
dur bakalım. ben aldım cnm sağol.yüzyüze mi yoksa telden mi bakıyor?

çıkarsa yaz lütfen. merak ederim. zaten bir iki haftaya anca giderim.

karşı tarafın da zihnini okuyorsa sorun yok. ama sallıyorsa sıkıntı. bir de biraz çatlak gibi geldi bana. baktırmak için aradım da.

Yok bende yaşamayı hayal ettiğim şeyi söylemedi aksine başka şeyler söyledi canım rahatsız olmuyosun demi dedi yok dedim ne ise herşeyi söyleyin.. kötü şeyler de söyledi iyi de ama iyiden önce istemedğim bi kaç durum olacak söylediklerine bakılırsa

Zaten bir falci tozpembe bir fal bakiyorsa hic kötü birsey söylemiyorsa ben o falciya güvenmiyorum bir dahada baktirmiyorum,zaten hayati gülluk gülistanlik herseyi iyi gidem biri neden fal baktirsin herkesin bir derdi var

Uzun zamandır takip ediyorum burayı ve yeni üye oldum. O kadar çok kişiye baktırdım Ki. Sanırım çok iyi diyebileceğim kimse yok. Son sayfalarda bahsedilen Zeynep ve gülistana da baktırdım. Zeynep’in arayacak dediği çocuk beni aramadı kaç ay bekledim. Defalarca baktırdım.
Gülistanın Da baharda evleniyorsunuz dediği çocukLa baharda ayrıldık.üstelik defalarca baktı ve sordum. Boşuna umutlandım. En azından sonunuz yok deseydi.
Ahuya da baktırmıştım kayda değer bir fal değildi, hatırlamıyorum bile ne dediğini. Estetik ameliyat galan demişti bi o kaldı aklımda :)

Son düzenleme:
Çünkü güzel şeyler söyledikçe daha çok arıyoruz. Zeynep ve Gülistan bende öyle yaptı. Keşke olmaz deseler, güvenir daha çok baktırırız. Şimdi bir daha baktırır mıyım hayır.

iyi ki zeynep çatlağına baktırmadan bunları duydum. zaten çatlak bir kadın ben vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…