Nil hanımın numarasını benimle de paylaşır mısınız mesaj olarak çok teşekkür ederimnil hanıma yarı gitmeyi planlıyorum, paylaşırım sizinlede
Rica etsem bana da mesaj olarak nil hanımın numarasını yazar mısınız? Çok teşekkürlerSelam MİMAR34 artık özelden mesaj atabiliyormussun Nil hanımın telefonunu biliyorsan bana da mesaj atarmısın lütfen
Rica etsem bana da mesaj olarak nil hanımın numarasını yazar mısınız? Çok teşekkürlerooo çekmeköydrmiyiş bu nil hanım :))
Rica etsem bana da mesaj olarak nil hanımın numarasını yazar mısınız? Çok teşekkürlerevet çekmeköy ama açık adres bilmiyorum. arkadaşımda o mahallede oturduğu için tarif etti. normalde 50 tl'ye bakım yapıyormuş, tanıdık vasıtasıyla 35 tl'ymiş. yarın için arayıp randevu alıcam, sınavdan sonr gitmeyi planlıyorum. siz çekmeköye yakın mısınız?
Rica etsem bana da mesaj olarak nil hanımın numarasını yazar mısınız? Çok teşekkürlerarkadaslar bende ögrenmek istiyrm numarası ya yardımcı olurmusunz
Çekmeköy Nil hanım çok eskilerde geçen bir falcı....sorduğunuz üyeler de artık buralara girmiyor....yenilerden Çekmeköy Nili bilen var mı?Rica etsem bana da mesaj olarak nil hanımın numarasını yazar mısınız? Çok teşekkürler
Kısa vadeli de söyledi bunlar ise 2-3 aya yayılacal şeyler yanlış anlamadıysam.. yazarım canım bende merak ettim iddialıydı diyorum ya netti yani sormadı hiçbirşey kekelemedi bile söyledklerindecnm çıkarsa yaz olur mu?merak ederim ben.çünkü iddalı konuşmuş ve kısa vade sanki.
Seni hiç duymadım:)) sen de mi bakıyorsunherkes burada tuttu bir ben tutmadım ....
çok ucuza bakıyorum ondan mı ki?
Bilen olsa iyi olurdu gerçekten :)Çekmeköy Nil hanım çok eskilerde geçen bir falcı....sorduğunuz üyeler de artık buralara girmiyor....yenilerden Çekmeköy Nili bilen var mı?
Ķimdir bu Çekmeķöy Nil neden bu kadar ariyorsunuzBilen olsa iyi olurdu gerçekten :)
Neden hortladi cekmeköy Nil en son 2016 da burda meshurmus,simdi eski msjlarima baktim numarasi varmidir diye ama kendi aramizda konusmusuz reklam bu falci gitmeyelim diyeRica etsem bana da mesaj olarak nil hanımın numarasını yazar mısınız? Çok teşekkürler
Canan laf cafedeyken ben cok baktirdim 1 tane dedigi yorumladigi cikmadi banalaf cafe canan şimdi telde bakiyor.bakimimin üstünden 1 sene gecti bir kelimesi dahi cikmadi,umut fakirin ekmegidir misali oyalamişti beni.iyi diyenlerden reklam kokusu aliyorum:)
Yok ya canım oda bilmiyo yanıltıyo sürekli.arkadaşlar geleceği bıraktım lanet olsun da anı bilen de mi yok ?
bana acil beyin okuyucu lazım. ankaradaki sıla gibi. burada da geçmişti galiba.
bir araiyiydi ama.ben çokgittim ankarada yaşarken. 1,5 yıl önce filan. ne bileyim çok ta güvenilmez falcılara ama valla bir ara iyi beyin okurdu.Yok ya canım oda bilmiyo yanıltıyo sürekli.
Kardelen peki üç yıl içinde dediklerinin çıktığı oldu mu. Çok acayip bir kadın o, garip ötesi biri. Gülistan terbiyeli hiç değilse, bu bant kaydı takılmış gibi aynı şeyi tekrarlıyorArkadaşlar 3 yıldır aralıklı Zeynep'e fal baktıran biri olarak son 4-5 falı çok çok kötüydü...Zeynep'in çok bozulduğunu düşünüyorum, eski halinden eser yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?