İstanbul'da Fal - Falcılar

Rica etsem bana da mesaj olarak nil hanımın numarasını yazar mısınız? Çok teşekkürler

Rica etsem bana da mesaj olarak nil hanımın numarasını yazar mısınız? Çok teşekkürler
Çekmeköy Nil hanım çok eskilerde geçen bir falcı....sorduğunuz üyeler de artık buralara girmiyor....yenilerden Çekmeköy Nili bilen var mı?

cnm çıkarsa yaz olur mu?merak ederim ben.çünkü iddalı konuşmuş ve kısa vade sanki.
Kısa vadeli de söyledi bunlar ise 2-3 aya yayılacal şeyler yanlış anlamadıysam.. yazarım canım bende merak ettim iddialıydı diyorum ya netti yani sormadı hiçbirşey kekelemedi bile söyledklerinde

Neden hortladi cekmeköy Nil en son 2016 da burda meshurmus,simdi eski msjlarima baktim numarasi varmidir diye ama kendi aramizda konusmusuz reklam bu falci gitmeyelim diye

laf cafe canan şimdi telde bakiyor.bakimimin üstünden 1 sene gecti bir kelimesi dahi cikmadi,umut fakirin ekmegidir misali oyalamişti beni.iyi diyenlerden reklam kokusu aliyorum:)

arkadaşlar geleceği bıraktım lanet olsun da anı bilen de mi yok ?
bana acil beyin okuyucu lazım. ankaradaki sıla gibi. burada da geçmişti galiba.

arkadaşlar geleceği bıraktım lanet olsun da anı bilen de mi yok ?
bana acil beyin okuyucu lazım. ankaradaki sıla gibi. burada da geçmişti galiba.
Yok ya canım oda bilmiyo yanıltıyo sürekli.

Yok ya canım oda bilmiyo yanıltıyo sürekli.
bir araiyiydi ama.ben çokgittim ankarada yaşarken. 1,5 yıl önce filan. ne bileyim çok ta güvenilmez falcılara ama valla bir ara iyi beyin okurdu.

Arkadaşlar 3 yıldır aralıklı Zeynep'e fal baktıran biri olarak son 4-5 falı çok çok kötüydü...Zeynep'in çok bozulduğunu düşünüyorum, eski halinden eser yok...
Kardelen peki üç yıl içinde dediklerinin çıktığı oldu mu. Çok acayip bir kadın o, garip ötesi biri. Gülistan terbiyeli hiç değilse, bu bant kaydı takılmış gibi aynı şeyi tekrarlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…