İstanbul'da Fal - Falcılar

Kardelen peki üç yıl içinde dediklerinin çıktığı oldu mu. Çok acayip bir kadın o, garip ötesi biri. Gülistan terbiyeli hiç değilse, bu bant kaydı takılmış gibi aynı şeyi tekrarlıyor
Son 6 aya kadar söylediklerinden çıkan oldu evet....ama 20 isim veriyorsa 2-3 tanesi çıktı, gelecek için söylediği şeylerin az bir kısmı çıktı, anı genelde biliyordu, ama son fallarında çok yanılmaları oldu, söylediğinin tersi çıktı son fallarında, iyi olacak diyorsa kötü sonuçlandı, müşteriyi önemsemiyor, aşırı para hırsı var onda,

Zeynep neden son 6 aydir böyle biliyormusun ocak ayinda burda meşhur oldu herkes numarasini aldi aradi müsterisi çogaldi sonra bozuldu bence yani biz bu hale getirdik onu

valla onu bunu bilmem .birişi yapıyorsan adam gibi yapacaksın.
ayrıca kimse de bulunmaz hint kumaşı değil.
kadın antipatik bi kere uyuz ve saygısız. şahsen ne baktırırım ne de ona para kazandırırım.

Söyle bir okuyayım dedim kacırdığım yorumlari belki baktirmadigim biri cikar diye ama nafile. Bu yoruma bayildim. Bir de karsi taraf ne düşünüyor diye sorduğumuzda sözde zihnini okuyor ama ne hikmetse o bzm tahminimiz çıkıyor. 3-4 falciya aynı gün baktırdığım zamanlar oldu her biri farkli ifadeler kullandi orasi cok ayri nokta kafam allak pullak cikan hangisi peki? Tabiki hicbiri En azindan tahminleri az biraz tutan bir kac falci var öngörüleri yüksek olduğu icin su anlik onlarla devam ederim diye dusunuyorum.

of ya fal krizim tuttu yine. elinizde adam gibi biri yok sanırım. çok pahallı olmayan şöyle bakırköy civarı bir falcı var mı?

Meehaba
Halkalı Nermin nasıl sizce
Halkali Nermin anı ve gecmisi su anda yasadigin olaylari karsi tarafin hayatinda biri varsa onuda görur söyler iyi yorumlar ama gelecek icin soyledikleri cikmaz,8 ay önce kahve tarot 100tl idi zam yapacakti fiyati nedir net bilmiyorum,ben hic telfonda baktirmadim yüzyuzd baktirsan daha saglikli bence

Son düzenleme:
KIZLARR sizee bişey sorcam ya, bugüne kadar belki 50den fazla falcıya gittim, 4-5 sene önceden bahs ediyorum, hepsinin söylediği ortak şey senin kaderindeki kişinin yani evleneceğin kişinin isminin sonunda "an" harfi var,yani ismi "an"la bitiyor hatta taksimdeki göker bana evlenecegin kişinin ismi Hakan dedi, ama tabi 5 sene geçti üstünden hala evlenmedim bu dedikleri sizce tesadüf mü yoksa gerçekden kaderde böyle biri var ve görüyorlar mı?gerçi o dönem baktirsigim eski sevgilimin de ismi "an"la bitiyordu ugruna fallara paralar harcadigim ama umarim o değildir

Banada yillardir bazi falcilar hayatima girecek adamin son harflerinde 'AN 'var diyorlar,fal cafe çigdeme gitmisti 1 ay oldu o da yine ayni harfleri söyledi ,herkeswmi aynı şeyi söyluyorlar acaba

Banada yillardir bazi falcilar hayatima girecek adamin son harflerinde 'AN 'var diyorlar,fal cafe çigdeme gitmisti 1 ay oldu o da yine ayni harfleri söyledi ,herkeswmi aynı şeyi söyluyorlar acaba
Aynı şeyin bana da söylendiğini söylesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…