Son 6 aya kadar söylediklerinden çıkan oldu evet....ama 20 isim veriyorsa 2-3 tanesi çıktı, gelecek için söylediği şeylerin az bir kısmı çıktı, anı genelde biliyordu, ama son fallarında çok yanılmaları oldu, söylediğinin tersi çıktı son fallarında, iyi olacak diyorsa kötü sonuçlandı, müşteriyi önemsemiyor, aşırı para hırsı var onda,Kardelen peki üç yıl içinde dediklerinin çıktığı oldu mu. Çok acayip bir kadın o, garip ötesi biri. Gülistan terbiyeli hiç değilse, bu bant kaydı takılmış gibi aynı şeyi tekrarlıyor
Zeynep neden son 6 aydir böyle biliyormusun ocak ayinda burda meşhur oldu herkes numarasini aldi aradi müsterisi çogaldi sonra bozuldu bence yani biz bu hale getirdik onuSon 6 aya kadar söylediklerinden çıkan oldu evet....ama 20 isim veriyorsa 2-3 tanesi çıktı, gelecek için söylediği şeylerin az bir kısmı çıktı, anı genelde biliyordu, ama son fallarında çok yanılmaları oldu, söylediğinin tersi çıktı son fallarında, iyi olacak diyorsa kötü sonuçlandı, müşteriyi önemsemiyor, aşırı para hırsı var onda,
Söyle bir okuyayım dedim kacırdığım yorumlari belki baktirmadigim biri cikar diye ama nafile. Bu yoruma bayildim. Bir de karsi taraf ne düşünüyor diye sorduğumuzda sözde zihnini okuyor ama ne hikmetse o bzm tahminimiz çıkıyor. 3-4 falciya aynı gün baktırdığım zamanlar oldu her biri farkli ifadeler kullandi orasi cok ayri nokta kafam allak pullak cikan hangisi peki? Tabiki hicbiriValla kızlar benim artık hiç umudum kalmadı falcı konusunda. Sizin eğer var ise anı bilsin en azından çok net bir şekilde önerin kızlar çünkü benim baktırdıklarım hep benim bilinç altımı söylüyo doğruyu söyleyen var ise yazabilirmi.
Bende baktırdığım tüm falcıları yazıcam bilgi amaçlı bir ara
Yorumlara dikkat edersen bence baktırma. Ben vazgeçtim şahsen... Yapılan yorum hem aynı paralel de
Özelden numarasını ve ücretini alabilir miyim ?
daha dün görüştüm kendisiyle istersen nosunu atabilirim
yok bacım yok. ben nikodan ümitliydim o da patladı gitti.iyi bir falcı yok mu şöyle arasam bana bir fal baksa yabilen var mı kızlar çok kötüyüm.bir konu hakkında baktırmam lazım
Halkali Nermin anı ve gecmisi su anda yasadigin olaylari karsi tarafin hayatinda biri varsa onuda görur söyler iyi yorumlar ama gelecek icin soyledikleri cikmaz,8 ay önce kahve tarot 100tl idi zam yapacakti fiyati nedir net bilmiyorum,ben hic telfonda baktirmadim yüzyuzd baktirsan daha saglikli benceMeehaba
Halkalı Nermin nasıl sizce
Banada yillardir bazi falcilar hayatima girecek adamin son harflerinde 'AN 'var diyorlar,fal cafe çigdeme gitmisti 1 ay oldu o da yine ayni harfleri söyledi ,herkeswmi aynı şeyi söyluyorlar acabaKIZLARR sizee bişey sorcam ya, bugüne kadar belki 50den fazla falcıya gittim, 4-5 sene önceden bahs ediyorum, hepsinin söylediği ortak şey senin kaderindeki kişinin yani evleneceğin kişinin isminin sonunda "an" harfi var,yani ismi "an"la bitiyor hatta taksimdeki göker bana evlenecegin kişinin ismi Hakan dedi, ama tabi 5 sene geçti üstünden hala evlenmedimbu dedikleri sizce tesadüf mü yoksa gerçekden kaderde böyle biri var ve görüyorlar mı?gerçi o dönem baktirsigim eski sevgilimin de ismi "an"la bitiyordu ugruna fallara paralar harcadigim ama umarim o değildir
Aynı şeyin bana da söylendiğini söylesemBanada yillardir bazi falcilar hayatima girecek adamin son harflerinde 'AN 'var diyorlar,fal cafe çigdeme gitmisti 1 ay oldu o da yine ayni harfleri söyledi ,herkeswmi aynı şeyi söyluyorlar acaba
Hiç şaşirmadim derimAynı şeyin bana da söylendiğini söylesem
Bu bana çok reklam gibi geldi değilse deneyeyip yazcamElif ve hazal telefondan bakıyor mu ? Peki bu trans zeynep dedikleri ile ilgili bir bilgin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?