İstanbul'da Fal - Falcılar

haha bana da dediler.an ile biten erkeği. arkadaş bunlar iyice fabrikasyona bağladı.
Kafa karıştırıp ınsanların duygu dünyaları ile oynamanın dışında falın bir etkisi yok sanırım. Her yıl herkesin süper yılı, mart olmazda ağustos, ağustos olmazsa aralık... ismi veya soyismi -an ile bitmeyen kaç erkek var acaba? Dimyaddaki pirinç hayali kurdururken evdeki bulgurdan eden kişiler demek ki çoğu. Zaman geçtikçe fal neden yasaklanmış insan daha iyi anlıyor. Mesele sadece geleceği Yaratanın bilme meselesi değil.

Yok artik sanadami ayni harfleri söylediler
Tabii, Nihal bana da ablama da sonu -an ile biten biri olacak demişti. Çenesinde gamzesi varmış hatta Her sene en süper yılım oluyor mesela, hep muhteşem bi aşk yaşıyorum, işe başlıyorum, şansım açılıyor. Ama nedense sorduğum her adam hayırsız çıkıyor, bi sonraki hayatımın aşkı oluyor

Kızlar msjla bir sürü kisiye beşiktastaki safiye numarasini verdim ,hic giden yokmi ne oldu nasil gecti,şenayin çıkan fali varmi ,hic yorum gelmedi

Herkese merhaba. Safiye için birkaç arkadaş mesaj atmış bana, buradan da konusu açılmış. Kendi fikrimi yazayım ben de.
Uzunca bir zaman oldu Safiye'ye fal baktıralı. İlk baktırdıklarımda ufak tefek bazı dedikleri çıkmıştı, ben beğeniyordum. Anlık olarak iyi gibiydi ama malesef şimdi dönüp baktığımda hiçbir falının bana çıkmadığını söyleyebilirim. Dediği hiçbir şey olmadı. Aşk hayatım onun söylediğinin tam zıttı oldu :) Gelecek dedikleri gelmedi, ilişki dedi olmadı vs vs vs.. Verdiği zaman geçeli çok çok çok uzun zaman oldu. O yüzden rahatlıkla yazabiliyorum şimdi. Forumda konuşulan gideceğim tek kişi belki 7 dk bakan Demet olur.

merhaba uzun zamandır girmiyordum en son bir gelişme oldu ve aklıma buraya yazmak geldi. gecen sene gülistana baktırmıştım %80 söyledikleri çıktı. diğer yüzde %20 ilk kısım henüz gerçekleşmemiş gelecek olaylar. eğer onu da bilirse valla bravo ayakta alkışlarım ama sanırım baya ileri tarihli.. ben bu kadını arıyorum int de yok bulan gören var mı? bana numarasını gönderebilir mi? en son çok pahalıydı kaç yaptı acaba?

Al benden de okadar. Yani anda kadın iyi aslında ama dedikleri ne yazıkki bende de hiç ama hiç çıkmadı. Ama karşı kişiler ile ilgili biraz çıkmış olabilir. Bu arada Demet nasıl

kızlar dün iş çıkışı mandal kafe toprağa gittim. 65 tl ye kahve ve tarot bakıyor.
ben anlık yorumlarını çok isabetli buldum. fal krizleri için iyi sayılır. fakat 10 dk anca bakıyor. çok kısa.
ama beğendim doğrusu. beni tanımaz bilmez hayatımı saydı döktü vede öngörüleri de 500 tl lik falcılara eş sayılır valla.
denemeye değer.ben krizlerde acil durum falcısı seçtim kendisini.
(ayrıca çok güler yüzlü çok ama çok sempatik,iyi bir insan.korona dan dolayı da önlemleri sıkı sıkı uyguluyorlar kafe olarak bilginiz olsun.)
umarım işinize yarar.

Anlık iyi evet ama gelecek çıkmadı bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…