- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Toprak anda iyidir seni yönlendirir şöyle yap böyle yap diye ama gelecek çıkmaz bir ara burdada bayag meşhurdu sonra kayboldu gitti diğerleri gibikızlar dün iş çıkışı mandal kafe toprağa gittim. 65 tl ye kahve ve tarot bakıyor.
ben anlık yorumlarını çok isabetli buldum. fal krizleri için iyi sayılır. fakat 10 dk anca bakıyor. çok kısa.
ama beğendim doğrusu. beni tanımaz bilmez hayatımı saydı döktü vede öngörüleri de 500 tl lik falcılara eş sayılır valla.
denemeye değer.ben krizlerde acil durum falcısı seçtim kendisini.
(ayrıca çok güler yüzlü çok ama çok sempatik,iyi bir insan.korona dan dolayı da önlemleri sıkı sıkı uyguluyorlar kafe olarak bilginiz olsun.)
umarım işinize yarar.
Aynen keyifli hoş sohbet tatlı biraz kız gibi birikızlar adamın şu anki duygularını biliyor mu?
ayyyy çok heveslenmiştim.çocuk çok tatlıydı ya.......
beyin okuyor galiba o zaman iyi yine de o paraya anca kızlar.
aaaaa tüh o zaman gelecek ve an yoksa tamamen patlak demektir.ya anda beyin okuyan kim var?Aynen keyifli hoş sohbet tatlı biraz kız gibi biriBana karsi taraf icin söyledikleri çıkmamışti ama o an yaşadığın olaylari vs yi bilir,bana seni seviyor dedigi kişi başka biri ile evlendi artık ordan hesap et,ama fal bu belki bana enerjisi tutmamıştır sana tutar moralini bozma lütfen
Beyin okuyan benim bildigim bir tek zeynep varaaaaa tüh o zaman gelecek ve an yoksa tamamen patlak demektir.ya anda beyin okuyan kim var?
çatlak olan mı?Beyin okuyan benim bildigim bir tek zeynep var
Evtçatlak olan mı?
Hala Gülistan a giden var mı ! Gülistan hastalık ve an biliyor onun dışında Fasa fiso İzmir’de iken baktırdım senin bildiğini sana söylüyor ; çelişkili seviyor mu diyorsun sevmiş diyor sonra bu yasak aşk üçgeni vs pisikopat evet ısrarla olmayacak vs 500 fal baktırdım 450 olacak demiştir mesela ısrarla olmayacak niye olmayacağını açıklayan yok bir çok falcıda derinlik yok ruh ikizi ikiz alev Karmik beraberlik bilmiyorlarHerkese merhabalar,
aslında oldukça uzun bir zamandır buraya bu yazıyı yazmaya niyetleniyordum. Yazıp yazıp hep sildim. Çünkü hiç kimsenin sebebi olmak istemedim. Yani burada okuduklarınıza göre bir falcıya gitmeye niyetlenirsiniz, sizde işe yaramaz veya gitmekten vazgeçersiniz diye. Kısaca yanlış yönlendirmiş olmaktan korktum.
Hala aynı korkudayım, fakat yine de tecrübelerimi yazayım en nihayetinde referans alıp almamak size kalmış.
Uzun olacak biraz ama fal baktırdığım konuyu da yazmak istiyorum ki belki daha iyi olur, daha iyi değerlendirebiliriz yorumlarımı: Bir bey vardı,7 günün 6 günü görüşüyor ve en az 4-5 kere buluşuyorduk. Fakat bunların hepsi "arkadaş"lık altında oluyordu. Ben de duygularını, ilişki olup olamayacağını merak ediyordum. En son görüşmemizde bir hanımla tanıştığını, yemeğe çıkacağını ve o hanımla sevgili olma niyetinde olduğunu söyleyince "Benle bu kadar bir aradayken hala sevgili arayışındaysan, selametle." deyip defteri kapattım. O beyden sonra kısa süreli de olsa 2 kişi ile birlikteliğim oldu onlar da bitti.
-İNTERNET ÜZERİNDEN ALDIĞIM YORUMLAR-
***binnaz*** (hepsi katina)
Zişan: İlk önce en memnun kaldığım ile başlamak istedim. Zişan Hanım verilen fal süresinde birden fazla çeşit kartla açılım yapar. Yakın geleceği çoğu zaman bildi. Hatta şöyle örnek vereyim: Bu adam kısa süreli bir yola gidecek dedi, imkansızdı. 2 gün sonra deprem oldu, peşine adam 1 haftalığına başka şehire gitti. Yol ile ilgili söyledikleri tutuyor, benzeri durumu 4 kere yaşadım. Başka bir kadın çıkacak dediğinde de tuttu. Yani uyarılarını aklınızın bir kenarında tutup, tavsiyeleri doğrultusunda davrandığınızda en az zararla atlatıyorsunuz çoğu şeyi. Benim bahsettiğim beye gayet rahat bir şekilde rest çekebilmemin belki de tek sebebi Zişan Hanım'dır sağolsun. Diğer 2 ilişkimden ilki yeni başladığında ona danışmıştım ve "İçine sinmeyen bir şey olduğunda devam ettirmemelisin." demişti. Her şey daha yeniydi ve süt limandı. İçime sinmeyen ilk harekette umursamadım, kendimi şartladığımı düşündüm. Keşke o zaman bitirseymişim. Özetle, kısa vadede iyidir, kişi analizlerinde iyidir, "Kadın var" diyorsa; vardır. Pembe tablo çizmez, kibar ve profesyoneldir.
Doğa: Doğa'ya tek bu adam için değil pek çok kişi için defalarca danışmışımdır. Bir süre sonra şunu fark ettim: Bir kişi ile ilgili ilk kez yorum aldığınızda söyledikleri, olacak olan olaylar gerçekten üç aşağı beş yukarı çıkıyor. Baktırdığım kişi ile ilgili olaylar çıkıp tekrar gittiğimde söyledikleri hiç çıkmadı. Uzun vadede dahi çıkmadı. Başka kadın varsa Doğa da bilir ama dediğim gibi ilk falda... O yüzden sadece aynı kişi ile ilgili 1 yorum alırım. Pembe tablo çizmez, gerçek hayatta arkadaşınızmış gibi samimi ve doğaldır.
Rüzgar Gündoğan: 1 yorumu tuttu, bu esas bey ile ilgili. Onun dışında Rüzgar'ın falları -en azından bana baktıkları- genel olarak yaşam koçu havasında gidiyor. En son birlikte olduğum bey ile "bir arada çok fazla vakit geçirmeyin." bence demişti, dinlemedim. Çok muhabbet tez ayrılık getirdi.
Nass Bulut: Laf kalabalığı... Buna en son birlikte olduğum adam için gitmiştim, burç yorumladı resmen. Verdiği vade tutmadı.
Akın Altın: Aman aman pek bir pozitif. Yine en son birlikteliğim için gittim. Her anlamda patladı.
Zümra Lal: Doğru düzgün bir adamla, doğru düzgün bir ilişkim olduğunda sanırım en çok Zümra sevinecek o kadar diyeyim. Benim "Tamam, budur." dediğim adamlar bile sinmedi Zümra'nın içine; sinmediği gibi de oldu. Bu da biraz Doğa gibi aslında. Bazen ilk baktığı fal tutuyor, kalanları patlıyor. Bazen daha ilk faldan patlıyor ama başka biri için fal bakarken eski kişi ile ilgili bir şeyler söylüyor, o tutuyor...
Serap Emindağ: Uzun vadelerle baktırın baktıracaksanız. Ayda bir olanlarda bile patladı, defalarca. Ben daha gitmem...
Ares Levi: Ben bir ara Ares'in abonesiydim. Sonra bıraktım. Çünkü bırakma kararı aldığım dönem gerçekten de olumsuz yorum duymaya takatim artık kalmamıştı. Ama sonuçlar, Ares'in dediği gibi oldu mu? Evet... "Şu şu burçtan, şöyle tipli biri ile tanışacaksın." dediğinde burcun da tipin de tuttuğunu görmedim, kişi ile tanıştım ama başkaca bir şey olmadı. Yani Ares biraz bıçak sırtı. Bana hiçbir zaman olumlu konuştuğu olmadı yani.
***tellwe***
yesilcingene: Esas oğlan için ayna falı baktırdım, bu iş olmaz farklısınız, evlilik yolu kapalı dedi. -Ben evlilikten korkan biriyim zaten- Esas oğlandan sonraki oğlan için ayna falı baktırdım: Evlilik yolunuz açık, iyi biri dedi. Evlensem evlenirdik öyle bir adamdı, gelgelelim ben o adamla bir ömrü geçirmeyi aklıma getirdiğim zaman içime fenalıklar basıyordu. Son adam için dün yorum gönderdim, büyük ihtimalle yolumuzun kapalı olduğunu söyleyecek; benim kendi düşüncem de öyle zaten. Karakter analizleri 10 numara 5 yıldızdır onu diyeyim.
MuctebaAbla: Bu kadını çok sevmiştim. Fiyat olarak da aşırı ucuz. Karakter analizleri 10 numara 5 yıldız. Kahve falında idare eder ama katina falında gerçekten iyi. Sorun şu ki; uzun zamandır görünmüyor. İlk zamanlarında yakalamıştım. Bir defasında 1 hafta arayla fal gönderdim "Bu kadar kısa aralıklarla gönderme lütfen." deyip iade etmişti, çok da güzel açıklamıştı sebeplerini. Keyfe keder bakım yapan biri bu yüzden söyledikleri bana hep samimi gelmişti. Vade veremiyor, ama olanı biteni anlatıyor.
--- bu ikisi dışında tellwe'de denediklerimden memnun kalmadım. Denediklerim genelde "nöbetçi" falcılardı.
-TELEFONLA ALDIĞIM YORUMLAR-
Ahu: An itibariyle 50 liraya bakıyor. 2 kere baktırdım. Sonuncusunun vadeleri daha gelmedi, ona bir şey diyemem fakat ilk bakımda telefonu kapattığımda boş boş bakmıştım etrafa. Soru falan almıyor en başta. Arama başlıyor, o kartları açıyor anlatmaya başlıyor. Esas oğlanla ilgili çok parlak şeyler söylememişti. 2 kişi daha olacak dedi. Birinin yüzünde yara izi olacak diğeri esmer dedi. Yüzünde yara izi olanı çok sevmeyeceksin sana yapmacık gelecek ama seni el üstünde tutacak dedi. Esmer olan ise, yüzünde yara izi olanla birlikteyken karşına çıkacak, ona karşı daha yoğun hislerin olacak ve ilişki ne kadar sürerse sürsün mutlu hissedeceksin dedi. Estetik ameliyat gibi ufak bir şey düşünüyorsun dedi. İşyerinde aralık ayının sonunda bitiş görüyorum dedi. Telefonu kapattığımda boş boş baktım çünkü daha elimde 1 adam bile tastamam yokken bana birden 3 adam anlatmıştı. Üstelik biri ile birlikteyken diğeri ile tanışmak benim kafamda "aldatmak" olduğu için ve asla yapmaya yanaşmayacağım bir şey olduğu için telefonu kapattığımda 50 liramı çöpe attığımı düşünmüştüm. Sözün özü, bu dediklerinin hepsi çıktı. İş yeri de dahil... İkinci bakımdaki vadeler biraz uzun. Unutmazsam, çıkıp çıkmadığını düzeltirim yine burada.
Gülistan: Çok pahalı ve anlaşılması çok zor kabul ediyorum. Hatta ben Gülistan'ın dediklerini faldan 3 ay sonra anlayabildim desem inanın yalan olmaz. Bu kısım biraz karışık ama onu da şöyle anlatayım: Esas oğlanla ilk tanıştığımızda kısa süreli bir ilişkisi vardı ve kızdan ayrılmıştı. Gülistan bana yorum yaparken dediği her şeyi bu kız için söylüyor sandım. Ama öyle böyle şeyler değil söyledikleri. Aklım hayalim durdu o kız nasıl olur da böyle biri olabilir falan diyordum... Gülistan bana inatla "Bu kadının yatağında başka bir erkek var." diyor ben yok diyorum mümkün değil kadın bekar. Aradan zaman geçti... Bu esas oğlanın dostum dediği bir kadın var, 10 senelik arkadaşlar. Kadın evli... Gülistan'ın anlattığından daha da psikopat çıktı. Ruhumu soldurdu o kadar diyeyim ben size. Ve gerçekten de esas oğlanı sıkıştırınca ortaya çıktı ki kadın saplantılı bir şekilde benim esas oğlana aşık... Kısaca, Gülistan tüm o süre boyunca bana bu kadını anlattı. Bu kadın dışında adamla oluruz olmayız tek bir şey demedi o yüzden o kısımla ilgili yorum yapamam. Ama kadın konusunda şoktayım...
Nakta: İnstagram'dan ulaşıp baktırmıştım. Nakta'yı sevenler de var. Fakat bendeki durum şu: Sağolsun özenli bir bakım yapmış. Ses kaydını o zaman ilk dinlediğimde "Tamam bu iş olacak" diye umutlanmıştım. Emin olabilmek için az evvel yeniden dinledim. Yani ya kötü yorum yapmaya kıyamadığı için elinden geldiğince yumuşatmış ama ben olumlu sonuçlanacak olarak anlamışım ya da böyle bir niyeti yoktu ve dedikleri patladı. Muamma benim için. Yeniden gider miyim? Pek sanmıyorum... Aşk kartlarına baktırmışım bu arada. Ha Nakta'da ne var sevdim dediğim: Size açılım çeşitlerini ve fiyatlarını söylüyor. Konuyu anlatırsanız size uygun olan açılımı da söylüyor. Yani ben çok daha pahalı bir açılım yaptıracaktım aslında ama o sağolsun ona gerek yok bu daha duruma uygun deyip daha ucuz olan aşk kartlarına yönlendirmişti.
Safiye: Şimdi Safiye'yi telefonda bakan kategorisine almam yanlış çünkü telefonda sadece randevu alınabiliyor, randevu sonrası Beşiktaş'taki evine gidiyorsunuz. Bakım yaparken defalarca şunu söyler: Ben 3 aydan sonrasını göremem. 3 aylık süreçte Safiye adamla bir birlikteliğimiz olacağını görmedi. Görmediği gibi de oldu. Corona ile birlikte bakım şekli değişmiştir belki bilmiyorum. Telefon numarasını vermişti ama malesef kaybettim. Biri yollarsa çok da sevinirim, arkadaşım istiyor harıl harıl...
-CAFELERDEN ALDIĞIM YORUMLAR-
mandal cafe - Toprak: Haziran sonuna kadar whatsapptan görüntülü arama şeklinde fal bakmaya devam ediyormuş. Ben Toprak'a hep en son ilişkim için gittim. Esas oğlan için cafeye ne zaman gitsem Toprak ya rahatsızdı ya da izinliydi. "2 vakte kadar arayacak" dediği fal bittikten 2 saat sonra adamın aradığı oldu. Eline para geçecek der, geçer. İşyerinde bitiş var der... Cidden bitti, dediği zamanda... Ben çok severim Toprak'ı samimiyetini. "Kızım adam seni kullanmamış, sen kendini kullandırmışsın." diye dan diye söyler yani. %100 çıkmaz söyledikleri ama onu diyeyim. Bi'de mesela bazen tavsiye veriyor şunu şöyle yap diye, verdiği tavsiye benim durumuma uymuyor diyelim. Hani o noktada yapılacak bir şey yok... İyidir ama, keyfiniz yerine gelir.
mandal cafe- adını unuttum...: Bu beyefendiye 1 defa baktırdım. Toprak yokken gitmiştim hadi boş kalkmayayım diye. Adını ne yazık ki anımsayamıyorum ama o da kibar bir beyefendiydi. Esas oğlanla geleceğimize yönelik dediği hiçbir şey çıkmadı. Lakin... Benim o dönem girmem gereken bir sınav vardı. Sınava 1 ay falan vardı. O sınav ne olacak dedim... Bana verdiği cevap şuydu: 1 defa gireceksin bu sınava ya sınırda geçeceksin ya da tam puana yakın bir puanla geçeceksin içini rahat tut. Tam puandan 4 puan eksik şekilde sınavı geçtim.
Çingene Kafe'deki hanım: Cafenin adı çingene mi ona bile emin değilim. Esmer, zayıf, genç bir hanım fal bakıyor. Bakırköy'de yine. Eli kolu bilezik bileklik dolu bijüteri... Tatlı dilli ve kendine özgüveni olan bir kadın da... Sanırım bizim enerjimiz hiç tutmadı. Falı açtı şu şöyle mi dedi, yoo dedim. Bu defa tam aksini söyledi ona da yoo dedim. Çünkü durum o iki söylediği şekilde de değildi. Fal bitene kadar artık o da kastı ben de kastım "hayır o şekilde değil." demekten. Zira ben fal konularında ketumumdur. Poker face'im biraz. Çıkarım yapabilecekleri hiçbir şeyi söylemem. Zira bu şekilde anlattıkları şeyler fal değildir. Bende birine doğru soruları sorarak kafamda hızlıca analiz edip ona anlatıp bunu fal diye satabilirim. İnsanlarla içli dışlı olan ve analiz kabıliyeti olan her insan bunu yapabilir.
Taksim'deki Eray: Cafenin adını unuttum. Sembol'dü galiba, Melekler'in karşısında olan yer işte. Eray'ın tek iyi olduğu konu hastalıklar. Bende de adamda da ne var ne yoksa söyledi. Hatta ben adamın o sağlık sorunu olduğunu bilmiyordum, adama sordum doğruladı. Anlıkta iyi. Adamla aşırı sıkı fıkı olduğumuz dönemde Eray bana "Siz sevgilisiniz ve sen şu an beni kandırıyorsun birlikte değiliz diyerek." bile demişti samimiyetimizden ötürü. Durum gerçekten böyleydi adamla bir tek "sevgili" sıfatımız eksikti yani. Ama sonuçta ortada bir şey yok... Su falı vs, ne bakıyorsa hepsine baktırdım.
Taksim'deki Kaya: 1 fallık ömrü var. Kaya kendini süper pazarlar. (Pazarlama sektöründe olduğum için üç aşağı beş yukarı çözebiliyorum yaptıklarını.) İlk falımda kısa fal diye oturup, bilerek uzun fala çıkartmıştım. Kısa fal bitmek üzereyken. Bunu neden yaptım? Zaten o parayı gözden çıkartmıştım. Kısa falda anlattıklarının hepsini içine kendi hayat hikayesinden parçalarla süsleyerek ve laflarla doldurarak uzun falı tamamladı. Size sorduklarından yaptığı çıkarımlarla size falı satıyor. Bana böyle oldu en azından, üzgünüm. Daha sonra aynı kafede Eray'ı beklerken; Kaya birine fal bakıyordu. Kulak misafiri oldum doğal olarak. Sistem aynı. Elinizde tükenmez kalem lekesi bile varsa "Sanatla uğraşıyorsun." diyor, uğraşmıyorum diyorsanız sanata yatkın oluyorsunuz ruhunuzu pohpohlayacak şeyler söylüyor. Siz de "Aa bildi." diyorsunuz.
Taksim'deki Güneş: Yine Eray ve Kaya ile aynı cafede çalışan abla. Sarılı beyazlı saçları var. Adından yine emin değilim. Çok şeker, çok tatlı, çok pozitif bir hanım. Ama sadece o kadar. Dedikleri çıkmıyor. 1 kere gittim. Avel avel dinledim. Başka bir gün başka birine gittiğimde yine bu defa Kaya'da olduğu gibi bunun baktığı bir fala kulak misafiri oldum, sistem aynı... Yine de hakkını yememek adına şunu ekleyeceğim: İyi niyetinden dolayı olumsuzu söylemeye içi elvermiyor olabilir. Ses kaydı almanıza izin veriyor. Bakım esnasında değil de ne bileyim bir 15-20 gün sonra tekrar dinleyip öyle karar verin bence yorumumun nasıl olduğuna. Çünkü ses kaydı duruyor onu da dinledim... Kadın başlarda olumsuzun sinyalini vermiş ama ben ah ah tüh tüh deyince yumuşatmaya başlamış gibi gibi.
Oy oy oy baya uzun olmuş... Elimden geldiğince tüm detayları yazmaya çalıştım. Ahu'yu dediğim gibi duruma göre düzenleyebilirim. Şu an elimde sadece o var. Esas oğlan olayları 2019 mayıs - 2019 aralık arasındaki zaman diliminde olmuştu. O dönemde baktırdığım falların, döktüğüm paraların gerçekten de haddi hesabı yok. Çünkü duymaya ihtiyacım vardı, bu bir sıkıntıymış ve ben psikolojik olarak sıkıntıdaymışım şimdi fark ediyorum. O paraları bir psikologa dökseydim keşke diyorum çünkü abartı boyuttaydı durumum. Bu, bana göre hala sıkıntı... Fiyatları ne olursa olsun çok sık ve tekrarlı halde bunu yapmak cidden sıkıntılı. Yani sıkıntımı belli eden şey verdiğim paranın miktarı değil, İstanbul'un bir ucundan bir ucuna falcıya gittim ben. Geceleri uyumayıp sayfa yeniledim. Bu başlıkta şu an 9000 küsür sayfa var, yemin ediyorum ben o dönem 8000 küsür sayfa varsa hepsini tek tek okudum... Veya hiç tanımadığım insanlar cep telefonumu, banka bilgilerimi öğrendiler.
Artık çok şükür ki o zamanlardaki kadar fal baktırmıyorum. Çok çok çok daha seyrekleşti. Baktırdığımda da beklentisiz dinliyorum, kafam oyalansın diye. Çoğu zaman baktırasım geliyor, amaan deyip vazgeçiyorum. Çünkü şunu öğrendim: Olacak olan oluyor... Siz bir kucak para dökmeden, vakit harcamadan, sizi yormadan oluyor. Esas oğlanla olmadı... O kadar uğraştım olmadı. Fallar hep olacak dedi, olmadı. İkinci bahsettiğim -hani şu yüzünde yara olan- bildiğin görücü usulü gibi karşıma çıktı, kafam dinlensin azıcık diye deneyeyim dedim evlenme teklif etti. Ben ilk karşıma çıktığında 2 (Zişan ve yeşilçingene) tane fal baktırmıştım onun için hem de. Sonra son adam karşıma çıktı. Tartıştık Toprak'a 1 defa, 1 defa da Ahu'ya gittim. Ahu'ya gitme sebebim her konuda ne hissediyorsa söylediği içindi. Şimdi dönüp falda cevap aramıyorum. Olacak olsaydı olurdu şimdiye kadar...
Her neyse durum budur... Hiç birinizi tanımasam da, fallara danışmanızı gerektirecek sorununuz ya da durumunuz her ne ise sizin için en doğru zamanda en doğru şekilde hayatın onu yanıtlamasını dilerim.
Sevgilerimle
kızlar, ben ahmet'in melekler kahvesinde çalışan arkadaşına fal baktırdım. galiba o sitede çok az çalışıyomuş. telefon numarasını istedim. daha çok telefondan bakıyomuş... tel nosunu alınca size de atarım
izmir Gülistan mı ?Kısa seans bakıyor daha ucuza ama bende hiç vakit harcamıyor, hatta en seri konuşan falcı diyebilirim Gülistan için. Bazı dediği şeyler çıkmadı ama önemli bir kaç nokta var beklediğim onlar bakalım ne olacak. Bir şey de söylediği gibi olmadı ama öte yandan ablamla ilgili söylediği şey, anlık mesele, ve burada yazmak ıstemediğim başka bir özel şey dediği gibi çıktı.
Ben Gülistan'ı o terbiyeli seviyeli ve profesyonel üslubu dolayısı ile seviyorum. Vaktinde seansa alır, kibar konuşur, geç kalacaksa mesaj atar vs vs. Onun ayarında ve terbıyesınde bırıne daha rastlamadım. Dediği her şey çıktı mı hayır, çıkacak mı sanmıyorum ama bu piyasa çok laçka ve bayağı. Çıtayı epeyce yükselten biridir gülistan bu anlamda.
Buda patates olmuş Gülistan a baktırmayın gidin sevap işleyin kedileri köpekleri besleyin yoksul çocuklara kitap giysi alın Gülistan boş bir Falcı senin bildiğini sana satıyor çelişkili patavatsız ben Aleviyim a sen şusun a sevdiğinin evli çocuğu var eee ben yüzyüze baktırdım verdiğim 300 TL ye acıdımValla ben kısa baktırıyorum 300 e ama artık her ay baktırıyorum o yüzden bişey diyemicem deniyorum 75 e 100 e soru sormasın bana o kim bu kim .. He yeni bişey aramıyomuyum tabiki farklı yorum için arıyorum baskasınıda acığım gaybı cok kurcalamıyorum hele su ara kuran okuyorum arada bilinmesi mümkün değil anca his tahmin edilebilir
Evet gülistan.izmir Gülistan mı ?
300 Tl ye Hikaye dinlemek güzel demek ki sana seni satan biri 2 çelişkili 3 pahalı zaman geçirmek için aynı şeyleri tekrar edip duruyor bana sen Alevisin dedi harika ne büyük keşifEvet gülistan.
Melekler açıldı mı ? Ahmet epey iyidir sınırlarını bilen saygılıkızlar, ben ahmet'in melekler kahvesinde çalışan arkadaşına fal baktırdım. galiba o sitede çok az çalışıyomuş. telefon numarasını istedim. daha çok telefondan bakıyomuş... tel nosunu alınca size de atarım
Üslubun ve tavrın hiç değişmiyor. Sana insanlar neye , ne kadar , niçin para harcadıklarını açıklamak zorunda değil. Bana çıkmadı çelişkili dersin geçersin,iyi bir falcı bulursan paylaşırsın. Sana çelişkili oldu diye herkese aynısı olduğunu nereden çıkarıyorsun, herkes aşk için baktırmıyor: anlık merakı olan da var iş için baktıran da var, hastalık için baktıran da var.300 Tl ye Hikaye dinlemek güzel demek ki sana seni satan biri 2 çelişkili 3 pahalı zaman geçirmek için aynı şeyleri tekrar edip duruyor bana sen Alevisin dedi harika ne büyük keşif
Gerek yok pahalı kalitelidir algısına kapılmayın derim çelişkili zaman kaybı zaman geçirmek için fincanı çevirip duruyor iki kelime edip sorulara net cevap vermiyor lafı dolandırıyor ; hastalık biliyor birde anı 30 dakika değil 50 dakika kaldım ; gelecekle ilgili hastalıklar dışında hiçbir şey yok mesela işlerin 2019 Eylül’de yoluna girecek dedi sonra yok 2020 de beni seviyor mu sevmiş !! Ya seviyordur yada hayır bunu bile dolandırdı sonra bu yasak aşk üçkeni hani sevmişti vs sen Alevisin eee o evli eee boşuna merak etmeyin yazık 300 TL nin 100 fal baktır 200 ile bir şey al lütfen gülistandan uzak durun ; İzmir’de gittim beni İzmir’de oturuyor sanıyordu İzmir’de kalacak mıyım evet dedi geçici iş için gitmiş 1 ay sonra İstanbul’a dönmüştü o esnada ben İstanbul fan geliyorum dedim sonra ağız değiştirdi gideceksin ama yine bu bölgeye geleceksin ; olay şu andan yola çıkarak mantıksal gelecek yorumları yapıyor bildiği gelecekle ilgili bir şey yok bir arkadaşımı anlattım dedim ki bu kişi biraz yalancı güvenilmez biri bu kişiyle iş nasıl olur benim söylediğim cümleleri bana söyledi yok sizin ailede kadınlar şansız ne anlamda dedim cevap vermedi ; bizim ailede kadınlar gayet mutlu bu platform üzerinden Ramek Gülistan ve Janset R baktırdım Janset ve Gülistan yüz yüze Ramek tlf ile Janset eh işte ama Gülistan ve Ramek patates çelişkiliKendisini çok merak ediyorum ama benim bütçemi çok aşıyor şöyle 100 TL filan olsa denerdim kesin
Yeni aynı gang hala başkalarına yanlış örnek olmaya devam edin kimlerin ahını alıyorsunuz 300 TL lik patates falcıyı överek yanlış yapıyorsun ben burada uzun liste yayınladım kimlere kaç kere gittim vs ben burada kimseyi övmedim yok muhteşem demek açıktan ya ben 300 TL veriyorum kaliteliye gidiyorum diyerek ego tatmini yada organik ilişki anlarsan tamamen duygusal 300 TL ye yazık diyorum hala bla bla bu ülkede asgari ücret 2300 TL ve insanlar bu parayla geçinmeye çalışırken hala Gülistan a git demek ...Üslubun ve tavrın hiç değişmiyor. Sana insanlar neye , ne kadar , niçin para harcadıklarını açıklamak zorunda değil. Bana çıkmadı çelişkili dersin geçersin,iyi bir falcı bulursan paylaşırsın. Sana çelişkili oldu diye herkese aynısı olduğunu nereden çıkarıyorsun, herkes aşk için baktırmıyor: anlık merakı olan da var iş için baktıran da var, hastalık için baktıran da var.
Sen baktırmıyorsan ve beğenmiyorsan bitmiştir. Başkasının deneyimi senin için önemli de değil. İnsanlar olumlu yorum yapıyorlar diye suçlu mu oluyor, demek ki memnun kalmışlar.
Arkadaş sitede 10 senedir üyeyim tanıyan tanır zaten, kimseye buradan tavsiye verdiğimi yada bazı üyelerin verdiğini göremezsin. Yazdıklarım/ yazdıklarımız ortada. Kimse gülistan’a gitmek zorunda değil, tek bir gidin mesajımı ne açıktan ne de özelden göremezsiniz.Yeni aynı gang hala başkalarına yanlış örnek olmaya devam edin kimlerin ahını alıyorsunuz 300 TL lik patates falcıyı överek yanlış yapıyorsun ben burada uzun liste yayınladım kimlere kaç kere gittim vs ben burada kimseyi övmedim yok muhteşem demek açıktan ya ben 300 TL veriyorum kaliteliye gidiyorum diyerek ego tatmini yada organik ilişki anlarsan tamamen duygusal 300 TL ye yazık diyorum hala bla bla bu ülkede asgari ücret 2300 TL ve insanlar bu parayla geçinmeye çalışırken hala Gülistan a git demek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?