İstanbul'da Fal - Falcılar

Çiğdem ola bilirmi o kadin?
Onu ben de düşündüm sarışın denince ama Çiğdem pek yaşlı gözükmez. Daha kilolu ve daha yaşlı bir bayan vardı orda, Fatma olabilir ismi emin değilim. Direkt o geldi benim gözümün önüne. Benim de fallarım çıkaydı da ben de hediyeye boğaydım falcıları

Canan olmasin?orda Canan diye biri vardi

Kızlaaaar 2018de online baktirdigim fallarimi okudum da şimdi, o dönem çok övülen falcilarin hepsine baktirmişim ama hepsi o dönemki biri için ailenle tanistiracaksin evleneceksin fln demiş tabiki hiçbiri çıkmadı bir tek iskambil falı bakan ASENAT KILIÇ,fali dinleyince şoka girdim, birebir mi tarihiyle günüyle mi çıkar bir fal ya??bu adam 10 güne ararsa arar, aramazsa da birdaha bekleme demiş adam 10cu gün aramış brni bu erkekle kisa süreli bir görüşme olcak ve sora hayatindan tamamen gidecek ve birdaha da gelmiyecek,senin hayatina şubat ayi başka biri girecek demiş ve aynennn dedigi gibi olmuş,o dönem bunlari duydugumda çok üzülmüştüm birdaha baktirmam demiştim bu kadina ama şimdi şok oldum fali okuyunca, galiba uzun zamandir girmuyor ama yakalarsaniz mutlakaaaa baktirin muttlakaaa;o dönem Nesibe, İlkay Gür, saraylihanim fln çoook övülüyordu hepsine baktirmişim hepsini tek tek dinledim ama hepsi fosss İlkay Amerikaya gideceksin fln diye zırvalamış hatta

Çigdem bildim bileli salı perşembe izinli cigdem değildir,ben gittigimdede genç bir çocuk vardı ama yaşlıca bir bayan yoktu,eskiden sarışın yaşlica balık etl Fatma vardi o mu geri döndü acaba,kim hediye verdi falları çıktığını söyleyen kim ???

Canan ayrılmış ordan bayağı zaman önce
Laf cafe ye arkadaşım gitti cigdem ve andacin dışında kuzey serhat ve serpil diye biri varmış,dun forumda bahsedilen ,büyük ihtimal o bahsettiğiniz yaşça büyük sarisin bayan Serpil ,1 ay olmuş başlayalı.Yeni geldiği için de vadede show yapmışlar fallari cikiyo diye hediyeler vs,eee yeni olduğu için müşterisi yoktur yada azdır buyuk ihtimal adının duyulması reklam yapmaları gerekiyor,ki başarılı da olmuşlar o esnada orda olan forumdan üye yazdı foruma,onlar cok iyi biliyorlar vadeye gidenlerin cogu kadınlar klubunden

kızlar isim olarak bilemiyorum ama kuzey ve serpil olabilir. ben ilk defa gittim zaten. canan olamaz o ayrılmış.umarım dedikleri çıkar.
umut bağlamadım ama çıkarsa da yazarım.

cnm asenat kılıç isnimi ilk defa duydum. kimder?nerededir? ve ne falı bakıyor?

cnm belki de osana özel bir durumdur. (çocukla alakalı)benim çevremde hiç duymadım doğrusu.

Kötü falcılar adamı acındırıyor bence... işi gücü kötü gidiyor, ailevi problemleri var, sıkıntıları var vb ama yalan yani.

kızlar buradan okudum da bakırköy ayşe varmış. nerededir ? bilen ve baktıran var mı? telini bana atar mısınız?

Merhaba Nihalin iletişim numarasını alabilir miyim nerde bakıyor yüzyüze baktırmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…