İstanbul'da Fal - Falcılar

Nihal gerçekten çok profesyonel. İşini adam gibi yapıyor ve çok iyi bakıyor.

Andaç ne kadarmış, tel no alabilir miyim özelden

Konu İzmir değil ama, ben İzmiri Gülistan geçen yıl kışın baktırmıştın. Hayatımla ilgili söylediği taşınma o zaman hiç hesapta yoktu sanırım yapıcam Şöyle şöyle ömür törpüsü bir adam olacak demişti galiba tanıştım ama bu olmayadabilir tabi belki başka bir ömür törpüsüdür

Ben de dün Nihal'e baktırdım, buradan bir arkadaş telefonunu göndermişti- çok çok teşekkürler :)- Ben çok memnun kaldım. Burada önceden Nihal hakkında yazanlar Nihal'in gelecekte değil anda ve geçmişteki durumlarda daha iyi olduğunu söylemişti ben de açıkçası gelecekle ilgili dediklerini dinlemedim bile. Ancak benim özellikle sormak istediğim konuda arka planına dahi her şeyi vermesi, durumu iyi analiz etmesi ve ben hiç o konudan bahsetmesem hatta dediğim gibi başka bir konu için ona sorsam bile içinde bulunduğum durumu hemen çözmesi ve detaylandırması harikaydı. Ben tavsiye ediyorum. Pandemi dönemi diye telefonda baktırdım ve çok memnun kaldım. Burada Nihal'den bahseden arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederim, sizin sayenizde tanımış oldum. En azından kafama takılan şeylere çözüm buldum diyebilirim.

Ben bahs etmişdim uzun süre sora çünki eski mesajlarima baktim da bende tarihi bile tutmuş ya 16 şubat demiş 16 şubat adam aramış beni

bu arada size bir tüyo andaç için bir arkadaş ankaradan yazdı şimdi o da çok iyiymiş.dediklerini bizzat 2 sene boyunca yaşamış. bilginiz olsun.
Andaç a ben her hafta giderdim 1 sens hiyunca fala sonra beni tanimaya başladı bıraktım,ani da bilememişti bende,demeyeceksen Laf cafe çiğdem dene bence o daha iyi andaç a göre

Nihal cok tatlı bir bayandir ,insallah eski Nihal gibi enerjisi geri gelmiştir, o dönemde süperdi

Kızlar Nihale baktiranlar bana özelden yaza bilir mi??? Ben 2015de baktirmişdim birebir çıkmışdı tarihiyle ama şu an yurtdışındayim ve para ödedigim zaman banka çok para tutacak o yüzden kararsizim baktiranlar çok memnunsa tekrar baktirmak isterim paraya kiyip

Size çıkmış mıydı?
Bana ani iyi yorumlamisti kişi analizi cok iyiydi,burda üyelerden gelecek çıkan cok vardi dogumdan önce ve hamileyken ama bana gelecek için söyledikleri cikmadi ,dogumdan sonrada gelecek çıkıp ta baktıran üyelere de çıkmamayı başlamıştı bayag bozulmuştu ama insallah eskiye dönmustur

Beşiktaş symbol nihal den bahsediyorsanız ben de ekim gibi baktırmıştım gelecek çıkmadı verdiği tarihler falan tutmadı ama anı cidden iyi yorumlamıştı şaşırmıştım

Anda tespitleri gorebildigi noktaya kadar iyi ve kişiler ile ilgili farklı bakış açıları var. Sizin goremediginiz, anlamlandiramadiğınız şeyleri cozumlemenize yardimci oluyor. Gelecek konusunda ise hic kimse hicbir falci veya medyuma kefil olamaz ki...
Nihal hanımın bakiminda ifadeleri net, randevusuna dikkat ediyor. Ben bakım yaptırırken kızı konuşmuştu, acil bir durum vardı hemen özür dilerim alanıma geri dönüyorum kusura bakmayın dedi ki insanlık hali. Boş bir hanım degil ama nasip olsa da yüzyüze bakim yapsa. Kişiyi döktürür tahminimce. En iyi medyum bile telefonda karşı karşıya olduğun kadar randıman vermiyor
Gelecek icin çıkan fala ben daha şahit olmadım. Ancak yakın zamanı hani bir kac haftaya kadar sezebiliyorlar. Olaylar görünüre düşüyor. Muhtemel ondandır.
Öyle üzerinde büyü var vs hic oyle seyler demiyor. Kesin ve net kendinden emin karşı kisi ile ilgili gördüklerini takır takır döküyor.
Kadin bireylere doymuş belli. Tavırları ukala filan değil. Bu bir medyumda veya falcida cok önemli. Genelde mutevazilestikce duru görüleri artıyor paraya cok kaptırınca veya enaniyetleri tavan yapınca ilimleri kayıyor, hisleri kapanıyor.

Ben Nihale yüzyüze baktirdigimda şoka girmişdim hisleri çok kuvvetli

kızlar andaç olayı valla süper oldu.ALLAH ne muradınız varsa versin. (kim andacı bana önerdiyse)
ya o kadar enerjisi iyi biri ki anlatamam .bu sıcakta iş çıkışı bekledim ama değdi.çiğdem yoktu. bugün.
gelelim fala: anda süper bir kere umarım gelecekte de çıkar ki ben umutluyum en azından gayet mantıklı ve buarada şunu bilin ki bende nihalle de paralel çıktı söyledikleri . ben buradan bir arkadaşın dediklerine katılıyorum nihal yüzyüze baksa bence andaçı bile geçebilir.bakalım. şimdi bekleyeceğim biraz. olaylar çıkınca bakarız buradan. bir de belki çiğdemi denerim ama o kadar zamanım olamıyor. dedim ya beklemek lazım.ama andaç kesinlikle boş biri değil. kesin.
nihalde değil.

bir de ben şunu gözlemledim ki ;nihal çok sert bakıyor yani olduğu gibi olayların kötü yönlerini de söylüyor sanki bu anlamda andaç biraz zayıf kaldı. yani bir miktar pempeci gibi.

bir de ben şunu gözlemledim ki ;nihal çok sert bakıyor yani olduğu gibi olayların kötü yönlerini de söylüyor sanki bu anlamda andaç biraz zayıf kaldı. yani bir miktar pempeci gibi.
Evet zaten benim o ilgimi çekti. 3 kişiyi sormuştum, üçünü de olumlu-olumsuz takır takır net ifadeler ile gördüğü kadarını söyledi. Telefonu kapattıktan sonra düşününce... Olayları da birleştirince... kisi analizinde Ciddi iyi bu kadin demiştim.

Nihal konusu çok geçmiş :) doğumdan önce de doğumdan sonra da defalarca baktırdım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hamileliğinden önce çok çok iyiydi. Kurduğu cümleleri birebir karşı taraftan duymuşluğum olmuştu. Gelecek için söyledikleri de çıkmıştı. Doğumdan sonra anda çok iyiydi ama gelecek için söyledikleri çıkmamaya başladı. Nihal’e 10 kez baktırdıysam sadece 1 kez keşke baktırmasaydım demişimdir. Kendi içimde bile zor itiraf ettiğim şeyi Nihal, karşısına oturur oturmaz şak diye söylemişti. Ama mesela anda da göremediği şeyler vardı. Onun dışında gelecek için söylediklerinden birini tam vadesiyle yaşadım ama o kadar önemsiz ve saçma bi şeydi ki, falda çıkması bile çok saçmaydı :) son fallarında hep enerjileri karıştırır oldu ve hep 2 seçenekli konuşmaya başladı. Yani ‘ya bununla muhteşem bi aşk yaşayacaksın ya da aynı buna hissettiklerin gibi hissedeceğin birisi çıkacak karşına.’ gibi şeyler söylemeye başladı, ki bunun için fal baktırmaya da gerek yok aslında :)
Onun dışında kısa, baştan savmaya çalışır gibi bi tavrı vardır ama sallamayla geçirmez süreyi ya da başkalarıyla muhabbet etmez. Ben hep yüz yüze baktırdım. Bir kez baktırırsanız da bir daha sizi unutmaz, ama dediğim gibi gelecek olarak fazla bir şey beklemeyin. Akıl okuma isterseniz o konuda genellikle çok iyidir.

Andaç çok kibar biri senin üzülmeni istemedigi için olumsuzu bile yumuşak şekilde söylemeye çalışır

Sana başka dedikleri çıktımı? Bir de vade vermiş miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…