İstanbul'da Fal - Falcılar

cnm pandemi döneminde yüzyüze bakmıyormuş. telini özelden atıyorum.
Aslında bahane pandemi tüm kafeler açıldı mesafeli sekilde bakıyorlar fal ,işlerine geliyor ev konforunda zahmetsiz telefonda fal bakmak ,çocuğuna büyümüştür artik,eskiden disarda kafede buluşup baktiriyorduk yine bu sekilde bakabilir,ben Nihale hic telefonda bıktırmadim ya kafede ya evinde yada disarda Beşiktaş'a bir kafede buluşurduk orda bakardı,Nihalin falda telefonda daha başarısız oldugunu cok kişi söylüyordu,birde cok çabuk gittiğiniz facianın iyi olduguna karar veriyorsunuz son dönem forumda Nihale gidenlerin cogu ilk defa ve cok yakin zamanda bıktırdınız bence baktirdiktan sonra biraz bekleyip 1 ay sonra foruma yazmak saha saglikli ,insanlari yanlış ýönlendirmeyelim

Ben 5 sene önce yüzyüze baktirdigimda bayilmiştim ama o gün telefonda baktirdim, berbatttt ötesi ya, 100 liraya 4 dakikalik fal yollamış, ve hepsi tekrar cümleler şu an sıkıntılı seni arayacak, şu an sıkıntılı seni arayacak, ve bir bayanla konuştum özelden ona da ayni kelimeleri söylemiş, nihale bir daha baktiracagimi sanmiyorum

cnm ben yönlendirmedim sadece bir takım olaylar yaşadım ve bunun üzerine de yorum yaptım. tabi ki en sağlıklısı uzun aradan sonra yorum yapmak ama burada herkes buraya fala ilgi duyduğu için giriyor bence. ama fikrinize de saygı duyuyorum.

Yenimi baktirdin gecen gün seninle konuştuğumuzda baktirmaktan vazgeçmistin,ya bekle Türkiye ye gelince yüz yüze gideriz seçtiğimiz falcilara diyorum beni dinlemiyorsun

Canım tabiki düşüncelerimizi yazacağız iyi veya kötü genel olarak yazdım sana yönelik deil yazdığım,çok fazla falcıya gidince fallar birbirine giriyor kim iyi falci kim kötü falci ayırt edemiyor insan ,ya da çıkan çıkmayan fallar birbirine giriyor,surekli fal baktırınca hayatınızda olmasını istediğiniz konular hemen olmuyor yada hızlanmıyor ,bunu birebir yaşamış biri olarak söylüyorum sırf benim düştüğüm hataya düşmeyin diye,ben faldan etkilenip falan verdiği özguvenle aramamak kişileri aradim yapmamam gereken davranışlarda bulundum hep fala göre yönlendiriyordum hayatimi,ama o fallar cok yanlışlar yaptırdı bana 4 sene boyunca ,4 sene seviyor seviyor dedikleri kişinin aslında beni sevmediği tokat gibi geldi yüzüme ,günde bazen 4 kere haftada 15-16 falcıya gidiyordum,haftada 1 gittiğim falcilar vardi sonuç üzülen ben oldum hepsi yalan çıktı.Su an özeldende konuştuğum cogu kişilere kendimi görüyorum elimden geldiğince uyarıyorum da yapmayın diye,2 senedir fal baktirmiyordum su anda ayda 1 baktiriyorum o da sadece genel ve iş hakkında,artik cok uzun süre fal baktirdigim icin daha fala başlar başlamaz anlıyorum zaten iyimi kötümü ,iyi falci evliliğin bakarsın diye asla sormaz zaten soru sormaz soruyu fal baktıran kisi falan sonunda sorar,isim soyad anne ismi alır en başta fala kendi devam eder,soru cevap şeklinde fal ilerlemez,en saglikli gerçek fal yüzyüze bakılan faldir bana göre telefondaki fallar cok gerçekçi gelmiyor,cok fal bastırarak hayatinizi olumsuz enerji ile dolduruyorsunuz.Gelecegi Allahtan başkası bilemez ,falcı anı ,merak ettiğiniz özel hayatınızdaki yada normal hayatınızdaki kişinin düşünce lerini bilsin yeter.Su an surekli fal bastırarak kendinizi motive edip gecici mutlu oluyorsunuz ama gerçeklerle yüzlesince daha çok üzüleceksiniz ,fali eğlence olarak görün hayatinizi falin yönetmesine izin vermeyin lütfen,bu yazdıklarımı dost abla arkadaş kardeş olarak ayni yollardan geçmiş biri olarak lutfen dikkate alıp her fal kriziniz geldiğinde bu yazdıklarımı aklınıza getirip çeķin kendinizi

falcılara para kazandırmayı sevmiyorum ama Emine afacan diye bir Falcı 2018de uzun ilişkim için fal baktırmıştım ayrılmıştık bana 2019 da onu unutup araba kullanan işi arabayla olan birini seveceksin bu çocukla tamamen bitiş var demişti bende gülmüştüm 2019 Ağustos ayında öyle biri çıktı ve gerçekten ona aşık oldum şuan aklıma geldi çok garip... bir daha baktırmayı düşünüyorum ona isteyene özelden atabilirim

Bu arada Nihal cafeden bakmıyor mu telefondan istemiyorum yorumları okuduktan sonra

Zeynep’te çok övünüyordu ama hayal kırıklığı oldu yaaa

Ben isterim kız, fiyatı nasıl?

Yıldızname bakan hızlı konuşan ayşeyse berbat tek kelimeyle 1 sene önce baktırmıştım
çok hızlı konuşuyor, ne yazabiliyorsun ne kayıt oluyor...çok genel tabirleri var ....ben başta iyi zannetmiştim, 2. baktırışımda çok berbat olduğunu düşündüm...çok kısa süriyor, o para etmez

Tekrar soruyorum pasaklı birseni tanıyan var mı?

sanırım şu izmirdeki kadın onu bizim bir avukat arakadaşla çok aradık ama bir rivayete göre ölmüş. bir diğer rivayete göre ise inzivaya çekilmiş dediler.(2 sene önce)

Ona da gittim, 4-5 yıl oluyordur....beş para etmez arkadaşlar, gitmedik diye üzülmeyin....çok da bekleyeni vardı, ama çok kötü bulmuştum kendisini, neden geliyor bu kadar insan diye şaşırmıştım

Ona da gittim, 4-5 yıl oluyordur....beş para etmez arkadaşlar, gitmedik diye üzülmeyin....çok da bekleyeni vardı, ama çok kötü bulmuştum kendisini, neden geliyor bu kadar insan diye şaşırmıştım
hayret ona hep çok iyi derlerdi. çok şaşırdım.

Yaşlanınca kötü bakmış diyorlar. Yoksa hatun efsaneymiş. Şimdi vefat etti diyorlar. Kısacası bize hayır gelmez gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…