- 23 Ağustos 2012
- 51.867
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.566
- 898
Sana başka dedikleri çıktımı? Bir de vade vermiş miydi?
Nihal anda beni de şoke etti ama gelecek ile ilgili söylediği hiçbirşey olmadı, hatta olumlu konuştuğu bir olay çok kötü sonuçlandı, çünkü o an baktırırken durum iyidi, nihal de ona göre yani ana göre yorum yapmıştı, çok uzak değil sadece 1 ay sonra olay birden yön değiştirdi, ve aşırı olumsuza döndü, bu demek oluyor ki çok kısa süre sonra bile oluşabilecek kötü senaryoları göremiyorBen Nihale yüzyüze baktirdigimda şoka girmişdimhisleri çok kuvvetli
cnm ben zaten onu akıl okuma için seçtim. daha önceki mesajlarda da yazdığım gibi gaybın sahibi ALLAH tır.Nihal konusu çok geçmiş :) doğumdan önce de doğumdan sonra da defalarca baktırdım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki hamileliğinden önce çok çok iyiydi. Kurduğu cümleleri birebir karşı taraftan duymuşluğum olmuştu. Gelecek için söyledikleri de çıkmıştı. Doğumdan sonra anda çok iyiydi ama gelecek için söyledikleri çıkmamaya başladı. Nihal’e 10 kez baktırdıysam sadece 1 kez keşke baktırmasaydım demişimdir. Kendi içimde bile zor itiraf ettiğim şeyi Nihal, karşısına oturur oturmaz şak diye söylemişti. Ama mesela anda da göremediği şeyler vardı. Onun dışında gelecek için söylediklerinden birini tam vadesiyle yaşadım ama o kadar önemsiz ve saçma bi şeydi ki, falda çıkması bile çok saçmaydı :) son fallarında hep enerjileri karıştırır oldu ve hep 2 seçenekli konuşmaya başladı. Yani ‘ya bununla muhteşem bi aşk yaşayacaksın ya da aynı buna hissettiklerin gibi hissedeceğin birisi çıkacak karşına.’ gibi şeyler söylemeye başladı, ki bunun için fal baktırmaya da gerek yok aslında :)
Onun dışında kısa, baştan savmaya çalışır gibi bi tavrı vardır ama sallamayla geçirmez süreyi ya da başkalarıyla muhabbet etmez. Ben hep yüz yüze baktırdım. Bir kez baktırırsanız da bir daha sizi unutmaz, ama dediğim gibi gelecek olarak fazla bir şey beklemeyin. Akıl okuma isterseniz o konuda genellikle çok iyidir.
cnm atıyorum .özelden.Nıhalın numarasını banada atarmısın
attım kuzumNosunu atarmısın canım
Bana çıktı gidişat onun dedigi gibi oldu ama zamanlaması tutmuşmuydu hatirlamiyorumbu arada fıstıklarım hepinizin bayramı mübarek olsun.
gelelim asıl konuya bu andaçın çıkan kişileri oldu mu?
ben ankaradayken çok duymuştum evet falı çok güzel ama?
reelde çıkan birileri fikir beyanında bulunabilir mi?
Aynen ben de senin gibi dusunuyorum hatta ne kadar akil okusalar da okuduklari aklin icinden gecen herseyi bilemezler ama hani tıkandı iseniz, illa aşk olmayabilir iş durumu, herhangi birinin düşünceleri, anlık yaklaşımları, kisi iyi veya kötü niyetli... bunca baktirdiklarim arasında iyi olanlardan üç taneden biri idi. Pandemi sürecinde cafelere gitmek de riskli. Yoksa nihal hanım da neticede insan ve arkadaşlar da burada uyarmış eskiden cok cok daha iyiydi diye. O sebeple ona gore karar verip baktırmak en iyisi. Bir de ben artık birine bir kere baktirip geri çekiliyorum ama cok bunaldigimda yüzyüze baktirdigim geçmişte hukukum olan bir kac medyum var ama Istanbul degil. Istanbul da falci cok. Kafam karıştı benim o Ayhan Işık sokaktacnm ben zaten onu akıl okuma için seçtim. daha önceki mesajlarda da yazdığım gibi gaybın sahibi ALLAH tır.
ama uyarın için çok teşekkürler cnm.
Genç adam dediğiniz Kuzey olabilir mi acaba? Onu çok övdüler diye 2 kez gitmiştim de hiç etkilenmedim.buarada laf kafede dün adını bilemediğim başka genç bir adama ve yaşlıca sarı saçlı bir kadına hediyeler verdiler ve dediklerinin çıktığını söylediler. iki ayrı kişi. ama dün çiğdem yoktu orada. bu kişiler kimdir?
bilgisi olan var mı?
Çiğdem ola bilirmi o kadin?Genç adam dediğiniz Kuzey olabilir mi acaba? Onu çok övdüler diye 2 kez gitmiştim de hiç etkilenmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?