Yok büyü falan yok, hem ilişki danışmanlığı yaptı hem de fal bakarak. Enerjisi gerçekten çok iyi geliyor. Verdği tavsiyeler çok iyi geliyorNasil yardim etti? Fal ile mi büyümü yapti?
Dedikleri cikiyormu? Birde fal bakarken soru soruyormu? Ben soru soran falcilara pek güvenmiyorumYok büyü falan yok, hem ilişki danışmanlığı yaptı hem de fal bakarak. Enerjisi gerçekten çok iyi geliyor. Verdği tavsiyeler çok iyi geliyor
bu bizim bildiğimiz trans zeynep değildir umarım.Yok büyü falan yok, hem ilişki danışmanlığı yaptı hem de fal bakarak. Enerjisi gerçekten çok iyi geliyor. Verdği tavsiyeler çok iyi geliyor
pelin nerede?Simdi söyle bisey daha var.
Esimden cuma günü ayrilip istanbula geldim.
ayrilma sebebim aldatilmak. Yine ayni kadinla.
esim mesajlarini saklamaya basladi,gece eve gec gelmeye basladi, ve o kadinda bana esimle görüstügünü yazdi cuma günü.
sinir krizi gecirdim, ama pelin, leyla ve almanyada Tarot fal baktirdigim bir adam, aldatma yok dediler.
Esimin iphonu var, icloud dan ona gelen resimleri görüyorum. eski karisi esime resimler yollamis, yok dövme yaptirmis, yok yemek yerken falan sürekli resim atiyor su an. Ve esim beni cuma gününden beri hic aramadi.
bu 3 falcida gecen sefer bana tarih vere nekadar herseyi bildiler. Hatta ilk aldatmaYi leyla gördü.
ama bu sefer aldatma yok, kadin yalan söylüYo diyorlar.
Simdi akil var mantik var, eger aldatmadiysa kadin neden sürekli resim yolluyor. Aldatmadiysa esim neden öyle bisey yok diye olayi aydinlatmadi?
yani bu sefer bu Benim güvendigim falcilar yalan cikarsa, ben birdaha fal baktirmam. Ozaman alayi yalanci
Pelinde leyla ile ayni cafede, ama ikisinin haberlestigini sanmiyorum. Cüni aniden gittim, ve leyla dan cikip asagi indim.pelin nerede?
Ya bende şu karaktersizliği çözemiyorum. Evli bir adamla birliktesin bide utanmadan karısına mesaj atıyosun kocan benle diye yani bu nasıl bişey bir erkek buna niye izin verir ki anlamıyorum. Kadın demekki bu cesareti alabiliyor işin acı tarafı bu yani sana ne söyleyebilirim inan bilmiyorum. Allah yardımcın olsun.Simdi söyle bisey daha var.
Esimden cuma günü ayrilip istanbula geldim.
ayrilma sebebim aldatilmak. Yine ayni kadinla.
esim mesajlarini saklamaya basladi,gece eve gec gelmeye basladi, ve o kadinda bana esimle görüstügünü yazdi cuma günü.
sinir krizi gecirdim, ama pelin, leyla ve almanyada Tarot fal baktirdigim bir adam, aldatma yok dediler.
Esimin iphonu var, icloud dan ona gelen resimleri görüyorum. eski karisi esime resimler yollamis, yok dövme yaptirmis, yok yemek yerken falan sürekli resim atiyor su an. Ve esim beni cuma gününden beri hic aramadi.
bu 3 falcida gecen sefer bana tarih vere nekadar herseyi bildiler. Hatta ilk aldatmaYi leyla gördü.
ama bu sefer aldatma yok, kadin yalan söylüYo diyorlar.
Simdi akil var mantik var, eger aldatmadiysa kadin neden sürekli resim yolluyor. Aldatmadiysa esim neden öyle bisey yok diye olayi aydinlatmadi?
yani bu sefer bu Benim güvendigim falcilar yalan cikarsa, ben birdaha fal baktirmam. Ozaman alayi yalanci
esimin eski karisi, cocuklari var.Ya bende şu karaktersizliği çözemiyorum. Evli bir adamla birliktesin bide utanmadan karısına mesaj atıyosun kocan benle diye yani bu nasıl bişey bir erkek buna niye izin verir ki anlamıyorum. Kadın demekki bu cesareti alabiliyor işin acı tarafı bu yani sana ne söyleyebilirim inan bilmiyorum. Allah yardımcın olsun.
Ama burada çelişkili bir durum var. Eşine resim geliyosa muhtemelen görüşüyolardır.
Valla erkekte kendine hakim olacak yapmayacak yok o yüz verdi oldu diye bir şey yok erkekte yapmayacak kendine hakim olmasını bilecekkadınlar biraz kendine hakim olacak. evli erkeklere saldırmayacak.iş kadında biter. bana da yavşayan evliler oldu. ağızlarının payını alıp oturdular.
Valla durumun cok üzücü. Falcilar haşa Yaratan Allah degil an ve geçmişi az cok bilmis olsalar da her şeyi bilemezler. Bence eşine sadece duygusal birşeyler yaz. Siz uçar yazı kalır. Eger donmesini istiyor isen tabi... Kelin ilacı olsa başına sürer misali biz de senin düşündüğün gibi bir falci bulamadık oyle biri yok cunkuBirde, leyla.
Esin okadar cok alismiski senin sevgine, senin aricagindan cok emin.
Sen aramiyorsun ama, bekliyor. Ama dayanamayip aricak dedi.
Dedim leyla aldatmadiysa neden aramiyor.
dediki, cünki senin ona inanmicagini biliyor. O kadinlada inat olarak görüsüyor.
ne inadi? Kadin benim yuvami yikmak icin herseyi yapti. 1 sene ciktik, 8 ay Nisanli kaldik,ve 10 aydir evliyiz. Nerdeyse 3 sene olucak, rahat yok bi türlü su kadindan.
Cok bunaldim.
O yüzden, ben gercekten cok iyi, ve beni tanimayan soru sormadan bakan bir falci ariyorum.
fiyati hic önemli degil, yeterki bilsin
Valla durumun cok üzücü. Falcilar haşa Yaratan Allah degil an ve geçmişi az cok bilmis olsalar da her şeyi bilemezler. Bence eşine sadece duygusal birşeyler yaz. Siz uçar yazı kalır. Eger donmesini istiyor isen tabi... Kelin ilacı olsa başına sürer misali biz de senin düşündüğün gibi bir falci bulamadık oyle biri yok cunkuOlsa sürekli birbirimize sorup burada dertlesmeyiz.
Hani muslumansan istihare namazı yapmani mülk süresi 14. Ayeti kerimeyi 11 defa okuyup rabbine sormani tavsiye ederim darda kalmissin gereken cevabı genelde veriyorlar insallah
Nasıl istersen...Ben esime yazmak istemiyorum, eger aldattiysa zaten daha barismak istemem. Bidaha güvenemem. Ve esim cok alisti hep benim ona adim atmama. Eger seviyorsa, o atmasi gerek benim icin bu kez. Atmaz ise, kalbime tas basarim, yinede vazgecerim. Cok sagol tavsiyen icin
Evet pelin leyla ile hemen hemen ayni konustu, ama cok soru sordu. Lakin gecen sene gittigimde daha iyi bilmisti.Üzgünüm ama olay sadece kadında değil. Bu kadar zamandır kadın muhabbeti varsa asıl suçlu eşiniz. Erkek fırsat vermese, önünü kesse o kadın da bunları yapacak rahatlığı bulamaz.
Bu konuda falcılara güvenip hareket etmeyin derim, ortada bir aldatılma varsa bunu size söyleyecek kişiler falcılar değil. Ben de ilişkimde aldatılmıştım, bi sürü falcı öyle bi şey yok demişti.
onun dışında Pelin’i hiç tavsiye etmem. Çok pembecidir, ama bazen verdiği vadelerde dediği ufak şeyler olur.
Umarım bu olay sizin mutlu olacağınız şekilde sonuçlanır.
Birde mesela pelinde leyla da, önümüzdeki günlerde seni bir kadin aricak onun ailesinden demisti.Nasıl istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?