İstanbul'da Fal - Falcılar

En az 10 senedir baktığını biliyorum, gopta evinde bakıyor. En son 2 sene önce baktırmıştım 100 liraydı şu an ulaşamıyorum telefonu olan atsın lütfen
Size fallari ciktimi rica etsem detayli anlatirmisiniz,10 senelik falci yillardir baktığı müşterilerini kaybetmemek için kolay kolay telf numarasi değiştirmez ama ilginc,2 sene 100 tl ise su an 200 yada üstü bir rakama bakıyordur

Biz arkadaş grubumuzla baktırmıştık, ben sonrasında iki kere daha gittim ve her seferinde memnun kaldım. Geçmiş ve an’ı iyi bilmişti, gelecekte ise 5 tane şey söylediyse 3 tanesi olmuştu bana. Ama bir arkadaşım var ki ona ne dediyse yaşadı, bilmiyorum belki de enerjiyle alakalı. İki sene önce kafayı fallarla çok bozmuştum ve baktırmadığım kimse kalmadı, o kadar saçma sapan fallar oldu ki aralarında aklımda kalan bir tek birsel oldu. Telefonu değişti diyemem ama whatsappten yazdım ve cevap vermedi. Belki de aramam lazım bilmiyorum. Yarın evine gitmeyi düşünüyorum bakalım........

Arkadaşlar bir de asmin cafedeki eray fala tekrar başlamış. Bırakmadan önce yaklaşık 5 sene oluyor, ona gidiyordum. Tekrar başladıktan sonra giden var mı ? Eskisi gibi bakabiliyor mu biliyor musunuz ?

Kızlar birşey soracağım kıyaslama yaparsanız Nakta'mı yoksa Safiyemi iyi

Arkadaşlar bir de asmin cafedeki eray fala tekrar başlamış. Bırakmadan önce yaklaşık 5 sene oluyor, ona gidiyordum. Tekrar başladıktan sonra giden var mı ? Eskisi gibi bakabiliyor mu biliyor musunuz ?
Ben de gitmeyi düşünüyorum önceki fallarında iyi miydi kendisi?

bende her yıl baktırırım emine ablaya değişik bir tarzı vardır severim

kızlar üzülerek söylüyorum ki zeynep ve nihal bende bugün kesin olarak patladı.bektırmak isteyenler bir daha düşünsün derim. olaylar her ikisininde söylediği gibi gelişmedi ne yazık ki. boşa gitti o kadar para.

Zeyneb’e 2016 dan beri baktırıyorum ve gerçekten dedikleri tutuyor. Bana evlenirken kavga ederek evleneceksin nasıl evlendiğimi ben bile bilmiyorum demişti. Hakikatten geçen sene sene evlendim dediği gibide oldu. Hamileliğimden çoğu şeyime kadar o söylemiştir. Gaibi Allahtan başka kimse bilemez Oyüzden yüzde doksan iyi tahmin ediyor diyeyim. He şu var cok bilmek iyimidir orasını bilmem. Artı enerjisi tuttumu süperdir.

Bilgiaini verirmisin cnım

cnm fal işi gerçekten sinerji işi.kişilerin aurası uymayabilir.şunu söyleyebilirim biz aynı iş yerinden 5 arkadaş olarak telden baktırdık. hiçbirimize çıkmadı. üstekil evlilik arifesinde olan bir arkadaşıma dediklerinin tam tersi oldu adam başka biriyle nişanlandı. benim iş yerinden biri vardı. adam yalvaracak haldeyken birden döndürdü rotayı başka tarafa.demem şu ki elbette bilenler de var. ama benim çevrem ve benim için zeynep ve nihal listeden silinmiştir. (artı tek mesaj ve zeynebi övmek ilginç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…