- 17 Nisan 2015
- 172
- 201
- 103
Cnm ben eraya baktırdım ama şimdi dikkatimi birşey çekti ve bu benim midemi bulandırdı ne hikmetse Eray herkese 7 8 aylık vade veriyor bilgin olsun ayrıca kapris murata gitmek istedim kısmet olmadı orada tasula denilen ile yaramaz bir kadına gittim.
cnm bu kişi kimdir?nerede bakıyor bilgi alabilir miyiz?ben hiç duymadım bu isimde birini.Merhabalar, uzun zaman dir fal baktirmadigim için sadece ara ara yorumları okumakla yetindim. Bir arkadaşım bana tarot bakan nurdan adında bir bayanı sordu. Baktirmadigim için yorum yapmadım. Aranızda bu bayanı bilen varsa bana yorum yapabilirmi? Tsk ederim
yok hemde hiç duyulmamışArkadaşim telde baktiracak. Baktırmadan önce bana sordu eskiden baktirdigin birimi diye. Sanırım istanbulda. Burada istanbuldaki falcılari güzel anlattığınız için sorayim kadınlar kulübündeki foruma dedim:)) sanirim pek adi duyulmamış bayanin
Neyse baktirsin beğenirse kriz anında duyulmamış biri denenebilir. Yazarim buraya. Hiç reklamı yapılmayan biri olduğuna göre nedir ne degildir bilemiyorum.yok hemde hiç duyulmamış
tama cnm. merakla bekliyoruz .Neyse baktirsin beğenirse kriz anında duyulmamış biri denenebilir. Yazarim buraya. Hiç reklamı yapılmayan biri olduğuna göre nedir ne degildir bilemiyorum.
Padon ama cinsellik mi dusunuyor demissiniz o da onaylamis fuckbuddy'nin anlami bu yani sadece cinsel iliski olan duygusalligin daha az oldugu bir iliski cesidi. Orada olmadigim icin tabi tavir hal hareketlerini bilemem ama bu sekilde sadece fukcbuddy dediyse bence taciz sayilmaz. Tabi hos olmamis bunu size ve diger arkadaslariniza soylemesi, hic hos bir kavram degil bir kadina da soylenecek bir kelime degil cok kaba bence.İlk başta bunu fark etmedi aptal kafam işte acaba sevgilim gerçekten benimle sadece cinsellik mi düşünüyor dedim çünkü odaklandığı tek şey buydu arkadaşlarım benden sonra girdiler bi konuştuk ki jeton düştü. Bir daha gideceğimi sanmıyorum ama keşke kayıt alsaydım
Efsun Ruhsar'i deste sec videolaini takip ediyordum ama takibi biraktim, ozelde nasil bilmiorum ama cok yuzeysel bakiyor ve direkt kart yorumluyor gibi geldi, tarzini cok begenmedim.Merhaba ... youtube açılımları olan efsun ruhsara baktiran var mı acaba hiç... çok merak ediyorumda bakimini
Bende eray a baktirdim yakın zamanda. Bana vade olarak kasım 15-19 dedi. Ama gerçekten geçmiş te çok iyi. Ani da bildi gibi. Gelecekle ilgili çıkan var mı ? Eğer bende bir gelişme olursa vadesi tutarsa paylasirimKızlar yine fala sardım ve yakın zamanda denediğim kişileri yazıyorum:
Asmin 2 Eray: açıkçası cok bir beklentiyle gitmedim. Orada beklerken tanıştığım 2 kişi çıktıkça geliyoruz muhteşem vs dediler baya övdüler. Ama onlar ilişki için geliyormuş ve ilişki konusunda baya iyi dediler. Benim konum ilişki değildi o yüzden bilemiyorum..Yani o an bunları dinledikten sonra bi anda beklentiyi çok yüksek tuttuğum için mi bilmiyorum ama ortalamanın bir tık üstü bi faldı. Anı eksiksiz bildi, kişilik karakter tahlilleri doğru. Gelecekle ilgili söylediği şeyler büyük çerçeveden bakınca evet güzel ama benim istediğim gibi değil, vade 7-8 ay sonrası ve Verdiği en erken tarih Şubat, çıkarsa yazarım.
Kapris Murat: Burada yorumlardan gördüğüm genelde Eray ile paralel gitmişler ancak bende tam tersi oldu. Eray, mesela sordugum şey için 10 yılda geçse hiç bir şekilde hakkını alamazsın başka seçeneğin suan olsa değiş derim derken Murat sakın ani karar verme hakkını alacaksın vadede max 2-3 ay dedi. Sorumla alakalı kilit kişilerden birine Eray sinsi enerjisi yok nötr sanada ne yararı ve ne zararı var derken Murat tam tersini söyledi falan filan..
Umarım Murat çıkar :)
ikisininde enerjisinide sevdim, ikiside 50 tl , randevusuz gittim orada bekledim. Hafta sonu daha kalabalık olabiliyormuş. Bide Asmin’de beklerken Elif içinde iyi konuşan vardı ama kendi aralarında konuştukları için araya girip soramadım:) baktıran ve memnun kalan var mı?
Size sorum her ikisine de baktıran varsa benim gibi esas konu vs tamamen zıt yorumlandı mı ve hangisi çıktı?
Sanırım en yakın vade seninki cnm. bizi de haberdar edersen seviniriz zira bana verdiği tarih çok uzun.Bende eray a baktirdim yakın zamanda. Bana vade olarak kasım 15-19 dedi. Ama gerçekten geçmiş te çok iyi. Ani da bildi gibi. Gelecekle ilgili çıkan var mı ? Eğer bende bir gelişme olursa vadesi tutarsa paylasirim
cnm oraya hiç gitmedim. kime baktırdın?acaba varlıkları mı vardı?fallardan sonra enerjisinde, duygu durumunda değişiklik yaşayan oluyor mu? dün tesadüfen tiryaki cafenin önünden geçerken girdik. arkadaşım çok memnun ama ben ne uyuyabildim, ne oturabildim tüm gece ayaktaydım. tuhaf bir ağırlık çöktü. bunu yaşayan oldu mu hiç?
faldan ise memnun kaldım mı hiç bilmiyorum, çok kararsızım. gidişata göre buraya yazarım mutlaka.
Bende oluyor. Bazılarında ağırlık ve gece karabasan... Bir de çok duru rüyalarım vardı onları kaybettim. En son birine baktirmistim enerjisinden mi bilmiyorum hastanelik oldum bakımı oldukça iyiydi ama gözlerimi kaybediyordum. Ondan geri çekildim. Karabasan ve ağırlık bazılarında oluyor. Değişik bir dünya. Hiç girmemek lazımfallardan sonra enerjisinde, duygu durumunda değişiklik yaşayan oluyor mu? dün tesadüfen tiryaki cafenin önünden geçerken girdik. arkadaşım çok memnun ama ben ne uyuyabildim, ne oturabildim tüm gece ayaktaydım. tuhaf bir ağırlık çöktü. bunu yaşayan oldu mu hiç?
faldan ise memnun kaldım mı hiç bilmiyorum, çok kararsızım. gidişata göre buraya yazarım mutlaka.
çok geçmiş olsun cnm. kimdi bu kişi?ankara mı?istanbul mu?Bende oluyor. Bazılarında ağırlık ve gece karabasan... Bir de çok duru rüyalarım vardı onları kaybettim. En son birine baktirmistim enerjisinden mi bilmiyorum hastanelik oldum bakımı oldukça iyiydi ama gözlerimi kaybediyordum. Ondan geri çekildim. Karabasan ve ağırlık bazılarında oluyor. Değişik bir dünya. Hiç girmemek lazım
Benim de baktırmaya ara vermemin sebebi bu tarz bir durumla alakalı oldu. Gece uykumda sert bir şekilde sarsıldım. Korktum ve evet benimde rüyalarım yeni yeni geliyorBende oluyor. Bazılarında ağırlık ve gece karabasan... Bir de çok duru rüyalarım vardı onları kaybettim. En son birine baktirmistim enerjisinden mi bilmiyorum hastanelik oldum bakımı oldukça iyiydi ama gözlerimi kaybediyordum. Ondan geri çekildim. Karabasan ve ağırlık bazılarında oluyor. Değişik bir dünya. Hiç girmemek lazım
Veee 3 falcının da vadeleri patladıBenim bu cumaya kadar iki falcı aynı tarihte vade verdi. Eğer tutarsa onları önerebilirim. Çok da çıkacak gibi değil ama Eray da Umay da aynı tarihi verdi bana. Duyguya 3. Kez gittim o da bu hafta dedi. Buradan yazarım çıkarsa
cnm zaten nalanı unut derim o tamamen fasarya ben ve iki arkadaşımda çoktan patladı.46 nalan da tarih tutturamadı 3 hafta demişti 2 ay geçti. Enfal mi biri daha vardı onun da vade çıkmadı. Caddebostanda da vardı sanırım serkan o da arkadaşımda patladı çıkmadı. Başka da yok zaten baktırdığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?