İstanbul'da Fal - Falcılar

olabilir paragöz biri gibide değildi ama herkese böyleyse 7-8 ayda unutur gene gelir diye mi düşünüyolar anlamadım:/

Bu arada şimdi aklıma geldi Haziran’da da bi fal baktırmıştım.arkadaşıma söylediği bir kaç onemli şey çıktığı için gitttim
Emine diye bi kadın Taksim’de ve Asmin 2 nin olduğu sokakta kendi yerinde bakıyor. Söylediği şeylerin önemsiz olanları çıktı ama esas konularım için Eylül’den sonra demişti henüz çıkan bir şey yok. Bu arada fal boyu bu kadını nerden tanıyorum diye düsünüp durdum meğer Rüyanız Hayrolsun teyzeymiş bilen bilir flash tv de geceleri rüya yorumluyodu okan bayülgen falan konuk alırdı tam troll yani ucuz olsa arada geyik yapmaya bile gidebilirdim:)
Önerir miyim?50-60 civarı olsaydı evet bildiği seyler oluyo cunku ama 150 tl lik değil.. aynı falı telefonda bakarsa 250 tlydi ona ragmen telefonda hiç susmadı. benim enerjim tutmamıstır nokta atısı yapamamıstır belkide bilemiyorum

Merhabalar, uzun zaman dir fal baktirmadigim için sadece ara ara yorumları okumakla yetindim. Bir arkadaşım bana tarot bakan nurdan adında bir bayanı sordu. Baktirmadigim için yorum yapmadım. Aranızda bu bayanı bilen varsa bana yorum yapabilirmi? Tsk ederim

cnm bu kişi kimdir?nerede bakıyor bilgi alabilir miyiz?ben hiç duymadım bu isimde birini.

Arkadaşim telde baktiracak. Baktırmadan önce bana sordu eskiden baktirdigin birimi diye. Sanırım istanbulda. Burada istanbuldaki falcılari güzel anlattığınız için sorayim kadınlar kulübündeki foruma dedim:)) sanirim pek adi duyulmamış bayanin

yok hemde hiç duyulmamış

Neyse baktirsin beğenirse kriz anında duyulmamış biri denenebilir. Yazarim buraya. Hiç reklamı yapılmayan biri olduğuna göre nedir ne degildir bilemiyorum.
tama cnm. merakla bekliyoruz .

Padon ama cinsellik mi dusunuyor demissiniz o da onaylamis fuckbuddy'nin anlami bu yani sadece cinsel iliski olan duygusalligin daha az oldugu bir iliski cesidi. Orada olmadigim icin tabi tavir hal hareketlerini bilemem ama bu sekilde sadece fukcbuddy dediyse bence taciz sayilmaz. Tabi hos olmamis bunu size ve diger arkadaslariniza soylemesi, hic hos bir kavram degil bir kadina da soylenecek bir kelime degil cok kaba bence.

Merhaba ... youtube açılımları olan efsun ruhsara baktiran var mı acaba hiç... çok merak ediyorumda bakimini
Efsun Ruhsar'i deste sec videolaini takip ediyordum ama takibi biraktim, ozelde nasil bilmiorum ama cok yuzeysel bakiyor ve direkt kart yorumluyor gibi geldi, tarzini cok begenmedim.

Bende eray a baktirdim yakın zamanda. Bana vade olarak kasım 15-19 dedi. Ama gerçekten geçmiş te çok iyi. Ani da bildi gibi. Gelecekle ilgili çıkan var mı ? Eğer bende bir gelişme olursa vadesi tutarsa paylasirim

Bende eray a baktirdim yakın zamanda. Bana vade olarak kasım 15-19 dedi. Ama gerçekten geçmiş te çok iyi. Ani da bildi gibi. Gelecekle ilgili çıkan var mı ? Eğer bende bir gelişme olursa vadesi tutarsa paylasirim
Sanırım en yakın vade seninki cnm. bizi de haberdar edersen seviniriz zira bana verdiği tarih çok uzun.

fallardan sonra enerjisinde, duygu durumunda değişiklik yaşayan oluyor mu? dün tesadüfen tiryaki cafenin önünden geçerken girdik. arkadaşım çok memnun ama ben ne uyuyabildim, ne oturabildim tüm gece ayaktaydım. tuhaf bir ağırlık çöktü. bunu yaşayan oldu mu hiç?

faldan ise memnun kaldım mı hiç bilmiyorum, çok kararsızım. gidişata göre buraya yazarım mutlaka.

cnm oraya hiç gitmedim. kime baktırdın?acaba varlıkları mı vardı?
varsa onlarda rahatsız edebilir ama maximum 24 saatte geçer (öyleyse)
ya da falcının söyledikleriyle ilgili olabilir.bende eraydan sonra oldu(söyledikleri için)
ya aslında bu işler sakatta biz duramıyoruz.
bu arada kime gittin?

Bende oluyor. Bazılarında ağırlık ve gece karabasan... Bir de çok duru rüyalarım vardı onları kaybettim. En son birine baktirmistim enerjisinden mi bilmiyorum hastanelik oldum bakımı oldukça iyiydi ama gözlerimi kaybediyordum. Ondan geri çekildim. Karabasan ve ağırlık bazılarında oluyor. Değişik bir dünya. Hiç girmemek lazım

çok geçmiş olsun cnm. kimdi bu kişi?ankara mı?istanbul mu?
merak ettim.bir de biz de gitmeyelim yanlışlıkla.

Benim de baktırmaya ara vermemin sebebi bu tarz bir durumla alakalı oldu. Gece uykumda sert bir şekilde sarsıldım. Korktum ve evet benimde rüyalarım yeni yeni geliyor

Veee 3 falcının da vadeleri patladı Eray, Umay , Duygu

46 nalan da tarih tutturamadı 3 hafta demişti 2 ay geçti. Enfal mi biri daha vardı onun da vade çıkmadı. Caddebostanda da vardı sanırım serkan o da arkadaşımda patladı çıkmadı. Başka da yok zaten baktırdığım

cnm zaten nalanı unut derim o tamamen fasarya ben ve iki arkadaşımda çoktan patladı.
eray zaten zamanda iyi değil diğerlerini bilmiyorum ama bak bazende zamanda yanılıp olayları biliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…