Bu falcılarda artık iyice kendini fasulyeden nimet zannediyor.Serpilmi sordu telefonu nerden aldın diye ,çok afedersiniz ne yarası varmış acaba,bu site olmasa adı duyulacak mi acaba,kimse baktirmasin protesto edelim zamaninda burda üyelere reklamını yaptiriyordu
Fallari çıkan falciya denk geleyim söz her gün ben yazicam buradan ,numarasini bizzat ben dağıtıcam ,toplayıp toplayıp ben götüreceğim yanina varsa kendine güvenen falci yazsin bana deneyelimFal çıkmazsa buradan söyleyeceğimiz için korkuyorlar mı napıyorlardeğişik gerçekten
Evet o sordu, sormasa da söylecektim zaten, gizlenicek bişey diil. Normalde fal baktıgı müşterisinin vasıtasıyla gitsem muhtemelen kabul edecekti. Çok sinir oldum, kadının tavrını duyan da bedeva baktırmak istiyorum sanacak!! Şaka gibi!!!Serpilmi sordu telefonu nerden aldın diye ,çok afedersiniz ne yarası varmış acaba,bu site olmasa adı duyulacak mi acaba,kimse baktirmasin protesto edelim zamaninda burda üyelere reklamını yaptiriyordu
cnm geysu nerede?Bir süredir yorum yazmıyordum ama bir şey yaşadım paylaşmak istedim. Biraz uzun olacak gerçi. Benim yazdıklarımı okuyan üyeler bilir ben kimseyi tavsiye etmiyorum nedenine gelince falın genel olarak bir enerji meselesi olması... Bunu hepimiz biliyoruz artık sanırım.Geçen gün evi temizlerken baktırıp not aldığım bir fal kağıdı buldum ki çoğunu atmışımdır. Ben tarih ve bakan kişiyi de not alıyorum. Tarih nisan ayı bakan kişiyi ise yazmamışım ama yazdıklarından çıkardım izmit deki Gamze hanım. O zaman bana tanışacağım 2 kişiden bahsetmiş ve evet dediklerini yaşadım..
Tanışma olayını ve bu tanışmanın sonu olumsuz bitmiş bile olsa anı ve yakın geleceği doğru yorumlayan kişileri de yazayım
İlk defa baktırdığım
GEYSU
Üsküdar falcı Arzu aynalı olan değil
Nihal
Ve tabii Zeynep
Bir de Şengül Boybaş
İlişki falı Katina ve Merve
Bu yazdıklarım özellikle Gamze, Zeynep ve Şengül Boybaş pandeminin ilk döneminde baktırdığım ve tanışma olayımı net olarak tutturmuş ve o kişiyi tariflemişlerdir.
Geysuya gelince ben tarzını ve enerjisini sevdim. Karakter analizi inanılmaz iyiydi. Durum tespiti çok yerinde oldu. Denenebilir bence
Bu arada fal bakan amatör arkadaşlarımdan hiç bahsetmek istemem zira utanıyorum,ki onlarda benzer şeyler söylemiştir bana
Geçen hafta son kez baktırdım ve uzunca bir süre baktırmayacağım zira benim rüyalarım hep çıkardı artık rüya göremiyorum bu beni çok olumsuz etkiliyor.Rüyalarım Allahın bana bir lütfuydu. Bunu Allahtan bir uyarı olarak görüyorum. Ben ki fallara öylesine baktırırdım...
Bilmemek en güzeli bence
Kesinlikle ben deeeee, yeterki bir tanesi baya iyi baksınFallari çıkan falciya denk geleyim söz her gün ben yazicam buradan ,numarasini bizzat ben dağıtıcam ,toplayıp toplayıp ben götüreceğim yanina varsa kendine güvenen falci yazsin bana deneyelim
ünlüdür kendisi yaz Google dan çıkar.. Fiyatı o zaman 350tl.dişengül boybaşı ilk defa duydum kimdir ? bilgi alabilir miyim?
Birde fal değil aslında analizci o kadın daha çok bence ama ben enerjisini sevmiştim. Bende spesifik bir planı ve özel kişiyi tariflemişti...şengül boybaşı ilk defa duydum kimdir ? bilgi alabilir miyim?
Ben onu youtube'da görmüştüm ve sanki kitapları vardı. Ama fal baktığını bilmiyordum denenebilir aslındaBirde fal değil aslında analizci o kadın daha çok bence ama ben enerjisini sevmiştim. Bende spesifik bir planı ve özel kişiyi tariflemişti...
Bu Şengül Boybaş Reza Zarrabın falcısı, şimdi google girdim, daha önceleri çok eskiden kendisine fal baktırmış biri olarak tanıyamadım doğrusu...tamaen kılık değiştirmiş, spiritüalizm falan filan...kendisi bir kağıda birşey yazıp suya koydu ordan baktı...3-4 yıl öncesinde de 250 tlydiş, falı 20 dakika bile sürmez, ama bulunduğu bölge itibari ile ve de kendini çok iyi pazarladığı için paralı ve ünlü müşterileri vardır...çok özel müşterilerine çok ayrıntılı bakıyor olabilir ama bana çok yüzeyel ve o parayı kesinlikle haketmeyen bir fal baktı....kendi reklamını çok iyi yapıyor, ama o fiyata asla değmez, onun bildiklerini daha uygun fiyata bilen cafe falcıları var....şişirilmiş bir balondur kanımca, parası bol olan gidebilir, ama özellikle gideyim hiiç kimsenin göremedğimi görür diye zannederseniz yolunur birşey de elde edemezsiniz...Zarrab gibi önüne trilyonları serenlere saatlerce bakmış ve birşeyler görmüş olabilir, ama 15-20 dakika süren ve taa 4 yıl önce 250 tl aldığı falı birişe yaramıyorBirde fal değil aslında analizci o kadın daha çok bence ama ben enerjisini sevmiştim. Bende spesifik bir planı ve özel kişiyi tariflemişti...
Size birşey söylemedim...bilgilendirmek için yazdım...bildiğimiz su falı bakıyor ya da bakmaya çalışıyor diyelim, çatır çatır konuşamıyor çünkü..bir de tarot kartları ile destekliyorParayı hak ettiğini düşünmedim ve yazmadım zaten.. Benim düşüncem belli . Sadece paylaşım yaptım hepsi bu.. Ayrıca onun ki fal değil aslında... Analiz diyelim bence
Ben mirzaya daha önce baktırmıştım 3 veya 4 sefer. Durumu çok iyi anlatmıştı beni şaşırtan bazı detayları bilmişti. İlk falında 4 gün içinde olacak dediği şey oldu. İkinci falında sanırım Haziran 9a kadar olacak demişti ve 8 haziranı 9 hazirana bağlayan gece olmuştu. Ben şoka girmiştim bana bir arkadaşım önermişti öneren kişi çok fala inanmayan bir erkek olunca zaten dikkatimi çekmişti, erkekler genelde fallara inanmaz gitseler de çok anlatmazlar çünkü. Ama sonraki falları belki artık beni tanıdığı için ezbere konuşmasından mıdır ya da bir falcıya çok gitmemek gerektiğinden midir hiç çıkmadı. Ama bende bu zamana kadar en net şekilde vade tutturan Mirza oldu zaten 2019 öncesi hiç fal baktırmıyordum fala başlamam da mirza yüzünden olduErayın söyledikleri aslında zaman açısından farklı olsada hem Mirza hemde funda ile paralel diyebilirim fakat her falcının tarzı farklı (Erayın ortamı rahat uzun fal parasıda verince bol bol bakıyor ama symbol de adeta kontrol altındalar zamanla yarışıyorlar buda etkili bence) ben fundayı biraz esrayla bile paralel buldum vadesi uzak olmayan bir olay var o olay olunca burada yazacağım zaten olmazsa hepsi gümbürtüye gider.
Sevgi’yi geç derim, seneler önce baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı. Aykut’a baktırmıştım geçen sene, anda çok iyiydi. Gelecek için ise söylediği olmadı.Bir de sorum olacak baktıran arkadaşlara;sevgi kafe sevgi,symbolde aykut,laf serhat,beyaz melek yiğit varmış
bu kişiler iyi midir?ya da hangileri iyidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?