İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba, meral kuaför bakırköy'deki meral hanım'a nasıl ulaşabilirim biliyor musunuz?

8 sene zarfında söylediği her şey çıkmış, o nedenle.
İlginç 22:13 de üye olup 22:16 da msjdan alinti yapip ,3 dak icinde araştırıp taaa 2012 deki yorumu bulup alıntı yapıp bu falcinin nerede olduğunu sordunuz,daha ilginci bu öyle iyi hir falciki bir fal bakıyor 8 sene yaşıyorsun söylediklerini,buyuk ijtimal sizre msj yazanlarda buldum numarayi diyip numarasini vereceksiniz

Aslında falcı iyiyse reklamda yapabilir(kişisel fikrim) ama çoğu isimli falcılarda bile fos çıkarken inandırıcı olamıyor.

Aslında falcı iyiyse reklamda yapabilir(kişisel fikrim) ama çoğu isimli falcılarda bile fos çıkarken inandırıcı olamıyor.
Ya tabiki hatta geçen haftaki buradaki yorumlarında var iyi falci olsa ben reklamını yapicam bizzat diye yazan benim ama simdi fos olan birininde buradan reklami i yapılıp burada insanlar inanıp gidiyorlar boşu boşuna,reklam var reklam var yani ,farkindaysan gercekten fallari cikan arkadaşlarda yaziyor anlatiyor gidiyoruz deniyoruz,fallari cikan iyi bir falci bulsak eskisi gibi toplanıp zaten hep beraber gidecegiz

Sahi bir ara da Rabia_1984 rumuzlu üye vardı ki kendisi bana,özel mesaj sayımın rakamsal olarak değerini bildirmiştir, sahi ne oldu ona... Hey gidi

kızlar önerebileceğiniz sıkı biri var mı?karşı tarafın düşüncelerini okuyan.

Bu hafta Eraya fal baktirmaya gidecektim taksime ,koronadan dolayi gidip kahve içmeye korktum açikcasi,zannetmiyorumki fal kafelerde dezenfekte edilsin fincanlar ki taksim cok yogun bir yer yoksa gitmisken orda rastgele bir kafeye girip bilmedigim bir falci daha denemek istiyordum o tarafa gitmisken,virus %100 artmiş ne yazikki

cnm tarot baktır zaten eray korona geçirmiş kendisi söyledi

cnm tarot baktır zaten eray korona geçirmiş kendisi söyledi
Ben kahve falina daha cok inaniyorum ,Korona 2 -3 kere de gecirebiliyor insan,temaslada geciyor fal baktirirken kahve iciyoruz iyi yikaniyormu acaba ya bizden once ayni fincanla icen kisi hastaysamasaya deyiyoruz,tarot baktirirken kartlara deyiyoruz ,benim erkek kardesime disarda ictigi çay bardagindan gecti virus karantinada su an

cnm zaten karton bardakta geliyor ama tabi heryerden geçebilir o ayrı konu

ayrıca kahve kısa vadeli diye biliyorum ben ama? ya bakan zaten yüzüne bile bakıp söyler.

çok geçmiş olsun.RABBİM cümlesine senin kardeşinede şifa versin.

Canım geçmiş olsun

Pardon, yanlış @ yapmışım isminizi. Aykutla ilgili fikrimi yazacaktım. Bana mesala hiç çıkmadı, bilmiyorum. Su grubu diye o kadar söyledi bırakın 5 yıl oldu erkek değil su grubundan olan yeni insan bile tanımadım bu yıllarda. Ay öyle olacak böyle olacak birde yakın tarihler vermişti o zaman için, ama falında söylediği bir cümle bile gerçekleşmedi

Kahve zaten normal fincanda gelmiyor. Bi kerelik kullanış için olan fincanlar. Ben tarot baktırdım kendisine, ilk sordu kahve mi ben tarot seçtim. O da zaten genellikle tarot bakıyorum dedi. Ona göre düşün. Bence kartta çok iyi, kendisi de daha çok bunu tercih ediyorsa.. Açık söylemek gerekiyorsa en çok senin yorumunu merak ediyorum, eski üye olarak)

Gerçekten bir şey sormak istiyorum bilen var mı? Bu falcılar neden başkasının adına iban kullanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…