Mirza nerede bakiyor, cafede mi telefonda mi?Ben mirzaya daha önce baktırmıştım 3 veya 4 sefer. Durumu çok iyi anlatmıştı beni şaşırtan bazı detayları bilmişti. İlk falında 4 gün içinde olacak dediği şey oldu. İkinci falında sanırım Haziran 9a kadar olacak demişti ve 8 haziranı 9 hazirana bağlayan gece olmuştu. Ben şoka girmiştim bana bir arkadaşım önermişti öneren kişi çok fala inanmayan bir erkek olunca zaten dikkatimi çekmişti, erkekler genelde fallara inanmaz gitseler de çok anlatmazlar çünkü. Ama sonraki falları belki artık beni tanıdığı için ezbere konuşmasından mıdır ya da bir falcıya çok gitmemek gerektiğinden midir hiç çıkmadı. Ama bende bu zamana kadar en net şekilde vade tutturan Mirza oldu zaten 2019 öncesi hiç fal baktırmıyordum fala başlamam da mirza yüzünden oldu
cnm symbol nişantaşındaMirza nerede bakiyor, cafede mi telefonda mi?
Laf cafe Canan a yüzyüze cok baktirdim bana söyledikleri hic çıkmadiKızlar! eskiden laf kafede çalışan bir canan hanım varmış şu an istanbul dışında telden bakıyormuş diye duydum telini bilen var mı?
Çok şaşırdım herkes çıktı dedi banaLaf cafe Canan a yüzyüze cok baktirdim bana söyledikleri hic çıkmadi
Sevgi’yi geç derim, seneler önce baktırmıştım hiçbir dediği çıkmadı. Aykut’a baktırmıştım geçen sene, anda çok iyiydi. Gelecek için ise söylediği olmadı.
Aykut eleyebilirsin bence
Symbol nişantaşında bakıyor. Ben gittiğimde öğlen 12-1 gibi gittim çünkü kendisi öğleden sonra geliyor ve çok sıra oluyor. Ama 1 yıldır baktırmıyorum neredeyse. Bazı günler olmuyor orada dilerseniz gitmeden önce arayıp bugün gelecek mi diyebilirsiniz mağdur olmamak adına. Ve tekrar belirtmek isterim hiçbir falcıya asla kefil olamam.Mirza nerede bakiyor, cafede mi telefonda mi?
Laf cafede ilk baktirdigim falci Canan arkadaşlarımdan da gidenler oldu onlara da cikmadi ama isterse dene sanaÇok şaşırdım herkes çıktı dedi bana
Bir dahakine gerçekten kayda geçebilecek bir taciz varsa kayıt alın ben dilekçesini yazarım , es geçilecek bir konu değilSırf bu yorumu yapabilmek için unuttuğum şifreyi değiştirdim. Kızlar taksim symboldeki toprak tam bir fiyasko hatta sapık bildiğiniz sapık. 3 kız arkadaş gittik üçümüze de aynı şeyleri söylemiş şaka gibiydi. Hepimize ilişkiniz fuckbody gibi dedi benim uzun süreli bi ilişkim, arkadaşlarımdan biri konuşmaya 2 hafta önce başladı nasıl olabilir, diğerinin ilişkisi bile yok içeri girmemizle çıkmamız bir oldu hele o tipi yok mu ben biliyorum ayakları. Ve hatun diye hitap ediyor iğrenç. Para verip taciz edilmek istemiyorsanız sakın gitmeyin. Capriss kafede Roza ya da baktırdık o gün o daha iyi arkadaşlarım şok oldular her şeyi söylemiş ama benim için aynı şey geçerli değildi eh diyelim enerjimin daha iyi olduğu bi gün ve sabah saatlerinde o da yorulmamışken bi daha girmeyi düşünüyorum ama toprak bakın asla diyorum yani 20 yıldır oradaymış nasıl barındırıyorlar anlamıyorum tam bir dolandırıcı
İlk başta bunu fark etmedi aptal kafam işte acaba sevgilim gerçekten benimle sadece cinsellik mi düşünüyor dedim çünkü odaklandığı tek şey buydu arkadaşlarım benden sonra girdiler bi konuştuk ki jeton düştü. Bir daha gideceğimi sanmıyorum ama keşke kayıt alsaydımBir dahakine gerçekten kayda geçebilecek bir taciz varsa kayıt alın ben dilekçesini yazarım , es geçilecek bir konu değil
Öncelikle çok geçmiş olsun iyi ki burada yazdınız en azından haberimiz oldu ama şaşırdım enerjisi kötü itici biridir zaten de symbol böyle bir insanı nasıl çalıştırıyor?İlk başta bunu fark etmedi aptal kafam işte acaba sevgilim gerçekten benimle sadece cinsellik mi düşünüyor dedim çünkü odaklandığı tek şey buydu arkadaşlarım benden sonra girdiler bi konuştuk ki jeton düştü. Bir daha gideceğimi sanmıyorum ama keşke kayıt alsaydım
Cnm istesemde denemem çok zor çünkü artık orada değilmiş telden bakıyormuş ama telini bulamadımLaf cafede ilk baktirdigim falci Canan arkadaşlarımdan da gidenler oldu onlara da cikmadi ama isterse dene sana
Ben de canana baktırmıştım amaa bayaa oldu ve ne söylediğini hiç hatırlamıyorum beğenseydim kesin hatırlardımCnm istesemde denemem çok zor çünkü artık orada değilmiş telden bakıyormuş ama telini bulamadım
İnan hiç bilmiyorum canım ya yorumlarda iyi diye okumuştum ama en başında hatun diye hitap etmesi çok iğrenç değil mi gerçekten dediğiniz gibi çok itici bakışları falan aman Allah korusun bi daha tövbeÖncelikle çok geçmiş olsun iyi ki burada yazdınız en azından haberimiz oldu ama şaşırdım enerjisi kötü itici biridir zaten de symbol böyle bir insanı nasıl çalıştırıyor?
Cnm ben eraya baktırdım ama şimdi dikkatimi birşey çekti ve bu benim midemi bulandırdı ne hikmetse Eray herkese 7 8 aylık vade veriyor bilgin olsun ayrıca kapris murata gitmek istedim kısmet olmadı orada tasula denilen ile yaramaz bir kadına gittim.Kızlar yine fala sardım ve yakın zamanda denediğim kişileri yazıyorum:
Asmin 2 Eray: açıkçası cok bir beklentiyle gitmedim. Orada beklerken tanıştığım 2 kişi çıktıkça geliyoruz muhteşem vs dediler baya övdüler. Ama onlar ilişki için geliyormuş ve ilişki konusunda baya iyi dediler. Benim konum ilişki değildi o yüzden bilemiyorum..Yani o an bunları dinledikten sonra bi anda beklentiyi çok yüksek tuttuğum için mi bilmiyorum ama ortalamanın bir tık üstü bi faldı. Anı eksiksiz bildi, kişilik karakter tahlilleri doğru. Gelecekle ilgili söylediği şeyler büyük çerçeveden bakınca evet güzel ama benim istediğim gibi değil, vade 7-8 ay sonrası ve Verdiği en erken tarih Şubat, çıkarsa yazarım.
Kapris Murat: Burada yorumlardan gördüğüm genelde Eray ile paralel gitmişler ancak bende tam tersi oldu. Eray, mesela sordugum şey için 10 yılda geçse hiç bir şekilde hakkını alamazsın başka seçeneğin suan olsa değiş derim derken Murat sakın ani karar verme hakkını alacaksın vadede max 2-3 ay dedi. Sorumla alakalı kilit kişilerden birine Eray sinsi enerjisi yok nötr sanada ne yararı ve ne zararı var derken Murat tam tersini söyledi falan filan..
Umarım Murat çıkar :)
ikisininde enerjisinide sevdim, ikiside 50 tl , randevusuz gittim orada bekledim. Hafta sonu daha kalabalık olabiliyormuş. Bide Asmin’de beklerken Elif içinde iyi konuşan vardı ama kendi aralarında konuştukları için araya girip soramadım:) baktıran ve memnun kalan var mı?
Size sorum her ikisine de baktıran varsa benim gibi esas konu vs tamamen zıt yorumlandı mı ve hangisi çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?