İstanbul'da Fal - Falcılar

Mesajların hepsini okuyamadım maalesef , ama ben de deneyimlerimi aktarayım.
İzmir'den bir müşterim Symbol Kafe'de çalışan Serkan'ın methini çok duymuş gitmek istedi, onu götürmüşken ben de baktırdım . O zaman çok etkilenmiştim . O anda olan her şeyi bütün ayrıntıları ile ve isim vererek bildi . Geleceğe dair söylediği hiçbir şey çıkmadı . O zamanki flörtümün beni çok sevdiğini ve evleneceğimizi , işimde sorun yaşayacağımı vs vs ... bence o anda kafanda geçen ve olacağını sezinlediğin her şeyi söylüyor ...
bir kez de Kadıköy 'de Sevgi diye bir hanıma baktırmıştım , rex sinemasının paralelinde bir kafesi vardı , o ne şimdiki zamanla ne de gelecekle ilgili tek şey bilemedi , can sıkıcı bir görüşmeydi zaten , telefonla defalarca kesildi görüşme ..
Ben iki yıldır Antalya 'dan Gündüz Hanım'a baktırıyorum düzenli aralıklarla, hem enerjisi iyidir hem de hayatımın dönüm noktası olacak pek çok şeyi , hiç tahmin etmediğim ihtimal vermediğim halde bilmişliği vardır .
Bence bu kafelerde hızlıca bakılan fallar biraz otomatiğe bağlanmış ve üstünkörü işler .

Forumda arama yaptım ama sadece bir kişi yorum yazmış.mozaik kafede kerim isimli falcıya baktıran var mı arkadaşlar? Arkadaşım baktırmış gelecek de çıktı dedi ama dediğim gibi hakkında detaylı yorum yok. Aranızda bilen varsa yazabilir mi lütfen ?

Kesinlikle gitmeyin, bardak catal bicak gibi seylerden cok bulasmis insanlara ozellikle su donem cok tehlikeli

Aynen oyle guzel yikamiyorlar dezenfekte etmiyorlar,az öncede arkadaşımın testi pozitif cikti onunda buyuk ihtimal disarda cay içmiş ilk defa ondan olmus
Bu donem cok duyuyorum bence cok artti risk bu yuzden mumkun oldugunca disari cikmamak lazim ollikle restaurantlar cafeler cok telikeli, markete gitmek bile tehlikeli posetlerden bulasabiliyor.

Arkadaşlar 5-6 yıl önce demet vardı taksimde falcı medyum sanırım aynı zmaanda yerini yurdunu unuttum valla metal bileklik varsa çıkarttırıyordu bi de elini kolunu kapamadan oturtuyordu karşısına var mı bilen bu kadını nerde şu an

Merhabalar kızlar, bir zamanlar buralara çok takılırdım ama fala ara verince uzak kaldım biraz :) yazdıklarınızı okudum ama kafalar karışık sanırım. Gelecek konusunda memnun kaldığınız falcılar varsa iletir misiniz?

Eray in olumlu konuştuğu var mı ben de mevcut durumu bildi ama olaylar farklı gelişti .Gerçi benimde irademle olacak şekilde...
cnm kişisel fikrimdir; eray anı biliyor ama gelecekle ilgili bildiğini pek sanmıyorum.
bana çok uçuk şeyler söyledi hatta sağlıkla ilgilide çok kötü şeyler ama sağlığı bir kenara bırakalım artık saçma geliyor.
bence burası ankaradan beter orada tek tük falcı vardı burada o da yok .

Merhaba vefk i nerede yaptırdığınızı özelden yazabilir misiniz acaba?

Arkadaşlar açıkcası bana bu kafede şipşak bakılan fallar pek inandırıcı gelmiyo , herkese aynı şeyleri söylüyorlarmış gibi geliyo.bu zamanda zaten kafede fal baktırılmaz , giren çıkan belli diil . Yıllar önce kurtuluşta iranlı bi kadına baktırmıştım , nerdeyse bi saat sürmüştü ve dediklerinin çoğunuda yaşadım, ama telefonunu değiştirdi, bilen varsa lütfen bi zahmet yazıversin. Bunun dışında telefonda fal baktırıp memnun kalan varsa bende baktırmak isterim, ama böyle insanın içini karartıp moral bozan , olumsuz konuşan biri olmasın.

Ayse'yi bende deneyeyim , numarasini banada atarmisiniz , nasil bakiyormus , iyimiymis, na bakiyor, ne kadar?

ne bakıyor, iyimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…