İstanbul'da Fal - Falcılar

bende bi baktırıp deneyeyim o zaman. atarmısın bana canım telefon numarasını.
cnm deneyince yorum yaparsanız bizde fikir sahibi oluruz. şimdiden teşekkürler. umarım aranaa kan bulunmuş olur istanbulda falcı yok.

Bugün tarot falı baktırdım sonuç benim için epey sasirticiydi. Kahve falina benzemiyor. Daha genel yorumlar var ama kahve falindaki gibi yuvarlayarak söylemedi kiz daha net konustu. Bu tur fal muhabbetleri hic benlik değil tesaduf eseri denedim gercekten memnun kaldim. Merak eden varsa bildiklerini ozelden anlatabilirim burda yazmayi tercih etmiyorum

İyi akşamlar diliyorum. Fala ara verdim bir süre,ancak farklı biri olursa baktırırım diyordum. Nebeli rumuzlu üyeden, bahsettiği sezer isimli falcının telefon numarasını aldım.,sağolsun paylaştı. Ben baktırdım. Anda ve yakın gelecek de iyiydi bence yani şöyle yazayım. Tutarlıydı.. Tavsiyem değildir ama paylaşmak istedim

Instagramda Melek enerjisine baktıran var mı?

Nihal in eskisi gibi deil boşa baktırmayın diye çok söyledim ben burada ama kimse takmadı beni,son aylarda hani kime çıktı söyledikleri yazsin buradan özel msjla Nîhalin reklamıni yapan arkadaşlar nerede
Nihal kadar uyanık falcı yok. İki kelimeye 100tl ve sanki zorla bakıyor gibi havalar ben üç defa baktırdım en son tamamen saçmaladığı için ve hiç çıkmadığı için bıraktım. Ukala uyuz bir kadın bence falıda 10 TL etmez. İlk iki falda tamamen beyin okumuş son falında onu bile yapmadı hemen kapat der gibi tavrı vardı. Bence baktırmaya asla değmez.

Günaydın sevgili fal grubu...fal işi enerji işi artık iyice farkına vardım.ben kimseyi önerip tavsiye etmiyorum zaten...ne bileyim işte bu da bir hak nihayetinde.nedense Nihal bende hep tutarlı oldu.en son verdiği tarihde buna örnektir...

Cnm çıkan kişilerde oluyor çıkmayanda bence nihal denilen kadın işine geldiği gibi bakıyor istediği zaman (bana ilk iki falı fena değildi)son falında sapıttı.sakın hak diye düşünme burada öneri vermek ve öneri almak için yazışıyoruz şahsım için konuşacak olursam ben senin önerilerini tutarlı ve iyi niyetli buluyorum ve birçoğu da iyi sakın vebal filan diye de düşünme benden taraf hakkım helal olsun.

Nihal Sembol'deki Nihal mi oysa aslinda tarihleri o anki durumlari bilmesi iyiydi. Ayrinti sey soylemez cok genel tablo cizer. Eskiden buranin mudavimiydim. Coguna gittim. Nihal aralarinda yine de bilme kismi en iyi olandi ama gidin der miyim asla bosa paralar vermeyin.

sanırım oymuş ben telden baktırıyordum ama değmez bence doymuş o sallıyor artık .
zaten piyasadaki kafe falcılarına bakıldığında sybolde çalışanlar az çok faldan anlıyor ve biliyor denebilir ama yinede tırt.

Madem herkes birinin reklamını yapıyor bende kendi reklamımı yapıyım djsjdjs çok güzel fal bakarım iyi sallarım pembe tablo çizerim (yine gelmeniz için) önce ağzınızdan laf alırım sonra durumlar arasında mantık kurup cinlerim söylemiş gibi yaparım baktırmak isteyen özelden yazsın fjskdkd 100 tl piyasaya göre çok uygunum djjdks

Sağol canım

Burada herkes hür iradesiyle fal baktırıyor sonuçta, memnun kalmama ihtimali her zaman var. Birisinin çok beğendiğini bir başkası hiç beğenmeyebilir. Hemen suçlayıcı ifadeler kullanmaya gerek yok bence.

Fal enerji îsî gercekten yada saatine denk geliyor sanirim fallari cikan arkadaşlar var gercekten.Falcilarinda bu piyasada iniş çıkış dönemleri oluyor sanırım hir ara efsaneydi sembol Nihal sonra fal baka baka enerjilerimi tükeniyor zamanlar özelliklerinimi kaybediyorlar bilmiyorum.Forumda tabiki falci konusunda paylaşacağız begendiklerimizide yazacagiz beğenmediğimizi de ,ama bazi üyeler resmen siteye reklam için geliyor onlarda resmen ben burdayim reklam yapiyorum der gibi yok tamamen cikti yok yuzde 90 cikti ,ya biz yüzde 30 u ciksa onada razıyız ama yok malesef ,umudumuzu kaybetmeyelim insallah bir gun cikar

umut dünyası bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…