bende bi baktırıp deneyeyim o zaman. atarmısın bana canım telefon numarasını.
Tabikibende bi baktırıp deneyeyim o zaman. atarmısın bana canım telefon numarasını.
cnm deneyince yorum yaparsanız bizde fikir sahibi oluruz. şimdiden teşekkürler. umarım aranaa kan bulunmuş olur istanbulda falcı yok.bende bi baktırıp deneyeyim o zaman. atarmısın bana canım telefon numarasını.
Sakın sorma bile bana yazdı 8 aydır mahkeme ile uğraşıyorum önerdiği kişi sahtekar ve sapıkMerhaba vefk i nerede yaptırdığınızı özelden yazabilir misiniz acaba?
Harika yorumYillar once 2011 -12 zqmanlari bu topice takilirdim. Burada ismi gecen cogu falciya gittim. O an rahatlatiyor ama sonuc yok hep sallamasyon. Paranizi kaptirmayin derim. Isimler degismis ama ayni kumas hep.
Nihal in eskisi gibi deil boşa baktırmayın diye çok söyledim ben burada ama kimse takmadı beniÇok önerdiğiniz Nihali gördükten sonra pes ettim
Nihal kadar uyanık falcı yok. İki kelimeye 100tl ve sanki zorla bakıyor gibi havalar ben üç defa baktırdım en son tamamen saçmaladığı için ve hiç çıkmadığı için bıraktım. Ukala uyuz bir kadın bence falıda 10 TL etmez. İlk iki falda tamamen beyin okumuş son falında onu bile yapmadı hemen kapat der gibi tavrı vardı. Bence baktırmaya asla değmez.Nihal in eskisi gibi deil boşa baktırmayın diye çok söyledim ben burada ama kimse takmadı beni,son aylarda hani kime çıktı söyledikleri yazsin buradan özel msjla Nîhalin reklamıni yapan arkadaşlar nerede
Cnm çıkan kişilerde oluyor çıkmayanda bence nihal denilen kadın işine geldiği gibi bakıyor istediği zaman (bana ilk iki falı fena değildi)son falında sapıttı.sakın hak diye düşünme burada öneri vermek ve öneri almak için yazışıyoruz şahsım için konuşacak olursam ben senin önerilerini tutarlı ve iyi niyetli buluyorum ve birçoğu da iyi sakın vebal filan diye de düşünme benden taraf hakkım helal olsun.Günaydın sevgili fal grubu...fal işi enerji işi artık iyice farkına vardım.ben kimseyi önerip tavsiye etmiyorum zaten...ne bileyim işte bu da bir hak nihayetinde.nedense Nihal bende hep tutarlı oldu.en son verdiği tarihde buna örnektir...
Nihal Sembol'deki Nihal mi oysa aslinda tarihleri o anki durumlari bilmesi iyiydi. Ayrinti sey soylemez cok genel tablo cizer. Eskiden buranin mudavimiydim. Coguna gittim. Nihal aralarinda yine de bilme kismi en iyi olandi ama gidin der miyim asla bosa paralar vermeyin.Cnm çıkan kişilerde oluyor çıkmayanda bence nihal denilen kadın işine geldiği gibi bakıyor istediği zaman (bana ilk iki falı fena değildi)son falında sapıttı.sakın hak diye düşünme burada öneri vermek ve öneri almak için yazışıyoruz şahsım için konuşacak olursam ben senin önerilerini tutarlı ve iyi niyetli buluyorum ve birçoğu da iyi sakın vebal filan diye de düşünme benden taraf hakkım helal olsun.
sanırım oymuş ben telden baktırıyordum ama değmez bence doymuş o sallıyor artık .Nihal Sembol'deki Nihal mi oysa aslinda tarihleri o anki durumlari bilmesi iyiydi. Ayrinti sey soylemez cok genel tablo cizer. Eskiden buranin mudavimiydim. Coguna gittim. Nihal aralarinda yine de bilme kismi en iyi olandi ama gidin der miyim asla bosa paralar vermeyin.
Sağol canımCnm çıkan kişilerde oluyor çıkmayanda bence nihal denilen kadın işine geldiği gibi bakıyor istediği zaman (bana ilk iki falı fena değildi)son falında sapıttı.sakın hak diye düşünme burada öneri vermek ve öneri almak için yazışıyoruz şahsım için konuşacak olursam ben senin önerilerini tutarlı ve iyi niyetli buluyorum ve birçoğu da iyi sakın vebal filan diye de düşünme benden taraf hakkım helal olsun.
umut dünyası bacımFal enerji îsî gercekten yada saatine denk geliyor sanirim fallari cikan arkadaşlar var gercekten.Falcilarinda bu piyasada iniş çıkış dönemleri oluyor sanırım hir ara efsaneydi sembol Nihal sonra fal baka baka enerjilerimi tükeniyor zamanlar özelliklerinimi kaybediyorlar bilmiyorum.Forumda tabiki falci konusunda paylaşacağız begendiklerimizide yazacagiz beğenmediğimizi de ,ama bazi üyeler resmen siteye reklam için geliyor onlarda resmen ben burdayim reklam yapiyorum der gibi yok tamamen cikti yok yuzde 90 cikti ,ya biz yüzde 30 u ciksa onada razıyız ama yok malesef ,umudumuzu kaybetmeyelim insallah bir gun cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?