- 26 Şubat 2016
- 850
- 1.009
- 113
Dört gözle bekliyorum sonuçları insallah cikar fallarin ,aynen iyiyide kötüyüde yazmak lazım ki bosa para ve zaman harcamayalım ,ben yuzyuze fal baktirma taraftarıyım her zaman o sekilde daha saglikli olduğuna inanıyorum, tarot deilde kahve falına cok seviyorum inanıyorum,virus korkumdan baktiramiyorum su an, kahveyi evde içsem kapatsam götürsem kabul ederlermi acabacnm buradan yazışmamızın amacı zaten iyileri bulabilmek var var ama bulmak lazım.dur bakalım birileri var deneyeceğim birde beklediklerim var zaten kasım sonuna kadar çıktı çıktı çıkmadı yazacağım patlayanları.
dur bir bekle ben bir baktırayım bir de birinden (buradan değil )değişik birini duydum buda çok iyiymiş onuda haftaya deneyeceğim ve yazacağım .umarım çıkar.Dört gözle bekliyorum sonuçları insallah cikar fallarin ,aynen iyiyide kötüyüde yazmak lazım ki bosa para ve zaman harcamayalım ,ben yuzyuze fal baktirma taraftarıyım her zaman o sekilde daha saglikli olduğuna inanıyorum, tarot deilde kahve falına cok seviyorum inanıyorum,virus korkumdan baktiramiyorum su an, kahveyi evde içsem kapatsam götürsem kabul ederlermi acaba
Tatlım ben bide , böyle bi afra tafra , sanki herkes ona mecburmuş gibi hallerde olan falcılarıda sevmiyorum. Çıksa bile bi daha baktırmıyorum, iki laf söyliicek diye paramla kimsenin olumsuz enerjisini çekemem . Aklı başka yerde olunca yada birine cevap veriyo falan kopuyorlar ya gıcık oluyorum. Enerjisi güzel olsun, işini ciddi yapsın , kopmasın ben dinlerken.cnm buradan yazışmamızın amacı zaten iyileri bulabilmek var var ama bulmak lazım.dur bakalım birileri var deneyeceğim birde beklediklerim var zaten kasım sonuna kadar çıktı çıktı çıkmadı yazacağım patlayanları.
Tamam tatlım senden haber bekliyorum o zamandur bir bekle ben bir baktırayım bir de birinden (buradan değil )değişik birini duydum buda çok iyiymiş onuda haftaya deneyeceğim ve yazacağım .umarım çıkar.
aynen cnm ya hiç unutmam bi melek kafede sevgi denilen çatlak kadına baktırmıştım kadının beni bir dövmediği kalmıştı.Tatlım ben bide , böyle bi afra tafra , sanki herkes ona mecburmuş gibi hallerde olan falcılarıda sevmiyorum. Çıksa bile bi daha baktırmıyorum, iki laf söyliicek diye paramla kimsenin olumsuz enerjisini çekemem . Aklı başka yerde olunca yada birine cevap veriyo falan kopuyorlar ya gıcık oluyorum. Enerjisi güzel olsun, işini ciddi yapsın , kopmasın ben dinlerken.
Öyle ama boş bir fal tek harfi çıkmıyor keşke çıksaydıda bende reklamını yapsaydım.Geçen kadınlar kahvesinde Leyla Ablaya gittik. Gerçekten de çok iyi bakıyordu. Tane tane konuşuyor ve başka falcılar gibi baştan savmaya çalışmıyordu. En az 20 dakika baktı bize.
Geçen kadınlar kahvesinde Leyla Ablaya gittik. Gerçekten de çok iyi bakıyordu. Tane tane konuşuyor ve başka falcılar gibi baştan savmaya çalışmıyordu. En az 20 dakika baktı bize.
Niye bu kadar 3 kere üst üste yazdiniz anlamadimKartal soğanlık emine ablanın numarası lazım aclen
Teşekkür ederiz canim agzina saglik yazdığın bu yazı hepimize faydali olacak en azindan gitmeyiz ama çıkmamasına senin adına çok üzüldüm hakkında hayırlısı olur insallahkızlar;güncel patlak falları yazayım :son dönem gittiklerimden asmin 2 eray,küba esra (o para ayrıca haram olsun sallamasın diye baktım ki kısa kesiyor 200 tl ödedim enayi gibi),symbol nişantaşı fulya
ve kısmen çıkan (işle ilgili)mirza geri kalanı mirzada bilemedi ve sonuç itibariyle hepsi patladı. gidersenizde bu doğrultuda gidin derim.
ayrıca buradan bir arkadaştan almıştım kendisine çıkmıştı izmitten telden bakan gamze (hepten patlak)
şimdilik bu kadar.
cnm mirza symbol kafede bakıyor nişantaşında evet önemliydi hatta işyerindeki kadının ağzından dediklerini duydum.ama ana konum aşktı tabiki ve malasef yok.Teşekkür ederiz canim agzina saglik yazdığın bu yazı hepimize faydali olacak en azindan gitmeyiz ama çıkmamasına senin adına çok üzüldüm hakkında hayırlısı olur insallah,yani kısmında olsa bilen mirza dediğin kişi olmuş önemli bir konumuydu bildiği nerde bakiyor bu kisi gitmeye değer birimi
cuba esra zıvanadan çıktı...1-2 yıl çnce 50-60 tlye bakıyordu aynı falı.....yapmışlar 100 tl , ama süre o kadar kısalmış ki, 2 seans alınsın diye mi öyle yapıyor acaba....çok yazık, bir de randevusuz bakmıyoruz demezler mi...ya zaten fal 5 -10 dak , her yarım saate randevu vermişler sanki fal yarım saat sürüyor, falın kendisi taş çatlasın 10 dak sürüyor, tel kaydına da izin vermiyor hanımefendi...çok hak yeniyor orda benceTeşekkür ederiz canim agzina saglik yazdığın bu yazı hepimize faydali olacak en azindan gitmeyiz ama çıkmamasına senin adına çok üzüldüm hakkında hayırlısı olur insallah,yani kısmında olsa bilen mirza dediğin kişi olmuş önemli bir konumuydu bildiği nerde bakiyor bu kisi gitmeye değer birimi
kızlar;güncel patlak falları yazayım :son dönem gittiklerimden asmin 2 eray,küba esra (o para ayrıca haram olsun sallamasın diye baktım ki kısa kesiyor 200 tl ödedim enayi gibi),symbol nişantaşı fulya
ve kısmen çıkan (işle ilgili)mirza geri kalanı mirzada bilemedi ve sonuç itibariyle hepsi patladı. gidersenizde bu doğrultuda gidin derim.
ayrıca buradan bir arkadaştan almıştım kendisine çıkmıştı izmitten telden bakan gamze (hepten patlak)
şimdilik bu kadar.
Kafeler de kapanıyor yarın son gün ne zaman açılacağı da belli deil fal kafelerde yalan oldu yani gerci korkup baktiramiyordum zaten yine telefonda bakan falcilara talim edecek herkes mecburen ,o da hiç samimi gerçek gelmiyor bana ,evde daralıp istemsiz arayacağız yine,karantina telefonda bakan trans zeynep e sanmıştım ayda 1 baktiriyordum ama gelecek ile ilgili hiç bir soyledigi cikmamis 6 kere baktirmisim hepsi patlamişarkadaşlar bugün dayanamadım eve kapanmadan önce son bir fal tavsiyesine gideyim dedim gitmez olaydım;
beyoğlu istiklal caddesinde birsu diye bir kadının ofisine girdim (girmez olaydım)
arkadaşlar para kazamnaka ne kadar kolay ya (benim gibi su katılmamış enayiler varken)
kadın tam bir saat tarot baktı güya eveledi geveledi bir b.. bilemedi.
gelecekten vazgeçtim anda bile sıfır. muhtemelen televizyondan enerji,reiki vs ile ilgili programları izlemiş edebiyat parçaladı durdu
bende sorularıma cvp bulamadan(recep ivediğin psikoloğla olan sahnesi gibi)süre doldu dedi
aaaaaa ben şok.
daha kapuz kesecedik diyecektim özlü söz siz siz olun sakın bu odakulenin karşısında ofisinde bakan birsu salağına gitmeyin derim.
ya bu kadar mı olumsuz olunur kadın nasıl bir şam şeytanıysa birde minübüste tacize uğradım eve dönerken resmen enerji vampiri
tevekkeli değil buralarda adı duyulmuyor(adı batasıca)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?