İstanbul'da Fal - Falcılar

Burada herkes hür iradesiyle fal baktırıyor sonuçta, memnun kalmama ihtimali her zaman var. Birisinin çok beğendiğini bir başkası hiç beğenmeyebilir. Hemen suçlayıcı ifadeler kullanmaya gerek yok bence.
Aynen o yüzden burdaki bütün önerdiğiniz falcılar sahtekar

Gündüz hanıma baktırdım dün gece , ben hayatımda ilk kez böyle bi tarotçu gördüm, bi saatten fazla baktı , sordukça sordum bendeçok tatlışko bi kadın , enerjisi çok iyi geldi bana .Geçmiş ve an nokta atışı .Bugün yarın işle ilgili bi haber ve bi anlaşma durumu dedi o haberide az önce alınca yaziiim dedim. Bakalım geleceğide görücez , çıktıkca onlarıda yazarım.

sizin adınıza çok sevindim umarım herşey gönlünüzce olur. ayrıca dürüst bir şekilde çıkan şeyleri yazdığınız içinde teşekkür.

Ben kendisine yazdım. Tarot baktıran biri değilim. Konuşmadım kendisiyle yoğundu ancak akşam dedi bende vazgeçtim baktırmadım. Kartlarla aram iyi değil benim..birde sanki kişinin kendisinin çekmesi daha iyi olur gibi geliyor bana...tutarlı olması yeterli benim için gerçi

belki enerjisini aktarabiliyordur bence bunlar araç his önemli denerseniz fikrinizi almak isterim.bende haftaya baktıracağım .

Arkadaşlar hoşlandığım kişinin zihnini okumam lazım gerçekten bu konuda iyi biri var mı

biz Adanada Gül isimli bir kadına baktırdık birkaç kez telefondan ama isim benzerliği olabilir. Bir arkadasım çok memnun kalmıştı benim açımdan ortalama bakıyor
Gül mü sahtekar o kendini ilk medyum gösteren sonra başka hocalara yönlendiren sahtekar mı?

Numarasını alma imkanım varmı?
Bu ara kimse beni bu fal konusunda tatmin etmedi. Hep sanki aynı şeyler söyleniyor.

Bir gece önce gittiniz ,bugün yarin isle ilgili haber var dedi 24 saat îcinde jet hızıyla fali cikti 8 seneden fazladır fal baktiriyorum hic böyle bir falciya denk gelmedim

Bir gece önce gittiniz ,bugün yarin isle ilgili haber var dedi 24 saat îcinde jet hızıyla fali cikti 8 seneden fazladır fal baktiriyorum hic böyle bir falciya denk gelmedim
E zaten soruyu oyle sordum sekerim, beklemede olan bir is var dedi, evet var ama ses cikmadi olumsuz galiba dedim, olumlu gorunuyor hatta hizli haber dedi , aldim haberi yazdim bende, sevindim paylasiim dedim.

E zaten soruyu oyle sordum sekerim, beklemede olan bir is var dedi, evet var ama ses cikmadi olumsuz galiba dedim, olumlu gorunuyor hatta hizli haber dedi , aldim haberi yazdim bende, sevindim paylasiim dedim.
valla bu bayanı ben çok duydum deneyeceğim olabilir çıkabilir benim başımada gelmişti ummadığım kişi bir iki günde çıkmıştı.deneyince buradan yazacağım.

valla bu bayanı ben çok duydum deneyeceğim olabilir çıkabilir benim başımada gelmişti ummadığım kişi bir iki günde çıkmıştı.deneyince buradan yazacağım.
Aynen ya , bende yıllardır baktırırım, şaşırtıp çıkanlarda oldu , hiç bi haltı bilemeyenlerde, neticede fal bu ya çok da öyle önemseyip bel bağlamamak lazım, çıkarsa ne güzel yine baktırırsın, çıkmazsa da eğlence işte , iki laf ediyorsun kafanı dağıtıyorsun .

Ya burda millet kendinin çok reklamını falan yapıyo, falcılar birbirini kötülüyo , herkes o yüzden işkilli düdük olmuş , çıktı diyosun reklam, çıkmadı diyosun çamur , kuşku duyacak kadar önemli bi şey diil , adı üstünde fala inanma falsız kalma

Insalla
Insallah aradığımız kan bulunmuştur bizde kurtuluruz şu saçma boş falcilardan,ssnde gider gitmez yazarmisin canim

cnm buradan yazışmamızın amacı zaten iyileri bulabilmek var var ama bulmak lazım.dur bakalım birileri var deneyeceğim birde beklediklerim var zaten kasım sonuna kadar çıktı çıktı çıkmadı yazacağım patlayanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…