valla bu birsu denen kadın o kadar saçmaydı ki zeynep bile ondan iyiydir düşün yani.Kafeler de kapanıyor yarın son gün ne zaman açılacağı da belli deil fal kafelerde yalan oldu yani gerci korkup baktiramiyordum zaten yine telefonda bakan falcilara talim edecek herkes mecburen ,o da hiç samimi gerçek gelmiyor bana ,evde daralıp istemsiz arayacağız yine,karantina telefonda bakan trans zeynep e sanmıştım ayda 1 baktiriyordum ama gelecek ile ilgili hiç bir soyledigi cikmamis 6 kere baktirmisim hepsi patlamiş
merhaba, foruma yeni üye oldum. sanırım mesaj atma hakkım yok. Gündüz hanımın iletişim bilgilerini benimle paylaşabilir misiniz rica etsemGündüz Hanım'ı öneririm size , ama belirli saatlerde bakıyor , bir haftada ikinci kez bakmıyor, böyle kuralları var .
arkadaşlar bugün dayanamadım eve kapanmadan önce son bir fal tavsiyesine gideyim dedim gitmez olaydım;
beyoğlu istiklal caddesinde birsu diye bir kadının ofisine girdim (girmez olaydım)
arkadaşlar para kazamnaka ne kadar kolay ya (benim gibi su katılmamış enayiler varken)
kadın tam bir saat tarot baktı güya eveledi geveledi bir b.. bilemedi.
gelecekten vazgeçtim anda bile sıfır. muhtemelen televizyondan enerji,reiki vs ile ilgili programları izlemiş edebiyat parçaladı durdu
bende sorularıma cvp bulamadan(recep ivediğin psikoloğla olan sahnesi gibi)süre doldu dedi
aaaaaa ben şok.
daha kapuz kesecedik diyecektim özlü söz siz siz olun sakın bu odakulenin karşısında ofisinde bakan birsu salağına gitmeyin derim.
ya bu kadar mı olumsuz olunur kadın nasıl bir şam şeytanıysa birde minübüste tacize uğradım eve dönerken resmen enerji vampiri
tevekkeli değil buralarda adı duyulmuyor(adı batasıca)
Merhaba sanirim ayni yere gittik. Ama bana bakan kisinin adi helindi. Siyah uzun sacli bir bayan. Ikimize de farkli isim verilmis olabilir ama sanirim ayni kisiden soz ediyoruz. Reklam olmasin diye ozellikle acikca bilgi vermek istememistim ben ama simdi siz yazinca sizi ben yonlendirdigim icin cevap verme ihtiyaci duydum.
Tarot bakmak için 2 gun onceden randevu almistim. Ben ortami begenmistim mum yakiyor tutsu yakiyor vs. Bizim enerjimiz tuttu sanirim cunku ben oraya ask para vs derdi icin gitmemistim. Benim baska ulkeye tasinma ihtimalim var bunu bilmisti ve buna bagli seyleri o bakimdan cok sasirmistim. Cogu falci bana hemen asktan bahsederdi o bahsetmedi.istedigini sor dedi ama etik olsun dedi. Nasil yani dedim, kotu amacli sorular, olum ile ilgili sorular, evli erkeklerle iliski yasayip soranlar vs oluyormus o tur durumlara cevap vermiyorum dedi. Bu tarz sorduysaniz zaman vermemis olabilir. biz giden herkes çok memnun kaldik ama tabii Tarot işi anlik enerji işi. Siz genel olarak enerjinize uygun biriyle denk gelememişsiniz. Kötü olmuş.
arkadaşlar bugün dayanamadım eve kapanmadan önce son bir fal tavsiyesine gideyim dedim gitmez olaydım;
beyoğlu istiklal caddesinde birsu diye bir kadının ofisine girdim (girmez olaydım)
arkadaşlar para kazamnaka ne kadar kolay ya (benim gibi su katılmamış enayiler varken)
kadın tam bir saat tarot baktı güya eveledi geveledi bir b.. bilemedi.
gelecekten vazgeçtim anda bile sıfır. muhtemelen televizyondan enerji,reiki vs ile ilgili programları izlemiş edebiyat parçaladı durdu
bende sorularıma cvp bulamadan(recep ivediğin psikoloğla olan sahnesi gibi)süre doldu dedi
aaaaaa ben şok.
daha kapuz kesecedik diyecektim özlü söz siz siz olun sakın bu odakulenin karşısında ofisinde bakan birsu salağına gitmeyin derim.
ya bu kadar mı olumsuz olunur kadın nasıl bir şam şeytanıysa birde minübüste tacize uğradım eve dönerken resmen enerji vampiri
tevekkeli değil buralarda adı duyulmuyor(adı batasıca)
Sanırım aynı kişi ama falı berbattı anda bile başarısız buldum. Şahsen kimseye önerme hiçbirşey bilmiyor.Ben ne falcılar gördüm ortam kötüydü ama neler bildiler bu iş artistlik hareketlerle saçma enerji yüklemeleriyle olmaz kaldı ki onuda doğru düzgün yapamadı. Özet olarak buradan kimse o medyum olduğunu iddia eden kadından memnun kalmaz. Medyum da gördük onlar bile böyle değil. Asla gitmem kimseyede önermem.Merhaba sanirim ayni yere gittik. Ama bana bakan kisinin adi helindi. Siyah uzun sacli bir bayan. Ikimize de farkli isim verilmis olabilir ama sanirim ayni kisiden soz ediyoruz. Reklam olmasin diye ozellikle acikca bilgi vermek istememistim ben ama simdi siz yazinca sizi ben yonlendirdigim icin cevap verme ihtiyaci duydum.
Tarot bakmak için 2 gun onceden randevu almistim. Ben ortami begenmistim mum yakiyor tutsu yakiyor vs. Hatta ayrilirken bir kutudan bana bileklik ya da tas, ne secersem hediye edip enerji yuklemesi yapti. Yalap salap zaman siniri koyup gondermedi beni.
Bizim enerjimiz tuttu sanirim cunku ben oraya ask para vs derdi icin gitmemistim. Benim baska ulkeye tasinma ihtimalim var bunu bilmisti ve buna bagli seyleri o bakimdan cok sasirmistim. Cogu falci bana hemen asktan bahsederdi o bahsetmedi.istedigini sor dedi ama etik olsun dedi. Nasil yani dedim, kotu amacli sorular, olum ile ilgili sorular, evli erkeklerle iliski yasayip soranlar vs oluyormus o tur durumlara cevap vermiyorum dedi. Bu tarz sorduysaniz zaman vermemis olabilir. biz giden herkes memnun kaldik ama tabii Tarot işi anlik enerji işi. Siz genel olarak enerjinize uygun biriyle denk gelememişsiniz. Kötü olmuş.
Ayrıca bu birsu ya da neyse ismi neden farklı isimler kullanıyor?Merhaba sanirim ayni yere gittik. Ama bana bakan kisinin adi helindi. Siyah uzun sacli bir bayan. Ikimize de farkli isim verilmis olabilir ama sanirim ayni kisiden soz ediyoruz. Reklam olmasin diye ozellikle acikca bilgi vermek istememistim ben ama simdi siz yazinca sizi ben yonlendirdigim icin cevap verme ihtiyaci duydum.
Tarot bakmak için 2 gun onceden randevu almistim. Ben ortami begenmistim mum yakiyor tutsu yakiyor vs. Hatta ayrilirken bir kutudan bana bileklik ya da tas, ne secersem hediye edip enerji yuklemesi yapti. Yalap salap zaman siniri koyup gondermedi beni.
Bizim enerjimiz tuttu sanirim cunku ben oraya ask para vs derdi icin gitmemistim. Benim baska ulkeye tasinma ihtimalim var bunu bilmisti ve buna bagli seyleri o bakimdan cok sasirmistim. Cogu falci bana hemen asktan bahsederdi o bahsetmedi.istedigini sor dedi ama etik olsun dedi. Nasil yani dedim, kotu amacli sorular, olum ile ilgili sorular, evli erkeklerle iliski yasayip soranlar vs oluyormus o tur durumlara cevap vermiyorum dedi. Bu tarz sorduysaniz zaman vermemis olabilir. biz giden herkes memnun kaldik ama tabii Tarot işi anlik enerji işi. Siz genel olarak enerjinize uygun biriyle denk gelememişsiniz. Kötü olmuş.
Şu an yaşadığım sıkıntıları bile bilemedi ben îşimle alakali baktıriyorum mesela konuştuğum kisiler bilir ,beğenmedim söyledikleri çikmadi dedigim falcilar bile anı bilirler benim isimle ilgili sıkıntımı ,Eskişehir'i Kadriye isinde sorun yok mutlusun dedi bana mesela asıl arama sebebim işim zaten o yüzden baktiriyorum bu kadar basit bir şeyi bile bilemedi son yıllarda baktirdigim en kötü fallarda biriydiKızlar bir ara forumda bahsi geçen telefonda fal bakan Eskişehir' li Kadriye'ye 3 gün önce baktirdim.75 TL ye bakıyor.En sevmediğim fal bakma şekli soru cevap şeklinde ilerleyen fallar bu sekilde bende bakarım fal.Mesela Ayse kim,belediye ile isi olan kim,üniformalı kim var ,miras kalacak biri varmi hep soru cevap.Cümleleri hep esnek kullaniyor soyledigi konu bende yok dediğinde hemen cevirip etrafından biri diyor.Hani fala yeni başlayan falcilar olur ya atar tutmaz sonra toparlamaya calisir sallar da sallar aynen öyle.Bu kadar ulaşılmaz aylarca beklenen cok baktıran olan bir falfi gibi deil.Bombos vasat bir falci.Hic beğenmedim çokta pîsman oldum,sıra bekleyen baktirmayi düşünen varsa benden size tavsiye baktirmayin 20 TL bile etmez fali,asla bahsedildiği gibi deil,sadece tatli ton ton bir abla o kadar
Bende zaten soru sormaya başladımi bitiyor orda fal ,cevaplara göre yönlendiriyor fali gecmis yorumlara bakmadan aradim numarasini vardi bende keske burada sorsaydim baktirmazdim,keske sana da sorsaydim canim yaSoru-cevap olacaksa neden baktırıyoruz ki....bir de burç olayına giriyor,yalnız kibar ve saygılı
cnm kadriye banada aynısını yapmıştı sanırım pandeminin ilk günleriydi martta baktırmıştım hatta ben çıkacağını düşünüyordum ama kasım ayı itibariyle patladı ve ben ankarada ona baktıramamıştım birde heyecanla beklemiştim ama kadriye için (nilüfer gibi)telden bakamaz dediler yüzyüze olna falları çıkıyormuş.açıkçası değmeyen fallardan biri fakat çok iyi enerjiside güzel insan o ayrı.Bende zaten soru sormaya başladımi bitiyor orda fal ,cevaplara göre yönlendiriyor fali gecmis yorumlara bakmadan aradim numarasini vardi bende keske burada sorsaydim baktirmazdim,keske sana da sorsaydim canim ya
Evt pozitif enerjisi guzel tatli dilli biri ama neyleyim falllari kötü olduktan sonracnm kadriye banada aynısını yapmıştı sanırım pandeminin ilk günleriydi martta baktırmıştım hatta ben çıkacağını düşünüyordum ama kasım ayı itibariyle patladı ve ben ankarada ona baktıramamıştım birde heyecanla beklemiştim ama kadriye için (nilüfer gibi)telden bakamaz dediler yüzyüze olna falları çıkıyormuş.açıkçası değmeyen fallardan biri fakat çok iyi enerjiside güzel insan o ayrı.
gop birsene ben de baktırmıştım aşırı moralim bozulmuştu yaa sonunu güzel bağladı ama yine de çıkınca üzülmüştüm hatırladım. Umarım her şeyi tutturan biri değldirBunu bende yazmıştım..soru cevap şeklinde ilerleyen fallar.iki kere ben baktırdım.gop Birsen de öyle,manipüle etmek gerekiyor.yalnız Kadriye daha iyiydi sanki
Fal zaten cok olumlu oluncada ben inanmiyorum zaten,size Birsenin fali ciktimi mahsuru yoksa detayli anlatirmisiniz birazgop birsene ben de baktırmıştım aşırı moralim bozulmuştu yaa sonunu güzel bağladı ama yine de çıkınca üzülmüştüm hatırladım. Umarım her şeyi tutturan biri değldir
ben sanırım eylülde baktırmıştım bana 6 ay sonra barışma var dedi. Daha vadesine var da ben 6 ay asla beklememFal zaten cok olumlu oluncada ben inanmiyorum zaten,size Birsenin fali ciktimi mahsuru yoksa detayli anlatirmisiniz biraz
aman çıkmasın olumsuzlar zaten. ya var ya maşallah dediğimiz kırk gün yaşıyor bu ne be.ben sanırım eylülde baktırmıştım bana 6 ay sonra barışma var dedi. Daha vadesine var da ben 6 ay asla beklemem, En yakın arkadaşlarından darbe göreceksin 1 ay içinde dedi hiç böyle bir şey olmadı. Başkasıyla konuşacaksın 2 kişi arasında kalacaksın 1 ay içinde dedi bu da olmadı. Ama arkadaşımın annnesi yıllar önce baktırmış. Çocuğu için fransız lisesi kazanacak ama siz başka bir okula vereceksiniz demiş. Gerçekten bu yaşandı. Böyle ufak detayları tutturmuş sanırım. Benim vade çıkarsa yazayım buradan, ama çok çıkacak gibi değil sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?