- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Tasoo hanım ben ve 3 arkadaşım baktırdık bizler memnun kaldık.. Eğer istiyorsanız telefon numarasını atabilirim özeldenmerhabalar bahsettiğiniz ankaradaki lina sanırım telefon numarasını özelden yazabilirmisiniz ..Birde nasıl memnun kaldınızmı
Ozaman şunumu diyosun bizden gidenler yada bizim gittiklerimize bizden daha iyisimi geliyor. :)Falcının sözüyle davranış şekillenmez.. Ben çok kere yazmışımdır, yine yazayım. Ben uzak duruyorum artık, zaten çok da baktırmıyordum... Bilmemek en güzeli.. Herkesin hisleri var.. Çocukluğumda bildiğim biri vardı ama artık yaşamıyor.bana dair söylediği herşey gerçek oldu, yalnız kadın işi paraya döktüğü için sonrasında gücünü yitirdi. Diyeceğim odur ki, paraya dökülünce, yetenek kaybı oluyor sanırım
Gidenin bir sebebi vardır, gelenin de.... Ve daima daha iyisi gelir
Hayır, özel anlamda daima iyisi gelir....Ozaman şunumu diyosun bizden gidenler yada bizim gittiklerimize bizden daha iyisimi geliyor. :)
Sadece bu işlerden uzak durmak lazım benceOzaman şunumu diyosun bizden gidenler yada bizim gittiklerimize bizden daha iyisimi geliyor. :)
Kusura bakma ama bunlar çok arabesk ve kamyon arkası cümleler. Bu anlayış ile zaten hiçbir ilişki ilerlemez en ufak sorunda biter.Bizden gidenlerin gitmesi gerekiyordur
Size göre öyle olabilirKusura bakma ama bunlar çok arabesk ve kamyon arkası cümleler. Bu anlayış ile zaten hiçbir ilişki ilerlemez en ufak sorunda biter.
Ben zorlamayla giden güzel bir ilişki var mı bilmiyorum? Varsa bile bu bazılarına umut olurKusura bakma ama bunlar çok arabesk ve kamyon arkası cümleler. Bu anlayış ile zaten hiçbir ilişki ilerlemez en ufak sorunda biter.
Merhabalar, Hazal hanımın numarasını bana da iletir misiniz acaba? Ben de fal baktırmak istiyorum. Ve foruma baktım ama göremedim galiba bakış stili nasıl? ve ücret ne kadar? teşekkürler şimdidenarkadaşlar hazal hanımın numarasını alıp baktıranlar yorum yazabilir mi?merak ediyorum. bakalım sizlerde ne kadar isabetli?
Canim peki arkadaşına bakan ayni kişiyi, sende varmışsın arkadaşının yanında, agzi bozul olan herkese agzi bozukturUzun zaman sonra fal baktirdim. Daha önce bir arkadaşım kartal eminenin telini vermişti. 3 Kişi yi sıralamıştı bana. Bakım konusun da siralamada en sonda emine idi. Neyse 3 gün önce emineyi aradim. Biraz ağzı bozuk bakti bana falı. Yalnız herkese bu kadar ağzı bozuk bakmıyor. Ben deneyince bir arkadaşımda denedi. Ona gayet kibardı. Konu yu dagitmayayim yılbaşına kadar senin istediğin şey olacak dedi. 2 gun sonra oldu. Hatta bir kaç dediği şeyin de olduğunu ögrendim. Reklâm falan için yazmadim. Bilen bilir burada sevilmeyen bir falci herzaman favorim olmuştur. Bu emineyi ilk denedim. Yorumlara baktım olumsuz şeyler var. Acaba aranizda emineden benim kadar memnun olan biri varsa özelden yazabilirmi ? Aklımda kendisi ile ilgili bir soru var . Memnun olan birine sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?