İstanbul'da Fal - Falcılar

Sanırım en iyi falcıyı ben bulucam size öyle gözüküyo :))

Bu arada Pınar diye bir bayan vardı falcı bilen vardır. Bu sarışın olan 40yaşlarında onunla ilgili bilgi alabilirmiyim.

Birde şunu yazayım bir süre girmeyeceğim çünkü.

Bakın bir falcının size Eski gelicek ama sen istemiceksin demesi kadar yanlış bir yönlendirme yok. Bu beklentiye sokar herkes birgün geri gelir yolda görür arar, işi düşer arar, darbe yer arar, boşlukta kalır arar, işi düşer arar yada hiç aramaz bunların hepsi aynı kapıya çıkar sevmediği gönülden gelmediği sürece bu iş bitmiştir sadece adı yoklamadır ve bu bir arayış pişmanlık sevgi belirtisi değildir. Ve falcılar sürekli arıcak gelicek ama sen istemiceksin diye vaat veriyolar beklentiye sokuyolar egoyu tatmin ediyolar açık açık seni sevmiyo istemiyo hayatına bakıyo yaşıyo aslında sana değer vermiyo diyemedikleri için bu konuda korkak oldukları ve müşteri kaçırmak istemedikleri için böyle insanların ahına giriyolar. Akıl var mantık var yani arayan arıyo seven geliyo bukadar basit. Bende oluyo umut kırıntısı sonra noluyo mantığınla hislerinle çelişiyosun olamaz ya diyosun yine falcı araştırıyosun acaba gerçekmi diye bu olayın özeti bu.

Yani daha önce bahsettiğim konu bu falcıların sadece taktiği. Bunu diyosa eğer bilinki o işten bişey çıkmaz. Nacizane tecrübe ve deneyimlerimi söylemek istedim. Bana öyle diyen falcıyı ben şahsen yüzüne söyleyip kapatıyorum birdaha da aramıyorum. Bkatırmıyorum ve yanılmadım hiçbir zaman. Sorarsın adam evleniyo ya kız büyü yapmıştır, ya ailesi evlendiriyodur, ya aklı karışmıştır. Evlenir mutsuz dur boşanacaktır sana gelecektir falan ya adamlar bildiğiniz yol alıyo ve bu yolda kendilerine birşey katarak ilerlerken böyle falcılar yüzünden ufak bir umut kırıntısı atarak beklemeye alıyolar. Bu çok kötü vebal burayı okuyan falcıda çok böyle insanları önermeyin bence.

Çünkü okadar tecrübe ettimki neyi söylediklerinde ne demek istediklerini biliyorum artık.

Son düzenleme:
Yahu bak ben ayrıldım adama eski eşi kötü enerji göndermiş bunu söylemişlerdi ben inanmadım ama bir bayan bana bir tarih verdi ve o dönemde aramızda yaşadığımız bir diyaloğu hatırlattı bu dönem yapılmış dedi ve doğru sonradan anladım.hiçbir falcıya %100 diyemezsiniz ama iyi olanı söylerim en azından %60bile iyi bir rakam ) bu arada eskisi gelecek derse bekleme gelince düşünürsün herşey kısmet )

kızlar hakkımızda hayırlısı olsun gönül işleri çok zor.

Falcının sözüyle davranış şekillenmez.. Ben çok kere yazmışımdır, yine yazayım. Ben uzak duruyorum artık, zaten çok da baktırmıyordum... Bilmemek en güzeli.. Herkesin hisleri var.. Çocukluğumda bildiğim biri vardı ama artık yaşamıyor.bana dair söylediği herşey gerçek oldu, yalnız kadın işi paraya döktüğü için sonrasında gücünü yitirdi. Diyeceğim odur ki, paraya dökülünce, yetenek kaybı oluyor sanırım
Gidenin bir sebebi vardır, gelenin de.... Ve daima daha iyisi gelir

Ozaman şunumu diyosun bizden gidenler yada bizim gittiklerimize bizden daha iyisimi geliyor. :)

Bir arkadaşım vardı, sözde fal bakıyor, hisleri de kuvvetli kendine göre..ve sınavlara giriyordu aralıksız. Neyse, diğer arkadaşım şöyle demişti, madem falcı, KPSS de çıkacak soruları bilmesi gerekirdi değilmi? Falla ilgili duyduğum en mantıklı cümledir bence

ben bakırköyde buldum deneye deney artık en son onda kaldım
İsmi Feza söylediği herşeyi yaşadım pandemiden önce gittiğimde 150 tl idi
yanlız randevu ile çalışıyor
numarası değiştimi onuda bilmiyorum

garip bir tarzı var ismi, feza ama kadın değil

arkadaşlar hazal hanımın numarasını alıp baktıranlar yorum yazabilir mi?merak ediyorum. bakalım sizlerde ne kadar isabetli?
Merhabalar, Hazal hanımın numarasını bana da iletir misiniz acaba? Ben de fal baktırmak istiyorum. Ve foruma baktım ama göremedim galiba bakış stili nasıl? ve ücret ne kadar? teşekkürler şimdiden

Uzun zaman sonra fal baktirdim. Daha önce bir arkadaşım kartal eminenin telini vermişti. 3 Kişi yi sıralamıştı bana. Bakım konusun da siralamada en sonda emine idi. Neyse 3 gün önce emineyi aradim. Biraz ağzı bozuk bakti bana falı. Yalnız herkese bu kadar ağzı bozuk bakmıyor. Ben deneyince bir arkadaşımda denedi. Ona gayet kibardı. Konu yu dagitmayayim yılbaşına kadar senin istediğin şey olacak dedi. 2 gun sonra oldu. Hatta bir kaç dediği şeyin de olduğunu ögrendim. Reklâm falan için yazmadim. Bilen bilir burada sevilmeyen bir falci herzaman favorim olmuştur. Bu emineyi ilk denedim. Yorumlara baktım olumsuz şeyler var. Acaba aranizda emineden benim kadar memnun olan biri varsa özelden yazabilirmi ? Aklımda kendisi ile ilgili bir soru var . Memnun olan birine sormak istiyorum

Canim peki arkadaşına bakan ayni kişiyi, sende varmışsın arkadaşının yanında, agzi bozul olan herkese agzi bozuktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…