İstanbul'da Fal - Falcılar

Az önce yanlis yazmisim tekrar açıp okuyunca farkettimArkadasin baktirdiginda sende sesini duydunmu bu kişinin aynı kişi mi acaba fal bakan,agzi bozuk kisi herkese agzi bozuktur.Burada bir kac kere yaşadık böyle bir şey biliyorsun ,sirket telefonu gibi kim müsaitse o bakiyordur,iyice paranoyak olduk sayelerinde

Burada sevilmeyen falcı hangisiydi senin beğendiğin? Benim de var sayılır da aynı falcıysa belki enerjilerimiz benzerdir bu kişiye de baktırmayı düşünürüm :)

Canim peki arkadaşına bakan ayni kişiyi, sende varmışsın arkadaşının yanında, agzi bozul olan herkese agzi bozuktur
Yok canim sanirim anlatamadim. Benim hayatımdaki kişiye ağzını bozarken onun Hayatında ki kişi için hiç ağzını bozmadı. Telde baktirdik bu arada. Hatta dalga olayi oldu. Sen ne kadar kizsanda emine hanım tek kötü şey demedi falan diye. Benim isteğim memnun kalan biri varsa bana cıktı diyen falı ona bir soru sormak. Fal hakkında degil öğrenmek istedigim

O
Burada sevilmeyen falcı hangisiydi senin beğendiğin? Benim de var sayılır da aynı falcıysa belki enerjilerimiz benzerdir bu kişiye de baktırmayı düşünürüm zelden

Burada sevilmeyen falcı hangisiydi senin beğendiğin? Benim de var sayılır da aynı falcıysa belki enerjilerimiz benzerdir bu kişiye de baktırmayı düşünürüm :)
Özelden yazayım mı sorunun cevabini. Begenen kadar beğenmeyen cok fazla.

Bence de falcıların hiç biri olacakları doğru söyleyemiyor. Ben pek gitmedim, hayatımın bir parçası haline gelmedi yani. Sayılıdır gittiğim. Söyledikleri hem tutan var hem tutmayan var. Özellikle GELECEK KONUSUNDA BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ÇUVALLIYOR, %90’ı çuvallıyor. Benim için önemli olan gelecek zaten. Geçmişi ne yapayım? Olmuş bitmiş şey, falcılardan daha iyi bilirim. Onun için eğlencesine ve mümkünse para vermeden tanıdık vasıtasıyla bulduğunuz falcılara baktırın. Onlarınki daha çok tutuyor inanın. Çünkü para verdikleriniz bu işin ticaretini yaptığı için, bir süre sonra yorgun düşüyor ve saçmalamaya başlıyorlar. Özellikle öğleden sonra gitmemek lazım. Belki sabah ilk fal daha doğru çıkabilir. Bence hiç inanıp paranıza kıymayın. Bazen sokak aralarında görüyorum 10tlye fal bakılır diye. Belki onlarınki daha iyi tutuyordur:))), tutmasa bile hiç değilse az paraya eğlenmiş olursunuz. Nasılolsa pahalıya bakanın falı da çıkmıyor, bari hiç değilse paranız cebinizde kalır .

Gelecek cogu bilemiyor gercekten

gelecekte tutumama nedeni şu; insanlar ruhlarını çok kirlettiler bence artık napolyon misali para,para,para ...
aslında biraz törpüleseler olacak gibi
ben eskiden baktırdığım ve çıkmış olan falcıları denediğimde çok büyük hayal kırıklığı yaşadım bu yüzden de buradan önermedim genelde yenileri öneriyorum yada azda olsa çıkanları herkes sapıtmış durumda müşteri bağlamak adına herkeste büyü ,nazar bilmemne.

A Asiye4545 bana özelden mesaj atabilir misiniz

Kızlar biri bana özelden. Ramek, Buket, Zeynep ve Elmiranın numarasını atabilir misiniz. Yılı kapatmadan baktırayım onlarada artık bu fal sayfasını kapatayım istiyorum. Aklımda kalıp 2021de baktırmak istemiyorum

Kur’an-I Kerim’de de yazıyor,kullar ancak ve ancak Allahın istediği kadarını bilebilir ya da hissedebilir...vardır elbet bu tarz insanlar ki ,çocukluğumda bana geleceğimi söyleyen biri olmuştur ama sonrasında paraya tamah ettiği için gücünü yitirdi....
İnsan,doğasında geleceği öğrenme merakı vardır mutlaka,ama bilmek daha doğrusu olacakları önceden duymak bir şekilde,bana birşey katmadı.bundan dolayı uzak duruyorum,zaten çok baktıran biri de olmadım hiç bir zaman..baktıranlara hiçbir sözüm yok.insan zaten ya eşiyle ya da sevgilisiyle sorun yaşıyordur.ya da parasal sorunları mevcuttur...ilişkisi .düzelsin diye uğraşmayan kadın sanmıyorum ki olsun...Acaba ,kadınları falcılara yönlendiren,annelerinin adam edemedikleri erkekler,dikkat edin adam demiyorum zira adamlık farklı sosyolojik ve psikolojik bir durumdur,falcılara gidiyor mudur bilemedim şimdi?başka sorum yok.

kesinlikle doğru.
ne yazık ki artık dünyanın hali ortada insanlar,ilişkiler hep bir yozlaşma,menfaat ....
kadın olmak ayrı zorluk .erkekleri zaptetmek zor bilemiyorum
ayrıca ne ilginçtir ki herkesin masum dönemlerinde ve eski yıllarda baktırılan fallar çıkıyormuş ablamın ve annemin böyle hikayesi var.
ben yetişemedim o dönemlere bize hep şarlatanlar ,dolandırıcılar ve büyüyle kendine bağlayanlar düştü.
artık bende çok ara vererek çok iyi referansla baktırmaya çalışıyorum.(gerçi telden ne derece bakılıyor bilemedim de)
işin özü bu işleri ufak ufak bırakmak gerek umarım başarırız.

Arkadaşlar merhaba dün Hazala baktırdım biraz sohbet ettik buradan ve eski kafedeki müşterilerinden dolayı yoğunluk yaşamış o yüzden donemedikleri olmuş biraz üzülmüş en kısa zamanda döneceğim dedi.Sanirim uzun baktığı için zaman yetmemiş:)

ben 2 gundr bekliyorum ses yok ..kismet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…