İyide niye hep ocakBen beğendim açıkçası an ve geçmiş güzel gelecek için tarih verdi biri 5 gün diğeri Ocak 20 inşallah gelecekte tutar bana görüntü geliyor dedi
Tarot attım ben kahve sevmiyorumins cikar..kahve mi attnz?
İlkinde tutmuştu 15 gün içinde dediği şey ben de ne bileyim heveslenmistimİyide niye hep ocakkızlar herkese ocak demiş muhtemelen ocağa şurda ne kaldı Hazal da gidici yani burda düşünün 100kişi baktırmıştır heralde ben 20kişiden ocak ortası vadesini duydum tuaf değilmi :)
Hazal daha uzun vae bakmiyor mu, yakin gelecek mi soyluyor genelde?İlkinde tutmuştu 15 gün içinde dediği şey ben de ne bileyim heveslenmistim
Yani uzun vade bence çünkü karşına çıkacak kişi onunla olan ilişki süreci var ama çk uzun değil birde dikkat ettim hiç maddi iş konularında fala baktığı oldumu sizlereHazal daha uzun vae bakmiyor mu, yakin gelecek mi soyluyor genelde?
Uzak vade de söyledi lakin benim için önemli olan şey yakın vadeydi uzak vade olarak evlilik ve işle ilgili bilgi verdi :)Hazal daha uzun vae bakmiyor mu, yakin gelecek mi soyluyor genelde?
Bana iş olarak 2022 yılını söyledi mantıklı geldi açıkçası sınava hazırlanıyorum çünkü iki iş birden yapabilirsin dedi birdeYani uzun vade bence çünkü karşına çıkacak kişi onunla olan ilişki süreci var ama çk uzun değil birde dikkat ettim hiç maddi iş konularında fala baktığı oldumu sizlere
Ben baktirmadim ama burada cok baktiran oldu belki denerim diye dusunmustum.Yani uzun vade bence çünkü karşına çıkacak kişi onunla olan ilişki süreci var ama çk uzun değil birde dikkat ettim hiç maddi iş konularında fala baktığı oldumu sizlere
Yani deneyebilirsin enerjisi temiz eminim doğru gördüğü şeyler vardır. Ama gelecek biraz farklı enerjiler değişebiliyor. Bilmiyorum sadece benim sadece Hazal değil diğer falcılarda da rahatsız olduğum Birsel bile dahil işte geçmişe yönelik hep olumlu saçmaBen baktirmadim ama burada cok baktiran oldu belki denerim diye dusunmustum.
Benim bugune kadar cikan falim olmadigi icin artik cok az fal baktiriyorum ve cok begenilenlere gidiyorum, onun disinda her ay fal parasini yardima muhtac hayvan hesaplarina veriyorum mesela instagramda takip ettigim bir yer var bir sokak kopeginin tedavisi icin yardim toplaniyor simdi ona yardim gonderdim ki bu parayla fal baktirsam kesin pisman olacaktim.Yani deneyebilirsin enerjisi temiz eminim doğru gördüğü şeyler vardır. Ama gelecek biraz farklı enerjiler değişebiliyor. Bilmiyorum sadece benim sadece Hazal değil diğer falcılarda da rahatsız olduğum Birsel bile dahil işte geçmişe yönelik hep olumlu saçma
Aynen değilmi bende belki 10 kere evlenmiş 30a yakın sevgili eskitmiş 5yüzük atmış olmama gerekiyordu :) şu 2 yıldaBenim bugune kadar cikan falim olmadigi icin artik cok az fal baktiriyorum ve cok begenilenlere gidiyorum, onun disinda her ay fal parasini yardima muhtac hayvan hesaplarina veriyorum mesela instagramda takip ettigim bir yer var bir sokak kopeginin tedavisi icin yardim toplaniyor simdi ona yardim gonderdim ki bu parayla fal baktirsam kesin pisman olacaktim.
Falda soyle mesela sordugun bir konuda gelecek bilebiliyorlar, bir kisiyi soruyorsan bu kisiyle olacak durumlari, o kisinin nasil davranacagini goruyorlar., o d bazen ve kesin olmuyor ama genel fal baktirdiginda tutan falciyla ben karsilasmadim, beni her falda biriyle tanistirirlar daha anlattiklari gibi biriyle tanismadim.
Ben de tanissaydim o kisiyle su anda 2-3 senelik iliskim olurdu.:)) Bir de gecmiste ve anda cok iyi bilen falcilar oluyor o zaman beklentiye giriyor insan ama gelecek bilemiyorlar onlar bile. Bence gelecek belirsiz, belirli olan kismi da eger ogrenmemiz gerekiyorsa bir vesileyle ogreniyoruz, dogru falciyla dogru zamanda karsilasarak. Ki gelecek tutturan bir falcinin baska zaman baktirdiginda bilemedigi oluyor.Aynen değilmi bende belki 10 kere evlenmiş 30a yakın sevgili eskitmiş 5yüzük atmış olmama gerekiyordu :) şu 2 yılda
Bana şubat 3. Hafta vadesi verdi. Ama dediğin gibi çoğunluğa ocak demişse sıkıntıİyide niye hep ocakkızlar herkese ocak demiş muhtemelen ocağa şurda ne kaldı Hazal da gidici yani burda düşünün 100kişi baktırmıştır heralde ben 20kişiden ocak ortası vadesini duydum garp değilmi :)
Ama sevimli kibar keşke gerçekçi olsa birazcık
cnm zeynebe boşa para verme derim.Kızlar biri bana özelden. Ramek, Buket, Zeynep ve Elmiranın numarasını atabilir misiniz. Yılı kapatmadan baktırayım onlarada artık bu fal sayfasını kapatayım istiyorum. Aklımda kalıp 2021de baktırmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?