İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben beğendim açıkçası an ve geçmiş güzel gelecek için tarih verdi biri 5 gün diğeri Ocak 20 inşallah gelecekte tutar bana görüntü geliyor dedi
İyide niye hep ocak kızlar herkese ocak demiş muhtemelen ocağa şurda ne kaldı Hazal da gidici yani burda düşünün 100kişi baktırmıştır heralde ben 20kişiden ocak ortası vadesini duydum garp değilmi :)
Ama sevimli kibar keşke gerçekçi olsa birazcık

İlkinde tutmuştu 15 gün içinde dediği şey ben de ne bileyim heveslenmistim

Hazal daha uzun vae bakmiyor mu, yakin gelecek mi soyluyor genelde?
Yani uzun vade bence çünkü karşına çıkacak kişi onunla olan ilişki süreci var ama çk uzun değil birde dikkat ettim hiç maddi iş konularında fala baktığı oldumu sizlere

Yani uzun vade bence çünkü karşına çıkacak kişi onunla olan ilişki süreci var ama çk uzun değil birde dikkat ettim hiç maddi iş konularında fala baktığı oldumu sizlere
Bana iş olarak 2022 yılını söyledi mantıklı geldi açıkçası sınava hazırlanıyorum çünkü iki iş birden yapabilirsin dedi birde

Ben baktirmadim ama burada cok baktiran oldu belki denerim diye dusunmustum.

Ben baktirmadim ama burada cok baktiran oldu belki denerim diye dusunmustum.
Yani deneyebilirsin enerjisi temiz eminim doğru gördüğü şeyler vardır. Ama gelecek biraz farklı enerjiler değişebiliyor. Bilmiyorum sadece benim sadece Hazal değil diğer falcılarda da rahatsız olduğum Birsel bile dahil işte geçmişe yönelik hep olumlu saçma

Benim bugune kadar cikan falim olmadigi icin artik cok az fal baktiriyorum ve cok begenilenlere gidiyorum, onun disinda her ay fal parasini yardima muhtac hayvan hesaplarina veriyorum mesela instagramda takip ettigim bir yer var bir sokak kopeginin tedavisi icin yardim toplaniyor simdi ona yardim gonderdim ki bu parayla fal baktirsam kesin pisman olacaktim.

Falda soyle mesela sordugun bir konuda gelecek bilebiliyorlar, bir kisiyi soruyorsan bu kisiyle olacak durumlari, o kisinin nasil davranacagini goruyorlar., o d bazen ve kesin olmuyor ama genel fal baktirdiginda tutan falciyla ben karsilasmadim, beni her falda biriyle tanistirirlar daha anlattiklari gibi biriyle tanismadim.

Aynen değilmi bende belki 10 kere evlenmiş 30a yakın sevgili eskitmiş 5yüzük atmış olmama gerekiyordu :) şu 2 yılda

Aynen değilmi bende belki 10 kere evlenmiş 30a yakın sevgili eskitmiş 5yüzük atmış olmama gerekiyordu :) şu 2 yılda
Ben de tanissaydim o kisiyle su anda 2-3 senelik iliskim olurdu.:)) Bir de gecmiste ve anda cok iyi bilen falcilar oluyor o zaman beklentiye giriyor insan ama gelecek bilemiyorlar onlar bile. Bence gelecek belirsiz, belirli olan kismi da eger ogrenmemiz gerekiyorsa bir vesileyle ogreniyoruz, dogru falciyla dogru zamanda karsilasarak. Ki gelecek tutturan bir falcinin baska zaman baktirdiginda bilemedigi oluyor.

Bana şubat 3. Hafta vadesi verdi. Ama dediğin gibi çoğunluğa ocak demişse sıkıntı çıkan çıkmayan yazsın buraya lütfen

kızlar hemen umutsuzluğa kapılmayalım derim.
uzak vadede verseydi ona takacaktık.
bir durun bakalım benim bir olayım var (aşk değil) ama önemli çıkarsa yazacağım.

kızlar bu akşam dayanamadım telden asmin ergine fal baktırdım
aslında eraya baktırmak istedim ama olmadı. önerir miyim?asla.
çöpe gitmiş bir para.
tamamen saçmaladı .tamam iyi konuşan hoş biri ama boş fal sanki anda bildi gibi oldu ama tutarsız. açıkçası pek beğenmedim.
baktırıp gelecekte çıkan var mı?

şunuda belirteyim hazala buradan pekçok kişi benden numara alarak baktırdı ama gerçekten kız fal bakıyor. bunu şimdi daha iyi anladım.
ergin bana çok komik ve amatör geldi.ama denemiş oldum.
kesinlikle reklamda değil. henüz hazalın dedikleride gerçekleşmedi 2 hafta filan oldu baktıralı.
zaten çıkarsada çıkmazsada yazacağım.

cnm zeynebe boşa para verme derim.

sevgili arkadaşlar; 2020 yi geride bıraktığımız şu günlerde şu saçma kadınların (zeynep ve nihal ikilisi) adlarını duymak istemiyorum.
valla paranıza yazık.ikiside çıkmaz. (nihal eskiden çıkarmış bana rastlamadı)
yeni kişileri deneyelim yorumlayalım isterim ben. bu nedir ya hep aynı kişiler koca istanbulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…