lütfen yaz ki analiz edebilelim.yarin aksama randevu verdi.bklm bende yazarim
Ya keşke yeni gelse onada razıyız. Ne gelen var ne giden ne eski geliyo ne yeni oda yok oda yok yani bari onu bilseler.Bana şubat 3. Hafta vadesi verdi. Ama dediğin gibi çoğunluğa ocak demişse sıkıntıçıkan çıkmayan yazsın buraya lütfen
Sen is konularinda baktirmak istiyorsun sanirim, o konuda bana Medyum Fatima iyi bilmisti. 3-4 sene once bir fal bakmisti, nasil bir ise girecegimi de bilmisti. Gecen aylarda yine baktirdim, bu sefer eskisi gibi iyi bulmadim ama yine isle ilgili bir sey sormustum, olumsuz olma durumu var sizce olumsuz mu olacak diye, olumlu olacak demisti bugun grendim ki evet o durum olumlu sonuclandi. Tabi burada %50 tutturma sansi var, eski baktigi faldaki gibi bir nokta atisi ve cikan gelecek ongorusu var sayilmaz ama is kariyer konularinda bana tek o ve Gizem Hatun kahve faliyla bilmistir ki bir ara is kariyer durumlarinda cok fal baktirmistim. Ikisi de Falalem'de bakiyor.Yani uzun vade bence çünkü karşına çıkacak kişi onunla olan ilişki süreci var ama çk uzun değil birde dikkat ettim hiç maddi iş konularında fala baktığı oldumu sizlere
Yok işle ilgili bana ahunun tutmuştu. Aslında benim baktırdığım bir bayan ama mart aylarıydı zehraya baktırdığım dönemlerdeki bir bayan bana öyle bir fal bakmışki hepsi çıkmış yani yeni işimdeki patronumun ismi alacağım maaşa kadar. Ama ismini yazmamışım ve okadar falcıya baktırmışımki nasıl bulcam bilmiyorum hafızamı yokluyorum çıkmıyo.Sen is konularinda baktirmak istiyorsun sanirim, o konuda bana Medyum Fatima iyi bilmisti. 3-4 sene once bir fal bakmisti, nasil bir ise girecegimi de bilmisti. Gecen aylarda yine baktirdim, bu sefer eskisi gibi iyi bulmadim ama yine isle ilgili bir sey sormustum, olumsuz olma durumu var sizce olumsuz mu olacak diye, olumlu olacak demisti bugun grendim ki evet o durum olumlu sonuclandi. Tabi burada %50 tutturma sansi var, eski baktigi faldaki gibi bir nokta atisi ve cikan gelecek ongorusu var sayilmaz ama is kariyer konularinda bana tek o ve Gizem Hatun kahve faliyla bilmistir ki bir ara is kariyer durumlarinda cok fal baktirmistim. Ikisi de Falalem'de bakiyor.
Amin hepimizinkızlar;hepinizin yeni yılı kutlu olsun
umarım fala ihtiyaç duymayacağımız kadar güzel bir yıl olur.
hepinize bolşans ,mutluluk ve hayırlı bir eş nasip olsun.
Canim bende is konusunda baktiriyorum surekli dediğin gibiyse bende alabilirmiyim Fatıma nin numarasini birde ne kadara bakiyor telefonda mi bakiyor kac dakika sürüyor minik bilgi verirmisinSen is konularinda baktirmak istiyorsun sanirim, o konuda bana Medyum Fatima iyi bilmisti. 3-4 sene once bir fal bakmisti, nasil bir ise girecegimi de bilmisti. Gecen aylarda yine baktirdim, bu sefer eskisi gibi iyi bulmadim ama yine isle ilgili bir sey sormustum, olumsuz olma durumu var sizce olumsuz mu olacak diye, olumlu olacak demisti bugun grendim ki evet o durum olumlu sonuclandi. Tabi burada %50 tutturma sansi var, eski baktigi faldaki gibi bir nokta atisi ve cikan gelecek ongorusu var sayilmaz ama is kariyer konularinda bana tek o ve Gizem Hatun kahve faliyla bilmistir ki bir ara is kariyer durumlarinda cok fal baktirmistim. Ikisi de Falalem'de bakiyor.
Yok işle ilgili bana ahunun tutmuştu. Aslında benim baktırdığım bir bayan ama mart aylarıydı zehraya baktırdığım dönemlerdeki bir bayan bana öyle bir fal bakmışki hepsi çıkmış yani yeni işimdeki patronumun ismi alacağım maaşa kadar. Ama ismini yazmamışım ve okadar falcıya baktırmışımki nasıl bulcam bilmiyorum hafızamı yokluyorum çıkmıyo.
Amin insalahkızlar;hepinizin yeni yılı kutlu olsun
umarım fala ihtiyaç duymayacağımız kadar güzel bir yıl olur.
hepinize bolşans ,mutluluk ve hayırlı bir eş nasip olsun.
Fatima online bakiyor falalem sitesinde. Tarot'ta bana isle alakali cok iyi bilmisti ama 3 sene kadar once bakmisti, son bakiminda iyi bulmadim bir rahatsizlik gecirmis bilmiyorum belii bu etkiledi bakimini ama fiyati cok yuksek degil denemek istersen sanirim 50-60 tl civari bakiyor.Canim bende is konusunda baktiriyorum surekli dediğin gibiyse bende alabilirmiyim Fatıma nin numarasini birde ne kadara bakiyor telefonda mi bakiyor kac dakika sürüyor minik bilgi verirmisin
Burada bir ara baya konuşulmuştu çok övülmüştü baktıran okadar kişi olduki muhtemelen altına araba çekmiştir. Ama dediklerinin hiçbiri çıkmamış çıkan hiç duymadım boşuna gidip paranı verme emin ol bu kadar yüksek bakanlar iyi değil çok test edildiçKizlar telefonda bakan Gulistan diye bir falci var, baktiran birkac kisi cok ovmustu ama kisa fali 300 TL , uzun fali da 500 TL civariymis yani cok yuksek fiyata bakiyor. Baktiranlar yazabilir mi, fali cikiyor mu onerir misiniz?
Haklisin cok yuksek gercekten,. Ben de 3-4 ayda bir fal baktiriyorum artik baktirinca da telefonda bakan iyi bir falci denemk istiyorum ve maksimum 250-300 civari verebilirim az baktirdigim icin ama bu fiyatlari iyi olduklari icin mi yoksa oyle bir izlenim vermek icin mi belirliyorlar onu anlamak gerekiyor.. Mesela telde Elif'e baktirdim Agustos ayinda o da 200 civariydi, 1 saat bakti, anda gecmiste cok iyiydi ama gelecek cikmayacak gibi duruyor su an, vadesi kis aylari ve Subatti ve hicbir gelisme yok soyledigi seye dair.Burada bir ara baya konuşulmuştu çok övülmüştü baktıran okadar kişi olduki muhtemelen altına araba çekmiştir. Ama dediklerinin hiçbiri çıkmamış çıkan hiç duymadım boşuna gidip paranı verme emin ol bu kadar yüksek bakanlar iyi değil çok test edildiç
Bana cikmadi verdigi tarih de... kisa uzun ne oderseniz odeyin maksimum 70 tl lik o fal. O da anda iyi oldugu icin degerli arkadasim ...Kizlar telefonda bakan Gulistan diye bir falci var, baktiran birkac kisi cok ovmustu ama kisa fali 300 TL , uzun fali da 500 TL civariymis yani cok yuksek fiyata bakiyor. Baktiranlar yazabilir mi, fali cikiyor mu onerir misiniz?
Tesekkur ederimm. Ben de bir falciya 300 vermeden mutlaka once arastiriyorum , sonra beni cekiyorsa gonderiyorum mesela Gulistan uzun zamandir aklimda ama cok cekmemisti enerjisi, iyi ki baktirmamisimBana cikmadi verdigi tarih de... kisa uzun ne oderseniz odeyin maksimum 70 tl lik o fal. O da anda iyi oldugu icin degerli arkadasim ...
Ben onu da denedim 10 dakikasi 80 tl bakarken uyuyor muydu bilemedim sinirlenip kapattim kendime buradan da ciktin ya tebrik ederim dedim kendime... O da burada bahsi gecen hazal a baktirdiktan sonra hizimi alamayip babavanga nin sahibini emre icin aradim sahibi emre ile calismiyoruz yok hazal soyle iyi boyle iyi kandim yani... ani dahi bilmiyor bana sorup durdu kadin...Bir de KadikoyFal Cafe Baba Vanga'nin google yorumlarina bakiyorum, yuzlerce yorum yazilmis ve neredeyse hepsi orada Hazal diye bir falciyi ovmus. Burada arattigimda hakkinda yorum pek gormedim, onun hakkinda bilgisi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?