yok gelmemiş bana numara tekrar gönderebilirmisinizözelden yolladım size
Aaaa evet nasıldı begendiniz miaklıma tek bir isim geldi o da seda hanım doğru muyum
arzuya baktırdım ama çok komikti. sevgilimle ilgili dediği bir şey aynı benim düşündüğüm durumdu. ve bunu dedikten sonra tamamen çerezlik şeylerden bahsetti. hakkımda bilemediği bir durumda oldu yani yanlış söyledi. zaten kendini anlatıp duruyor. anlattıklarının yarısından fazlası da bence palavra. bahsettiği birkaç şeyi düzeltme gereği duydum mesleğime saygımdan dolayı :) arzunun olumsuzuna nasıl üzülebiliyorsunuz ya eğer bana baktığı gibi bakıyorsa hahahaha asla takılmaması gereken faldır. anlık ve karşı tarafla ilgili 0 şey söyledi. bakmayı düşünenler varsa, beni arayabilirsiniz bende bakabilirim o şekilde :) beyin okuyamam ama söyleriz bir iki şey :)
binnazda elfine olağan durumumla ilgili attığımda kadın nokta atışını tam yapmıştı ya... arzudan da bir iki numara bekledim. ama olmadı. o kadar komik ki gülmekten kendimi tutamıyorum. neyse arkadaşlar bu güüüzeeelll deneyimimi paylaşmak istedim sizinle :) gelecekle ilgili (onu da ben sordum) dediği bir durum da bu hafta sonuçlanacak.... o zaman tekrar günceller arzu beyin cerrahi doktorum diyormus bir arada matematik ogretmeniyim derdi..doktor degilki halen neden israrla baktiriyorsunuz..fallari cikmiyor.bosuna paraniza yazik
Arzu herkese beyin cerrahi doktorum diyormus bir arada matematik ogretmeniyim derdi..doktor degilki halen neden israrla baktiriyorsunuz..fallari cikmiyor.bosuna paraniza yazikBir kaç kişiye mesaj attım ama dönüş olmadı Arzunun numarası olan birisi bana mesaj atabilir mi arkadaşlar? Buradan falcılarda uyuştuğumuz birisi de beğendiği için denemek istedim en azından bir kez.
Evet birarada fen matematik dersleri vs veriyorum derdi.elinde kitaplarla fal bakmaya gelirdi.baktigi fallar cikmaz .bosuna paranizi kaptirmayin.cok eskiden uskudarda eski evde fal bakan arzu sanirim.bize hic fali cikmadi islem vs yaptirmayin..Ya çok pardon ama az önce burayı okuyayım dedim,koptum cidden :)) Arzu diye bir kadın beyin cerrahıyım diyip falmı ne bakıyormuş sanırımahahaha beyin cerrahının falla ne işi olur yaaa..cidden milleti amma enayi görüyor bu falcılar..palavranın bu kadarına pes diyorum...
Baktırmadım ben henüz. Siz baktırdınız ama sanırım daha önce.Arzu herkese beyin cerrahi doktorum diyormus bir arada matematik ogretmeniyim derdi..doktor degilki halen neden israrla baktiriyorsunuz..fallari cikmiyor.bosuna paraniza yazik
Merhaba canim ewt baktirdik.cok eskiden de baktirmistik.cikmiyor hic. Baktirma.zaten beyin cerrahiyim diya yalan soyleyen birinin falinin cikcagini dusunuyormusun.hayati yalan.biz para kaptidik islem yaptircam vs dedi 1senw oyaladi.hic bir ilerleme yok.2tane kizi bir torunu var arzunn.zaten. faldan cok kendini anlatiyor zaman bitiyorBaktırmadım ben henüz. Siz baktırdınız ama sanırım daha önce.
Zaten burada işlem olayından bahsetmiyoruz ki işlem olayına burada kimse inanmıyor onun olmayacağını hepimiz biliyoruz o işin dolandırıcılık kısmı. Ama anladığım kadarıyla işlemi işe yaramıyorsa söylediği şey çıkmış oluyor haksızmıyım sadece size düzelticem diye beklentiye almış olmuş oluyo. Bizim öğrenmek istediğimiz saf ham haliyle ilk söylediği şeyin gerçekleşip gerçeklememesi, yani işlem yaptırmış olsan da dediği sonuca çıkmış oluyo öylemi anlıyorum.Merhaba canim ewt baktirdik.cok eskiden de baktirmistik.cikmiyor hic. Baktirma.zaten beyin cerrahiyim diya yalan soyleyen birinin falinin cikcagini dusunuyormusun.hayati yalan.biz para kaptidik islem yaptircam vs dedi 1senw oyaladi.hic bir ilerleme yok.2tane kizi bir torunu var arzunn.zaten. faldan cok kendini anlatiyor zaman bitiyor
Sana hicbirset soylemis oluyor.dalgs geciyor resmen.soran olursa tavsiye etme canim.beyin cerrahiyim demeside ayriyeten suç teskil ediyor
Heidi duydun mu kurşun ile fal bakmayı? Baya tecrübelisin o yüzdenZaten burada işlem olayından bahsetmiyoruz ki işlem olayına burada kimse inanmıyor onun olmayacağını hepimiz biliyoruz o işin dolandırıcılık kısmı. Ama anladığım kadarıyla işlemi işe yaramıyorsa söylediği şey çıkmış oluyor haksızmıyım sadece size düzelticem diye beklentiye almış olmuş oluyo. Bizim öğrenmek istediğimiz saf ham haliyle ilk söylediği şeyin gerçekleşip gerçeklememesi, yani işlem yaptırmış olsan da dediği sonuca çıkmış oluyo öylemi anlıyorum.
Aynen işlem falan zaten imkansız yaptırmam. Falda bunu önerseler de asla yaptırmam. Hayatın genel gidişatına ve kişilerin hür iradelerine karışmak haddimiz değil. İşlem denilen şey gerçek bile olsa beni neden mutlu etsin zorla oldurduğum bir şey.Zaten burada işlem olayından bahsetmiyoruz ki işlem olayına burada kimse inanmıyor onun olmayacağını hepimiz biliyoruz o işin dolandırıcılık kısmı. Ama anladığım kadarıyla işlemi işe yaramıyorsa söylediği şey çıkmış oluyor haksızmıyım sadece size düzelticem diye beklentiye almış olmuş oluyo. Bizim öğrenmek istediğimiz saf ham haliyle ilk söylediği şeyin gerçekleşip gerçeklememesi, yani işlem yaptırmış olsan da dediği sonuca çıkmış oluyo öylemi anlıyorum.
2012 den beri halam ve ben bir sürü işlem yaptıran aradık gitmedik yer kalmadı. Ve kesinlikle herkes sahtekar emin olunAynen işlem falan zaten imkansız yaptırmam. Falda bunu önerseler de asla yaptırmam. Hayatın genel gidişatına ve kişilerin hür iradelerine karışmak haddimiz değil. İşlem denilen şey gerçek bile olsa beni neden mutlu etsin zorla oldurduğum bir şey.
Falcılar işlemi kendileri yapmıyor genelde işlem yapan bir tanıdığım var diyorlar onlar da ondan komisyon alıyor. İşlemi kendisi yapmıyorsa dediği çıkmadı demek saçma olur zaten bence de.
Evet duydum denedim hatta yenibosnada bir kadın vardı sevda diye o böyle kurşun dökerek bakıyo ama onun dediği şey olmadı yani aslında kişiyle ilgili dediği oldu olmadı gibi ama benle ilgili söylediği hiçbişey olmadı o yüzden faldan saymıyorum bide kurşunu veriyo sana cüzdanına falan koy diyo ben attım sonradan denizeHeidi duydun mu kurşun ile fal bakmayı? Baya tecrübelisin o yüzden
bende numarasını alabilirmiyim hazalın özelden yazabilirmisinizKizlar size çıkan fal haberim var Hazalin dediği şey oldu iletişim gerçekleşti herkes olumsuz görmüştü o bekle seni düşünüyor yazacak dedi umudumu tam kestiğim an yazdı Ocak ortası Şubat başı diyordu bugün oldu dediği olay bı de iş basvurusu yapmıştım onu da olumlu görmüştü o da bı kac hafta evvel cıkmıştı ben hepsinin çıkmasını bekledim haber vermek için :)
Buyu diye bir sey kesin var yalniz :)) Tabi neye bagli tutuyor tutmuyor bilmiyorum, kaderinde buyu tutmasi mi var, cok etkili buyu yapinca kader mi degisiyor ve kaderi degistirdigi icin mi cok gunah tam bilmiyorum, ki bence ikinci secenek daha mantikli. Ben de skeptik bakarim bu tarz olaylara ama buyunun oldugunu bircok kere gordum yakin cevremden de. Yalniz her buyu bozalim diyene inanmam o yuzden zaten cok nadir bir sey yapilmis buyu olmasi, herkese buyu var diyenler dolandirici oluyor.Bu arada kızlar ben kova burcuyum ve gerçekçiyim aslında fala falan asla inanan biri olmadım hayatım boyunca halada hiçbirşey mantık süzgecimden geçmez sadece alışkanlık oldu oda bir arkadaşın yüzünden.
Hatta üniversite yıllarında İstanbuldayım bir arkadaşımın teyzesine gittik orada bir adam vardı baya bildiğiniz misafir gelmiş falan bende o dönem geçiş yapmayı düşünüyorum dedilerki bu abi çok iyi fal bakar falan ya saçmalama bunlaramı inanıyosun dedim arkadaşıma sonra hadi baksın dedim bana ozaman şunu dedi sen dedi birşeyler yapmak istiyorsun dedi eğitim ile ilgili ama derslerinden zayıf almaman gerek dedi o ara o konuşma oldumu bilmiyorum bende evet dedim ama benim bütün derslerim iyiydi sınıf 1.siyim okulda derecem var falan bu bana dediki dersinin birinden kalacaksın dedi mümkün değil dedim ingilizce son sınavım var onuda gözü kapalı veririm vizem 92 bana uok kalacaksın dedi istediğin şeyi gerçekleştiremiceksin o gün sınav 9da ben yurtta uyuya kaldım bir kalktım saat 9:15 okulun yurdu ama ben bir koştum eşofman yüz yıkanmadan herkes sınavdan çıkıyo sadece 1-2soru yapsam yeter ben içeri daldım yalvarıyorum hoca hocam nolur dedim uyuya kaldım geçiş yapıcam bunu vermeliyim 10dk var nasıl olcak dedi yaparım ben sadece izin verin dedim aldı hoca ben o sınavı geçtim sonradan birkaç öğrenci şikayet falan etti ama yinede hoca geçirdi ama geçiş yapamadım :) yapmadım istemedim yani bu dediğim kişi için ozaman korkuyorlardı o derece ben ozaman anlamıştım herşey bizim elimizde diye o yüzden aslında hayatım boyunca fala inanan biri olmadım. Ama bu beni kötü içine aldı zevk için başladığım şey böyle bir hale dönüştü hoş hala inanmıyorum ama :)) olumsuza çok odaklandım kırıklıklarım yüzünden o yüzden böyle sürekli baktırıyorum çünkü hiçbiri mantığıma yatmıyo inanmıyorum çıksada inanmıyorum bizim oldurduğumuza inanıyorum sınav diye düşünüyorum.
Hatta büyüymüş işlemmiş inanmıyorum özellikle buna asla, yani inanç gereği varlığına şartlı inanıyorum ama yapıldığına yapabilen olduğuna asla inanmıyorum tam bir zırvalık geliyor, yani ben çevremde de etrafımda da rastlamadım görmedim belki böyle şeylerle uğraşan insanlar olmadığı için bilemiyorum ama herkesin herşeye büyü demesine şaşırıyorum bukadar ayaklar altına düşecek bişey değildir heralde :))
Hatta onuda deneyip olmadığını kanıtlamak istiyorum
çok adı geçtiği için mirzaya baktırdım ama pek memnun kalmadım. Yelize de bir arkadaşım baktırdı orta karar diyor. Şimdi o başka birini söyledi ona baktıracak. Adı Dilekmiş galiba eskiden asmalı mescit taraflarında bir kafede bakıyormuş. Ondan haber bekliyorum sonra belki bende baktırırsam sonucu söylerim.Peki teşekkürler. Ben de baktırdıklarımı paylaşırım buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?