- 5 Ocak 2021
- 38
- 26
- 8
- 43
Dileğe baktırdım geçmiş ve anla ilgili baya isabetli şeyler söyledi. Benim pek kimseyle paylaşmadığım bir düşüncemi bildi. Gelecekle ilgili birkaç önemli konuda vade verdi. Biri için 10 gün demişti bugün oldu çok şaşırdım diğerlerini bekliyorum bakalımçok adı geçtiği için mirzaya baktırdım ama pek memnun kalmadım. Yelize de bir arkadaşım baktırdı orta karar diyor. Şimdi o başka birini söyledi ona baktıracak. Adı Dilekmiş galiba eskiden asmalı mescit taraflarında bir kafede bakıyormuş. Ondan haber bekliyorum sonra belki bende baktırırsam sonucu söylerim.
Ben geysuyu tavsiye edebilirim. Fiyatı 45 tl idi. Ben memnun kaldım kendisinden insan az çok doğru olup olmadığını anlayabiliyor baktırdığı falların yorumlarının. Geysu iyiydi bende.An ve karşı tarafın düşünceleri için tavsiyeniz var mı? Öyle uçuk ücret olmasın lütfen
Ben geçen sene baktırmıştım ama öyle pembe masal anlattıki ana da hiç inanmadım. Anı bildi desem o zaman kişiyle ilgili dediği şeyinde olması lazımdı.Ben geysuyu tavsiye edebilirim. Fiyatı 45 tl idi. Ben memnun kaldım kendisinden insan az çok doğru olup olmadığını anlayabiliyor baktırdığı falların yorumlarının. Geysu iyiydi bende.
Öyle mii, bana gerçekten güzel baktı. Gelecek çıkmıyor diyorlar ama anı iyiydi. Teyit edebildiğim şeylerdi veya kendiliğinden öğrendiğim olaylardı.Ben geçen sene baktırmıştım ama öyle pembe masal anlattıki ana da hiç inanmadım. Anı bildi desem o zaman kişiyle ilgili dediği şeyinde olması lazımdı.
Telde bakan Havin bu konuda iyiydi bende, 100 lira ucreti telde uzun bakiyor.An ve karşı tarafın düşünceleri için tavsiyeniz var mı? Öyle uçuk ücret olmasın lütfen
Geysu'ya anda iyi denmesine cok sasiriyorum, bende o kadar alakasizdi ki bir seyi bile bileemdi cok ilgnc. gelecek zaten tutmadi ama anda da bilememisti.Öyle mii, bana gerçekten güzel baktı. Gelecek çıkmıyor diyorlar ama anı iyiydi. Teyit edebildiğim şeylerdi veya kendiliğinden öğrendiğim olaylardı.
Bende gerçekten iyiydi zaten forumdaki eski yorumlarda da çoğu kişi anı iyi bilir yazmış. Bana söyledikleri benim tahmin ettiğim durumlar değil. Bildiğim durumları da yazıyor. Güzel detay veriyor ayrıca.Geysu'ya anda iyi denmesine cok sasiriyorum, bende o kadar alakasizdi ki bir seyi bile bileemdi cok ilgnc. gelecek zaten tutmadi ama anda da bilememisti.
Cnm arzu kim nerede bakiyo?İki olasılıktan birini söylemiş bunda şok olacak bir ley yok bence ki bende Arzu ya baktırmıştım. Bu arada Arzunun verdiği zamanlar tutmaz ifade edeyim. Kendisi anlık olarak iyidir bunu da eklemek isterim. Bu arada herkese sağlıklı huzurlu ve güzel bir gün dilerim
Evet o kadinin varliklari var ve bir kac yerde dolandirici diye sikayet edilmisBak işte bu bile onun beyin okuduğunun ispatı ne kadar saçma bir bilgi yani bir falcının söyleyebileceği birşey değil ki bu 2gündür takip etmiyor farkında değilmisin. Ya bu kadının tekrarlıyorum varlıkları var böyle iyi kontrol edebildiği anlık hertürlü bilgiyi aktaran yada beyin okuyor başka ben birşey bilmiyorum. Ama kendisine sorarsanız dediği herşey çıkmış ama sana diyoki ben Allah değilim değişebilir banada benim falım çıkar böyle olacak diyo bide terbiyesiz. Yine sinirlerim bozuldu
Nakta'nin bana anda ya da gelecek icin soyleyip tutturdugu hicbir sey olmadi, 2 kere baktirdim.nakta anda ve gelecekte nasıl?
ayrıca symboldeki gamzeyi deneyen oldu mu hiç?
Nakta'nin bana anda ya da gelecek icin soyleyip tutturdugu hicbir sey olmadi, 2 kere baktirdim.
merhaba kızlar uzun süredir bakmiyordum buraya.ilkerle ilgili cok mesaj gelmis numarasini verdim.bana soyledigi şeyler cikti.ama cikmayan şeyler de var,onlarin zamani var.gorecegiz.arzuyu cok merak ettim.su an fal baktiracak durumum yok ama gercekten soylenildigi gibiyse bir şekilde para biriktirip denemek isterim.bende elmira cok iyiyfdi.bana soyledikleri cikti iki sene oldu.bana x biri ile ilgili birinin yaptigi büyü var bunu bozdurmazsan o korktugun şeyler olur demişti ve ben büyü falan bozdurmadim korktugum şeyler de oldu.işin ilginç yani bana asla hoca önermedi benim bildiklerim iranda kendin bul dedi.yani para da istemedi.kafam karişti gercekten bu büyü ile ilgili.benzer şeyler duyan var mi elmiradan?
Banada doktorum dedi amerikada okumus ne doktoruysaArzu herkese beyin cerrahi doktorum diyormus bir arada matematik ogretmeniyim derdi..doktor degilki halen neden israrla baktiriyorsunuz..fallari cikmiyor.bosuna paraniza yazik
Uzak durnakta anda ve gelecekte nasıl?
ayrıca symboldeki gamzeyi deneyen oldu mu hiç?
Gerçeği duymak istiyosan Arzu,sorduğun kişide biri var yok bilmek istiyorsan Zeynep benim son yaşadığım şeylerden sonra Birsel ve Arzu diyorumKızlar anda iyi olan?
Birsel nerde?Gerçeği duymak istiyosan Arzu,sorduğun kişide biri var yok bilmek istiyorsan Zeynep benim son yaşadığım şeylerden sonra Birsel ve Arzu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?