İstanbul'da Fal - Falcılar

Dileğe baktırdım geçmiş ve anla ilgili baya isabetli şeyler söyledi. Benim pek kimseyle paylaşmadığım bir düşüncemi bildi. Gelecekle ilgili birkaç önemli konuda vade verdi. Biri için 10 gün demişti bugün oldu çok şaşırdım diğerlerini bekliyorum bakalım

An ve karşı tarafın düşünceleri için tavsiyeniz var mı? Öyle uçuk ücret olmasın lütfen
Ben geysuyu tavsiye edebilirim. Fiyatı 45 tl idi. Ben memnun kaldım kendisinden insan az çok doğru olup olmadığını anlayabiliyor baktırdığı falların yorumlarının. Geysu iyiydi bende.

Ben geysuyu tavsiye edebilirim. Fiyatı 45 tl idi. Ben memnun kaldım kendisinden insan az çok doğru olup olmadığını anlayabiliyor baktırdığı falların yorumlarının. Geysu iyiydi bende.
Ben geçen sene baktırmıştım ama öyle pembe masal anlattıki ana da hiç inanmadım. Anı bildi desem o zaman kişiyle ilgili dediği şeyinde olması lazımdı.

Ben geçen sene baktırmıştım ama öyle pembe masal anlattıki ana da hiç inanmadım. Anı bildi desem o zaman kişiyle ilgili dediği şeyinde olması lazımdı.
Öyle mii, bana gerçekten güzel baktı. Gelecek çıkmıyor diyorlar ama anı iyiydi. Teyit edebildiğim şeylerdi veya kendiliğinden öğrendiğim olaylardı.

Öyle mii, bana gerçekten güzel baktı. Gelecek çıkmıyor diyorlar ama anı iyiydi. Teyit edebildiğim şeylerdi veya kendiliğinden öğrendiğim olaylardı.
Geysu'ya anda iyi denmesine cok sasiriyorum, bende o kadar alakasizdi ki bir seyi bile bileemdi cok ilgnc. gelecek zaten tutmadi ama anda da bilememisti.

geysu bence gecmiste ve karakter analizinde iyi ve genel olarak pembeci bence

Geysu'ya anda iyi denmesine cok sasiriyorum, bende o kadar alakasizdi ki bir seyi bile bileemdi cok ilgnc. gelecek zaten tutmadi ama anda da bilememisti.
Bende gerçekten iyiydi zaten forumdaki eski yorumlarda da çoğu kişi anı iyi bilir yazmış. Bana söyledikleri benim tahmin ettiğim durumlar değil. Bildiğim durumları da yazıyor. Güzel detay veriyor ayrıca.
Benim enerjime göre bu fiyata en iyi bakan falcı kendisidir.

Kizlar asmin kafede bir tane kadin vardi fal bakan azeriydi , sonra gitmis ordan onu taniyan varmi? Nasil ulasa biliriz

Cnm arzu kim nerede bakiyo?

Evet o kadinin varliklari var ve bir kac yerde dolandirici diye sikayet edilmis

merhaba kızlar uzun süredir bakmiyordum buraya.ilkerle ilgili cok mesaj gelmis numarasini verdim.bana soyledigi şeyler cikti.ama cikmayan şeyler de var,onlarin zamani var.gorecegiz.arzuyu cok merak ettim.su an fal baktiracak durumum yok ama gercekten soylenildigi gibiyse bir şekilde para biriktirip denemek isterim.bende elmira cok iyiyfdi.bana soyledikleri cikti iki sene oldu.bana x biri ile ilgili birinin yaptigi büyü var bunu bozdurmazsan o korktugun şeyler olur demişti ve ben büyü falan bozdurmadim korktugum şeyler de oldu.işin ilginç yani bana asla hoca önermedi benim bildiklerim iranda kendin bul dedi.yani para da istemedi.kafam karişti gercekten bu büyü ile ilgili.benzer şeyler duyan var mi elmiradan?

Nakta'nin bana anda ya da gelecek icin soyleyip tutturdugu hicbir sey olmadi, 2 kere baktirdim.

bana anda iyiydi, gidişatta da diğer baktırdıklarımla benzer gitti ama sonucu farklı gördü. bakalım artık bilmiyorum :)

arzu dışında yazdıklarınızı bilmiyorum. arzunun da tek sorunu binlerce cümle kurup işe yarar 1-2 şey söylemesi. fal dışında çok konuşuyor, bende tek bir nokta atışı oldu, o kadar.

Kızlar anda iyi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…