İstanbul'da Fal - Falcılar

Burda nerdeyse her yazan üye ona baktirmis, benim arkadaslarim, senin arkadaslarin Edddh ve hic kimsede yanilmamis an icin. Ve bence sadece benim
Beynimi degil, karsi tarafinda beynini okuyor.

mesela su an böyle dedi, durum degismis dedi, ve ben öyle oldugunu aklimdan gecirmiyordum bu sefer. Farkli konustu, düsündügüm seyleri söylemedi. Simdi iyi seyler söyledimi? Hayir ama gecen Sefer den sonra, ben onu elim titreye titreye aradim. Bence arzu cok fena. Ama gelecek icin merak ediyorum.
Ha oda bana dönecek bu dedi, gecen seferde öyle demisti, ama 16 ay mi ne vermisti, simdi süreyi kisaltdi o baska.

ve bana cok sinirli bu ara seni stalk etmez dedi, 1 boyu hafta hergün stalk eden adam, ozamandan beri de bakmiyo. Tam dedigi gibi..

istanbul falcılarında çok fazla mekan ve falcı var netten antalya fal yazdım 5 6 mekan var sakin ve hırs yapmamışlar birine baktırdım telefonda deneyin arkadaşlar fiyatlar ucuz 58 dk telefon görüşmesinde nerdeyse hiç konuşmadım ve efsane baktı

Bi Zeynep bende çıkmadı. Ozaman hangisine inanayım Arzumu Zeynep mi ikiside bazı noktalarda tam tezat bazılarında benzer

Bi Zeynep bende çıkmadı. Ozaman hangisine inanayım Arzumu Zeynep mi ikiside bazı noktalarda tam tezat bazılarında benzer
Ben de tutarlı olduğu için ikisinin söyledikleri...ikisinin de verdiği vadeler tutmadı.söyledikleri şeyler ortaktı ve gerçekleşti

Ben de tutarlı olduğu için ikisinin söyledikleri...ikisinin de verdiği vadeler tutmadı.söyledikleri şeyler ortaktı ve gerçekleşti
Yani çıktımı çıkmadımı onu anlamadım. Tabiki herkesin durumu kendine özel ama paralel yönleride vardı zıt yönleride

Zaman spesifik bir kavram ve ben bana, şu falcı x tarihi verdi olur mu diye beklememiştim... İnancım bu yönde olduğu için elbetteki

Zaman spesifik bir kavram ve ben bana, şu falcı x tarihi verdi olur mu diye beklememiştim... İnancım bu yönde olduğu için elbetteki
zamanda kaymalar oluyor bunun en belirgin olanını ben eylülde yaşamıştım(ankaradaki) tm bir yıl sonra falı çıkmıştı

Yazmıştım.. Yine yazayım...sağlık durumumdan dolayı baktırdım zeynepe ben.. Bana sağlığımdan dolayı zaman vermedi mesela bana... Fakat söylediği oldu... Bende ilk sıradadır o ve Nihal
B
Nihal de güzel bir açılım yapmıştı

Bu arada neyiniz var bilmiyoruz da geçmiş olsun insallah.

Ya çok pardon ama az önce burayı okuyayım dedim,koptum cidden :)) Arzu diye bir kadın beyin cerrahıyım diyip falmı ne bakıyormuş sanırım ahahaha beyin cerrahının falla ne işi olur yaaa..cidden milleti amma enayi görüyor bu falcılar..palavranın bu kadarına pes diyorum...

memnun kaldıysanız eğer banada özelden bilgi verebilirmisiniz rica etsem telefon numarası

zamanda kaymalar oluyor bunun en belirgin olanını ben eylülde yaşamıştım(ankaradaki) tm bir yıl sonra falı çıkmıştı
Offf baya kayma olmuş canım yaa..kayma olan konu esas konuydu heralde,1 yıl sonra olmasının önemi olduguna gore..Ben online baktırdım çok fazla,aşkla ilgili kimse bilemedi ve bilemiyorda..En iyi bilmiş gibi görünenlerin bile geçmiş fallarını dinleyince geçmişte çok saçma sapan şeyler söylediklerini ve hiçbirinin olmamış olduğunu görüyorum..Geçen sene bakan çok ünlü bilinen biri mesela adamla yazı bomba gibi geçireceğimizi söylemiş,yazın komple kopuktuk hiç olmadığımız kadar mesela :)) baktıkça hepsinin boş olduğunu görüyorum..Kimse yakın vadedeki tek tük ufak şeyler dışında gelecekle ilgili hiçbirşey bilemiyor kesinlikle..Bildi denilenlerde tahminde bulunup tutturuyor sadece

ya zaten yüzyüze bakım daha farklı bence uzaktan telden online filan başarılı olamıyor

telefonda nasıl bakım yapılıyor ki? özellikle kart yorumunu
Ben merkür kedisine baktırmıştım telefondan. Tarot bakıyor..randevusuna sadık değildi.. Boşandığım bilemedi mesela, tuhaf geldi. Yalnız anı ve kişiliği güzel yorumladı.. Fakat bu önemli değil benlm için zira ben kişiliğimi biliyorum nihayetinde.. Sonra ayrıldığım adamla beni bir araya getirdi, ayırdı, tekrar getirdi ve ayırdı.. İnanın başım döndü.. Kartlarla aram iyi değil benim zaten. Bir da biraz zor baktırmam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…